Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGarajul buclucas
Autor : JoanaJon - 2020-02-21
Citita de 5670 ori - Nota 8.44 (27 voturi)
GARAJUL BUCLUCAS
Prima data – prima provocare swing
Deseori cand faceam sex cu sotul meu, acesta imi strecura cate un deget in gura sau in anus in timp ce ma penetra. Imi placea deosebit de mult si ma excita grozav. Orgasmele erau garantate cat si calitatea lor.
Inebunit de placere, sotul meu, mi-a lansat de mai multe ori, provocarea de a face sex cu inca un tip, gen threesome sau MMF. Bineinteles ca l-am refuzat de fiecare data.
Dupa foarte multe insistente si foarte multa munca de convingere am acceptat o mica provocare, dar cu mai multe conditii: am acceptat sa aducem un tip langa noi, sa nu il cunosc deloc, sa ma atinga (fara sex: oral si penetrare), cu conditia sa fie prezent si sotul … iar la insistentele sotului, eu sa fiu legata la ochi si la maini … AM ACCEPTAT.
ZIUA 1
Locuim la casa, cu garajul lipit de bucataria casei. La vreo trei luni dupa accept, intr-o seara, dupa ce am venit de la munca, istovita si dupa un dus fierbinte, sotul a inceput sa ma imbratiseze si sa ma sarute. Am raspuns cu extaz, SIMTEAM NEVOIA UNEI RELAXARI
Jucaus, m-a tras in garaj; era pregatita o saltea pe care m-am si intins, iubind atingerile lui pe care stiam ca le voi primi … dar nu, NU, el pregatise o mica funie cu care mi-a legat mainile inspre tavan, ridicandu-ma in picioare, astfel stand drepti in fata lui, goala si cu mainile legate impreuna, sus, de tavan.
M-a legat la ochi si a inceput sa ma sarute. Eram in alta lume. Aveam sfarcuruile tari si cand ma atingea cu pieptul lui ma infioram de placere.
Apoi a cazut bomba. Sotul:
---Sti iubirea mea de intelegerea avuta? In seara asta o facem!!!
EU:
---Nu, nu, nu sunt pregatita. Cine e? Cum arata?
Aveam un milion de intrebari in capul meu. Eram legata offfffff.
---“E la poarta”.
---“Ceeee?” “Oh nu” “Nu te mai prosti”
---“Ma duc sa ii deschid”
---“Vai si daca nu imi place, nu …”
---“Voi fi aici cu tine”
A plecat, inebunesc. Sunt goala, legata la ochi, in picioare, neputincioasa. Ce ma fac? Vaiii
Se deschide usa, aud susoteli, MI SE TAIE PICIOARELE, moooorrrrr.
Vreau sa zic ceva, nu pot lega doua cuvinte, iar niste buze imi acopera gura. Incremenesc. E sotul. Imi spune sa ma linistesc, relax. NU VAD NIMIC.
Sotul ma saruta, ma mangaie pe sani “a fost o gluma a lui” … dar simt o a treia mana pe spate, nuuuuuuuuu, sper sa nu lesin, NU MA POT OPUNE “am acceptat”. Simt cum sotul se retrage, mainile straine prind curaj, ma mangaie usor pe gat, inca sunt incordata.
Ma musca usor de sfarc “de unde stie secretul meu”, incep sa ma abandonez, imi plac atingerile, muscatul.
Se joaca cu buricul meu, coboara o mana la pasarica “NU DESFAC PICIOARELE”, imi atinge clitorisul ahhhhhhhhh, cedez.
Tipul stie ce face, ma umezesc, ii cer sa ma sarute. Trece la spatele meu, cu o mana la clitoris imi trage capul pe spate si incepe sa ma sarute. Ii simt pula pe fundul meu. E excitat. “NU NU VREAU PENETRARE, AI PROMIS” incerc sa mormai. Gura mea era plina de limba lui. Ma saruta, ma mangaie, EEEE BINEEE. ARD.
Imi baga un deget in vagin, il aud pe sot cum ofteaza de placere, ma inmoi si mai tare. ALT DEGET, se joaca la funduletul meu, ahhhhhhhh, tremur de placere.
Ii simt pula intre picioare, e tare “sa o tina acolo, altundeva nu are voie. Pasarica e doar pentru iubi”, FARA PENETRARE.
DOUA DEGETE in mine, sus jos, se rasucesc, valuri de caldura urca pe mine. Eu respir sacadat? Strainul? Sotul? Toti odata.
Fierb “Te rog, NU TE OPRI”, caldura, transpir, vine orgasmul, CLIMAX …. Ahhhhhhh. Cad de pe picioare, dar raman atarnata in maini. Pula lui o simt pe fundul meu, cald, ma stropeste, geme, “s-a terminat”. E bine. Tremuram amandoi. INTUNERIC TOTAL doar emotie si tremur.
Aud susoteli, se retrage, pleaca impreuna cu sotul, eu goala, legata, terminata si plina de sperma, inca tremurand toata.
Sotul se intoarce, ma dezleaga la ochi, zambeste “ESTE MULTUMIT”, ma dezleaga la maini si cad in bratele sale.
---Am sperma pe mine.
---Nu conteaza, te iubesc.
Ma duce in casa, ma pune pe pat. Adorm. E minunat.


