Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fundul domnisoarei Ecaterina
Autor : toni-iasi - 2020-03-07
Citita de 8134 ori - Nota 1.67 (262 voturi)
In care doctorul Saferian o iubeste anal pe studenta Ecaterina

Într o scriere povesteam de Mady, studenta drăguță care a făcut o minunată felație doctorului Jean Saferian, la el in casă, in timp ce sotia lui dormea buștean.
Păi să vedem lși alte pozne sexuale ale aceste domnișoare.

Într-o zi, nastrusnica Mady ii facu alta surpriza sexuala. În casa lui. Sylvia – sotia lui - era la Cluj, iar. Pe la prinz, Doctorul Saferian reveni de la spital. Mady nu era singura. Se afla in salon cu o alta domnișoară, necunoscută. Era o fată înaltă, bruneta, cu piele foarte alba, cu părul taiat la nivelul umerilor, cu o față de grecoaica si un nas acvilin, cu ochelari grosi, cu multe dioptrii. Era slabă si cu picioare foarte lungi, osoase, total diferita de Mady. Nu era frumoasa, dar emana o sexualitate debordantă.
Fuma, cu gesturi moi de fată emancipata, si doctorul stiu ca e ceva patologic si cu domnisoara aia, ceva bolnavicios plutea in aer in jurul ei, ceva anormal ...
Mady sări. ”Ah, bonjour... Uite, ea este colega mea de facultate, din anul IV, Ecaterina Nicolaide ...” Tulburat, intinse o mina si studenta la fel. Ce nume, Ecaterina... Ochelarista avea o mînă prelunga, de pianista, senzuala si fierbinte. Mady chicoti.
”De fapt, Ecaterina este foarte excitata, deoarece tocmai ii povesteam ce facem noi doi, uneori, in bucatarie, cind Sylvia ta doarme ... ”
Simti un val cald si se erectă. O erecțiune violentă. Ecaterina îl studia pe dupa lentilele ochelarilor, serioasă și parcă ironică. Mady chicoti iar. Doctorul o ameninta cu degetul.
”Mady, esti o nerușinată ... ”
Fata rise inalt.
”Știi, Ecaterina nu e... ca toate fetele... Ecaterina, pot sa-i spun de preferinta ta sexuala ? ... Pot sa te tradez ?” ... Ecaterina privea, indiferentă.
Mady se instală pe genunchii lui Jean Saferian si-l saruta. Mirosea a lichior.
”Ei bine, domnule doctor, colega mea este inca virgina, dar face, totusi, amor cu barbati, de fapt... un fel de amor! ... (Rise nervoasa) Ce te uiti domnule asa ? N-ai inteles metafora ? O face in fund ! ... Dar nu cu oricine, ci numai cu barbati batrini si familisti ca tine ... Si a venit la noi ca sa ma vadă actiune, si eu pe ea in actiune, pricepi ? Si tu ai sa ne ajuti ... ”
Doctorul Saferian nu mai auzea. Singele ii svicnea in madular. Privi spre domnisoara de pe fotoliu. Vorbi ragusit.
”Vai, dar dumneata, domnisoara, esti studenta medicinista ! Nu stii ca e periculos sexul anal? Sfincterele pot ceda...”
Ochelarista ridică din umeri.
Nici asta n-avea nici o jena.
Dar nu mai apuca sa filosofeze.
Mady, dezinhibata de alcool, fara un cuvint, cu priviri pierdute, se apucase sa-i desfaca șlițul. O ajută si curind mădularul doctorului zvicni spre tavan, in sus, enorm. Mady chicoti nervos si-l apuca intre degete, privindu-si colega.
”Uite, Ecaterina, iti place ce sulan are domnul doctor ? Și ce coaie ... Vesnic pline...”
Ochelarista se holba la penis si deja gîfîia.
Mady ingenunche si penisul lui disparu in gura ei lacoma. Capul ei blond incepu sa se ridice si sa coboare si gemetele doctorului si ale lui Mady se auzira, in cor, rasunind in salon. Doctorul Saferian simti cum saliva multa si fierbinte a fetii incepe sa-i siroiasca peste testicule, apoi printre coapse, gidilindu-l. Privi spre colega lui Mady.
Ecaterina isi privea fix colega, scoasa din minti ... Era prima oara cind vedea o felatiune, pe viu ... Ochii ii luceau dupa lentile, cu priviri bolnave. Se uita cu ochii dilatati cum penisul enorm apare si dispare dintre buzele senzuale si rujate ale colegei ei, cu un plescait umed. Mady sugea harnica, cu ochii deschisi, privind cu coada ochiului la colega ei care o privea... Apoi isi ridica capul: saliva ii curgea pe barbie.
”Uaah ce mare si tare e... Auzi, Ecaterina, poti sa te asezi...”
Apoi il privi pe Doctorul Saferian , incordata.
Nu mai chicotea ... ”Vrei sa i-o tragi in fund colegei mele, da ? Este ea ochelarista, dar e draguta, nu ?Si uite ce picioare lungi are ... Stii, n-am vazut niciodata pe viu o femee care o face in fund ... ”
Doctorul simti ca lesina: Mady nu glumea de loc ! Si nici ochelarista necunoscuta ... Bruneta colega a lui Mady isi scotea deja, grabita, pantofii. Apoi o vazu cum se ridica si cum deodata se instaleaza pe canapea in coate si genunchi, asa imbracata, privind incontinuu spre ei, cu niste priviri de femee desperata. Desperarea nevoii sexuale feminine, cunostea privirile astea...

