Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGangbang cu soția
Autor : cezarsex - 2020-07-01
Citita de 14832 ori - Nota 8.06 (68 voturi)
Sexul nu mai era la fel de incitant ca altă dată, dar asta se întâmplă de multe ori în cazul unor relații de durată. Eu și Oana suntem căsătoriți de peste zece ani, iar de multă vreme proiectele de la birou și călătoriile de serviciu nu ne-au mai lăsat timp pentru mai nimic.
Nu înțelegeți greșit, sexul nu lipseșțe, dar e mai puțin ca altă dată și intrat în monontonia locurilor și pozițiilor, încât plăcerea obținută e de scurtă durată. O descărcare a spermei care îmi umple coaiele, însoțită reareori de un orgasm al ei, știam că trebuie să schimbăm ceva.
Mă gândeam să experimentăm plăcerea cu alte cupluri sau cu alți parteneri sau partenere de sex, dar ea era mai puțin deschisă către subiect. Mai puneam uneori un film porno ca afrodiziac și vedeam că o excita gangbangul sau sexul în grup, însă pe urmă subiectul rămânea unul tabu pentru noi.
Așteptasem de multă vreme ceva timp liber și ne-am potrivit programul așa încât să reușim să plecăm măcar câteva zile la mare, pentru a încerca să ne relaxăm și să ne redescoperim așa cum eram odată.
Oana arată superb la cei 35 de ani al ei, fără a fi foarte înaltă atrage atenția prin formele bine conturate, curbele clare ale feselor, talia subțire și bustul ferm, aspectul ei minion, ușor timid și părul șaten, lung și rebel, făcând-o să pară aproape o puștoaică.
Am ales un complex generos de case de vacanță, într-o zonă izolată, să evităm aglomerările care puteau reprezenta distracție, dar nu și relaxarea de care aveam nevoie.
Am ajuns la începutul săptămânii și am rămas fascinați de casele cochete, care păreau construite în oglindă, fiecare separată de cealaltă prin gard viu, iederă, flori și copaci care aduceau o adevărată oază de verdeață pe malul mării.
A noastră era situată lateral, chiar la capătul complexului, lângă plajă, ferită de trecătorii de pe aleile care șerpuiau printre case, către plajă. Erau două intrări, destul de departe una de cealaltă, cu o terasă comună. Fiecare dintre cele două apartamente avea șezlonguri și câte o masă cu umbrelă și scaune confortabile.
Părea că suntem singurii cazați acolo. Ne-am aruncat bagajele, ne-am schimbat în costume de baie și ne-am lăsat dezmierdați de mare. Ne retrăgeam la plajă chiar în fața casei, tolăniți pe șezlonguri și bucurându-ne de liniștea care se amesteca cu sunetul valurilor.
Primele zile am făcut dragoste, ne-am redescoperit, fără grabă, dedicându-ne plăcerii. O simțeam din noi dornică, mi se oferea, fără rețineri, fără opreliști. Se relaxa când îi penetram vaginul fin de sevă, când îi deschideam fesele și îi lingeam anusul, gemea plină de dorință când mădularul meu dispărea încet în curul strâmt, altă dată ascuns plăcerilor.
Într-una dintre zile, când stăteam ca de obicei la plajă, am văzut că pe terasa apartamentului vecin au apărut doi bărbați, tineri. Distanța dintre noi era destul de mare și a fost suficient să ne rezumăm la simple saluturi. Îi vedeam cum vin din mare, cu corpurile lucrate la sală, abdominali și pectorali bine definiți și dezinvoltura specifică vârstei.
Am avut la un moment dat impresia că Oana îi studiază, ascunsă sub ochelarii de soare și de cartea pe care o citea.
Nu a spus nimic, dar am remarcat că ziua următoare și-a luat costumul de baie tanga, o extravaganță pe care o făcuse doar știind că mergem într-un loc cu plajă privată, mai puțin frecventat. Fesele tari rămăseseră mai deschise la culoare, ascunse până atunci de soare de slipul celuilalt costum, iar contrastul cu micul slip închis la culoare, care dispărea între ele era provocator. Sutienul lăsa descoperite o mare parte a curbelor tari ale sânilor.
S-a întins spre șezlong, să o masez ca de obicei cu ulei pentru plajă. Mâinile mi-au zăbovit mult pe zona feselor, voiam să le deschid și să le penetrez, penisul mi se întărise în șortul de plajă.
Mi-am dat seama atunci că eram priviți de cei doi tipi care sorbeau tăcuți din cafea la masa de pe partea lor de terasă.
Oana s-a prins că îi atrage, mă uitam cum mergea spre plajă, unduindu-se, cum picioarele ei frumoase te îndreptau către arcuirea feselor eliberate de acoperirea inutilă.
Am început să fiu gelos pe ceea ce mi se părea a fi un flirt de la distanță, ea a simțit și mi-a risipit reținerile cu un sărut apăsat. Ciudat cum te obișnuiești cu femeia de lângă tine și cu ideea că e a ta, iar o astfel de reacție te face să îți dai seama cum o văd și alți bărbați și că trebuie să lucrezi la relație, căci nimic nu vine de la sine.
Seara am plecat amândoi într-un club, în orășelul de vacanță aflat la câțiva kilometri. Redevenise femeia sigură pe ea pe care o iubeam – o fustiță scurtă, cu vreo două degete mai lungă decât fundul, o bluză decoltată, cu spatele gol și o pereche de sandale cu toc de zece, părea o puștoaică gata de distracție.
Am dansat, am băut amândoi, ne-am distrat până după miezul nopții. Îi plăcea să se rotească în jurul meu, în ritm de dans, cu mâinile ridicate, să își lipească fundul de pantalonii mei, să stea așa, să mă apese și să mă înnebunească cu mișcări circulare. Am ieșit excitat, i-am propus ca în loc de stația de taxi să mergem puțin pe plajă.
