Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Geoagiu Bai
Autor : Sisi_orade - 2017-10-14
Citita de 16716 ori - Nota 4.85 (39 voturi)
La Geoagiu Bai
Nu va pot spune exact anul in care am fost la Geoagiu Bai in aplicatie, dar imi aduc bine aminte si acum ceea ce am facut si uneori noaptea mai traiesc acele moment.
Ma numesc Anamaria si de loc sunt din BN, nu am sa va dau numele localitatii care este mica. Acum sunt casatorita si am 3 copii si alaturi de sotul meu Valerian ne-am incropit o gospodarie frumoasa.
Studenta fiind obisnuiam sa facem aplicatiile de vara prin tara, dupa terminarea examenelor de la facultate. Asa ca am ajuns si pe la Geoagiu Bai unde am fost cazati intr-un mare hotel numit G. Nu am sa-I dau numele pentru a nu face reclama mascata acestuia. Dau doar initiala.
Dupa ce ne-am cazat prin camere am pornit sa vizitam localitatea recunoscuta pentru apele termale frecventate de pe vremea romanilor.
Coboram spre hotel in stilul nostrum studentesc cu cei doi profesori in fata, iar noi razletiti pe 100 de metri si am vazut ca trec pe langa noi o echipa de fotbalisti de la o echipa din Bucuresti. Asa ca noi fetele am inceput sa aruncam ocheade sportivilor care aveau un corpuri superbe fata de cele ale tocilarilor de colegi care stateau mai mult prin salile de lectura ale bibliotecilor in loc sa mai treaca si pe la sala.
Sportivii au inceput sa scoata exclamatii si sa ne traga cu ochiul. Noi fetele am zambit. Unele din noi au lasat ochii rusinate, iar eu, Cristina si Lili am fost mai indraznete si am replicat cu aceleasi gesturi.
Seara am observant jos la receptie ca sportivii erau cazati la acelasi hotel. Doi dintre ei au intrat in vorba cu mine si mi-au spus ca sunt cazati la etajul 5 in camera 204. Si daca am chef sa le fac o vizita.
Trupa noastra de la facultate era cazata la etajul 3 si stateam in camera cu Ileana D. o tipa dintr-un sat din Apuseni.
A doua zi dis-de-dimineata aveam sa pornim la ora 7 spre Deva. Asa ca profesorii ne-au spus sa avem grija cum si ce facem, dar la 6 dimineata era desteptarea.
Anul nostrum era impartit in bisericute dupa cum se intampla in multe cazuri. Asa ca grupuri, grupuri au iesit in acea seara care pe unde a putut. Baietii prin baruri, fetele care pe unde, iar cei doi profesori au ramas in camera lor de hotel.
Am urcat in camera si Ileana nu era, cred ca please impreuna cu fetele prin statiune. Asa ca mi-am luat o pereche de blugi si o camasa, apoi m-am aranjat si m-am hotarat sa le fac o vizita baietilor din camera 204 de la etajul 5.
Intrucat ascensorul era in fata camerei profesorilor, iar holul era destul de lung, m-am hotarat sa urc scarile sa nu fiu vazuta.
Tiptil ca o pisica am urcat in vatful picioarelor cele doua etaje si am inceput sa caut camera 204. Am dat de ea care era chiar la capatul holului din stanga intrarii scarilor. Ma uitam speriata in stanga si-n dreapta sa nu ma vada cineva ca sunt acolo. Simteam ca inima imi bate in gat, iar picioarele imi tremurau. Sunt o fire destul de bagareata, dar in acele moment nu stiam ce sa fac.
Mi-am aranjat parul prins in coada si am incercat sa ascult daca in camera este cineva, lipindu-mi urechea de usa.
Dinauntru se auzeau voci si rasete de baieti care ascultau muzica la televizor. Am dat sa plec, apoi la un moment dat am vazut ca o usa de la o camera se deschide la acel etaj si m-am refugiat dupa un colt intunecat sa nu fiu vazuta.
Baietii care iesisera au luat liftul. M-am uital la ceas. Arata 8 si 20.
