Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataimpreuna cu Gimy 2
Autor : unqnick - 2011-05-22
Citita de 8974 ori - Nota 7.53 (19 voturi)
Au mai urmat cateva reprize in care ne-a supt pula intaratandu-ne sau futand-o pe rand. Era destul de tarziu, dimineata trebuia sa trec pe la firma asa ca i-am spus lui Pia care era de neoprit.
- Cred ca ne ajunge, mai lasam si pe alta data, acum facem nani.
A facut bot dar nu a mai riscat sa ma supere
- Nu are rost sa pleci acum, ramai sa dormi aici si pleci dimineata iam spus lui Gimy.
- Sigur, sigur, sari Pia. O sa dormi aici cu noi ! E patul mare.
- Nu draga mea el o sa doarma in alta camera. Vreau sa ne odihnim ca lumea. Arata-i unde sa doarma eu intru in baie putin
Cand am revenit, nu era in pat si am simtit ca iar ma enervez.
- Pia vino te rog, am strigat-o
A venit dupa ceva timp, cuibarinduse langa mine
- De ce ai stat atata ?
- Mi-a povestit ceva, e asa de simpatic.
Am adormit si la un moment dat am vazut ca nu e langa mine. Din camera cealalta se auzeau gemete si zgomote care nu lasau loc de interpretare. Mi-am tras perna peste cap si am adormit la loc. Dimineata m-am trezit destul de greu si am gasit-o langa mine. Era asa frumoasa cum dormea, avea un zambet pe fata, cred ca visa frumos. Am sarutat-o si s-a intins ca o pisica. Cu ochii inchisi, m-a incolacit cu bratele dupa gat si ne-am sarutat lung. Am mangaiat-o pe sani apoi intre picioare. Era plina de sperma uscata care ii iesise din pizda.
- Nu te-ai mai spalat ?
- Oh, tu erai ?
- Da cine vroiai draga mea ?
Se trezise si Gimy, si am baut cafeaua pregatita de ea. O privise tot timpul, ramasese goala dupa ce iesise din baie. Pana la urma se imbraca si el vazandu-ma ca eu o facusem deja.
- Draga mea o sa lipsesc putin mai mult, a aparut o oportunitate pe care nu vreau sa o ratez si am sa ma ocup personal. Tu ce faci azi ?
- Cred ca am sa merg la sala, la piscina, vad eu unde. Vreau sa ma destind putin
- Vrei sa trec sa te iau ?
- Nu...nuu...nu stiu exact ce program o sa-mi fac.
O vazusem ca butoneaza ceva pe telefonul ei mobil
- Pe cine suni tu asa devreme ? am intrebat-o int-o doara.
A schimbat o privire cu Gimy si mi-a spus foarte firesc
- I-am luat numarul, poate tu o sa-l pierzi si asa e mai sigur
Era prevazatoare ca intotdeauna si am sarutat-o, asteptandul sa vina pe Gimy care ii saruta mana cerePiaos. Ce scena: noi barbatii imbracati iar ea goala si ciufulita. L-am lasat pe Gimy la o statie de metrou, imi era in drum. Pana acolo am mai schimbat cateva vorbe.
- Multumit ? ma intreba el
- As zice ca da. Daca o sa mai vrea si Pia o sa te sun. O sa-ti dau tot asa banii inainte
- A nuuu sefu’ sa sti ca pe nevasta-ta o fut fara bani. E mai buna de pula decat toate coardele alea pe care le-am parlit in ultima vreme.
- Da ? Asta e parerea ta ? am zis nemultumit de tonul si modul lui de a vorbi.
- Sa sti ca sunt dispus sa o fut cand vrea ea, las totul la o parte, numai sa-mi spuna. Imi place s-o fut, pe bune.
- De spus, AM SA-TI SPUN EU.ce si cum.!!! Uite poti sa cobori aici
- Gata sefu’, mai vorbin, Sa traiesti !
............
Pia preocupata sa nu se ingrase, capatase o noua pasiune, trasul de fiare, sauna si piscina luandu-si abonament chiar. Mie mi se parea o pierdere de timp si de bani mai ales ca radeam de ea nevazand nici o schimbare majora. Venea obosita dar vesela si asta era principalul. De la un timp pleca seara o ora doua sa faca jogging.
