Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Gemenele
Autor : guantanamo - 2016-12-14
Citita de 10249 ori - Nota 1.83 (42 voturi)
Salutare tuturor! Sunt de ceva timp pe acest site dar niciodata nu am avut curajul sa postez. Aceasta este prima mea postare, va rog sa nu fiti ft duri la comentarii.
Ma numesc Alin si am 26 ani. Acum vreo cinci ani aveam o iubita Roxana , o clujeanca din cartierul Buna ziua , foarte sexoasa , blonda, 1,60, sanii ca doua mere in pragul culesului si buze carnoase . Avea un cur de ai fi dat in ea ca in tobe. Stateam cu ea de vreo doua saptamani si intamplarea pe care vo povestesc a avut loc de ziua ei. Primind invitatia ma ducelegant la petrecere. O caut pe Roxana dar mi se spune ca e plecata cu sora ei sa se imbrace. Amalia era sora ei geamana, la fel de apetisanta si sexy
Urc pana sus sa o caut pe Roxana. Deschid usa si vad un fundulet taindumi privirea, era super bombat si ma impingea sa il ating. In aceste doua saptamani o mai atinsesem pe Roxy dar niciodata nu mi se paruse atat de sexy . Incantat de ceea ce vedeam imi fac curaj si ma duc spre a ma apropia de ea stand ascuns dupa un dulapior. O vad ca isi da jos si chilotii aruncand si sutienul cat colo , se arunca in pat , se mangaie pe un san cu o mana iar pe cealalta o foloseste pt asi excita pizda introducand un deget intrun vagin atat de stramt ca abeea de puteai baga doua degete. Incepe sa se frece usor inchizand ochii. Imi fac curaj si ma duc spre ea , o ating usor pe pulpe urcand cu mana cat mai spre pizda. O ating si i introduc usor doua degete in pizda stramta , spre uimirea mea nu se sperie ba chiar pare incantata. I desfac usor picioarele si o penetrez cu degetele. In continuare era cu ochii inchisi si super excitata. Imi dau frumos pantalonii in jos o trag spre marginea patului si o ating usor cu pula la gura pizdii. Se sperie si tresare.
- Cine esti? Nebunule!
Imi dau seama ca este Amalia nu Roxana si i pun repede mana la gura soptindui usor:
- Taci ca poate ne prinde soruta si ne fute pe amandoi.
- Am vazut tot iubitule nu te speria , ea nu te cunoaste dar por spune ca te place , noi dou povestim totul si e super incantata de a face sex cu tine auzind de la mine cat de bun esti. Nu te speria noi doua oricum impartim totul!
Raman surprins si incep sa cred ca nu e real dar pana sa ma dezmeticesc Roxy imi ia usor pula si incepe sa o suga cu talent in timp ce ma indeamna sa o penwtrez in continuare pe Amalia. Roxy incepe sa imi suga pula mai bine ca niciodata aproape ca imi mananca pula la cata pofta avea de ea. Ma lasa si o indeamna si pe Amalia sa facaacelasi lucru. Amalia insa se sperie de grosimea pulii , desi o am doar de 18-20 cm este ft groasa . Amalia abeea o ia in gura dar se cedea ca nu avea experienta Roxanei, imi sugea usor doar capul pulii. Roxy se descracaneaza si imi pune pizda pe fata. Incep sai prind labiile cu dintii si sa i smucesc pizda usor dupa care i introduc usor limba in vagin. Incep miscari circulare cu limba in vaginul ei excitando la maxim . Grabesc ritmul si dupa vreo zece minute nu se mai poate tine si da din ea ca o fantana arteziana.
- Iubitule eu plec ca mai am de aranjat xateva lucruri dar te las pe maini bune. Surry da tot ce ai mai bun ti-l incredintez.
Amaliei atat ia trebuit sa auda ma tragw spre ea imi baga limba in gura si ma atrage usor spre pat. Se pune capra si minvita sa io trag.
- Futema animalic asa cum mia zis sorumea ca o futi pe ea.
Atunci miam zis : daca tot vrei asa atunci sa iti arate baiatu ce poate. I dau doua palme peste cur i desfac violent anusul si i introduc capu pulii . La inceput o iau usor ea gemand de placere apoi incep sa dau mai tare , ea vroia sa scape dar o strangeam asa tare de mijloc si o impingeam inapoi. Incepe sa urle de placere strigando pe masa , mama mea , mama mea nu ma pot!
- Ai vrut pula na pula acu tarfo, de no sa te caci ca rata imprastiat acu!
- Nu mai pot, lasama !
O eliberez usor o trag de par si o infig cubotu in pula , o controlez cu mana infipta in par, io bag intai pana la jumate dar incepe sa vrea sa se retraga, o imping si mai tare intrun dute vino, inainte si inapoi insa nu reusesc sa io bag pe toata ea retraganduse brusc si vomand pe jos. O iau iar de par si io infig din nou in gura frecando pe dinti cu pula.
- Ia icea periuta tarfo , nu iti mai trebuie Colgate la asta.
Se desmeticeste putin , se retrage si zice:
- Lasama miai rupt falcile acum rupemi pizda te rog.
Nu ast...



    Login