Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Impreuna cu Gimy 4
Autor : unqnick - 2011-05-22
Citita de 5501 ori - Nota 6.45 (11 voturi)
Stateam pe o terasa si ne bucuram de soarele bland. Pia dorise o inghetata din acelea la cornet si o savura. Isi trecea limba peste ea sau deschidea larg gura culegand cu buzele stratul de inghetata care se topea. Pentru mine era un spectacol superexcitant de care cred ca nu-si dadea seama.
- La ce te gandesti acum ?
- La nimic, rase ea trezita din visare.
- Ei, la nimic....assa cum erai acum cu ochii inchisi lingand inghetata erai foarte sugestiva
- Daaaa, parca as linge o pula spuse privind guguloiul mare de inghetata cafenie care capatase forma unui cap zdravan de pula.
- Seamana cu a lui Gimy, am spus fara sa vreau.
Se schimba la fata, expresia visatoare disparu de pe chipul ei si vru sa lase inghetata jos.
- Te-a deranjat ce am zis ?, am spus ingrijorat.
- Nu mai vreau sa mananc hai sa plecam
- Nu fi copil, am imbunat-o eu
I-am luat mana si am apropiat-o de mine si am lins inghetata de cateva ori apoi i-am dat-o ei. A lins-o si ea apoi mi-a intins-o zambind. Am continuat asa pana am ajuns la cornet pe care l-a rontait cu restul de inghetata. M-a sarutat si mi-a lins urmele de ciocolata de pe buze. Avea un zambet special si ma privea curioasa.
- La ce mai gandesti acum perverso ?
- Mai tii minte ?.....atunci.....prima data cu Gimy......
- Nu, nu mai stiu, am zis gatuit.
Ma faceam ca nu stiu despre ce e vorba cu toate ca nu puteam s-o pacalesc. Nu discutasem niciodata cele intamplate atunci. Pia ma saruta lung cautandu-mi limba si urcand cu mana pe picior sa-mi caute pula.
- Adineaori cand am lins-o amandoi...... inghetata, ......mi-am adus aminte ca atunci am facut-o amandoi, la fel..... unul langa altul, am lins amandoi o pula. Nu-mi venea sa cred.
- Si......ce vrei, sa o mai facem odata ? am zis eu destul de rece.
- Nu te enerva iubitule, asta numai daca iti face tie placere.
- Nu cred ca as vrea sa o mai fac.
Se dusese dracului toata vraja acelei dimineti si Pia s-a retras in ea vazand ca facuse o gafa. Acum ca adusesem vorba despre el fara sa vrem pana seara am mai comentat de cateva ori. Imi trecuse supararea, daca stau sa ma gandesc eu eram de vina ca i-am mai amintit de el si imi parea rau ca o vedeam si pe ea trista.
- Te-ai mai vazut cu el ? Sti ce vreau sa spun ....
- Nu iubitule, ma mangaie ea pe obraz. Atata increderea ai tu in mine ?
- Am intrebat si eu, nu am dat cu parul.
- M-a mai sunat, a vrut sa ne vedem sa vorbim doar. Incepuse sa ma plictiseasca si odata cand am fost la Mall la coafor i-am spus ca o sa stau de vorba cu el 10 minute dupa ce ies de acolo.
- Cand a fost asta ?
- Asta toamna, atunci cand ai venit sa ma iei pentru ca ploua.
- Nu l-am vazut....
- Plecase, i-am spus sa plece si te-am sunat sa vi sa ma iei.
N-am spus nimic dar dupa o vreme invartindu-ma fara rost prin casa n-am mai rabdat
- Si ce ati discutat ? sti tu...atunci. Ce a mai vrut de la tine ?
- Era cam confuz...si eu,.... ma tulburase putin. Si-a cerut scuze, a spus ca nu trebuia sa intre in viata noastra, dar ca si eu am avut partea mea de vina .... ca si-a dat seama ca puteai sa divortezi de mine si puteam sa-mi strice casnicia. Vroia sa iti creara si tie scuze, dar i-am zis ca ar fi mai rau daca am rascoli trecutul. A vazut cat de hotarata sunt sa nu mai continui cu el si mi-a urat tot binele din lume si mi-a sarutat mana la plecare. Ma tulburase intalnirea cu el dar mi-am revenit repede.
Discutia lancezea, a plecat sa faca o cafea si avenit cu ele si cu sticla de whisky si ne pregateam de un program de seara fara sare si piper. Nu mai aveam chef de nimic si nici ea nu parea sa aiba.