Partidele noastre de sex au capatat intensitate. Era o femeie frumoasa si experimentata care stia ce sa ceara de la un barbat. Fara sa-i promit aveam de gand sa repet o alta partida in trei, nici ea nu mi-a cerut-o. Facusem o investitie grozava in relatia noastra conjugala, cu efecte de durata dupa cate se parea. Ii reprosasem odata in gluma ca atunci ma cam neglijase si cam exagerase futandu-se cu el atata.
- Am vrut sa-l epuizez, am avut un chef de futut ca niciodata dar smecherul a crezut ca ma da el gata pe mine. A fost minunat scumpul meu ca ai putut sa-mi oferi aceste clipe grozave. Stii ce bine ma potrivesc cu el ? Oare o sa le mai repetam vreodata ?
Dorinta ei avea sa se implineasca chiar foarte curand. De trei ani aveam niste reuniuni care tindeau sa devina traditie. Firma noastra dadea o petrecere la care erau invitati toti clientii nostri importanti si bineinteles toti angajatii. Ma ocupam personal ca totul sa fie perfect si am cam neglijat-o pe Pia. Era si ea agitata, preocupata sa arate bine, era doar sotia sefului si fusese gata sa intarzie sosind in ultima clipa.
I-am primit pe invitati care erau condusi de una din secretarele mele la masa. Pia radia toata, primind complimente atat de la barbati cat si de la femei. Nu purta nici o bijuterie afara de o pereche de cercei Avea o rochie neagra mulata pe corp si destul de scurta, cu spatele gol. Discret i-am nedezit o cuta pe fund, se sifonase putin.
- Sa fi mai atenta unde te asezi, i-am soptind pregatindu-ne sa primim ultimii invitati
- Am fost sa ma epilez, data viitoare o s-o scot cand ma epilez
- Ai fi in stare, am pufnit in ras
- De fapt mi-am scos-o
- Nebuna mea draga, te-as crede in stare.
Seara a inceput placut, am tinut un discurs scurt de multumire apoi cativa m-au umplut de laude, dulcegarii care-mi faceau totusi placere, in mare parte erau adevarate. Mancarea de calitate a facut sa merga si bautura. Pia fusese invitata la dans de mai multe ori si m-a pipait pe sub masa.
- Tu nu ma inviti la dans ?
Se lipise de mine excitata si aproape ca se freca de pula careia nu-i trebuise mult sa ma apese stransa in chiloti. Ii mangaiam spatele gol si ma gandeam cum am sa rabd inca doua trei ore cat va dura petrecerea. Am inceput iar unul din jocurile noastre premergatoare unei partide de o noapte intreaga.
- Doamna va deranjeaza ca va mangai, sunt prea indraznet ? Sotul dumneavoastra nu e gelos ?
- Nu domnule, imi place si sotul meu e cat se poate de cooperant si amabil cu amantii mei
- Oooo, imi pare bine sa aud asta. Aveti o piele minunata. Cu ce va hraneste sotul dumneavoastra ?
- Numai cu specialitati.....cum ar ar fi........sperma foarte proaspata......direct de la sursa
- Aveti gusturi rafinate As putea sa va ofer si eu.....va promit ca o sa fie la fel de proaspata. Doriti sa incercati ?
Ne-am intrerupt "jocul" si chiar daca ne sopteam vorbele astea la ureche, ne-am retras dansand mai spre margine sa nu fim auziti de ceilalti
- Vreau sa ma fut, simt ca iau foc. ACUM vreau sa ma fut, sa sti ca nu am chilotii pe mine.
- Nu fi nebuna, nu putem pleca inca.
- Vrei sa-ti arat ca nu am chiloti ? Nu vrei sa ma futi ? Vrei sa apelez la altcineva ?
- Ne vede lumea.
- Hai la toaleta.
Am intrat intr-o cabina la "barbati" si a incuiat usa. Mi-a scos pula din pantaloni si a supt-o putin cu pofta apoi si si-a ridicat rochia tragand-o peste solduri aplecandu-se cu mainile sprijinite de usa. Am penetrat-o imediat, era asa de incitant, nu o mai facusem niciodata asa de cand eram student. Am ejaculat destul de repede si Pia s-a intors nemultumita
- Parca esti iepure, mai vreau, nu ma satur asa usor.
