Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

impreuna cu Gimy 5
Autor : unqnick - 2011-05-22
Citita de 5640 ori - Nota 7.00 (13 voturi)
Am format numarul. Pia ma privea curioasa dar nu citeam in ochii ei dorinta de alta data.
- Gimy ? buna seara, sti cine e la telefon, nu ?
- Da, cum sa nu, am recunoscut numarul.
- Ai ceva impotriva daca ne faci o vizita ?
- O da,...sigur...cum sa nu...vin....vin.....mai am doar putina treaba si vin, se balbai el
- Vre-o clienta ? am intrebat privind-o pe Pia care zambi amar.
- A nuuu...mai am...o sa explic cand vin. O sa mai dureze putin
- Nici o problema, pana maine dimineata suntem acasa, nu plecam nicaieri, am ras eu
- Ce face.......sotia dumneavoastra ?
- Pia ? Se pregateste pentru noi, am zis si am inchis telefonul.
Pia ma impinse bosumflata dar incepu sa rada. Imi placea din nou, citeam acum pe chipul ei curiozitatea dinainte fiecarei intalniri dar parca mai era ceva.
- Hai pleaca de aici, vreau sa ma rad putin
- Nu ma razi si pe mine ?
M-a ras atenta sarutandu-mi la sfasit pula si m-a gonit din baie. A revenit in sufragerie, proaspata, goala , parfumata si machiata discret. M-a luat in brate si m-a sarutat cu pasiune
- Iti multumesc dc de pe acum....mai devreme mi-am facut probleme dar nu cred ca o sa se mai intample ce a fost atunci, de fapt sunt sigura, iti jur.
Am intins-o pe canapea si am mangaiat-o. I-am privit pizda rasa si m-am aplecat sa i-o sarut. A desfacut cuminte picioarele si m-a primit. A inceput sa geama fericita si sa ma indemne cu mici vulgaritati. A avut rapid un orgasm. Nu am mai penetrat-o si nici ea nu mi-a cerut-o, ne pastram amandoi pentru ce va urma.
- Am pregatit terenul pentru amantul tau
- Tu nu te mai faci bine niciodata, a ras ea.
- Il primesti tot asa goala ?
- Nu iubitule, si te rog sa pui si tu ceva pe tine. .....Am sa te rog ceva.
- Orice.
- Nu am sa o fac decat cu tine de fata. Chiar daca.....sa nu ma lasi. N-am sa o mai fac fara sa fi si tu cu mine. Intelege-ma ca eu pe tine te vreau, celalalt, ceilalti sunt niste instrumente ale placerii asa cum mi-ai spus tu despre femeile care au fost cu noi.
Eram imbracati, eu mai lejer in camase si pantaloni de doc iar ea cu o bluza si o fusta scurta in carouri. Isi prinsese parul in doua codite. Arata ca o scolarita, ii mai lipseau ciorapii albi treisferturi. Am reusit sa ii inlatur nervozitatea si am sfatuit-o sa se poarte cat mai normal.
Se facuse 11 si ceva cand a sunat la use si am deschis eu. Spre lauda lui nu arata deloc timorat dar cand ne-am salutat la tradat vocea. L-am invitat inauntru si Pia s-a ridicat din fotoliu venind spre el. I-a sarutat mana si a ezitat putin sarutand-o pe obraz.
- Ce timid esti, nu te stiam asa. Suntem cunostinte vechi doar. L-a luat de umeri si l-a sarutat pe gura impingandu-l apoi intr-un fotoliu.
- Ce frumoasa esti, a suspinat el.
Evita sa ma priveasca si chiar ca era emotionat.
- Povesteste-mi ce ai mai facut, l-am indemnat eu. Ai zis la telefon ca.....
- Asteapta-ma si pe mine striga Pia care plecase sa aduca gheata pentru bauturi, vin intr-o clipa, vreau sa aud si eu.
Reveni si se aseza langa mine pe canapea sprijinindu-se de mine. I-am spus sa se faca mai comod si isi dadu haina jos apoi isi slabi cravata. Incepuse sa povesteasca cu ochii tinta la pulpele lui Pia. Asa cum statea tolanita inbratele mele, fusta scurta se ridicase pana sus si printre picioarele usor desfacute i se vedeau chiloteii transparenti, parand ca nu are nimic dedesupt.
