Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Gustul dulce al durerii
Autor : deeaBca200 - 2020-05-12
Citita de 11874 ori - Nota 7.47 (30 voturi)
Fii fata cuminte si inghite tot , imi spune prietenul iubitului meu, acoperindu-mi gura cu degetele, lasandu-ma fara aer pentru o secunda. Vreau sa vad cat de bine stii sa te futi.
Eram atat de uda, excitata la maxim incat nu mai simteam pic de durere. Parca pluteam. Eram in al noua-lea cer. Doar pentru cateva clipe, ca apoi iar sa ma prabusesc pe jos de durere. Durere ce ducea la placere, defapt. Ma simteam bine. Desi eram lovita cu biciul iar palmele grele se izbeau atat de tare de fundul meu, era ceva placut.
Stateam capra atintindu-l cu privirea pe iubitul meu care statea in fata mea nemiscat, vizibil excitat, frecandu-si pula. Stateam cu gura intre deschisa si cu ochii inchisi fiindca stiam ce va urma.
Si am avut dreptate. De-odata am simtit ceva foarte tare ce imi strapungea gatul. Se misca atat de tare si de repede in gura mea in cat nu aveam cum sa reactionez, trebuia doar sa stau cuminte cu gurita cat mai larg deschisa.
Incepea sa imi placa sa fiu fututa in modul asta, atat de violent. Totul era un joc. Un joc unde eu eram prada iar ei vanatorii. Doar ca de data asta caprioarei sensibile si inocente ii place al naibii de mult sa fie vanata. Pardon, fututa.
Incep sa imi sarut iubitul,imbratisandu-l. Nu ma mai satur de buzele alea moi si atat de dulci.. Ma ia in brate pe la spate, lasandu-mi sufficient loc pentru a ma misca un pic asa ca incep sa ma frec usor de el. Dupa cateva secunde maresc ritmul, asa ca ma intoarce cu fata spre el si ma arunca usor pe pat. Perfect. Exact ce voiam. Zambesc triumfatoare si ma las in mainile lui. Incepe sa ma sarute usor pe gat, coborand din ce in ce mai jos. Ma rasucesc pe o parte si incepe sa se joace cu pula, frecandu-mi-o de pizda. Mareste ritmul iar eu incep sa innebunesc. Nu mai rezist, o vreau in mine. Vazandu-ma atat de dornica de pula, prietenul lui se apropie si imi indeasa toata pula pe gat. O simt cum mi se intareste in gura in timp ce o sug.
Ajung sa fiu fututa de iubit in timp ce o sug si ii masez coaiele prietenului.
Dintr-o data simt niste vibratii, ce se apropie din ce in ce mai mult de pizda. Imi vad iubitul cum ma pune sa stau pe spate si imi spune sa ma relaxez. Incepe sa faca miscari de du-te vin-o cu vibratorul, ajungand la un moment in care chiar simteam ca nu mai rezist. Totul era atat de bine....



    Login