Cu rochia suflecata s-a asezat pe vine sa-mi suga din nou pula. Printre picioarele ei desfacute vedeam prelingandu-se sperma care se scurgea pe gresia WC-ului. Simteam cum ma cuprinde si pe mine nebunia si in curand eram iar gata de atac. S-a asezat din nou ca inainte si de data asta am futut-o mai mult. S-a sters cu hartie apoi m-a sters si pe mine la slit unde eram umed. Imi scosesem numai pula fara sa-mi dau jos pantalonii. Am iesit din WC, Pia se chinuia sa-si traga rochia in jos si era privita cu uluire de fata care se ocupa de toalete. I-am dat un bacsis si fata a ranjit privind-o pe Pia
- Mai poftiti
- Poti sa fi sigura, i-a aruncat Pia peste umar.
Am mai schimabat cateva vorbe cu invitatii, dansam cu sotia celui mai avut dintre clienti, o doamna coapta bine, care-mi asculta complimentele incanata asigurandu-ma de tot sprijinul ei pentru viitoarea afacere. Era o afacere nemaipomenita, urma sa cedez o parte de actiuni unui consortiu din Austria in schimbul catorva participatii de-ale mele.
Era ceva complicat, era ceva cu petrol, cu gaze, doreau sa intre pe piata romaneasca prin intermediul meu iar eu care ma interesasem discret aveam sa primesc de la ei dividente dublu cat cifra mea de afaceri anuala dar asta nu va intereseaza.
In schimb pentru mine....era visul oricaruia sa prinda un astfel de tren si "faceam frumos" la doamna. Pia imi facuse semn de cateva ori sa vin la ea. Acum imi arata discret ce vrea. Se batea usor dar sugestiv peste rochie, acolo unde stiam ca pizda ei era gata sa ma primeasca din nou. M-am scuzat elegant cand s-a terminat melodia si m-am indreptat spre ea
- Nu prea raspunzi la comenzi, ma lua in primire. Vreau sa ma fut !! in sopti sa nu fim auziti.
Am condus-o din nou la toaleta si fatuca aia obraznica se facu ca numara maruntisul din farfuria cu bacsisuri. Am intrat inauntru si mi-am scos pula nerabdator aplecand-o si penetrand-o inebunit. Sprijinita de use, o zguduia ritmic penetrata de mine si incepu sa geama indemnandu-ma sa o fut mai tare. Am terminat greu si eram transpirat, era destul de incomod sa te futi imbracat in costum, cu vesta si cravata chiar daca WC-ul avea aer conditionat. Fatuca daduse mai tare drumul la radioul micut care cantase in surdina, ca sa acopere gemetele lui Pia.
A acceptat ranzand complice bacsisul meu dar nu a mai comentat. Dupa alta jumatate de ora repetam figura si ne-a deschis o use unde scria PRIVAT si am zabovit de data asta mai mult. Era sa daramam chiuveta pentru ca Pia dornica sa fie patrunsa mai bine ridicase un picior pe chiuveta tinandu-se de ea.
- Hai sa mergem acasa, aici se uita toti la noi, nu sunt asa de prosti sa nu-si inchipuie ce facem tot timpul.
Plecasera mare parte din invitati si m-am scuzat spunand ca Pia are o indispozitie si ca trebuie sa o conduc acasa. Au fost intelegatori si am vrut sa luam un taxi dar Pia m-a indemnat sa facem cativa pasi pe jos. Ne sarutam imbratisati mai ales ca strada era destul de neluminata. M-a tras intr-un gang si mi-a cerut ragusita de pofta
- Vreau sa ma futi si aici.
Ignorand orice pericol mi-am dat pantalonii jos in vine si am lasat-o sa-mi suga pula o vreme apoi am proptit-o de zid penetrand-o pe la spate. Nu i-am observat decat tarziu pe cei doi care au trecut pe langa noi. Erau o pereche care a grabit pasul intrand pe o use din apropiere. S-a aprins o lumina in casa care acum batea chiar peste noi. Am terminat gafaind tocmai cand am auzit din casa destul de clar vocea ridicata a cucoanei "dar cheama draga odata politia". Pia a inceput sa rada si a fugit in strada cu sperma curgandu-i pe picioare si am urmat-o tragandu-mi din mers pantralonii pe mine.
