Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

impreuna cu Gimy 6
Autor : unqnick - 2011-05-22
Citita de 6451 ori - Nota 7.37 (16 voturi)
- Ce poate fi mai minunat ?, sunt cea mai fericita femeie, m-au futut doi barbati cu pula mare, ma iubesc amandoi, ducandu-ma pana in rai de atatea ori, ce pot sa-mi doresc mai mult ? Pana la urma ma bucur ca a iesit asa si ai fost inspirat ca l-ai chemat, tu ai intotdeauna dreptate, esti intelept si bun. Daca nu as fi facut-o poate as fi ramas cu un regret dar asa sunt cu inima impacata. De data asta s-a terminat totul.
- Ma bucur si eu scumpa mea. L-am vazut cat de pornit era. Nu ti-a cerut sa vi din nou la el ? am fost malitios.
- Ba da, de fiecare data cand ramaneam o clipa singura cu el, rase ea, M-a informat ca sta tot acolo.
Rasul ei sanatos si cristalin ma ingrijora putin
- Si tu ce i-ai spus ?
- Normal.....ca o sa vin. Depinde....poate chiar maine.
M-am ridicat intr-un cot privind-o dezamagit
- Da iubitule, nu eram sigura cand o sa poti veni cu mine. Poate esti curios sa vezi unde sta Gimy.
- Nu sunt curios, prefer sa o faci aici daca mai vrei sa te vezi cu el, am spus imbufnat.
- Incepi sa ma superi iubirea mea, m-am jurat doar, cum vrei sa-ti dovedesc asta. Oricum nu vreau sa ma fut acolo. Are o garsoniera prapadita, vreau sa vezi si tu cum arata.
- De ce ?
- Vreau sa sti cat de proasta am fost atunci, se scutura ea intr-un frison de dezgust. Cand ii simteam pula nu mai stiam de mine, puteam sa ma fut si prin ganguri sau in picioare pe trotuar. Cat de nemernica si proasta am putut sa fiu.
Era gata sa planga iar asa ca am luat-o in brate si s-a lipit de mine. Am adormit simtindu-i respiratia linistita pe pieptul meu si am dormit pana dupaamiaza tarziu.
Am insotit-o a doua zi, undeva prin Dristor. Era un bloc inalt de 10 etaje, numai de garsoniere cam neingrijit si am urcat pe jos pana la etajul trei pentru ca nu mergea nici un lift. M-am ferit sa stau in dreptul usii sa nu ma vada, asa cum convenisem cu ea. A scos un strigat de satisfactie cand a vazut-o. A apucat-o de mana sa intre inauntru dar Pia s-a tras inapoi.
- Nu am venit cu mana goala
Am aparut si eu in cadrul usii si lui Gimy i-a cazut fata, surpriza era prea mare
- Nu ma inviti inauntru ? Sau e valabil numai pentru femei ?
A balbat niste scuze, si am pasit inauntru. Era o garsoniera mica, avea mobila putina si un studio mare care ocupa aproape totul. Se vedea ca o asteptase, Pe masuta joasa erau doua pahare pe servetele cu inimioare rosii si o sticla de vin rosu din care-i placea lui Pia.
Pe lada studioului era un teanc de reviste porno unele inca in tipla. Pia s-a asezat pe pat picior peste picior sprijinita in palme. Am privit-o amuzat si am remarcat ca usa de la baia micuta era deschisa lasand sa se vada faianta alba ca de spital.
- Pot sa folosesc putin baia ?
S-a schimbat la fata dar a ingaimat un "Da" slab. Mi-am dat seama de ce. Pe oglinda era scris cu ceva alb "PIA EU TE IUBESC MAI MULT DECAT BARBATUL TAU". Am ras , era indragostit inca de ea ca un pusti de liceu. Am luat putina hartie igienica si am vrut sa sterg mesajul, manjind oglida dar nu s-a sters ca lumea scrisul. Am urinat cu satisfactie si m-am gandit ca asa fac cainii cand isi marcheaza teritoriul. Am revenit in camera si Pia era de data sta in picioare. Il tinea la distanta cu mana intinsa impungandu-i pieptul cu un deget.
- Cred ca am sa merg si eu la baie, spuse ea lasandu-ma cu Gimy.
Era jenat si nu am scos nici eu vre-un cuvant. Gimy era doar in chiloti si descult, inca nu se imbracase. Pia reveni cu un ghemotoc de hartie in mana.
- Unde pot sa arunc asta ? Aveai oglinda murdara, e curata acum, sa nu o mai murdaresti iar.
Gimy o privi cu ciuda.
- Sa va servesc cu ceva ? arata spre sticla de vin
- Nu multumesc, poate primesti vre-o vizita, am spus eu. Pai atunci, ca am vazut unde stai, nu vad de ce as mai ramane, am spus eu nonsalanta.
