Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

impreuna cu Gimy 3
Autor : unqnick - 2011-05-22
Citita de 7694 ori - Nota 7.00 (12 voturi)
Lucrurile n-au stat tocmai asa. Dupa ce am facut o serie de formalitati si vizite de lucru la diverse firme am plecat spre una din casele lor de vacanta aproape de granita cu Elvetia unde urma sa aiba loc consiliul de administratie. A fost practic un mic concediu care s-a prelungit aproape cu inca doua saptamani. Seful lor cel mare mi-a intors serviciul de la Bucuresti punandu-mi la dispozitie doua tailandeze care au facut minuni cu corpul meu. Nu au vrrut sa faca sex oral dar pentru restul erau disponibile in permanenta.
Am avut o strangere de inima gandindu-ma la Pia dar daca ar fi venit cu mine nu as fi putut beneficia de tratamentul complet al micutelor asiatice. O sunasem destul de des si mi se facuse dor de ea. Ii cumparasem destule cadouri dar am sunat-o inca odata si in ziua in care am plecat intreband-o daca vrea ceva in mod special. Mi-a spus ca ma vrea doar pe mine si sa vin neantarziat, ma ruga sa nu intarzii pe drum. Avea ceva in voce care m-a ingrijorat.
Am crezut ca pot ajunge intr-o cursa fara oprise dar un accident produs pe autostrada la intrarea in Ungaria m-a tinut pe loc cateva ore bune. Se facuse seara si am ramas la un motel. Dupa cateva ore de somn am plecat din nou la drum. Am ajuns acasa si s-a aruncat in bratele mele plangand si sarutandu-ma neslabindu-ma o clipa.
- Ah, ce bine ca ai venit, sa nu mai pleci niciodata fara mine, sa nu ma mai lasi singura niciodata.
M-am desprins cu greu de ea, vroiam sa aduc restul de bagaje din masina sa fac un dus.
- Lasa-le naibii ca nu le ia nimeni de acolo. Nu vreau sa mai iesi din casa doua zile.
- Am sa plec mai des, vad ca esti mai dornica de mine
- Numai sa incerci cumva, ma ameninta ea trecandu-si sugestiv cu degetul peste gat.
Am intrat in cada pentru ca daduse drumul la apa si pusese saruri de baie care miroseau imbietor. Dupa un timp a venit si ea s-a dezbracat si a intrat in cada plina de clabuci. M-a spalat pe corp cu buretele moale apoi pe cap. Ma sarutase tot timpul si o mangaiam la randul meu cautandu-i pasarica. M-a incalecat si ne-am futut in cateva reprize, reusind de fiecare data sa ma excite si sa ma pregateasca ca sa o luam de la capat. Nu ma mai saturam de ea, eram in culmea fericirii ca sunt din nou acasa. Am iesit din baie epuizati amandoi, cu pielea rosie de la apa aproape fierbinte. Bagajele erau in mijlocul casei, se dusese ea sa aduca ce mai aveam prin masina.
- Nici nu le-ai desfacut sa vezi ce ti-am adus, am spus putin dezamagit.
- O sa o facem amandoi.
Restul zilei ne-am petrecut-o povestindu-i ce afaceri bune urmau sa fie demarate, ca eram invitat peste putin timp si ca sotiile lor insistasera sa vin si cu ea, ma hranise ca pe un copil mic dandu-mi sa mananc din mana ei. Facusem dragoste de mai nulte ori si ne harjonisem la fel ca inainte. Era ceva schimbat la ea, parca se indragostise a doua oara de mine.
- Niciodata nu te-am mai vazut asa de dornica. Poate doar cu Gimy.
Nu a spus nimic s-a crispat si m-a strans tare de git Am facut apoi o gafa crezand ca fac o gluma.
- Ai divortat de el ?
- MAI DA-L DRRRACULUI !!!! tipa ea. Sa nu mai aud de el. Sa nu mai aduci vorba vre-odata de el. Tu esti totul pentru mine si nu mai vreau sa aud de alti barbati
Cred ca altceva mai tampit nu putusem sa spun si-mi venea sa-mi musc limba. Era foarte tulburata, o vedeam ca e gata sa planga. Vehementa ei ma speriase putin si mi-am dat seama ca ma iubeste cu adevarat. Totusi......