ZIUA 2
A trecut o saptamana. Mai excitata ca nicioadata. Am facut dragoste ca nebunii. Il chinui si nu ii zic cum m-am simtit. Dar stie. Imi iubesc sotul.
Dar totusi cine a fost? Cum arata? Era viguros si priceput. Inca am emotii, era strain pentru mine. NU AM FOST NICIODATA CU ALTUL in afara de sot. Tremur.
Sotul ma provoaca iar, a doua intalnire, aceleasi reguli: legata (maini si ochi), fara penetrare, doar atingeri si saruturi … ACCEPT.
Aceasi locatie, aceasi saltea pe jos, ACELASI JOC: ma dezbraca, ma leaga de maini (ridicate la tavan) esarfa e pe ochi … pleaca la poarta dupa strain. NU MAI AM ACELEASI EMOTII, dar astept cu bucurie.
Intra, ma saruta usor, ii recunosc buzele, vigoarea. IMI PLACE.
Ma mangaie usor, “se joaca cu mine, vreau mai mult, vreau degetele lui, acolo”. Imi mangaie sfarcurile, se intaresc, caldura, vreau sarut. Ma saruta pe gat, lipit de mine ii simt barbatia pe buric.”e un tip inalt, e gol deja”.
Sunt curioasa, dar caldura ma cuprinde tot mai tare. Ma atinge pe clitoris “daaaaaa”. E in fata mea si ma saruta, tremur de placere.
SUNA SONERIA DE LA POARTA: GROAZA.
Am uitat, nu se poate, sotul nu pleaca pana nu ne linisteste:
---Lipsesc doar 15 minute. E un vecin trebuie sa il ajut. “stiam de intalnire dar am uitat”
Ma opun dar pleaca. Raman singura cu strainul “legataaaa, singura cu el”. Din nou mi se taie respiratia, picioarele. EMOTIIII
Ma saruta suav dupa ureche, pe gat “se pare ca o sa continuam” nu se opreste. E singur cu mine iar eu sunt goala in fata lui.
Ma strange usor in brate, de fund “e galant, imi place, ma linisteste”.
Din nou la clitoris “ahhhh”. NU POT GEME prea tare. Il aud pe sot, e in bucatarie cu vecinul. Pereti subtiri. Tre’ sa gem in liniste.
Acum e si la fundulet, aceasi tehnica sus-jos alternativ, pe doua gaurici, caldduraaaa “ahhhhh”, discutii dincolo de perete, eu vroiam sa urlu de placere.
Il simt cum vine in spatele meu, strainul, ma apleaca pe spate, imi ridica funduletul, ma arcuieste.
IMI BAGA DEGETUL MARE in vagin, e tare gros.
Cu o mana ma tine de gat aplecata pe spate si ma saruta. FIERB si TRANSPIR DE PLACERE.
Se misca dute-vino, A DOUA MANA ma prinde de talie. “stai O mana pe gat si una pe talie si ma saruta. Ohhh nuuuuuuu. E IN MINE. MA PENETREAZA” “CE FACE, NU ARE VOIE”, degetul lui mare era de fapt pula lui.
VREAU SA VORBESC, gura mi-e ocupata cu limba lui. Mainile imi sunt legate sus. “sunt dezarmata”. Ma tine strans si o simt adaaaaaannnncccc in mine. Se misca usor. Ametesc de placere.
Nu pot riposta, se aude dincolo. El se misca tot mai repede si mai … adanc. Ma arcuiesc mai mult. FIERB: de placere, de ciuda, de neputinta, nu stiu.
Ma impinge, ritmic, calduraaaaaa, valuri de caldura, cu un deget se joaca si cu clitorisul, caaaallddd, tremur, ma impinge incontinuu…CLIMAX…aaahhh gem, in liniste, nu mai am putere.
Nu se opreste, incneste, ma impinge, fleos fleosc, abia ma mai tin pe picioare, incepe sa tremure, O SCOATE, vine in fata mea si: CALD, pe buric, pe talie si chiar si pe sani. S-A TERMINAT si el. Tremur.
Ma saruta pe gura, usor, apoi pe gat. “Terminata si topita” NU AVEA VOIE, oare stia? Sigura stia … si totusi … SUNT TERMINATA.
Il simt cum se misca in garaj. Deschide usa usor si pleaca.
Inebunita de ganduri. PRIMA DATA cu un altul decat sotul. M-a violat? Dar eu am acceptat joaca. Sotul stie? Sa ii spun? Dar MI-A PLACUT ATAT DE MULT.
---Cum a fost? Ma intreaba sotul.
---L-am auzit plecand, apoi a plecat si vecinul, aveam emotii sa nu faceti galagie.
---Ti-a placut?
“Oare ce stie sotul”
---Ca si data trecuta. Magic.
Ma dezleaga si apoi ma saruta usor.
---Mai vrei?
---CHIAR MAI MULT


ZIUA 3
O noua zi, aceasi provocare … dupa o saptamana de amor salbatic.. SOTUL NU STIE ca am facut-o cu penetrare cu strainul
ACCEPT HOTARATA.
Aceasi locatie, aceasi saltea, acelasi joc … doar ca ii spun sotului sa ma lege de maini cu franghia de tavan dar mainile sa imi ajunga la nivelul pasaricii. VREAU SA MA MANGAI.
Pleaca si vine cu strainul. Sunt goala. NU MAI TREMUR.
Sotul, din nou, sta alaturi, simt ca ma priveste.
Intru in joc. Ma sarut cu strainul, ma mangaie, acelasi degetele, intai la clitoris, apoi, mai tarziu si in fundulet. VALURI DE CALDURA.
Nu ma las. “AI VRUT PROVOCARE, O AI”. Strainul era in spatele meu si ma lucra cu degetele. Il chem in fata mea. Il cuprind cu mainile legate si le cobor pana unde pot. La fundului lui. PERFECT.
Barbatia lui era tare ca piatra si imi apasa buricul. Ma saruta. PERFECT
Ma las in jos, mainile...



    Login