Ne-a povestit ca o vreme a fost manechin la o casa de mode. Asta stiam de la Pia dar l-am lasat sa continue. Ca manechin se complacuse intr-o promiscuitate de care nu isi aducea aminte cu placere. Avusese parte si de femei si de barbati. Ma privise intr-un fel anume dar a revenit cu privirea intre picioarele ei.
- N-ai stat degeaba, te-ai futut in draci vad. Imi spuneai ca nu-ti mai trebuie alta femeie ca sunt unica.
- Ce vroiai sa fac ? Pia nu ma chinui, de asta m-ati chemat ?
- Am glumit dragule, vino langa noi si mai povesteste-ne.
L-a tras langa ea si l-a sarutat lung. Gimy ii mangaia inebunit sanii si pe cracul pantalonilor i se profila deja madularul care i se intarise. Pia se desprinse de el si ma saruta apoi pe mine, gemand fericita.
- Imi pare bine ca saruta tot asa de bine ca inainte, mi-a spus ea. Si dupa aia ? il indemna sa continue.
- O colega, mi-a vandut un pont si am ajuns intr-o trupa de streeperi. Era mai bine, spectacole dupa spectacole, bani frumosi, bacsisuri, mai ales la petreceri private.
- Femei garla, il tachina Pia
- Si femei, confirma el. In seara asta aveam spectacol cand m-ai sunat, imi spuse Gimy
- Si ai continuat cu "spectacolul de dupa", de asta ai intarziat ?, m-am interesat eu
- N-a mai fost nici un "spectacol" dupa. M-am grabit sa termin numarul meu, nu stiam cum sa vin mai repede, nu-mi venea sa cred ca am primit telefonul ala si ce noroc am avut ca eram tocmai intr-o pauza, altfel nu l-as fi auzit.
- Vrei sa bei ceva ? l-am imbiat eu. E un whisky bun
- Multumesc, nu
- Putin, ca stimulent, am ras eu. Esti putin cam stresat.
- Iubitule, lui nu-i trebuie stimulent, il cunosc asa de bine.
- Tu esti stimulentul meu, gemu el si intinse mana tragand-o spre el ignorandu-ma
- Totusi am sa aduc o sampanie, ar trebui sa sarbatorim revederea am spus eu.
Am intarziat special putin mai mult lasandu-i singuri. Ii priveam de cinci minute din usa cum Gimy o saruta pe gura cu pasiune, ii ridicase bluza si ii strangea sanii sarutandu-i si mirosindu-i excitat aroma pielii. Ii trasese putin chilotii si mana lui ii mangaia pasarica rasa. La inceput Pia se abandonase mangaierilor si sarutarilor lui raspunzandu-i la fel dar il impinse apoi gafaind excitata
- Nu Gimy, ai rabdare, in seara asta nu suntem singuri
- Vreau sa fi singura cu mine, lasa-l dracului si vino la mine.
- Asta nu se va mai intampla niciodata, daca vrei bine, daca nu....
Am intrat cu frapiera si trei pahare cu picior tinute intre degete. M-au auzit si Gimy s-a tras de langa ea rosu la fata.
- Am sosit...Gimy vrei sa desfaci tu sampania ?
Imi venea sa rad, cum o lasase pe Pia, cu bluza ridicata si sanii afara, chilotii trasi spre genunchi si am comentat.
- Draga mea, daca ti-e cald, de ce nu te dezbraci ?
A ras si ea amuzata dar nu a facut nimic sa se acopere.
- A incercat Gimy dar si-a pierdut indemanarea, o sa te rog pe tine sa-i arati cum se dezbraca o femeie.
Era rautacioasa cu el si asta ma excita teribil dar ma gandeam sa nu se supere si sa plece. Imi faceam degeaba probleme, desfacuse expert sticla si turna in pahare. Am vazut ca ii trebura putin mana si pe picior ii aparuse o pata umeda acolo unde se profila capul pulii. Am ciocnit paharele, Pia a baut putin privindu-l pervers pe Gimy peste marginea paharului si el a dat paharul peste cap privind-o nerabdator. S-a intors cu spatele la el si a mai ciocnit odata cu mine
- Saruta-ma dragostea mea
Ne-am sarutat din varful buzelor si mi-a facut cu ochiul. Apucase pe la spate pula lui Gimy prin pantaloni si o strangea cu putere.
