Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGarsoniera (Partea 1 - Hotwife/Cuckold)
Autor : HotMa - 2023-08-29
Citita de 16313 ori - Nota 8.96 (394 voturi)
Doar ce ne mutasem împreună, dar am ajuns foarte repede la concluzia că ne-am cam grăbit cu decizia asta, și nu pentru că nu eram pregătiți emoțional, dar financiar. Suntem amândoi tineri, și lucrez doar eu, și sincer...cu salariul meu nu prea îmi puteam permitea să plătesc chiria, facturile și ce alte cheltuieli am mai fi avut.
Dar era deja prea târziu să dăm înapoi, dădusem deja avansul pentru garsoniera și toate lucrurile noastre erau deja mutate.

După prima luna petrecuta in apartament, plătind toate cheltuielile lunare, mi-am dat seama că va fi imposibil sa continuam in felul asta, așa că am fost nevoit să ii sugerez iubitei mele, Andreea, că poate ar fi o idee buna sa căutăm pe cineva cu care sa împărțim garsoniera...
- Andreea? Ce zici? Știu că nu suna chiar plăcut dar...chiar nu știu ce altceva am putea face
...
-Bai iubire tu vorbești serios? Cum? Uitate și tu aici, de abia avem noi loc, unde mai vrei sa băgăm încă o persoană? Spuse Andreea arătând cu mâna către patul dublu și cele două corpuri de mobila care împreună ocupau cam toată camera.

-Stiu...

- Și uita-te la baia noastra! Avem o ușă de sticla, nu o sa mai avem intimitate nici măcar la baie. Continua Andreea, evident data peste cap

După o discuție destul de aprinsă reușisem in sfârșit să o conving că nu avem alta modalitate, și se pare că Andreea înțelese asta și se conformase cu ideea, așa că am decis sa postam același anunț pe diverse website-uri.

"Cuplu tânăr din Timișoara, căutămun un coleg/colega de camera, este vorba de o garsonieră, locul este destul de mic așa că speram sa nu te deranjeze înghesuiala. Cerem €150 lunar plus cheltuielile care vor fii împărțite la 3 persoane. Rugam seriozitate."

Știam că cerem mult, dar aceștia sunt bani care ne-ar fi ajutat enorm de mult. Nu ne așteptam să găsim pe cineva atât de repede, dar chiar a doua zi primisem un mesaj de la cineva.

"Buna, Alex? Am văzut anunțul tău legat de garsonieră, mi se pare super oferta, când m-aș putea muta? Apropo, am 32 de ani, sper sa nu fie o problema vârstă. Mulțumesc anticipat"

I-am spus iubitei mele de Paul, și după ce am inceput sa vorbim prin mesaje, câteva poze trimise, am decis că Paul pare să fie persoana potrivită și am decis comun că de poate veni chiar a doua zi, și a acceptat cu plăcere.
Trebuie sa recunosc că mă simțeam puțin ciudat...adică Paul arata bine, chiar foarte bine, nu era genul de bărbat mușchiulos, dar se vedea că e bine făcut nu știam cum să mă simt când mă gândeam că urmează să fie și el în casă pe lângă Andreea, mai ales având în vedere cat de sexy e.
Andreea doar ce a împlinit 20 de ani, e o fata subțirică cu sânii nedezvoltați, pot spune chiar că are pieptul plat dar sincer adoram asta la ea, făcea toți bărbații de pe strada sa își întoarcă privirile către ea cu fundul ei bombat și părul ei brunet care îi venea până înaintea fundului. Așa că da, eram puțin îngrijorat de cum se va comporta Paul pe lângă ea.

A doua zi Paul bătuse la ușă și atât eu cât și Andreea am sărit amândoi din pat, se pare că eram amândoi la fel de emoționați. Deschid ușa și îl poftesc înăuntru, venise doar cu un geamantan și o geantă. Stam puțin de vorbă și ajung la concluzia că Paul chiar e o persoana super, foarte sociabil și civilizat. Ce ne-a plăcut cel mai mult la el e că nu a făcut cine știe ce fețe când a văzut că avem un singur pat și că va trebui sa îl împărțim toți 3, ba chiar părea foarte incantat, ceea ce ne-a făcut atât pe mine cât și pe Andreea sa ne dezmorțim puțin.