- Imi ascunzi ceva ? Cred ca daca ai ceva pe suflet, e mai bine sa te descarci acum. E vorba de Gimy dupa cate imi dau seama. Mai e ceva ce nu stiu ? A mai fost pe aici ?
- Atunci cand l-ai chemat nu a fost ultima oara cum ti-am promis. Ma minteam singura ca ti-am promis doar ca n-o sa ma mai vezi. Acum nu mai vreau sa-l vad in viata mea
- Da ? Nu iti mai place de Edi ?
- Daca nu ma descarc am sa inebunesc sigur. Sper din toata inima sa ma ierti, m-am schimbat....ma ingrozesc de ce-a fost atunci....
Am tacut facandu-i semn din cap sa-i dea drumul. Aveam un nod in gat si respiram greu
- Nu stiu ce sa ..... poate ca avea pula cea mai grozava din lume .....asa mi se parea.....
- Da cate ai cunoscut tu draga mea ? am ras eu fortat
A inceput sa planga apoi mi-a luat mana si mi-a sarutat-o dar nu am facut nici un gest
- Credeam ca ma intelegi .....Atunci cand ma futeam cu el, eram parca alta femeie, imi luase mintile, continua Pia nebagand in seama remarca mea. Atunci, la inceput....am fost atat de bucuroasa ca m-a adus la el in garsoniera,
- Cand a fost asta ?
- Eu l-am cautat a doua zi dupa ce ai plecat ..... si cateva luni am fost zilnic la el, macar o ora doua, veneam la el si cand eram pe stop doar ca sa-i sug pula. Imi era asa de greu in week-end-uri fara el si te munceam pe tine.... Ma suna seara si iti spuneam ca fac jogging dar ma indemna sa ne futem in locuri publice, in WC-urile birturilor ordinare, intram in cate o scara de bloc si nu ne opream nici daca trecea cineva pe langa noi.
- Asta era joggingul tau de seara....
- Da.....ma conducea pana la blocul nostru si bloca liftul intre etaje sau la utimul etaj si acolo ma futea zgaltaind cabina. Incepuse sa-mi placa riscul si nu-mi pasa daca ai sa ne prinzi. O data i-am supt pula chiar la noi la use ca sa-l fac sa plece si am facut-o fara sa-mi dau seama de pericol. Ma purtam ca o ordinara si ii placea, spunea ca asa seman cu el si nu mai fac pe doamna din inalta societete. Nu ma forta el, asa simteam eu atunci. Totusi cand ajungeam acasa ma simteam in siguranta, imi dadeam seama ca te iubesc atat de mult dar ca nu ma puteam abtine. Faceam dragoste si ma daruiam sincer sperand ca nu o sa-ti dai seama..... Ceva se petrecuse cu mine si nu mai aveam intoarcere.
Eram nervos, purtasem coarne atata timp fara sa stiu. Nu am mai comentat nimic si Pia a continua vazand ca nu o resping.
- Atunci cand te-am rugat sa-l chemi nu am mai putut sa rabd. Fusesem mai devreme la el, era sa intarzii. Nu a vrut sa ma futa pana nu i-am promis ca iti voi spune ca traiesc cu el si sa poata veni la noi cand dorea. Venisem hotarata sa-si spun dar m-am razgandit in ultimul moment si am fost asa de bucuroasa ca ai acceptat sa-l chemi. Am crezut ca asta il va mai potoli pentru o vreme.......La un moment dat insa m-am hotarat si am rupt-o cu el.
Imi tremura putin vocea, fusesem mintit si eram ranit in orgoliul meu.
- Mai devreme m-ai mintit iar.....n-am stiut ca asa stau lucrurile.
- Asta a fost ultima minciuna pe care o sa mai auzi de la mine.
- Si ce te-a facut sa renunti la el. Ai putut tu sa faci asta ?
- M-a ajutat vibratorul, rase ea amar. Atunci cand ai fost plecat... saptamanile alea, ... a venit si a stat la noi, nu i-am mai dat drumul. Asta e ultimul lucru pe care l-am mai ascuns de tine. Eram ca turbata, vroiam sa il domin, ma ambitionasem sa il epuizez eu pe el asa cum facea cu mine in fiecare noapte. Atunci a mai adus pe cineva sa ne futem.
