Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Futută până la extrem - FMMM
Autor : Diana69 - 2021-02-01
Citita de 16807 ori - Nota 6.35 (34 voturi)
Îmi scriu și eu fanteziile aici, nimic nu e real.

Mereu mi se spune că sunt bună de pulă, și așa e, am un corp de invidiat cu fund bombat sâni nu foarte mari dar fermi și un abdomen suplu, cu forme naturale foarte feminine. Am un libido foarte ridicat, niciodată nu mă satur de pulă și ador sexul anal. Cea mai mare fantezie a mea e să fiu venerată de mai mulți bărbați în același timp, să devin jucăria lor sexuală și să am mai multe pule în mine în același timp, să fiu abuzată dar doar în scopul plăcerilor mele. Această fantezie e exact asta.

Sunt în cameră, mi-au trimis ordin să vin aici dezbrăcată complet, să îmi pun eșarfa pe ochi și să îi aștept în genunchi lângă pat. Eu știu să îi ascult, mi-au arătat de nenumărate ori consecințele și sincer vorbind îmi place să fiu supusă lor, îmi place să vin în cameră, știu că aici plăcerea mea e pe primul loc.
Camera e singurul loc unde sunt futută, e plină de vibratoare dildouri și alte jucării sexuale, e secretul nostru ascuns în casa obișnuită unde locuim toți 4 (eu, Alex, Marius și Raul) ; aici sunt și pedepsită când nu urmez ordinele, aici se varsă spermă, dar și lacrimi.
Când aud ușa și sunetul pașilor lor, atât de familiar mie, mi se tensionată tot corpul și mă umezesc deja în așteptarea tratamentelor lor.
M: Mă bucur că ești ascultătoare, sper că ești pregătită.
Eu: Da, m-am gândit la voi în fiecare secundă, mor de excitată!
R: Stai cuminte pizdă că primești pulă până te saturi
Cei trei se apropie de mine și mă mângâie pe față, Alex îmi prinde coada ca de obicei în vârful capului și mă trage de ea în pat cu fața în jos.
Simt cum sunt mângâiată de toți 3 pe tot corpul, iar Alex mă ia cu fundul la el în poală.
A: Desfă-ți picioarele, de ce stai așa sfioasă, vreau să îți văd pizda cum se umezește
Eu, cuminte, îmi desfac picioare la el în poală, îmi cambrez fundul și îi ofer cea mai frumoasă priveliște, pizda mea micuță și roz, demnă de actriță porno, umedă și dornică.
Alex începe să mă pălmuiască ferm și calculat în timp ce Raul îmi masează deja pizda cu două degete. Cu fiecare palmă simt valuri de placere de nedescris, iar jocul lui Raul cu degetele mă face să înnebunesc.
Eu: Te rog bagă-mi degetele în pizdă, Raul, nu mai pot vreau să simt orice în pizdă
R: Stai cuminte, cățea mică, deja nu mai ai răbdare? Poate îți trebuie niște palme mai tari
Alex începe să mă mă pălmuiască mai tare și îmi simt fundul pulsând, îmi imaginez cât e de roșu, dar știu că asta îi excită și mai tare pe băieți.
În tot acest timp, Marius a pregătit jucăriile și le face semn băieților să se oprească, el e mereu cel ce dă comenzile, el le spune băieților cum să mă fută, dar și mie când pot să am orgasm.
Marius se apropie de mine și îmi dă jos eșarfa de la ochi, mă întoarce cu fața spre el și mă ține ferm de gât.
M: Dacă te mai aud că le zici tu ce să facă te leg de pat și te las aici neterminată până urli după noi să te futem, m-ai înțeles?
Eu: D-da, stăpane.
Marius mă leagă de pat cu picioarele depărtate și cu fața în sus, poziția perfectă să aibă acces la toate găurile mele și ca eu să nu mă pot opune în niciun fel. După ia un but plug și îl introduce cu grijă în anusul meu, să îl lărgească pentru mai târziu. În pizdă îmi bagă un vibrator de 15 cm și îl forțează până la limită, îi dă drumul la maxim și îl ține apăsat cu forță. Eu simt vibrațiile în tot corpul și simt că aș putea să am orgasm în orice secundă.
Ceilalți 2 îmi masează sânii și abdomenul și tot acest joc mă face să mă abțin cu greu să nu îmi dau drumul
M: Azi vreau să te facem să ai atâtea orgasme până când nu mai poți, mereu zici că mai vrei, ei bine azi o să ai câte vreau eu până te doare pizda și plângi să mă opresc, până leșini și nu mai ai nicio putere
La auzul acestor vorbe corpul meu deja se contorsionează în primul orgasm din multele ce vor urma, iar eu încep să gem de plăcere când simt limba pricepută a lui Marius pe clitul meu.
Cu vibratorul încă la maxim simt cum Raul începe să îmi fută gura cu brutalitate, caracteristic lui, iar Alex își freacă pula de sânii mei. Marius trece cu limba pe anusul meu, deja puțin lărgit de la but plug pe care îl scoate și în schimbul lui îmi bagă 2 degete adânc cu mișcări de dute vino. Pula în gură, vibratorul la maxim și degetele lui Marius mă duc la un orgasm iar pentru o secundă îmi pierd cunoștința din cauza plăcerii.
Dar băieții parcă nici nu bagă de seamă, își continuă jocul până când îl simt pe Raul cum îmi îndeasă pula pe gât și sperma lui îmi inundă gâtul. Se retrage și urmează Alex cu aceleași mișcări îmi fute gura lubrifiată de spermă, nu așa brutal ca Raul, cu mișcări lungi și lente. Marius îmi scoate vibratorul din pizdă și îl pune în fund și își bagă pula lui groasă dintr-o mișcare în pizda mea udă fleașcă de la cele 2 orgasme. Marius se mișcă ca un animal, mă izbește între picioare fără milă și îmi bagă pula până la limita pizdei mele mici, strâmtă și caldă.
M: Te-aș fute toată ziua, ești așa de bună, pizda asta a ta e atât de fierbinte
Pizda mea îi strânge mădularul gros, iar eu îi simt capul pulii cum îmi forțează gaura să se lărgească din ce în ce mai tare cu mișcări brutale, iar vibratorul din fund îmi provoacă atâta plăcere de nici nu mai știu pe ce lume sunt, mă las doar futută.
Un alt orgasm îmi cuprinde corpul, dar nu apuc să mă bucur de el deoarece nici Alex nici Marius nu se opresc din pompat în pizda și gura mea până nu îi simt pe amândoi cum explodează în mine cu jeturi de spermă.
Se retrag încet, îmi dau 3 secunde de respirat iar apoi îl simt pe Raul cum mă dezleagă și mă ia în brațe împreună cu Marius, acum am picioarele ridicate, iar singurul meu punct de sprijin sunt cele două pule care mă penetrează în același timp cu brutalitate.
Deja corpul meu devine moale, mă relaxez complet în brațele celor doi și mă las cuprinsă de orgasm după orgasm, dubla penetrare îmi provoacă o senzație de eufo...



    Login