- Sa nu credeți că mă plâng sau ceva, dar... ușa de la baie...adică eu sunt deschis, nu am inhibiții, dar sper sa nu va deranjeze pe voi. Spuse Andrei văzând ușa de sticla a băii.

- La asta ne gândeam și noi, dar nu îți face griji Paul, adică pur și simplu nu ne vom uita, nu-i așa? Plus că la fel suntem și noi, fara rușini. Ii răspunse Andreea până să apuc eu sa procesez.

Știam că iubita mea e o persoana deschisa, adică într-adevăr că avea un caracter curajos și era foarte open minded, dar nu mă gândeam niciodată că ar fi ok sa fie cumva văzută când face dus sau chiar...când folosește toaleta...

- In cazul asta, daca nu va supărați, as cam avea nevoie sa fac un dus. Spuse Paul luâindusi niste lucruri din geamantan și mergând la baie.
Interesant cum Paul nu a avut nici cea mai mica intenție să încerce să se ascundă când se dezbrăca, a făcut-o chiar în fața ușa, cu fundul înspre noi, iar când s-au întors atât eu cât și Andreea care se prefăcea că se uită în telefon am tras cu ochiul la Paul și pot să jur că mi-am auzit iubita cum s-a înnecat puțin când a văzut că între picioarele lui Paul atârnă o pula care așa moale avea deja undeva la 17-18cm.
Eu rămăsesem complet uimit, 18 centimetri? Și e moale? Pai e mai mare decât a mea când e erectă, eu având-o de 16 centimetri. Mă făcea să mă simt puțin intimidat de el...dar în același timp, era ceva impresionant, începusem să mă gândesc la cum arată când e sculata.
După 15 minute Paul iese din baie într-o pereche de pantaloni scurți cu un material atât de moale încât i se vedea pula prin pantaloni la fiecare mișcare pe care o făcea, se pare să nu prea era fan al boxerilor. Am stat la discuții toată seara, încercând să ne cunoaștem mai bine până când pe la ora 23:00 am sugerat care ar fi o idee buna sa ne băgăm la somn, eu fiind nevoit să mă trezesc devreme a doua zi. Andreea sugerase că ea să doarmă în mijloc, nu am spus nimic știind că nu îi prea place sa doamna aproape de marginea patului, dar totuși mă simțeam puțin incomod stiind că va fi langa Paul, totuși, am fost de acord.
In mijlocul nopții mă trezesc când observ că Andreea se duse la baie, mă uit către ușa de la baie și o vad pe iubita mea cum stătea pe wc, iar când îmi întorc privirea către Paul, acesta își freca pula prin pantaloni uitanduse la ea. Am simțit instant cum mi se pune in nod în gat când văd asta... simțeam cum îmi fierbe sângele în mine, eram nervos, cum își permitea să facă asta? Dar în același timp... me exista sa vad asta, sa îl văd cum și-o freacă uitanduse la ea, sa îi văd forma pulii prin pantaloni, simțeam cum în câteva secunde pula mea se întărise instant, așa că am ales sa nu spun nimic și doar sa mă prefac că încă dorm.

Andreea se băgase repede înapoi în pat între noi, am incercat să ma bag inapoi la somn dar a fost pur și simplu imposibil, de fiecare data când închideam ochii îmi apărea în minte imaginea cu Paul care își freca pula lui imensa in timp ce se holba la iubita mea in timp ce era la baie...
Plecasem devreme la munca, înainte ca cineva sa se trezească, dar înainte să plec am aruncat o privire către pat, iubita mea stătea cu funduletul ei bombat către Paul, și pot să jur că am văzut cum acestuia îi ieșea pula pe cracul pantalonilor scurți in pozitia in care dormea. Plecasem la munca cu fluturi in stomac dar și cu pula erectă.

