Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIahtul ( continuare)
Autor : mrddominic - 2016-04-16
Citita de 11807 ori - Nota 7.58 (105 voturi)
....Senzatie neplacuta, dureroasa aveam doar daca penisul scapa afara in timpul miscarilor de du-te vino, in rest era placut, excitant. Fiorii placerii ma strabateau prin tot corpul, ma simteam folosita de acest barbat, posedata. Sexul anal nu a durat mult, dupa inca cateva miscari in funduletul meu simtii cum isi da drumul inauntru. Sperma calda imi invada cele mai interzise zone. Mai facu cateva miscari apoi iesi din mine si ma indemna sa-i iau scula in gura. Se inmuiase. Am inceput sa o sug usor si sa o curat de sperma.
M-am infasurat in prosop si am urcat pe punte. Sfarcurile mi s-au intarit rapid la contactul cu aerul racoros. Soarele se pregatea sa apuna. Lorentzo imi zambi si ma chema spre el. Am observat ca avea doar un tricou pe el, penisul miscandu-se liber odata cu salturile barcii peste valuri. Se vedea in fata coasta, ne apropiam de tarm. Ne-am sarutat si am simtit cum ma impinge in jos cu mana. M-am lasat pe vine si i-am apucat penisul cu buzele. Am inceput sa ma joc cu el intre buze. aveam in gurita doar glandul. Pozitia facu sa-mi curga din fundulet usor sperma. Am inceput sa sug cu raspundere, penisul devenind din ce in ce mai tare. Limba mea si mana se miscau rapid pe intreg membrul. Cand am ajuns la dig si motorul se opri, tipul isi puse ambele maini pe capul meu si imi umplea gura cu penisul sau. Mi-am dus o mana la pasarica si imi frecam clitorisul. Ma excita foarte tare penisul si modul in care aproape ca ma futea in gura. Simteam glandul lovindu-se de interiorul obrazului meu, iar buzele stranse in jurul acestuia faceau ca preputul sa dezgoleasca acel falus la fiecare patrundere. Dupa 2-3 minute tipul ejacula, sperma imi inunda rapid gurita. Era usor sarata. Am scos penisul din gura, m-am uitat in sus, in ochii lui si am inghitit. Tipul m-a ridicat si m-a sarutat, strangandu-mi fesele.
Ne-am imbracat si am coborat dupa punte. Barbatii m-au invitat la masa, dar le-am spus ca trebuie sa ajung la hotel sa nu se impacienteze ceilalti. Le-am lasat numarul de telefon si am plecat. Ma ustura pasarica usor, abia asteptam sa fac un dus. La hotel cand am ajuns in camera Rebeca ma chestiona intens. Am incercat sa inventez ceva, dar n-a tinut. Am intrat la dus ca sa scap de interogatoriu, dar a venit dupa mine. Era doar in chilotei si se uita atent la mine. Cada nu avea paravan sau altceva sa ma pot ascunde. Dupa ce ma scana din cap pana in picioare imi zise:
Tu ti-ai tras-o zdravan! Uitate ce buze ai, si sus si jos. Le ai umflate si rosii. Asta doar de la pula ti se trage. Zi, fata, cine a fost norocosul? Ai fost cu Dan? Doar el a lipsit concomitent cu tine.
Nu, ce-ti veni. N-am facut nimic! M-am plimbat si am stat la plaja, mai discret. Stii ca nu vreau urme. Plus ca Dan e indragostit de fundul tau si o are pe Roxana.
Da, da, si ii simtii mana pe fund si intre picioare. Reactionai brusc, pasarica mea fiind inca sensibila de la penisurile avute.
Bine, am fost cu un tip! E super! L-am intalnit pe plaja.
Am stiut eu! Si n-are si el un prieten.
Ei si daca are ce crezi ca te asteapta pe tine.
Poate nu pe mine, dar pe el da, si se intoarse sper mine cu fundul bombat. Da avea un super fund. Compensa sanii mici. Nu era o tipa frumoasa, dar era placuta si avea un spate de invidiat. Era tunsa scurt, baieteste si cateva piercinguri in spranceana, buza de jos si in buric. A zis ca a ales in buza, deoarece in limba i-a fost teama.
