Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGISELE
Autor : LORENTZZ - 2009-09-03
Citita de 7365 ori - Nota 8.22 (9 voturi)
In seara aceea, Dieter avea de gand sa se imbete crita. Prietenii lui din bar nu-l vazusera niciodata atat de abatut si se intrebau ce anume patise omul, de arata intr-un asemenea hal. Dupa cateva pahare, barbatul era gata sa se destainuie.
Dieter se nascuse in Germania, dar emigrase de mic impreuna cu parintii in Canada. S-a simtit intotdeauna atras de mare si nu regretase pana in ziua aceea ca a ales sa devina marinar. Pe Gisele a cunoscut-o in Franta, la Marsilia, unde vasul sau a acostat in mai multe randuri. A fost dragoste la prima vedere, ambii au fost coplesiti de iubirea pentru celalalt, iar cand nu erau impreuna simteau ca se sfarsesc. "Ma doare asteptarea pana la revederea noastra. Te iubesc mai mult decat poate suporta trupul meu, dar cu cat ma doare mai tare, cu atat de doresc mai mult" ii scria Gisele atunci cand se aflau la mii de kilometri unul de altul.

S-au casatorit la cateva luni dupa ce s-au cunoscut, iar Gisele l-a insotit pe Dieter la Halifax, unde il astepta de fiecare data cand el venea dintr-o cursa. "A fost cea mai fericita perioada din viata mea. Aveam unde sa ma intorc si aveam la cine sa ma intorc. Faptul ca o stiam acolo imi dadea putere sa rezist atat timp fara ea, iar cand ne revedeam nu ne mai dadeam jos din pat 2-3 zile" isi aminteste Dieter.
Au trecut patru ani de cand cei doi si-au unit destinele, dar in ultima vreme Dieter a observat ca ramasese cam singur in aceasta relatie. Gisele incepuse sa-l evite, sub diverse pretexte, iar putinele partide de sex nu mai erau nici pe departe la fel de incinse ca altadata. "Te inteleg ca esti excitat, dupa atatea zile pe mare, dar eu efectiv n-am chef, intelegi?" i-a spus ea intr-o seara. Dieter fusese plecat timp de trei saptamani in Europa, iar sotia lui n-avea chef de sex. Desi nu era primul incident de acest fel, Dieter a procedat la fel ca in alte dati: s-a inchis in el si a lasat lucrurile asa cum erau. In fond, dragostea inseamna suferinta, nu?

Cu timpul insa, in minte incepeau sa-i incolteasca banuieli pe care nu credea ca o sa le aiba vreodata. Oare Gisele il insela? Sau poate trecea doar printr-o perioada mai dificila? Sa se fi stins oare pasiunea dintre ei?
Toate aceste intrebari il rodeau zi si noapte, iar la un moment dat Dieter n-a mai suportat si a apelat la un detectiv particular. S-a decis greu sa procedeze astfel si chiar s-a intors din drum de cateva ori, dar pana la urma si-a luat inima in dinti si si-a deschis sufletul in fata unui strain specializat in astfel de cazuri. "Va asigur ca daca sotia dvs. va inseala, veti avea dovezi concrete" i-a spus detectivul.
Dieter credea ca se va simti usurat dupa aceasta discutie, dar si-a dat seama ca era si mai agitat ca inainte. In ziua in care a plecat din nou pe mare, l-a sunat pe detectiv, pentru a anula intelegerea, dar n-a raspuns nimeni.

S-a intors dupa doua saptamani, obosit si consumat psihic. Gisele nu era acasa si disparusera si o parte din lucrurile ei. Il parasise.
In aceeasi seara a primit un telefon de la detectiv: "Avem ceva pentru dvs". S-au intalnit o ora mai tarziu la bar, iar Dieter a primit un plic in care se afla o caseta video. "N-a fost usor sa obtin asta, dar de aceea ma platiti. Poate ca ar fi bine sa va pun in tema. Nu stiu daca sunteti pregatit sa vedeti asa ceva. As putea sa va povestesc eu, pe scurt..." l-a abordat detectivul, dar Dieter n-a vrut sa auda mai mult. "Sotia mea a disparut, as vrea sa stiu unde este" i-a cerut el detectivului, dupa care a plecat acasa, avand plicul sub brat.

Tot corpul ii tremura si o stare de tensiune pusese stapanire pe el, inca de cand detectivul ii inmanase caseta. Era clar ca materialul era compromitator. "Ma asteptam sa o vad sarutandu-se cu un barbat, prin parc, tinandu-se de mana - chestii din astea. Cat de naiv puteam sa fiu!" le marturisea Dieter prietenilor de pahar care il ascultau cu o atentie vadita. "Am stat cateva minute cu caseta in mana, neavand curaj sa o bag in aparat, dar pana la urma am pus-o". Primele imagini erau filmate din masina detectivului, aratand intrarea din fata a casei lor. Era chiar in ziua in care Dieter plecase pe mare, cu doua saptamani inainte. Dupa cateva zeci de secunde, Gisele a iesit din casa, imbracata destul de sumar, s-a urcat in masina si a demarat pe langa masina detectivului. Acesta a urmarit-o pana in afara orasului, Gisele oprindu-se in fata unei case cu curte si cu gard nu foarte inalt.

Preocupat sa ajunga inauntru pentru a vedea ce se intampla, detectivul a oprit filmarea si a reusit, cumva, sa se strecoare in interior. Urmatoarele imagini au avut pentru Dieter efectul unei lovituri de ciocan. Gisele, complet goala, facea sex oral cu doi barbati, in fata unui semineu. Lasata pe genunchi, nevasta-sa ii sugea cu pofta scula unuia, ajungand cu buzele pana la baza madularului, dupa care facea acelasi lucru cu celalalt, iar din cand in cand isi folosea mainile pentru a se juca cu
coaiele celui care nu-i ocupase gura cu pula lui. Dupa ce le-a creat indivizilor a stare evidenta de excitare, Gisele s-a aplecat in fata, lasandu-si pizda si fundul la discretia degetelor unuia dintre ei, in timp ce continua sa i-o suga celuilalt.

Intre timp, cinci degete patrunsesera in anusul tarfei, iar curand in locul lor a intrat o scula cu prezervativ, care a inceput sa pompeze puternic. Gisele tipa de durere, dar asta il incuraja pe tip sa forteze si mai mult intrarea, pana cand tot madularul sau a disparut in anusul ei. Minute in sir, Gisele a fost regulata in fund de unul si i-a supt-o celuilalt, dupa care a fost culcata pe spate, iar barbatii au schimbat locurile: cel care i-a tras-o in anus i-a penetrat acum gura, iar celalalt i-a bagat-o in pizda. Nu dupa multe vreme, un jet de sperma a alunecat pe gatul femeii, nevoita sa inghita, inainte ca individul sa apuce sa-si soata pula. Dar Gisele vroia mai mult! Celalalt continua sa i-o traga, iar ea a apucat cu ambele maini scula care ii inundase gatlejul mai devreme si a stors din ea ce se mai putea, impingand-o din nou pe gat.

Orgia a continuat insa alte zeci de minute bune. Desi ejaculase, primul individ avea inca scula tare, iar Gisele i-a cerut sa i-o traga din nou in anus. Culcat pe spate, dedesuptul ei, respectivul a facut ce i-a cerut curva, astfel ca ea avea acum doua pule, una in fund, alta in pizda, care lucrau de zor pentru a-i spori placerea. Valuri de orgasme ii ...



    Login