Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Genoveva
Autor : toni-iasi - 2023-10-08
Citita de 4602 ori - Nota 0.75 (344 voturi)

O dimineață de pomină cu contabila Genoveva
Foarte greu de descris cum înnebuniseră sexual femeile în anii 90.
Ce povestesc jos se întîmpla prin 1995, cînd femei timide și cuminți, și măritate, deodată o luau razna și treceau la niște copulații animalice, doar așa, de curiozitate, și parcă pentru a compensa 40 de ani de restricții sociale comuniste.
Genoveva era colega noastră cea nouă. Eu tocmai fusesem numit director de vînzări. Ea era contabilă. Genoveva avea 30 de ani, înăltuță, corp drăguț, cu o față banală, dar roșcată natur. Avea o piele foarte albă. Și picioare faine. Față de alte femei din firmă nu chicotea nonstop și părea mereu tristă și încordată. M-am apropiat de ea, și tot stînd de vorbă la o cafea, în pauză, am dedus că soțul ei e cam distant cu ea, și că nu era tocmai fericită (era măritată de 3 ani și nu putea avea copii).
Mi se confesase destul de repejor, și, vorbind își tot răvășea părul. Părea foarte nevrotică. Nu i păream indiferent.
Apoi a urmat dimineața aia de noiembrie cînd eu și colegul Liviu Stan, de la Analize Economice, am aflat ce era cu nevroza drăguței Genoveva. Și de Liviu îi plăcea.
Soția mea era în delegație 6 zile și patronul îmi dăduse un soft nou, ce mergea doar în PC-ul meu. Și așa, a trebuit să i chem la mine pe amîndoi, Genoveva și Liviu, să le explic unele despre softul cu pricina.
Afară era frig și făcusem foarte cald, mai ales pentru Genoveva.
După ce am terminat cu softul ăla, am stat la cioace la o cafea, noi cu ochii la picioarele ei frumoase (își scosese cizmele). Adusesem niște vișinată de la socrul meu, și, spre uluirea noastră, contabila Genoveva a băut din ea, două păhărele, la rînd. Și deodată ne-am dat seama că se pilise.
Am sporovăit și apoi, deodată, am început toți trei să vorbim de împlinirile și dezamăgirile noastre sexuale.
Mai direct, mai ferit, noi i-am spus că soțiile noastre nu prea acceptă felația, iar ea ne-a zis că ”înțelege nevoia noastră de felație”.
Apoi a zîmbit (era prima oara cînd o vedeam zîmbind!), și a zis încet:
-Ooof, dar voi numai felație visați... Știu, știu... Ce să facem? Cică totul vine de la faptul că aveți organele sexuale înafara corpului. De fapt eu... vă înțeleg. Multe femei nu fac felație... dar unele fac. Și chiar visează asta...
Și coleguța (care clar se pilise de la vișinată) s-a uitat șăgalnic la noi... Unele fac?
Noi imediat am intrat în erecție mare de tot. Dimineața banală devenea fierbinte.
Era clar că Genoveva cea pilită se excitase, că deodată ne-a băgat ”surpriza emisiunii”: s-a uitat ciudat la noi și ne zice, roșie la față:
-Vai ce cald e la tine Dane... Vă supără dacă mi scot ciorapii?
Eu cu Liviu am paralizat. Aoleu, ce era cu ea?
Amîndoi ne-am uitat la ea cu niște expresii așa de uluit-imbecile, că ea a pufnit în rîs.
-Dar ce vă uitați așa? Dane, sper că soția ta nu vine acum acasă nu?
Am înghițit saliva.
-Nu, nu vine cinci zile...
Calmă Genoveva s-a dus în baie și a revenit, cu picioarele goale. Sub rochia neagră tricotată gambele ei păreau de marmură albă iar tălpile ei goale în ziua de iarnă ne răscoleau pînă în inimă.
CE o apucase??
A mai băut un păhărel de vișinată, stînd pe canapea. Picior peste picior, mișcînd degetele de la picioare. Contabila avea tălpi înguste și călcîie mici, ca de copil. Se uita cînd la mine, cînd la Liviu. Zîmbitoare, dar încordată. Apoi ne-a vorbit, cu o voce joasă și răgușită.
-Eu dragilor sunt... foarte tensionată. Eu de 5 ani visez să fiu cu doi bărbați ca voi, drăguței și însurați. Cu care să fac... golănii. Voi ați vrea să faceți golănii cu mine?
Respira repejor și sînii, sub rochia mulată, îi tresăltau.
Nu puteam vorbi, nici eu nici Liviu.
Apoi coleguța noastră a mai băut repejor un păhărel de vișinată, și a continuat tirada ei, desi vorbea cam cleios, de la alcool.
-Vă plac picioarele mele, nu? E adevărat că bărbaților le place să vadă niște picioare goale de femeie în timp ce femeia le face felație?
A chicotit. Se făcuse roșie-roșie, și se uita cu ochii ei mari, aburiți de alcool, cînd la mine, cînd la Liviu. Parcă și ea mirată de nerușinarea ei.
Nu știam ce să zicem. Nu de multe ori o femeie măritată ia așa inițiativa... cu doi bărbați!
Amîndoi efectiv paralizasem, cu ochii la contabila Genoveva. Nervoasă, ne-a privit ciudat.