Dupa dus am iesit sa mancam cu restul grupului. Pe la 22:00 mi-a sunat telefonul. Era grecul:
Buna! Vi intr-un club. Putem trece peste 30 minute sa te luam de la hotel, e la 20 de kilometri de mers cu masina. Le-am zis ca ma gandesc si le dau sms.
Peste 30 minute eram amandoua in masina spre club. Rebeca s-a integrat rapid. Tipii pareau foarte incantati de prezenta ei. Eram imbracate provocator. Eu cu niste pantaloni albi mulati si un top decoltat inchis la culoare si platforme in picioare. Rebeca era intr-o rochie neagra ce lasa se se vada din spate pana unde se ghicea despicatura feselor, la gat avea niste tepi pusi si in picioare niste sandale cu tepi. Aratam traznet. Clubul era plin, desi nu era cine stie ce. Un hangar mare simplu amenajat. Lorentzo ne conduse la o canapea si ne prezenta unui cuplu, amici din ce am inteles. S-au comandat doua randuri de shoturi si cocktailuri. Dupa miezul noptii atmosfera se aprinse. Alcoolul si muzica facu ca Ramona sa ma traga la dans. Am inceput sa ne miscam trupurile pe ritmul muzicii. Tipii venira intre noi. Am observat o atranctie intre Lorentzo si Rebeca. Grecul incepu sa-si plimbe mainile pe corpul meu in ritmul muzicii si-mi soptii:
Poti sa te misti si tu ca tipa aia, aratandu-mi o tipa ce misca rapid din fund intr-o cusca metalica.
Doar in privat, daca meriti!
Lorentzo se saruta cu Rebeca. Cand ne-am intors pe canapea m-am asazat langa ea, iar grecul langa mine. Eram dezinnhibati toti, alcoolul isi facuse treaba eficient. Rebeca avea mana in pantalonii lui Lorentzo si intorcandu-se spre mine imi zise:
Oh, e imensa! Nu cred ca intra toata. Ai fost o norocoasa. Ma saruta senzual, facandu-l pe grec sa zica:
Va cam arde de prostii, hai sa ne retragem.
Am plecat. Ne-au dus acasa la grec. Era o casa mare, cu piscina. Am intrat in living. Lorentzo puse niste muzica si desfacu o sticla de sampanie. Rebeca se juca cu telecomanda pana cand incepu o melodie la saxofon foarte senzuala. Grecul ne provoca sa facem striptease. Rebeca incepu sa-si legene suav soldurile concomitent cu ridicarea rochiei. Dezveli usor fesele mari, bine conturate si imi facu semn cu degetul. Incepuram sa dansam lasciv una langa alta si sa ne sarutam. Simtii cum incet imi desfacu pantalonii si mi trase in jos, odata cu bikini, expunandu-ma in toata splendoarea. Grecul isi expusese penisul. Am ridicat la randul meu rochia Rebecai pana i-am scos-o pe cap lasand-o in tanga si cu sanii goi. Fesele bombate incepura sa tremure pe ritmul muzicii. Lorentzo venii intre noi. II simtii mainile pe sani. I-am desfacut pantalonii si am eliberat monstrul. Penisul eliberat a fost rapid cuprins de buzele Rebecai. Acesta incepu sa-l linga precum ar avea in fata cea mai buna inghetata. Grecul dandu-i chiloteii jos Rebecai imi spuse: Pregateste-o!