- Saruta-ma ca lumea dragostea mea, arata-mni cat ma iubesti.
M-a luat dupa gat si am sarutat-o lung. Gimy a gemut din nou si i-a luat sanii in maini strangand-o, se impingea in ea nerabdator si ii strecura mana in chiloti
- Ah ce mult te doresc, nu credeam ca am sa te mai fut vreodata.
- Fi atent sa nu-mi patezi fusta, nu ai tu bani sa-mi iei alta de la Paris. Potoleste putin, ai rabdare, vrei sa pleci asa repede ?
Gimy a cazut in fund la loc pe canapea. A luat paharul vrand sa mai bea dar a vazut ca e gol si l-a pus cumana tremuranda inapoi pe masuta.
- Vrei sa ma dezbraci iubitule, tin mult la ea,..... e de la tine.
I-am dat bretelele bluzei jos si am sarutat-o pe umarul gol. Am dus mana la spate si i-am desfacut sutienul lacand liberi sanii minunati. I-am sarutat fiecare san cantarindu-l in causul palmei. Am aruncat sutiienul pe canapea langa el si i-am ridicat bluza trecand-o peste cap si bratele ei ridicate. S-a miscat clatinandu-si sanii si chicotind vesela. Am aruncatbluza pe jos si am luat-o in brate mangaindu-i spatele si i-am desfacut fermoarul. S-a miscat in ea si fusta a cazut la picioarele ei. A pasit din ea si a aruncat-o departe cu piciorul.
- Imi iei tu alta, a ras ea excitata. Si chilotii iubitule, imi comanda apoi.
Ramasese goala, superba doar in papucii de casa cu toc inalt. Isi mangaia sinii, soldurile si fesele tari. Isi duse degetele la pasarica se se mangaie apoi si le supse multumita
- Ce gust bun poate sa aiba pasarica mea. Tu ce faci nu te dezbraci il intreba pe Gimy ?
Aproape ca zmulsese hainele de pe el. Era in erectie si am avut o strangere de inima vazandu-i pula. O picatura cleioasa i se prelinse din pula si Pia o culese cu degetul dandu-i-l sa il cuga.
- Sa nu murdaresti covorul ca iese greu. Haideti in dormitor sau preferati sa ne futem aici ? Hai totusi in dormitor stiu ca acolo iti place tie il impinse ea sa o ia inainte.
Ma tinu strans de mana tragandu-ma langa ea. Mirosul placut al pielii ei ma incita, aveam pula intarita si ma mirasem ca nu m-a lasat sa ma dezbrac si eu. A aprins toate luminile in dormitor si m-a tras langa pat. Gimy se asezase pe marginea patului si isi tinea pula in mana privindu-ma nehotarat.
- Am sa te dezbarc eu dragul meu ma lua in primire Pia. Daduse drumul in surdina la CD playerul cu muzica ambientala, de futut Mi-a scos camasa incet frecandu-se de mine. A tras de curea cu dintii fara sa o ajut apoi mi-a tras fermoarul asezandu-se in genunchi si ajutandu-ma sa ies din pantaloni. Purtam niste boxeri mai largi de cand cu operatia si umflatura nu lasa sa banuiasca ce minune am acolo. Pia s-a asezat pe marginea patului si m-a intors cu fata la el. Ma lasam in voia ei, nu banuiam ce vrea sa faca dar acum chiar ca isi batea joc de el.
- Gimy vrei sa ma ajuti sa-i dau jos chilotii, vezi fi atent, cu grije....
- Gimy re repezise sa-i traga jos sa termine odata tot circul asta dar o asculta.Trageau fiecare de elastic si pula tasni afara eliberata. Se balabani de doua ori apoi ramase teapana la 45 de grade ca un bat de drapel. Gimy cascase ochii cat cepele vazandu-mi podoaba. Inghiti in sec si nu stiam ce-l socheaza mai mult noua dimensiune, capul enorm sau faptul ca eram complet ras. Ma privi o clipa in ochi apoi imi fixa perplex din nou pula. Pia o mangaie si deschise gura apucand cu buzele capul rosiatic plescaind apoi din buze. O supse apoi ce cateva ori si ii spuse zambind lui Gimy
- M-ai mintit atunci cand ai spus ca vrei sa o faci cu mine ? Poate asa o sa ne ierte pe amandoi sau poate numai pe tine.