-Hei, ce ați înlemnit așa? Nu ați priceput ce vreau? Vreți invitație specială? Am făcut aluzie la felație. Nu v ați prins de ce? Sunteți mămăligi sau ce? Și aduceți un prosop.
Un prosop? De ce? Urma să curgă ceva?
Aoleu, unde era Genoveva cea sfioasă de la serviciu, cea care fugea din birou cînd colegele povesteau chestii sexuale?
Liviu s-a ridicat primul, a mers lîngă ea, și a vrut să o sărute. Genoveva l-a împins.
-Hei, mersi, nu să mă pup ca o nevastă vreau. Mă pup destul cu soțul meu. Eu nu s soția ta, sunt o străină excitată, și nu vreau decît să-ți dai jos chiloții și să mi dai aia. Nu ai priceput? Sper că ai făcut duș.
Decisă femeie... care cerea pulă. Așa. Deodată.
Apoi totul a devenit un tumult de gemete și atingeri, în dimineața de iarnă.
Liviu, în picioare lîngă ea, și-a dat apoi jos blugii, laolaltă cu chiloții, și în lumina dimineții (ieșise soarele) pulanul lui erect a ieșit la iveală sub nasul ei.
A icnit.
-Văleu... Văleu...
Contabila Genoveva acum se uita la pula aia erectă, și nu mai chicotea... apoi nu a ezitat deloc, și deîndată a apucat mădularul cu drag în mînă, și a început să-l alinte. Adică să i facă labă. Hop-hop-hop. După mișcarea mîinii, arăta că știe meserie. Sub degetele fine de femeie, penisul lui Liviu s-a umflat și mai dihai. Iar el a umplut imediat sufrageria de gemetele lui de mascul în plăceri, și a apucat-o de umeri, împins în ea. Masturbînd, Genoveva vorbea, cam cleios, de la alcool.
-Ooooh, da. E mare, și tare și cald. De ani visez asta, dragilor. Eu femeie măritată, să fac golăneli. Apropo, nu am mai făcut așa unui bărbat în toiul zilei. E foarte excitant.
Apoi drăguța mîngîietoare de penis s-a uitat la Liviu care gemea continuu, sub mîna ei vioaie.
-Dacă-ți vine, nu te abține. Știu dragule că ți vine. Poți să-mi variezi pe picior, chiar vreau să văd zeama ta de mascul pe piciorul meu alb de femeie.
Liviu nu s-a lăsat rugat. La cîteva secunde după vorbele ei, i-a strigat numele, apoi a scos un grohăit icnit și penisul alintat de Genoveva a început să scuipe spasmodic țîșniturile lungi de spermă fix peste picioarele ei goale.
Cu ochii la mădularul ce se golea, ea a continuat să-l frămînte între degete, storcînd din Liviu și ultimii stropi de spermă. Sperma se prelingea multă pe genunchiul și gamba ei frumoasă și Liviu se scutura de plăcerea mare.
-Vaaai,ce multă este. Sărăcuțul de tine, erai așa de pliiiin...
Năucit de ejacularea aia enormă provocată așa de Genoveva, Liviu s-a așezat pe fotoliu, gîfîind, cu pantalonii în vine.
Am sărit cu prosopul, s-o ajut, și, lăsat lîngă ea, i-am șters piciorul. În nări imediat mi-a venit mirosul de spermă amestecat cu mirosul de cremă de picioare Balmain, crema ei.
Ea s-a uitat la mine cu drag.
-Acum hai tu...
Apoi repejor, am venit în locul lui Liviu, în picioare dinaintea drăguței colege.
Genoveva a mai băut iar vișinată. Ochii îi luceau tare acum, că se îmbătase.
A chicotit prostește. (Era mangă)
-Ce... te uiți... bre așa? Da, îs beată și cu chef de pulă. Hai dă-mi-o și tu.
Ca în vis mi-am coborît blugii și chiloții, oferindu-i pulanul meu arcuit și epilat, ce mirosea a Axe.
Ghidușă, s-a uitat la mine. A chicotit iar, acel chicotit nătîng de femeie beată.
-Tu... ești... director... și o să fiu mai amabilă cu tine...
Și imediat contabila Genoveva cea beată a început să mi mozolească glandul, cu gura ei rujată. Leorp-leorp-leorp. Așa se auzea. Mozolea umed, fără economie de salivă, și o făcea cum nu-mi mai făcuse nicio femeie. Și trăgea și de pieliță în jos cu degetele. Aoleu, ce scroafă… Plăcerea mă străbătea pînă-n intestine.
Era mult prea mult, după toate tensiunile alea.
Am gemut.
-Te roooog... Oaaahhh... Pot să ejaculez pe fața ta?
Mestecând penisul, Genoveva a emis un ”Îhî”, tandru și senzual.
Văleeeeeu!! Am luat-o de păr și am ejaculat năprasnic, direct peste nasul ei, năclăindu-i fața multe țîșnituri groase de spermă.
Uitîndu-se la mine, parcă mîndră de ce făcuse, Genoveva a continuat să mi mîngîie penisul, așa plină de spermă pe obraji.
-Cum e domnule director? V-ați ușurat tensiunile peste o colegă drăguță? Fix ca-n visurile tale porno nu? Dar acum vreau și eu fericire. În pizdă.
S-a șters, apoi s-a despuiat co...



    Login