M-am apropiat din nou de usa camerei 204 mi-am luat inima in dinti si am batut usor. Am asteptal la usa cateva secunde. Mi-a deschis baiatul acela brunet de la receptia hotelului care era la bustul gol si avea doar o pereche de pantaloni scurti.
M-am infiorat vazandu-i muschii pieptului. El cred ca a ramas nauc si vreme de cateva secunde nu a stiut ce sa spuna. Apoi mi-a facut semn sa tac si sa intru in camera.
Am intrat timida in hol care avea o baie pe stanga, iar in fata o camera cu doua paturi si un televizor.
Inauntru pe un pat era colegul lui imbracat tota asa intr-o perche de pantaloni scurti.
Tipul care imi deschisese usa de la intrare mi-a soptit sa nu facem galagie ca antrenorii nu le dau voie sa se intalneasca cu fete in cantonament.
M-au invitat sa stau pe pat in timp ce se scuzau ca este cald si sa le scuz tinuta. Camera era pe partea cu soarele, iar pe atunci nu exista aer conditionat.
Am inceput sa dialogam eu destul de timida, iar ei baieti simplii, vorba aia, “mai mult muschi decat creier”.
Simteam un nod in gat si raspundeam prin “ Da” sau “Nu”.
Baietii mi-au pus un pahar de suc si apoi, Geani , tipul care mi-a deschis usa, s-a asezat langa mine pe pat, in timp ce Mihai merse la baie.
-Ai prieten? M-a intrebat Geani in timp ce-mi pusese mana pe genunchiul stang.
-Nu, am raspuns eu incet.
-Vrei sa te futi? M-a intrebat el direct.
-Nu.
-De ce?
-Pentru ca sunt virgina. Am incercat eu sa ma scot. Si intradevar eram pentru ca in sat de unde eram nu avusem de a face cu nimeni.
-Pai ne sugi pe amandoi si ramai fata mare, mi-a spus el in timp ce se ridica in picioare, postandu-se in fata mea si-si dadu apoi pantalonii scurti pana spre genunchi.
Apoi am dat sa ma ridic, dar tipul ma apasa de crestetul capului sa stau jos. M-am lasat apoi pe spate pana ce am dat cu capul de caloriferul de fonta montat pe peretele de langa geam.
Mi-am pus mainile la fata si i-am rugat sa ma lase sa plec.
-Nu asa am vrut, am incercat eu sa ma smiorcai.
-Dar cum? M-a intrebat Mihai care venise de la baie.
Mihai mai cu tact a incercat sa negocieze cu mine.
-Uite cum facem, mi-a spus el in timp ce se asezase pe pat langa mine. Ne faci laba, iti vedem tatele si pizda si te lasam sa pleci. Daca nu atunci spunem tuturor ca singura ai venit la pula. Ce o sa spuna colegii? Cum ai ajuns aici?
-Sunt fata mare, am incercat eu sa ma apar.
-Nu intelegi? Ne-o freci si pleci. Imi spuse el in timp ce-si scosese glandul afara si-l decalota.
-Dar numai voi doi, am incercat eu sa ma milogesc in timp ce-mi stergeam lacrimile.
-Numai noi, imi spuse el in timp ce-mi luase mana stanga si mi-o puse pe sexul lui.
-Imi este rusine. Nu putem ramane doar in doi, iam spus eu.
-Da cum sa nu. Geani du-te la baie, ii spuse acestia tragandu-i cu ochiul.
Am ramas doar noi doi in camera si ii impingeam pielea cand in jos apoi i-o trageam in sus cu mana stanga in timp ce privirea mea era spre peretele din dreapta de la capatul patului.
-Ei asa nu merge, a spus el in timp ce se ridica in picioare si-si dadu pantalonii de tot jos. Vad ca nu prea te descurci cu mana stanga. Cred ca o faci mai bine cu dreapta.
Apoi mi-a luat mana dreapta si mi-a pus mana pe sexul lui destul de gros. Apoi imi sugera sa pun putina saliva pe capul penisului pentru a se excita mai tare.