Lumina lunii profila marea liniștită și ascundea pădurea de șezlonguri și umbrele care își aștepta clienții abia odată cu venirea soarelui. Am luat-o în brațe și am sărutat-o pasional, excitat de limba ei care mă întâmpina pofticioasă.
Am întors-o brusc, iar ea s-a sprijinit cu mâinile de o umbrelă. I-am ridicat fustița și i-am rupt chiolțeii dantelați. I-am masat labiile cu capul pulii, era la fel de excitată ca și mine. Am intrat apăsat, până la capăt, iar ea a gemut. Am penetrat-o sălbatic, îndemnat de suspinele ei și curând jeturile de sămânță vâscoasă i-au umplut pizda. S-a întins pe un șezlong, zâmbind, cu fusta ridicată peste coapse. Sperma îi strălucea pe labii, și-a întins-o cu degetele și a curățat-o apoi fără grabă cu un șervețel.
La stația de taxi a așteptat în brațele mele să apară o mașină. O sărutam din când în când și îmi răspundea cu dorință.
Pe bancheta din spate a taxiului și-a sprijinit capul de umărul meu. Părul ei îmi mângâia fața, iar parfumul plin de rafinament îmi stârnea cele mai intime instincte și pofte. Îi țineam mâna pe genunchi și am urcat, mângâindu-i pizda lăsată liberă de chiloțeii pe care îi țineam acum ca amintire în buzunar. Mustea încă a sex și dorință. M-a mușcat încet de umăr, iar eu am continuat să îi masez vulva, concentrându-mă pe clitorisul umflat. Aproape de sosire și-a strâns picioarele pe mâna mea. Tremura, și-a înnăbușit gemetele în umărul meu, iar seva ei mi-a alunecat pe degete.
Ajunși pe aleile întunecoase ale resortului, am văzut că pe terasa casei erau cei doi vecini, vorbeau tare, glasurile și râsul lor străbăteau întunericul.
-Salut! Ne-au spus ei când am ajuns.
-Salut! Le-am răspuns, înviorați deja de briza mării.
Ne-am apropiat și am făcut cunoștință. Robert și Sorin ne-au invitat să ne alăturăm, am văzut acordul din privirea Oanei și am acceptat.
Proviziile lor s-au terminat repede, am discutat generalități, am privit ușor retras cum sunt intimidați de Oana și cum ea încearcă și reușește să îi atragă în conversație.
-Hai la noi, le-am spus. Mai avem niște whisky și câte ceva de mâncare. Mi s-a făcut foame după club.
Bărbații nu își puteau lua ochii din decolteul Oanei, când aceasta a adus paharele și s-a aplecat să le așeze pe măsuță, încercau să o studieze pe furiș, deși jocul lor aproape adolescentin era mai mult decât vizibil.
-Admirați, băieți, asta fac și eu.
Au râs, mai întâi jenați, dar s-au simțit repede în largul lor, încurajați de râsul melodios al Oanei. Intrase și ea în joc, se așezase lângă mine, picior peste picior, fustița ridicată lăsând la vedere o mare parte din fesă. Nu s-a jenat nici să stea așa, zâmbind, aparent distrată, cu picioarele doar ușor desfăcute, suficient încât ei să îi vadă pizda rasă și să înțeleagă că nu are chiloți.
Se străduiau să își schimbe poziția pe canapea, să se mute de pe o bucă pe alta, dar bermudele lor nu le puteau ascunde erecțiile.
Îmi doream să o văd futută, știu că voia și ea asta, dar credeam că va rămâne o simplă fantezie. Până acum. Mădularul erect mi se vedea clar prin pantalonii de in. L-am scos, continuând să mă uit la ei, iar Oana l-a cuprins în palmă, jucându-se cu glandul.
M-am lăsat pe spate lăsând-o să își continue jocul, savurând atingerea ei însoțită curând de buze și privirea excitată a celor doi tipi. Le-am făcut un semn din ochi, o invitație să ni se alăture.
Primul a venit Robert, își scosese bermudele și și-a apropiat de fața soției mele pula groasă, curbată în sus, cu capul ca o ciupercă, pulsând un început de spermă.
Oana s-a îndreptat spre el, continuând să îmi maseze mădularul cu mâna. Mă excita puternic să o văd cum îi linge capul pulii și cum își trece cealaltă mână pe abdomenul și pectoralii lui musculoși. Îl zgâria cu unghiile lungi și îl privea în ochi.
Bărbatul savura buzele Oanei mulate pe gland și apoi pe tot membrul. Sorin a venit și el, dezbrăcat, la fel de excitat. Avea o pulă lungă, ceva mai subțire, care împingea aerul.
Unul dintre ei a ridicat-o, iar brațele și palmele lor au cuprins-o, aruncându-i hainele și mângâindu-i fesele, curba delicată a fundului, sânii cu sfârcurile tari. Mâinile au lăsat curând locul buzelor și limbilor lor, care alunecau, sugeau, mușcau ușor umerii frumoși, sânii plini, abdomenul, pentru a dispare apoi între fesele și labiile ei.
Oana și-a ridicat un picior pe canapeaua pe care stătea Sergiu. Rămăsese doar cu sandalele cu toc, splendidă, excitată. Și-a oferit despicătura limbii nerăbdătoare a lui Sergiu, Sorin desfăcându-i fesele și lingând-o în anusul care mi se oferise în dimineața aceea.
Soția mea suspina și mă privea în ochi. Transfigurată de plăcere, cu buzele ridicate într-un zâmbet pervers, își lingea ușor buzele cu vârful limbii. Era o detașare, dorea să îmi demonstreze și să își demonstreze cât este...



    Login