- Inca un barbat la noi in casa ?
- Au venit inca doi.... Au ramas cu totii doua zile si atunci m-am hotarat sa renunt la damblaua asta a mea. M-au futut pana lesinam, mi-era rau dar imi reveneamam destul de repede. Eram orgolioasa, si Edi ma folosea ca pe o sclava a lui....si a lor.
Biata de ea, nu mi-am dat seama prin ce trecuse. Ce bine a stiut sa mascheze totul. Fusese atat de fericita cand ne revazusem, cand am ajuns acasa, credeam ca nu avusese parte de pula atata vreme, cat de tampit am putut sa fiu.... .
- Cu o saptamana inainte sa te intorci, a sunat sa ii mai cheme inca odata si l-am refuzat categoric si i-am cerut sa plece. I-am spus ca nu ne vom mai vedea dupa ce te intorci. Nu m-a crezut si m-a mai sunat dar am fost hotarata. Ca sa scap i-am spus ca o voi mai face doar o singura data si atunci doar cand il vei chema tu. Eram sigura ca n-ai s-o faci. Mi-a promis ca nu-ti va spune nimic din ce a fost intre noi. Atunci s-a petrecut cu mine un miracol, mi-am dat seama ca fusesem oarba, ca puteam sa ma distrug si sa te ranesc si pe tine. Mi-am dat seama ce mult insemni pentru mine.
- Cred ca ai fost pedepsita destul, si cred ca si eu. Sa incercam sa uitam ce a fost. Daca ai avut taria sa-mi spui asta o sa trecem amandoi peste partea urata ca a fost si o parte frumoasa. Ma bucur ca in sfarsit ai "divortat " singura de el.
- Oooohhh iubitule...cat de intelegator esti
- Stiu care e remediul, cui pe cui se scoate
- Orice ai face n-am sa ies din cuvantul tau
.............................
Trecusera sapte luni de la "despartirea " de Gimy. Evitasem sa mai vorbesc despre el si acceptase destul de usor ca sa-mi faca placere sa mai aducem pe cineva in viata noastra pentru diversitate. Ma intersasem discret si i-am oferit lui Pia surprize peste surprize, gasind pe net perechi pentru swing sau dispuse pentru sex in grup. Nici eu nici ea nu doream sa prelungim noile relatii prea mult, doua sau maxim trei intalniri.
Mi-a marturisit odata ca ii era teama sa nu ma cuplez cumva cu vre-una din tipe. Dar una peste alta, era atat de incantata de noile placeri incat in curand ea era cea care stabilea intalnirile, avea mai mult timp liber ca mine si tinea o evidenta a cunostintelor noastre.
Se parea ca uitase complet de Gimy si ma feream ca dracu’ de tamaie sa deschid vre-un subiect care sa aminteasca de el. Avusesem o toamna si o iarna plina de aventuri si renuntasem sa mai mergem in vacanta obisnuita din Austria la schi si la cea de Pasti din Grecia, ramanand in tara.
Cu toate ca nu era cazul, eram complexat inca de faptul ca nu am un madular urias. Intr-o zi mi-a dat cateva prospecte si am ramas tablou. Erau de la o clinica privata specializata in chirurgie plastica dar punctul forte era cel de marire de sex. Nu dadea multe amanunte dar aveam toate datele ca sa putem sa-i contactam.
- Nu cred ca pot sa merg acolo si sa spun: stiti, as vrea sa o lungesc putin, doare,? cat costa centimetrul ?.
- Am fost eu acolo mai intai. Te-am programat pentru o consultatie. I-am dat amanunte si i-am spus ce vreau asa ca te asteapta.
- Esti complet nebuna, cum ai putut sa faci asta ?
- Pai ori mergi la psiholog sa-ti ia piticul asta de pe creier ori la clinica asta unde mi-au garantat ca am sa fiu multumita
- Si eu ? trebuia sa ma intrebi mai intai. Doctorul ti-a cerut vre-un bonus ?
- A batut ceva apropouri, a ras ea. L-am plimbat spunandu-i ca astept mai intai rezultatul 100% inainte sa-mi scot chilotii.