- Era sa ne prinda
- Da, dar a fost super trebuie sa recunosc
- Ti-ar fi placut sa fie si Gimy cu noi ma intreba brusc luandu-ma prin surprindere.
- Nu-mi dau seama....tie ti-ar fi placut ?
- Enorm, si lui ii place sa faca chestii din astea, e mai excitant
- Tu de unde stii ?
- Pai noi....adica lui ....mi-a spus el, se balbai ea
- Cand dracu’ ti-a spus ? am intrebat-o neincrezator
- Atunci noaptea.....isi recapata ea siguranta de sine. Nu vrei sa-l chemam la noi parca ar dori pasarica mea putina actiune. Hai nu fi asa botos, Mai demult ma rugai sa mai fie cineva.
- Daca-i dau telefon acuma crezi ca vine ? Poate doarme omul, am incercat eu sa ma eschivez.
- Tu incearca. Vrei sa pun pariu ca vine.
As fi pierdut pariul, a acceptat imediat de parca astepta invitatia dar a ajuns la noi destul de tarziu, probabil ca nu-si permisese un taxi. Am facut cate un dus si ne-am pregatit sa-l primim. Incercasem sa o aduc in pat dupa ce iesise din baie dar m-a refuzat. Eram excitat si m-am mirat ca dupa toata nebunia din restaurant si din gang acum ma refuza
- Lasa-ma acum sa ma pregatesc, trebuie sa vina dintr-o clipa in alta,vreau sa fiu fresh.
M-am schimbat de costum si am vazut ca in zona slitului aveam o pata alba uscata. Am mirosit-o si mi-am dat seama ca e produsul pasaricii lui Pia. Oare vazusera si ceilalti la restaurant ? Ma comportasem prosteste. Am intrat din nou in dormitor unde se studia si isi mangaia corpul. Se rasucea si apleca sa vada in oglinda cum ii stau sanii sau bucile si ma excitasem iar zarindu.i pizda epilata. M-a gonit din nou sa aranjez cu bauturile. A venit si ea cu un platou cu bunatati apoi inca unul.
- Crezi ca mai poti manca ceva ? O sa te ingrasi
- E pentru el, poate i-o fi foame
- Pe dracu poate ii e foame de time
M-a privit zambind pervers si s-a mangaiat la pizda
- Sunt convinsa......si mie mi-e foame de el.........te deranjeaza ? m-a intrebat vazandu-ma ca ma stramb.
- E placerea ta, ce pot sa zic ? Tu nu te imbraci ?.
- De ce ar trebui sa ma mai imbrac ?
S-a repezit sa deschida cand a auzit soneria. Nu a venit imediat si intrigat am vrut sa vad ce se intampla insa au aparut imbratisati, sarutandu-se. S-au mai oprit si mana ei deja era varata prin slit iar el ii framanta sanii.
- Vad ca nu pierzi timpul draga mea
- Se jena sa intre si a trebuit sa-i dau curaj mi-a raspuns Pia dar uitandu-se tot in ochii lui. E un timid.....nu-i asa Gimy
- Al dracului de timid rase Gimy.
- Vrei sa servesti ceva ? l-am intrebat
- Mai bine intram direct in subiect rase el acompaniat de Pia.
- Iubitule tu ti-ai luat portia, lasa-ma sa ma obisnuiesc putin cu el si sa vi putin mai incolo.
- OK, am spus dispus sa-i fac pe plac, aveam toata noaptea la dispozitie.
- Sa nu vi mai devreme de o ora imi spuse Gimy pe un ton obraznic.
- O sa te chem eu, dragul meu
Incepeam sa regret ca l-am chemat, aveam sentimentul idiot ca sunt in plus si ca ar trebui sa plec de acasa. Am dat drumul la televizor si am privit ceva pe Discovery dar parca as fi privit in gol. Ma "trezeam" doar cand veneau reclamele. Trecusera aproape treisferturi de ora si mi-am pierdut rabdarea. Am intrat peste ei si Gimmy pompa zdravan in ea tinand-o de picioare. Pia se impingea cu mainile lasate pe spate de speteaza patului si sanii i se zbateau sub izbiturile lui.