Am inceput sa-i ling labiile si clitorisul sa-l cuprind intre buze si sa-l sug usor. Tipa incepu sa geama, iar pasarica devenii rapid suculenta. Am urcat cu limba intre fese spre gaura fundului si am lins-o incet. Am trecut cu limba pe striatiile ei intime si cu varful apasam usor spre interior. Grecu cu mainile ii desfacu larg bucile. Anusul se desfacu usor si varful limbii imi patrunse. Rebeca gemea si-si misca incet bazinul. M-am intors coborand cu limba pana in dreptul labiilor si am lins usor despicatura ei rozalie. Mi-am introdus limba in vagin, era primitoare si am inceput sa o patrund usor cu ea, lingand sucul ei. Grecul m-a luat de cap si m-a ridicat sper funduletul ei. Am reinceput sa ma joc cu limba la anusul din ce in ce mai relaxat. Rebeca imi mai povestise de experintele ei sexuale anale, ma indemnase si pe mine sa incerc, dar nu am avut curaj. Grecul trecu in fata tipei si o indemna sa-l ia in gura. Lorentzo veni langa mine si-si apropie penisul de fesele Rebecai. M-am orientat sper el si l-am primit usor in gura. Miscarile sale in obraz m-au determinat sa ma opresc de cateva ori. Era imens fata de grec. Capatul patrat se muta intre picioarele Rebecai. Cu mana l-am potrivit catre vagin umed si incet penisul patrunse inauntru. Amica mea se incorda usor, oftand prelung. Penisul incepu sa intre si sa iasa, dilatand gaurica vizibil. Cand Rebeca tipa prea tare se oprea si ma punea sa-l sug usor. Dupa cateva minute se orienta catre anusul ei:
Stai linistita si relaxeaza-te! O sa doara un pic, dar te vei obisnui! Capul penisului incepu sa impinga in anus. Aluneca de doua ori intre fese, dar a treia oara anusul incepu sa se destinda si capul trecu cu dificultate. Rebeca tipa puternic.
Bravo, cei mai greu a trecut! Rebeca gemu profund! Tot glandul era in acel canal stramt. Dupa izbanda glandului, restul penisului incepu sa patrunda intre fesele desfacute. Degetele mele se jucau cu clitorisul Rebecai. La fiecare impins mai adanc al lui Lorentzo prietena mea tipa! Intre timp grecul veni in spatele meu si am simtit cum penisul imi patrunde in vagin. A intrat usor, fiind foarte excitata. In fata mea acel penis imens disparea ritmic in funduletul pritenei mele. Rebeca striga cand in romana cand in engleza: Fute-ma! Yeess, fuck my ass!
Lorenzto se extrase din curul bombat din fata mea si incerca sa ma faca sa-l primesc in gura. Mi-am retras fata, astfel ca se prezenta cu scula imensa in fata Rebecai. Tipa nu se sfii sa-l suga. Sugea parca bucurandu-se ca fundul ei scapase de chinuri. Anusul ramase intredeschis. Grecul isi scoase madularul din mine si se apropie de bucile Rabecai. Se proptii cu pula in fundul ei si o patrunse rapid, brutal, plesnind-o peste fese. Cucul acestuia disparu usor inauntru.
Lorentzo veni langa mine, ma intinse pe o parte si se puse in spatele meu la fel. Isi potrivi scula imensa la intrarea vaginului si-mi ridica usor piciorul expunand mai bine calea. Glandul incepu sa ma patrunda usor, restul penisului curand intra in mine. Apoi miscari rapide incepura. Ma penetra rapid si ma excita enorm cand penisul scapa afara din vagin si aluneca printre labii. Mana lui dreapta imi strangea un san. De cateva ori se juca cu capul penisului la anusul meu, simuland o patrundere, apasa, dar fara sa intre. Cand simteam ca presiunea e prea mare, ma miscam, iar curuletul meu scapa. Dupa cateva minute am schimbat pozitia venind eu deasupra lui. Ma simteam precum trasa in teapa, dar ma bucuram ca detineam controlul penetrarii. Vaginul se dilata la fiecare strapungere si eu reuseam sa cobor si mai mult. Nu stiu cum putea sa se acomodeze cu ditamai madularul. Natura asta! Lorentzo zise:
-Hai pe la spate! Am schimbat pozitia. Initial se juca cu penisul intre fesele mele. Isi freca apoi glandul de labii, pana se hotari sa-l puna in pozitia de intrare. Vaginul il primi mai usor acum, eram suficient dilatata, dar gemeam puternic cand impingea mai adanc. In momentele alea ma pleznea tare p...



    Login