Mi-a fost intotdeauna frica de doctori, injectii sau operatii asa ca nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut. Nu credeam ca e posibil asa ceva. Pia era incantata de noua dimensiune dar nu apucasem sa o probam. Avusesem dureri mari si ma gandeam ca nu meritase nici efortul si nici banii. Doctorul care m-a operat nu a vrut sa spuna ce metoda a folosit, mi-a spus ceva vag dar nu mi-a dat amanunte, era secretul metodei lui. Aveam tot timpul erectii care ma deranjau dar Pia a fost o buna infirmiera. In convalescenta mea a refuzat categoric sa se futa cu altcineva, chiar daca am insistat mult sa nu i se urce la cap.
- Nu vreau sa ma crezi o isterica, nefututa, pot sa rabd, nu-ti face probleme. Am doua vibratoare, mi-ajung.
Fusesem la ultimul control, doctorul imi spusese ca e totul in regula dar sa o iau mai usor la inceput. Imi crescuse din nou parul si ma manca teribil. Pia venise cu propunerea sa ma rad din nou si acum aveam o mandrete de pula si coaie fara par ca actorii porno. N-a mai rezistat si am facut safteaua. A sarutat-o cu pupaturi mici, lucindu-i ochii de incantare, o aveam acum usor curbata si capul decalotat complet. Isi lipi obrazul de ea, mangaindu-mi coaiele. Apoi Pia a inceput sa-mi suga pula tandru, indelung, asteptand fara sa ma grabeasca sa-mi guste din nou sperma. Avusesem destule polutii nocturne si doctorul spusese ca asta e bine, era normal. Imi priveam incantat sotia cum inghite pula pana in adancul gatului apoi o scoate printre buzele stranse sugand extaziata.
- O s-o lungesti si mai mult am glumit eu
- Nu cred ca mai e nevoie, e numai buna acum. Ce dor mi-a fost de ea
Ma privea in ochi si citeam in ei iubire adevarata. Era atat de frumoasa si perversa in acelasi timp. Stateam sprijinit in coate sa o pot vedea mai bine si simteam freamatul care imi cuprinsesera coaiele si care urca spre radacina pulii. In curand capul belit complet acum, capata dimensiuni uriase si Pia il supse si linse incantata. Daca pana atunci ma masturbase delicat cu degetele in timp ce sugea pula acum o apucase cu toata mana si mi-o freca energic
- E bine asa ? se interera ea
- O daaaa....poti si mai tare ....aaaahhhh.....cred ca......teeeermiiiiiin.....
Era prima data cand ejaculam de adevaratelea si sperma ii umplu gura. Surprinsa, scapa putina sperma pe pantecul meu si pe degetele stranse pe pula. Daca primul jet iesise cu putere, acum mana ei imi strangea pula la radacina eliberand sarje mici de sperma cremoasa. O linse si o supse golindu-ma de sperma apoi isi linse degetele si trecu cu limba sa culeaga stropii de pe pantecul meu.
- Trebuie sa te razi pana la buric mormai ea culegand un fir de par de pe limba.
Am ras incantat, aveam o sotie frumoasa, dornica de sex si cu mult umor
- Trebuia sa o facem mai devreme, am zis
- Nu e mai bine asa. ....stii ce gaura ai acum pe unde iese sperma ? poti sa bagi o macaroana acolo.
- Nici chiar asa, am ras din nou binedispus.
- Imi place ca se scoala imediat, spuse mangaind-o incantata si sarutandu-i capul roz si bulbucat.
Ma privi nerabdatoare.
- Cum vrei sa procedam doamna mea, te fut eu sau ma futi tu ?.
- Domnule cred ca e mai bine sa aveti dumneavoastra controlul. Sunt prea dornica si mi-e putin frica sa nu va rup paiul daca ma infig in el.
- Oooo.... fut-ti...asa ii spui tu: pai. O sa-ti arat ce poate paiul asta.
Am rasturnat-o dar nu m-am grabit sa o penetrez. Tipa incantata, ii placeau preludiile si la asta ma pricepeam al dracului de bine. I-am mangaiat sanii care se marisera parca, erau tot tari, elastici ca de fata mare, si-a apropiat sanii sa ii sarut si am trecut de la unul la altul fluturand cu limba peste sfarcuri. Le-am luat pe rand in gura sa le sug, se intarisera si le-am mozolit si rontait usor.