Pe parcursul zilelor următoare părea că Paul și Andreea începeau să se apropie din ce in ce mai mult, eu fiind zilnic la munca, lăsândui pe ei singuri împreună acasă, de unde era să știu că Paul lucra de acasă?
Era ciudat...totul părea să se schimbe prea repede, in doar câteva zile Andreea începuse să fie din ce in ce mai prietenoasă față de Paul, ce m-a lovit cel mai tare era că renunțase la haine in casa, se pare că nu avea nici o problema in a sta pe lângă el doar in lenjerie intima, și asemenea și el, dar cum am aflat asta? Am ajuns acasă într-o zi și mi-am găsit iubita stand relaxata in pat pe telefon, cu picioarele crăcănate, fara nici un fel de grija.
- Hei iubire, am ajuns, Paul e plec...
Dar chiar înainte de a-mi termina întrebarea îl văd pe Paul cum iese din baie având doar boxerii pe el și se pusese în pat langa Andreea, i se vedea perfect forma pulii semi erectă prin ei. Amândoi păreau foarte naturali, se comportau de parcă nu făceau nimic ieșit din comun.
Și în punctul asta eu ar fi trebuit să fiu furios, nu-i așa? Culmea e că nu eram deloc, chiar din potrivă, îmi plăcea atât de mult ce vedeam în fața ochilor, simțeam că nu mai gândesc clar, dar era pur și simplu superb și începeam să simt cum încet încet mi se scoală pula.
- Cat de drăguț, văd că sunteți mai comozi acum. Am spus cu un ton incantat.
-Oh da, a fost ideea lui Paul, a crezut că e ciudat sa ne tot ascundem daca tot locuim împreună.
-Pai...sa ști că nu ai spus rau deloc. I-am spus lui Paul zâmbind.
Adoram situația în care eram, și simțeam că, creierul meu are un orgasm când mă gândeam că Andreea a stat toată ziua așa langa Paul, cu funduletul ei mic și perfect la vedere, acoperit doar de chiloțeii tanga care îi intrau perfect intre buci.
După ce îmi dau și eu hainele jos, rămăsesem doar in boxeri și mă uitam la amândoi
- Am o idee. Am spus foarte hotărât, fara sa gândesc aceasta "idee" până la capăt, și îmi dau boxerii jos, rămânând complet dezbrăcat în fața lor, cu pula erectă.
- Voi ați spus că nu are rost sa ne ascundem, nu? Haideți macar sa fim comozi până la capăt, plus că mai e și o căldură afara de ne topim oricum.
Atât Paul cât și Andreea au rămas uimiți de cât de repede rămăsesem dezbrăcați, și erau evident șocați.
-Iubire...ești...ești sigur că vrei sa facem asta?
-Alex, sa ști că pe mine nu mă deranjează deloc, ba chiar îmi place cum gândești. Spuse Paul renunțând la boxeri dintr-o singura mișcare, acum stand gol in pat langa Andreea. Abia acum puteam sa vad clar cat de mare era pula lui de fapt, era imensa, atât lunga dar și groasa, cu un cap ca de ciuperca și cu vene zibibile pe ea. Pot sa jur că am mi-am auzit iubita cum a spus "Wow" cu voce tare când i-am văzut în sfârșit pula atât de clar și de aproape langa ea, și într-adevăr că era ceva wow, eu pe lângă el păream sa fiu mic copil.
Mă pun in pat langa Andreea și îi spun.
-Haide mai iubire, nu mai fi așa pudica, până la urmă stam toți împreună aici.
In acest timp mana mea se urcase pe spatele ei și îi desfăcusem sutienul, dandu-i voie sa cadă de pe ea și lăsândui la vedere pieptul plat și sfârcurile superbe. Era puțin rușinată dar ere destul de clar că îi și placea situatia asta. Își dăduse singura chiloțeii jos, și i-a aruncat pe podea.
- Chiar vorbisem despre cum ar fi sa me...



    Login