Gimy o privi cu speranta, pula i se sculase si impungea chilotii intr-un cort impresionant tragand de elastic. Pia veni langa el si ii mangaie pula facandu-l sa geama
- Da-ti jos chilotii......
Gimy se uita la mine, parca asteptand sa plec odata
- Da draga da-tii jos si pune-ti altii, Astia sunt prea mici pentru pula ta mare.
O privea complet ravasit incapabil sa scoata o vorba privindu-ma cand pe mine cand pe ea.
- Hai ce mai astepti ! si imbraca-te te rog cu ceva asa... ca pentru un restaurant de lux. Ce te uiti asa la mine, pentru ce crezi ca am venit ?, vrem sa te invitam la masa. Te lasam sa te pregatesti, noi te asteptam la masina.
Il tinuse tot timpul de pula pe care i-o scosese din chiloti. Il saruta scurt apoi isi linse degetele pline de zeama cleioasa care ii iesise din varf. Veni spre mine luandu-ma de brat ca sa plecam.
- Cred ca si tie ti s-a sculat pula ca lui Gimy. Parca sunteti niste caini care umblati dupa o catea sa o futa.
- Ma uimesti. Ce comparatii poti sa faci doamna scumpa ?!, am ras si am plesnit-o peste fund iesind din casa.
Avea dreptate, ma comportam ca un caine, mai devreme imi marcasem teritoriul si mi-am aranjat mai bine pula care avea o erectie respectabila. A venit destul de repede, imbracat elegant, Fusese manechin si stia sa poarte o haina pe el. L-am poftit sa stea in fata langa mine iar Pia statea in spate rasfoind o revista pe care o luase de la el, privind cu interes pozele. Se intoarse spre Gimy.
- Pe asta nu am vazut-o, era in tipla, ai luat-o ca sa o rasfoim impreuna dragul meu ? O sa imi citesti mai tarziu cate o povestire ca sa ma excit, cum faceam mai demult ?
Gimy gemu si vru sa ii ia revista dar Pia se feri.
- Nu lasa-ma sa ma uit. Ma excita asa tare, cred ca o sa ma fut in masina.
Juca putin teatru si cred ca exagera. Fusesem de acord sa il tachineze, sa il intarate dar incepea sa imi fie putin mila de el. Pia imi spusese ca daca face asta devine si mai bun la pat iar cu doua seri inainte cand revenise la noi ma convinsesem. Aveam de gand sa mancam la un restaurant cu pretentii dupa care sa mergem la noi dar m-am razgandit.
Am sunat si am contramandat rezervarea si m-am indreptat catre un restaurant cochet din afara orasului unde mai fusesem cu ea. Aveau niste separeuri intime si cele doua chelnerite erau cat se poate de discrete. Am mancat vorbind banalitati apoi ea a mai comandat o sticla de vin din cre a baut foarte putin indemnandu-l pe Gimy sa o termine. Asezata langa mine pe bancheta, Pia era in verva si ne povestea sau reamintea cu lux de amanunte franturi din istoria noastra framantata de doar un an de zile. Ii mangaiam soldurile si fesele. Mie imi mangaia pe sub fata de masa pula scoasa iar pe Gimy, vis-a-vis il masa cu piciorul descult peste pula.
Era foarte naturala descriind ce simtea atat de special cand simtea pula lui mare cum o penetreaza, cum intra centimetru cu centimetru in ea sau cat de mult ii place sa savureze sperma mea groasa in fiecare dimineata, placandu-i sa ma trezeasca asa, sugandu-mi pula.
O rugasem si mie imi povestise de multe ori ca sa ma excite, ce traise cu Gimy, stiam aproape pe de rost aventurile ei dar acum pentru el era ceva iesit din comun.. Nu rezista prea mult, rosu la fata, cu ochii mariti de excitare gemu la un moment dat si fugi la toaleta mascandu-si cu servetul pula iesita din pantaloni
- Cred ca exagerezi, stiu ca iti place sa il exciti dar acum iti bati joc de el
- Nu te baga te rog, imi spuse rece.
Avea o privire care taia ca o lama.
- Mai am ceva sa-i servesc, dar am sa o fac altadata, cand o sa-i fie lumea mai draga .... am sa-i povestesc ce am patit cand m-au futut nemernicii aia si el ma privea cu nepasare. Sa nu crezi ca o sa ne stricam placerea, vreau sa ma fut cu el si stiu ca deabia astepti sa ma vezi dezlantuita dar asta simt acum si nu ma poti opri.
Am privit-o putin alarmat, nu ii cunosteam latura asta. Imi spusese ca in luna in care a stat langa mine ingrijindu-ma, ceva se schimbase in ea, si-a dat seama cat de mult depinde afectiv de mine si privea altfel lucrurile. Se schimba la fata, zambindu-i cand se intoarse la masa.