- Am vrut sa te intreb mai demult. Tu i-ai dat bani atunci ca sa ma....
Eram mai detasat, mi se luase o piatra de pe inima dupa ce-mi spusese inca odata ca se terminase totul intre ei.
- Doar prima data, ii dadusem banii inainte....a doua oara nu a vrut sa primeasca, sti si tu de ce atunci habar n-aveam de ce. Macar aici a avut bun simt. Ar fi fost culmea, am zambit eu amintindu-mi ca atunci am insistat sa primeasca banii.
- Sa sti ca era indragostit de mine. Mi-a spus ca a suferit mult. Chiar daca il cautam si eram disperata sa ma fut cu el, stia ca nu l-am iubit niciodata, ca imi place doar sa-l folosesc si asta cred ca il umilea si cate odata era atat de violent cand ma penetra poate de aia i-a chemat atunci pe prietenii lui sa ma futa.
- Nu-mi mai aduce aminte, pentru asta l-am urat.
- Si eu ....... Mi-a zis ca a fost un porc si ca nu o sa si-o ierte niciodata.
- Dar vad ca ati discutat multe in alea 10 minute ?!
- A fost aproape o ora ..... a baut aproape incontinu, se cam ametise si insista iar sa ne vedem.
- Ati discutat si despre isprava mea de atunci ? n-am mai rabdat eu pentru ca de dimineata, numai asta aveam in cap.
- Nuuu ..... Sa sti ca el te stima foarte mult si adusesem odata vorba despre asta si vroia sa-ti intoarca serviciul. Ne vorbisem sa ti-o sugem amandoi dar n-am mai avut prilejul. A crezut ca o sa ramanem toti trei prieteni, mi-a povestit cum ai vorbit inainte cu el, ce imi place mai mult, ce ma excita cel mai tare......Asa credeam si eu ca e mai bine.
A facut o pauza lunga, lacrimile ii curgeau pe obraz. Si-a dres glasul si a continuat
- Atunci la inceput, dupa ce am inceput sa ma vad cu el zilnic i-am cerut sa nu se mai culce cu nici o femeie. Am vrut sa ii dau bani dar isi luase alt serviciu, de manechin sau asa ceva, ca sa-mi faca pe plac, sa nu fie intretinut.
- Daca nu erai asa turbata dupa pula poate ar fi fost bine sa ramanem in relatii, e cam toapa dar ca barbat arata foarte bine ..... Ai vazut cat de mult imi place sa te privesc cum esti fututa de alti barbati dar cu el a fost ceva special, doar cu el te-am vazut asa de transfigurata..
Mi-a zambit, gandindu-se poate la acele momente
- Si mie iubitule, ma excita si mai tare sa te stiu si pe tine excitat cand o fac.....Cred ca am rezolvat asta deja si fara el. Nu ?. Nu as renunta la tine pentru nimic in lume dar asta e firea mea pacatoasa imi place sa ma fut si sunt asa bucuroasa ca ma intelegi, tu m-ai facut asa.
Am simtit ca imi ard obrajii dar m-am calmat. Pia stia ce-mi trebuie si a pus un film porno pe DVD asa ca in curand captivati de scenele tari am uitat de discutia tampita care ne stricase toata ziua. Mi se sculase pula si Pia se prelinse pe covor desfacandu-mi picioarele. Incepu sa-mi suga pula fara sa mai priveasca ecranul. O mangaiam pe cap, cu degetele trecandu-i prin par. A sunat telefonul si am apasat pe speacker ca sa nu tin telefonul in mana
- Alo ? Buna seara, sunt Pusa. Ce faceti dragilor. Nu v-a fost dor de noi ?
Era o pereche cu care ne intalnisem deja de doua ori mai demult. El era profesor la facultatea de medicina si Pusa sotia lui ii era si asistenta. Era buna rau si imi placuse sa ma fut cu ea de fiecare data. Insistase sa ne vedem separat dar refuzasem politicos si uite ca nu se suparase.
- Ce ziceti de putina zbenguiala ?
- Imi pare rau Pusa, poate alta data, dar ne-am facut un alt program.
Pia ridica capul privind mirata dar vazand ca nu spun nimic continua sa mi-o suga.
- Se aude, se aude, sunteti multi ? Chiar asa, nu avem loc si noi ? As vrea s...



    Login