- Credeam ca ati terminat. Cat va trebuie ? am intrebat eu stupid
- Asta e al doilea numar, a ras Gimy gros
Pia ma ignorase si cand mi-a intalnit privirea a intors capul
- Opreste-te putin, vreau pe la spate din nou.
S-au reasezat si Gimy a reinceput penetrarile tragand-o de umeri. Asa cum statea cabrata, cu capul dat pe spate am venit in picioare in fata ei crezand ca o sa mi-o ia in gura dar s-a asezat cu capul in perna si nu mai aveam nici o sansa. Eram un pachet de nervi.
- Dupa ce te saturi de futut vreau sa vorbim ceva, am rabufnit eu.
Am plecat stingand lumina si trantind usa. Am auzit-o strigandu-ma dar nu m-am intors. Dupa zece minute a venit la mine. Trecuse si pe la baie pentru ca era uda.
- Uite ce botos esti. De ce esti asa suparacios ?
- Pai nu ti se pare ca sunt in plus ?
- Nu iubitule, cine a zis asta ?
S-a asezat in bratele mele si nu i-a trebuit mult sa ma imbuneze, m-a convins ca eu sunt cel care exagereaza si in fond si la urma urmelor pentru ce il chemasem la noi sa se uite el cum ne futem noi ?.
- Te-am dorit toata seara, credeam ca o sa continuam acasa.....
- Te cred, uite cum ti s-a sculat. Hai in pat, stiu eu cum s-o impac uite cum vrea sa ma impunga.
Am intrat razand in dormitor.
- Credeam ca ati pus-o in sufragerie. Vino aici printes-o
- Stii ce ? as vrea sa fiu numai cu ea.......daca se poate.
- Imediat, cum sa nu, se precipita el sarind din pat.
Am regulat-o mult, cand incrancenat, cand tandru. Imi soptea ca ma iubeste, ma ruga sa o iert ca a fost asa de dornica sa se futa cu Gimy. Nu mai stiam ce sa cred, una calda, una rece. Am ejaculat asa cum mi-a cerut in gura si a plecat fericita la baie. Imi trecuse ranchiuna si am venit in living.
- Gimy se uita la televizor la biliard.
- Isi place sa joci ? m-a intrebat
- Nu ma omor
- Nici eu dar imi place sa ma uit.
- Ai vorbit serios, vad ca iti place sa-mi futi nevasta, am glumit eu
- Pe bune, e cea mai misto femeie din lume si ii place sa se futa in draci
- Tuturor femeilor le place sa faca sex. Cele mai multe o fac fara stirea sotului, le excita enorm din cate se spune..... dar Pia mea nu este genul, l-am asigurat eu. Mi-a marturisit insa ca i-a priit atunci sa se futa cu tine. Poate trebuia sa o las sa te vezi cu ea mai des.
- Ai fi avut ceva impotriva daca am fi facut-o ?
- Nu stiu,.... nu vad ce ar fi fost rau in asta.
- Este o femeie care stie sa stimuleze un barbat. Si-ar dori-o orice barbat in patul lui
- Sunt convins de asta ! am ras eu si mi-a zambit ciudat.
- Gimy nici nu te-ai atins de ce am pregatit aici. Hai gustati amandoi sa prindeti puteri, noaptea e lunga.
Am ramas in sufragerie si am futut-o pe rand fiecare. De data asta nu mai aveam ce sa-i reprosez. El a plecat la baie si am ramas sa imi suga pula. Fusesem cam neatenti toti trei si din loc in loc erau stropi sau dare de sperma pentru ca Pia nu mai fusese la baie. A spus ca vrea sa se simta ca o ordinara. Ce idei trasnite putea sa aiba ! A plecat la baie dupa ce s-a intors Gimy lasandu-ma cu el.
- Ti-a placut cum am futut-o adineaori ?
- Da, dar n-o mai lua asa tare, sa n-o doara
- Stai linistit, ii place, ea mi-a cerut asa
O facuse pachet si din cand in cand i-o dadea sa i-o suga si iar o penetra. Imi placuse si aveam de gand sa facem si noi la fel.