Am vrut sa ma retrag, nu eram pregatit pentru asta, dar Pia ma retinu bland
- Nu iubitule, te rog....e placerea mea....nu ma refuza.
Eram excitat, bulversat, pironit locului, nu ma asteptasem la asta in nici un caz.
- Am sa sting lumina sa fie mai intim, zise Pia
Se ridica si lasa dormitorul in bezna. Doar pe subuse venea un fir subtire de lumina. Se aseza la loc langa Gimy si il saruta pe gura apoi se desprinse si incepu sa-mi suga pula. Gimy o urmasea atent si ii mangaia sanii. Dupa un timp Pia apuca pula si o indrepta spre gura lui Gimy care nu ezita si incepu sa o linga si sa o suga la fel de bine ca ea masturbandu-ma expert. Multumita Pia se apleca si incepu sa ii suga pula lui Gimy care gemu si se opri din lins
- O daaaaa......oooh Pia.....
- Nu te opri, continua ca altfel nu mai pupi nimic.
Din cand in cand Pia revenea si mi-o sugea ea apoi se ocupa de el. Ce puteam sa mai zic ? Ochii mi se obisnuisera cu intunericul si ii vedeam cum ma trec de la unul la altul. Era prea mult, nu ma mai puteam tine, am inceput sa gem si sa vibrez. Ma jenam sa-l ating dar as fi vrut sa-l iau de ceafa sa-mi indes pula mai mult. Am preluat controlul si mi-o frecam la radacina. Pia revenise si imi mangaia coaiele, intui exact momentul si indrepta pula spre gura ei larg deschisa si sperma tasni precis.
O stranse si afara nu iesi decat o picatura. Indrepta capul puli spre Gimy si astepta sa deschida gura, am impins si Pia a slabit stransoarea, restul de sperma s-a scurs in gura lui. Am ramas uimit ca inghite si inca o face cu entuziasm. Imi tremurau putin picioarele si am lasat-o pe ea sa ma curete. Am plecat clatinandu-ma spre baie dar Pia era deja dupa mine.
- Pia. Vino inapoi, cu mine ce faci ?
- Ai rabdare, vezi sa nu ti se culce scumpule.
- Am lasat-o sa ma spele la pula. Nu vorbeam nici unul, imi zambea fericita spalandu-ma indelung cu clabuci si pula mi s-a sculat din nou. N-am mai putut sa rabd si i-am reprosat.
- Nu trebuia sa faci asta. Nu cred ca a fost bine.
- Ba da iubitule, imi promisese ca o sa o faca si s-a tinut de cuvant.
- Nu era nevoie, sa nu cumva sa mai incerce ca ii sparg capul.
Ne-am intors in dormitor si am aprin luminile. Gimy se masturba necajit in mijlocul patului
- Of doamne ce curva nerecunoscatoare sunt, nu te mai masturba dragul meu, eu pentru ce sunt buna, ai uitat ?
Am privit-o cum se aseaza intre picioarele lui si ii linge indelung pula de la coaie pana in varf. Avea fundul ridicat si ma ispitea strasnic sa o fut pe la spate. M-am abtinut cu greu si m-am uitat cum i-o suge. Mi-am amintit o clipa cum i-o sugea pe vremuri (O, ce vremuri !!! ). Nu mai stiam daca mai devreme jucase teatru sa ma abureasca pe mine vazand-o acum cu cata pasiune se ocupa de el. Am mangaiat-o pe buci si s-a oprit pentru o clipa intorcand capul spre mine.
- Oh iubitule, ce pula minunata are, e la fel ca pe vremuri, e grozava
Am inghitit in sec, aveam sentimente amestecate, nu mai judecam normal. M-am ridicat sa plec dar miscarea patului o avertizase
- Nu, nuuu....nici sa nu te gandesti !!! Ramai aici iubitul...



    Login