Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Gang Bang bbc
Autor : Rox99 - 2017-06-16
Citita de 7309 ori - Nota 3.90 (304 voturi)
Eram la o petrecere in aer liber, cu persoane de mai multe nationalitati. Atmosfera era incinsa si prea galagioasa ca sa te mai poti intelege..doar dansam si era extrem de cald! Ma simteam ametita..
Se insera, gastile se "spargeau" ramanand cei de-ai locului.
Un negru parea sa conduca totul, voia sa mai pastreze fete pentru distractiile prietenilor lui de mai tarziu. M-a insarcinat pe mine cu starnirea curiozitatii fetelor pentru a le face sa mai ramana.
Done! Treaba bine facuta, apoi m-a luat de o parte cu o importanta deosebita spunandu-mi sa raman si eu:
-Imi doresc un gang bang BBC, imi spuse lipit cu buzele lui mari de urechea mea. Ii simteam palmele mari pe coapse, pe mijloc si pe sani strangandu-ma.
-Imi dorrrrrrressc, spuse aproape soptit si cu dintii inclestati, sa te impart, sa te vad fututa de noi, atunci i-am observat pe ceilalti apropiindu-se ranjind siret cu dintii lor mari si albi..
Teama si excitatie. Excitatie si teama. Raman? Fug?
Primul sarut a fost oarecum gretos, acoperindu-mi toata gura si simtind o limba extrem de umeda strabatandu-mi intreaga gura.
Apoi, saruturile devenisera din ce in ce mai placute chiar si asa umede, incat ma facusera sa fiu nerabdatoare sa iau limba altuia in gura fara sa ma mai curat in urma anteriorului sarut ..
Exact asa si cu muia..,,muile"? :)) Oricum..
M-am asezat jos cat mai comod, deoarece stiam ca va fii o sesiune de supt destul de lunguta..la 6 capete.
Pentru a ma obisnui, am inceput sa le ating. Pe toate. Apoi, unul din ei mi-a bagat-o in gura. La inceput sugeam doar capetele schimbandu-le frecvent.
La un moment dat ma simteam nimfo :D
Ma repezeam sa nu treaca vreun minut fara ca una din ele sa nu-mi fii trecut prin gura.
Le sugeam pe rand repede si scurt, infigandu-ma cu gura in fiecare pula.
Incepeam sa ma obisnuiesc si cu marimea. Ma rog, marimile. Unii dintre ei, mai indrazneti incepusera sa ma inece din cand in cand.
Apoi au preluat toti modelul si nu era pula din care sa nu-mi scot gura fara sa tusesc.
Familiarizata si cu aceasta, ne mai schitand nici un discomfort la indesatul pulii pana in gat, unul din ei(cu simt al sexului mai animalic), ma trage afara din cercul pe care-l formasera in jurul meu si sprijinindu-se cu talpa piciorului de un fotoliu ma pozitioneaza foarte aproape de el: cu o mana ma tinea de cap, cu cealalta mi-a cuprins barbia pentru a-mi controla mai bine gura atunci cand a inceput efectiv sa mi-o penetreze. Ma futea foarte adanc si apasat in gura, mi-au dat lacrimile, dar el tot continua ,,razbunarea". La un moment dat a incetinit, impingandu-si capul in obraji fortandu-mii parca sa devina elastici.
Ceilalti priveau spectacolul frecandu-si-le intens.
*
In pat sunt pusa direct capra, surprinzandu-ma, unul din ei isi baga din nou pula in gura mea, iar altul imi intra lent in pizda. Ceilalti se frecau in jurul nostru.
Era totul atat de porno, ma faceau sa vreau mai mult. In consecinta, am cerut mai mult..ca mai tarziu sa-mi para rau.
Am mai primit o pula in fund, care a scos-o pe cea din pizda, dar s-a ambitionat si a intrat inapoi nervos. Se ajutau de maini sa le tina inauntrul gaurilor mele, sa nu mai iasa.
Dupa putin timp, m-am largit si nu mai aveau nevoie de maini. Ma puteau fute in voie in ambele gauri in acelasi timp.
Simteam durere. O durere placuta, oarecum.
S-au schimbat locurile, lasandu-mi gaurile cateva momente sa "respire",dar imediat si-a facut loc in pizda o alta pula.Mult mai mare. Largindu-mi-o si mai mult decat era inainte.
Fundul era liber, dar indispensabil datorita grosimii ce continua sa imi largeasca vaginul, dar cu toate acestea unul incerca din cand in cand sa-mi bage capul care imediat era respins..
Simteam cum tot spatiul din pizda e ocupat de imensa scula si cum fundul din cand in cand imi era deschis de un cap mic care avea in spate o prelungire luuunga.
In tot acest timp, alti 2 nu ma slabeau din supt, ajunsesem la un moment dat si cu 2 pule in gura.
Eram atat de excitata, plina in toate gaurile si imi venea sa tip "Mai muuuuuult" .
Apoi am schimbat pozitia. Cel cu pula subtire si lunga statea sub mine, iar altul deasupra, ambele gauri imi erau din nou penetrate in mod obisnuit, doi sugeam, doi frecam, apoi se schimbau prin rotatie .
Dupa fiecare orgasm voiam mai mult si mai mult..
Isi dadeau silinta sa ma futa cat mai dur, dupa catva timp in care au observat ca dau semne de plictiseala, am revenit -again- la pozitia capra. Si au incercaaaaat... pana au reusit sa-mi intre pe rand: 2 in pizda, unul in fund si invers 2 in fund,unul in pizda.
Atunci m-am simtit ...



    Login