- Du-te si tu iubitule, ia-ti un prosop ca sunt toate ude
Cand am iesit din baie erau amandoi imbracati. El cu niste pantaloni scurti de ai mei si un tricou iar ea cu un maieu decoltat si fusta de tenis scurta ca o batista
- Iubitule, eu merg sa fac putin jogging, vine si el cu mine. Sa fi cuminte.
- Acum noaptea ?
- Pai sunt cu el, ti-e frica ca patesc ceva ? ca ma fute cineva ?
- Dute-ncolo de nebuna.
Au plecat. Pia sarise in carca lui si am vazut ca nu avea chilotii pe ea. Am mers in biroul meu cu un pahar de whisky incercand sa rememorez evenimentele de peste zi care mi se amestecau in cap nereusind sa ma concentrez. M-am apucat sa schitez cateva idei pentru intalnirea aceea importanta pe care urma sa o am in curand cu viitorii parteneri si in curand am fost absorbit de ceea ce faceam.
Am auzit soneria si am mers sa deschid, trecusera aproape doua ore. Pia era fericita si imbujorata, ii straluceauochii, era atat de frumoasa. Am vrut sa o sarut si sa o iau in brate dar s-a ferit razand aruncandu-si hainele
- Stai sa ma duc la baie ca sunt plina de transpiratie.
- Stai ca vin si eu a zis Gimy.
- Vezi ca mai e un dus, arata-i tu !
Probabil ca nu m-a auzit si au intrat amandoi in baie. I-am cules hainele, maieul era plin de praf, de var si transpiratie. Am cules si fusta si mi-am privit mana era plina de ceva lipicios. Incepusem sa ma enervez. Nu mai aveam nici un chef sa o vad fututa de el. Mai aveam fantezia asta, dar nu mai vroiam cu el. Regretam ca nu am mai cautat pe altcineva.
Gimy era prea obraznic si putin cam "jos social" ca sa folosesc un termen mai bland. Mi-ar fi placut sa fie cineva de conditia noastra nu un golan ca el. M-am hotarat sa nu mai vin langa ei si sa o las sa se futa cu derbedeul asta sperand sa-si dea seama singura ca ma detanjeaza.
Au iesit din baie si in curand am auzit-o razand in living, apoi in domitor, peste putin timp am auzit troncanind ceva in chiuveta de la bucatarie. Nu avem obiceiul sa tinem usile inchise si am vazut cand au trecut in fuga prin dreptul usii harjonindu-se Eram putin intrigat, nu stiam ce naiba fac dar nu aveam de gand sa ma ridic de pe scaun sa vad. Dupa cateva minute m-am trezit cu ei. Pia era in bratele lui incolacindu-l cu picioarele, infipta in pula, agatata de gatul lui. Gimy o salta de buci si ii dadea apoi drumul futand-o din mers.
- Iubitule, tipa ea incantata, am incercat cu Gimy sa vedem unde e mai bine de futut, am fost peste tot
- Ducetiva pe balcon, am spus eu iritat
- Am fost acolo mai intai, rase Gimy saltand-o mai repede de buci.
- Numai aici n-am fost, nici cu tine n-am facut-o aici se pisici Pia, gemand incantata cand se infigea in madularul lui.
Am inchis calculatorul si m-am ridicat in picioare plecand de acolo plictisit. Am auzit-o tipand bucuroasa si am intors capul Era intinsa deja pe birou cu picioarele in aer si se tinea cu mainile de marginea lui. Gimy o penetra lent sprijinit cu mainile de sanii ei pe care ii strangea puternic.
I-am privit o vreme cu sentimente amestecate de admiratie pentru ea, de excitare maxima si de putina gelozie dar si de iritare pentru masculul care o regula spunandu-i tot soiul de mascari si vulgaritati. Imi placea dar ma si revolta asa ca am dat sa plec.
- Aveti grije sa nu daranati ceva !
- Ohhh, iubitule aici erai....n-ai plecat ? Nu vrei sa vi si tu ..... esti suparat ? Vino sa ti-o sug si tie.
Am plecat si m-am dus in dormitorul mic si mi-am pus perna pe cap sa nu mai aud si sa vad nimic. Dimineata, m-am sculat destul de tarziu si am gasit-...



    Login