Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Futay in Azarenskaya - galaxia 3
Autor : hokerey - 2012-07-26
Citita de 4017 ori - Nota 4.93 (30 voturi)

John Pulak era asezat pe pat, singur de revelion in 3245. Se auzeau focurile de la tunurile navelor spatiale. Azarenskaya era un oras militar din galaxia 3, centru important de aparare la granita cu klingonienii.

John Pulak nu isi putea scote din cap, momentul in care s-a intors acasa din misiune cu o zi inainte de data anuntata si gasise pe masa un CD. A pus Cd in aparat iar pe plasma s-a aratat un capusor frumos blond care facea miscari de dute vino in zona pulii unui klingonian. Stia ca Monica mai agata cate un militar venit in tranzit prin baza pentru ai trece dorul de pula cand John era plecat cateva luni in misiuni secrete dar una era doar sa stie si alta era sa vada, pentru ca intre timp imaginea arata clar cum Monica isi stringea buzele pe pula klingonianului. Klingonianul cu capul lui patrat ranjea la camera, probabil se vorbisera sa lase inregistrarea lui John.

Aparent satisfacut, klingonianul o intorse pe Monica cu curul spre locul in care era amplasata camera de luat vederi. Ai indeparta usor bucile, se lasa usor in genunchi si asi afunda capul lui hidos in deschizatura, lingandu-i apasat anusul Monicai. Monica chitaia si strangea cearceaful in palma.La un moment dat, klingonianul se opri si striga cu voce tare:

De Jong kommer att knulla tiken som kuk för att mätta, adica

De Jong vino sa o futem pe cateaua asta sa o saturam de pula.Sa-i aratam prostului ala cum fut klingonienii catele umanoide.

O namila in costum de camuflaj cu o sticla de Old Scoch in mana se prezenta la strigare.

Ai arse o palma peste buci Monicai, isi scoas...



    Login