- Ai facut o laba, scumpule ? De ce nu mi-ai spus ?, puteam sa vin dupa tine. Ai putut sa rezolvi, esti OK ? Nu puteai sa mai astepti putin ?
M-am facut ca ploua, eu ejaculasem inaintea lui si acum am vrut sa ma inchei la pantaloni dar Pia ii ceru servetul lui Gimy si ma sterse grijulie mai intai pe mine apoi palmele pline de sperma.
- Esti draguta, pot sa pastrez servetul asta ca amintire ii spuse chelneritei care venise sa faca nota si care o privea complice.
- Sigur ca da , doamna spuse ea intelegatoare. Ma bucur ca va place la noi. Poate alta data doriti sa ramaneti aici peste noapte, sunt niste bungalowuri dragute in spate. Servim si acolo..... Asa putem sa il servim si pe domnul care nici nu s-a atins
Aratase spre paharul meu din care deabia imi muiasem buzele dar stiu ca se referise la cu totul altceva si Pia i-a zambit intelegatoare. La intoarcere Pia a stat in fata si Gimy n-a avut incotro si a stat pe canapeua din spate. Era agitat si nu mai vorbea privind pe fereastra. Nu m-am grabit, am luat-o pe un drum pustiu pe care mai fusesem si alta data, treceam cand prin cate un palc de padure cand prin camp deschis si doar foarte rar ne intalneam cu vre-o masina.
- Mi-a placut masa
- Da se mananca bine, am comfirmat eu
- M-am referit la ea ca era rezistenta mi-ar fi placut sa ma fut pe ea. Ti-ar fi placut Gimy ? Noi nu ne-am futut niciodata pe o masa de restaurant.
- M-a sarutat si m-a rugat
- Iubitule, vrei sa ma futi pe o masa de restaurant ?, asta e fantezia mea.
- Vrei sa intorc ? Mi-ar placea, i-am tinut isonul.
- Mi-a placut acolo dat vreau sa venim intr-o dimineata, sa servim toate trei "mesele" si sa ramanem acolo. Poate o sa vi si tu odata Gimy, ce zici ?
Pia se asezase in genunchi pe scaun si a inceput sa mi-o suga. O facusem de multe ori inainte abatandu-ne pe cate un drum mai necirculat. Conduceam incet si priveam cand prin parbriz cand la prestatia ei.
- Vezi Gimy, asta e una din placerile pe care ti le ofera o masina. Neaparat sa-ti cumperi si tu. Nu conteaza daca e veche, sa aiba amortizoarele bune, am ras eu plesnind-o peste buci pe Pia.
- O sa-mi iau, gemu Gimy.
Intinse mana peste spatar si ii ridica rochia larga peste solduri. Trase putin de chiloti si am vrut sa il ajut cumva dar Pia m-a oprit.
- Tu fi atent cum conduci, se descurca el, nu e prima data cand imi da jos chilotii.
- Ce figura esti, am ras satisfacut si am apasat-o bland sa o inghita cat mai mult.
Nu reusise sa-i dea jos chilotii decat pana la genunchi si Pia desfacu putin picioarele cat ii permitea scaunul. Icni de placere cand o patrunse cu degetele si se arcui cateva clipe apoi incepu sa se unduiasca. Clipoceala degetelor exprima elocvent cat de excitata era si in curand mirosul placut al pizdei ei inmiresma interiorul masinii.
Conduceam din ce in ce mai incet, priveam si in oglinda retrovizoare si Gimy se masturba din nou. Eram aproape gata sa termin cand Gimy renunta sa o mai penetreze cu degetele si dupa cum se zguduia, se masturba cumplit. A ejaculat cred ca intr-o batista pe care a aruncat-o pe geam. Peste cateva minute, Pia a intetit miscarile simtindu-ma ca sunt gata. Am explodat si deabia m-am abtinut sa nu inchid ochii ca sa savurez finisul. Pia isi trase chilotii la loc si se aseza pe scaun
- M-ai lasat neterminata Gimy. Cand s-a mai intamplat asta ?.
Mi-era putin mila de el si eram putin revoltat. Eu nu cred ca as fi suportat toate astea din partea ei, dar mie nu avea cum sa mi se mai intample asta.
- Vrei sa treci in spate langa el ?, am incercat eu sa sparg tacerea. Iar eram derutat imi spusese ca s-a terminat doar, de ce il mai intarata.
- Nu, hai mai bine acasa dragul meu. Nu stiu ce crede Gimy dar eu vreau sa ma futa asa cum stie el, il vreau in mine, vreau sa-l golesc de sperma, sa i-o sug si lui.
Aici stiam ca nu glumeste, il plimbase de cateva ore dar stiam ca nu e proasta sa renunte la pula lui sanatoasa care o terminase de atatea ori. Iesisem din nou in soseaua principala, accelerasem mergand d...



    Login