Atunci eu am scuipat saliva pe degetul aratator si mijlociu de la mana dreapta si am asezat-o pe capul penisului.
Tipul nu a fost multumit si a spus sa pun scuipat direct cu gura. Cred ca era excitat la maxim deoarece penisul era tare, iar el se tot cabra din genunchi sa vina spre mine. Apoi a inceput sa-mi dea jos camasa si sa traga de sutien.
Eu pentru a scapa sa mi-o bage in gura mi l-am dat jos singura.
-Te fut intre sani, m-a avertizat el. Strange-ti tatele si punde scuipat pe pula sa alunece mai usor.
Am incercat eu sa fac un locas intre sanii mei micuti.
-Ia-o in gura o singura data. Am luat capul decalotat, apoi am scos-o din gura.
-Gata. I-am spus eu.
-Ai vazut ca nu mori. Hai inca o data ca ma termin mai repede. Mi-a spus Mihai.
Am incercat sa-l sug cat mai bine ajutandu-ma de mana dreapta. Simteam gustul rau de la sexul barbatului bine facut care incerca sa mi –l bage cat mai mult in gura.
-Pupa aici, mi-a spus el si mi-a dat testicolele unflate in timp ce-si tine glandul in sus.
Am inchis ochii si am pupat . Cand am deschis ochii am observant ca Geani era langa noi si ma privea.
M-au ridicat in picioare si baietii mi-au dat prima data pantofii jos si apoi au urmat pantalonii. Eram intre cele doua paturi prinsa intre cei doi barbati. In fata il aveam pe Mihai, iar in spate pe Geani care se chinuia sa-mi dea jos chilotii.
-Sunt virgina, sunt virgina, sunt virgina … , am incercat eu sa ii indublec.
Cu greu Geani trase de chiloti si ii dete jos. M-au pus pe pat iar eu imi pusesem mana la pasarica.
-Lasa-ne sa o vedem. Nu iti facem nimic. Mi-a promis Geani.
Apoi am lasat mainile pe langa corp. Permitand sa-mi vada pasarica virgina.
Mihai si-a udat un deget in gura si rapid a fost cu el la mine intre buzele de la intrarea in vagin.
-E fata mare, a confirmat el.
-Ne sugi pe amndoi si pleci. A spus Geani.
Barbatul era mai hotarat ca niciodata sa faca treaba asta cu mine. Asa ca eu stateam pe dunga patului, iar Geani imi dadea sa o sug. Ma ajuta cu mana de la ceafa in timp ce ma sfatuia sa o iau cat mai adanc.
Degeaba am incercat eu sa-I spun sa ramanem doar noi doi ca nu mai aveam cu cine.
Cred ca operatiunea a durat vreo 5 minute. Barbatul era supraexcitat si si-a dat drumul direct in gura mea .
Am scuipat jos direct pe covor scotand suntete de voma, alergand la baie si luand o gura de apa rece cu cere mi-am clatit gura.
Mihai a venit in usa de la baie si-si freca penisul sustinand ca si el vrea un oral.
L-am amenintat ca daca nu ma lasa sa plec am sa strig.
-Ce sa strigi mai, noi te-am adus aici, sau tu ai venit de una singura. Te faci de ras in fata colegilor si a profesorilor. Hai fii cuminte si termina-ti treaba, apoi poti sa pleci.
-Da, dar nu mai pot. Am incercat eu sa-i spun in timp ce ma spalam cu apa rece pe fata sa-mi revin.
-Te fut in cur si ramai virgina, mi-a spus el in timp ce-mi dadea prosopul sa ma sterg pe fata.
Am fost de acord numai sa nu ma doara. Plus sa raman virgina.
-Asta depinde numai de tine, imi spuse el in timp ce ma aseza in 4 labe pe pat cu capul infundat in perna.
Tremuram toata stand doar aplecata sprijinita pe cotul stang in timp ce palma de la mana dreapta mi-o bagasem printre picioare sa-mi apar vaginul de eventual patrundere a penisului.
-Anamaria. Asculta-ma putin. Fara cooperarea ta nu o sa reusim. Pune-ti fata in perna, apleaca-t...



    Login