Mi-am bagat nasul intre sanii ei si m-a apasat usor. Isi pusese o picatura din parfumul care ma excita asa de tare si am aspirat incantat mirosul incitant. Am lins valea dintre sanii ei intre care ii placea atat de mult sa se futa. A crezut ca vreau sa fac asta si m-a refuzat scancind
- Nu acum, mai tarziu iubitule, vreau sa ma futi, o vreau in mine
- Inca putin, nu cred ca esti gata inca...
Am coborat intre picioarele ei tragand cu limba o linie serpuita, inconjurand si lingand buricul, simtind cum i se zbate pantecul de dorinta. Apoi am coborit spre pubisul ras. Am adulmecat ca un caine si am gasit locul unde pusese degetul cu acelasi parfum. I-am admirat o clipa buzele pizdei, acum stranse si grasute, buze pe care le-am vazut de atatea ori desfacute larg primind in ea pula altor barbati, inghitindu-le grosimea. Deabia asteptam sa reincepem jocurile noastre, sa ii admir dezlantuirea, zvarcolirile, delirul sexual pentru ca apoi sa ne bucuram unul de altul ramanand singuri.
Am sarutat-o incet pe fiecare buza si m-a apasat scancind de cap. I-am apucat cu degetele buzele grasute tragandu-le spre pubis si pizda i s-a deschis ca o scoica. Era excitata si gaura rosie era desfacuta, dornica de pula, contractandu-se si relaxandu-se simtindu-mi rasuflarea. Am lins-o si mi-am primit rasplata, cativa stropi de miere pe care i-am cules cu limba.
N-am vrut sa continui, simteam ca ma doare putin madularul care era intarit la maxim presat de cearceaf. M-am ridicat si m-am asezat cu genunchii departati langa bucile ei lovind-o osor cu capul pulii peste pizda. Era nerabdatoare, mai nerabdatoare ca mine, isi ridicase picioarele cu mainile si privea printre ele cum ma pregateam sa o penetrez.
Mi-am apasat capul mare si umflat de buzele ei desfacand putin cu degetele sa-i fac loc. Era crispata totusi, si capul i-a umflat buzele pizdei refuzand sa intre. Se lasa la loc pe spate, gemand. A coborat picioarele cu talpile pe pat temandu-se putin.
- Te rog sa intri cu grije, nu stiu ce se intampla, cred ca...... aaaAAAAAhhhh ...... doamneeeee ...
Probabil ca in perioada asta de pauza, se stransese de nefolosinta. Ghumise, spunand ca o sa faca painjeni dar o sa fie iar fata mare. Intr-un fel avea dreptate, era parca mai stramta decat o stiam. Impinsesem usor si capul a reusit sa treaca si si-a facut loc inauntru. Am inaintat retragandu-ma din cand in cand pana am simtit ca o ating cu capul in movilita uterului. Era prima data cand o atingeam acolo din pozitia asta.
- E bine...iti place ?, am soptit eu aplecandu-ma peste ea
- E minunat.....e asa de bine.....ai o pula asa de grozava....aaaaahhh....ce mult am asteptat clipa asta......fute-ma iubitu-le....fute-ma mult......vreau sa ma saturi de pula...
I-am ridicat din nou picioarele si am impins. Era mai relaxata dar tot stramta, inchisoarea de muschi fierbinti ii pria pulii mele. Am inceput sa o pistonez frecand-o de peretele elastic care ceda izbiturilor capului bulbucat. Se aplecase din nou sa priveasca pula care intra si iesea din ea. Privea cu ochii mariti, strangand din dinti si gemand inebunita, incerca sa se miste sub mine sprijinita cu pulpele de bratele mele. Simteam ca sunt in al noulea cer. Orgasmul a lovit-o brusc si a tipat prelung. Am lasat-o sa se linisteasca si am vrut sa ma asez mai bine dar a crezut ca vreau sa termin.
- Sa nu cumva sa termini....vreau sa ma futi mult, mult ....lasa-ma pe mine deasupra
Ma deascarcasem mai devreme si ma controlam destul de bine. Stateam pe spate a...



    Login