Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn autobuz
Autor : natalia20 - 2019-03-07
Citita de 10665 ori - Nota 7.76 (49 voturi)
De fiecare dată după ce circul cu un mijloc de transport în comun (pentru că nu deţin un permis de conducere) când ajung acasă mă cuprinde o excitaţie maximă iar mii de fantezii îşi fac loc în capul meu: "Oare cum ar fi dacă aş face sex în autobuz?" ceia ce nu m-am gândit niciodată că mi se va întâmpla şi ce probabil mă gândesc că în realitate aş refuza mi să întâmplat.
Era târziu şi am reuşit să prind ultimul autobuz în drum spre casă unde eram singura cuc. Stăteam în staţie cu ochii pe ceas să nu cumva să îl pierd pentru că aveam ceva de mers până acasă când autobuzul şi apare. Urc şi mă grăbesc să îmi compostez biletul când în spatele meu urca doi băieţi tineri ce păr de etnie romă. Erau curaţi, aranjaţi, parfumaţi iar din toate aparatele de compostat aşteaptă la rând doar la al meu.
Autobuzul era gol iar aparatul de compostat îmi blochează biletul şi nu îl mai pot nici măcar scoate. Înjur de câteva ori după care mă întorc către ei şi le spun să nu mai aştepte după mine deoarece compostorul este blocat.
- Nu e nimic păpuşă! Stai că te ajutăm noi.
Încearcă unul dintre ei să îmi scoată biletul dar fără rezultate în timp ce celălalt mă ţine de mijloc. Fiind foarte concentrată să îmi recuperez biletul nu realizez că respectivul începe să mă pipăie. Îşi pune mâna uşor pe fundul meu aproape că nu simţeam. Eram îmbrăcată de vară pentru că erau temperaturi ridicate, asta însemnând că avem o rochiţă vaporoasă compusă dintr-o bucată cu un decolteu generos şi destul de scurtă.
Când simt că îmi baga totuşi mâna sub fusta încerc să mă feresc dar se împinge violet în mine şi mă lipeşte de bara fără să mă mai pot trage de acolo. Celălalt îmi pipăie sâni în timp ce cel ce mă împinse în bară mă ţine de mâini.
- Stai calmă ca nu îţi face nimeni nimic. Ce îţi este ruşine? Suntem singuri nu ştie nimeni iar autobuzul ăsta mai face o tură a oraşului.
Şi aşa şi era. Orăşelul este mic iar de la o anumită oră străzile sunt complet goale dar datoria şoferului este să îşi facă treaba şi să meargă şi să îşi facă programul.
Încerc să mă zbat pentru că totuşi sunt nişte străini dar băiatul respectiv îşi vâra mana în chiloţii mei şi începe să mă frece. Mâinile mele să înmoaie automat şi nu mai opun rezistenţă aşa puternic, toate fanteziile mele îmi apar în cap şi fără să vreau încep să mă ud foarte tare între picioare.
- A început să îţi placă hm mm? Târfă mică.
Încerc să îi mai spun o dată să mă lase în pace dar fără sorţi de izbândă pentru că mă trezesc ţinându-mă singura de bară cu picioarele depărtate şi împingându-mă cu fundul în băiatul din spate ce se desfăcea deja la curea. Cel din faţa mea îmi stimula lindicul cu mâna şi vine către mine să mă sărute.Mă linge cu limba pe buze şi coboară până pe sfârcuri moment în care celălalt o băga în mine. Simt cum mă pătrunde încet, avea un penis mare şi destul de gros ce îmi provocă o plăcere imensă. Începe să se împingă mai violent iar eu mă ţin de cel din faţa mea ce la rândul lui se desfăcea la pantaloni.Mă excit din ce în ce mai tare iar când simt jetul lui de spermă în păsărica mea am şi eu orgasm puternic de abia mă mai tinea pe picioare.Se retrase iar o dată cu el din păsărica mea curse sperma pe jos.
- Şterge-te dacă mai vrei să te fut! Zice cel din faţa mea.
Îmi trag rochiţa între picioare şi mă şterg de spermă, îmi doream foarte mult să duc actul la capăt, mă simţeam foarte excitată şi simţeam nevoia să îl simt şi pe celălalt în mine.Se trase lângă geam lipit cu spatele de bara orizontală de la mijlocul autobuzului şi mă cheamă la el frecându-şi penisul.Mă întoarce cu spatele către el şi mi-o freacă între picioare. O simţeam pe lindic cum alunecă iar faptul că se juca cu mâinile pe sâ...



    Login