Dupa un minut, ghidat de Mady, doctorul ingenunche la spatele fetii cu ochelari. Era derutat. Mady, isterizata, ii insfaca nervoasa penisul ... ”Hai, domnule, ce te-ai blocat asa ? ... Nu stii ce sa faci cind o femee te roaga s-o futi ? Ridica-i rochia ... Nu vezi ca te asteapta, ca-i moarta de dorinta ? ... ”
Sub ochii lui Mady, ridica rochia Ecaterinei. Cu toate ca era iulie, bruneta ochelarista purta ciorapi negri din matase, prinsi cu un portjartier negru, dar nu purta lenjerie si Doctorul Saferian fu socat de fundul ei gol si mare, neasteptat de plinut, comparativ cu picioarele slabe ... Si, intre fesele albe si mari, anusul ei complet deschis. Un anus nefiresc de dilatat si larg, cu sfincterele rupte, cum il au femeile care fac mult amor anal... Contrastul dintre ciorapii negri si carnea goala si alba a fetei era infiorator. Mady chicoti de privirile lui uluite. ”Te miri ca-i goala ? Ecaterina e o nebunateca care adora sa umble vara cu ciorapi si-n fundul gol... Ii place vîntul cald de vară pe la pizdă...”
Doctorul incepu, scos din minti, sa-i desmierde cu degetele si cu penisul fundul fierbinte, pulpele catifelate, anusul, sexul ud, plin de par scurt aspru si cret, si Ecaterina aia gemu puternic, incordata. Nu-si scosese ochelarii si faptul ca fata era cu fundul gol si cu ochelarii pe nas il innebunea. Isterizata de tensiunea preludiului, Mady isi plimba si ea degetele pe fundul ochelaristei si pe penisul lui enorm.
”Of, Doamne, Ecaterina, ce dulce esti, mor, mor, mooooor ... Doctore, nu mai sta, ca innebunim amindoua: baga-i-o ... Vreau sa vad ! Vreau s-o vad cum ii intra intre buci !! Ecaterina, incepem ? ... ”
Colega ei nu raspunse. Gemea si gemea si gemea, cu capul culcat pe brate, privind dinapoi, spre ei, cu ochii dilatati de o excitare sexuala bolnavicioasa si enorma ... Cu priviri demente, Mady apuca bucile colegei si i le trase in laturi si-l privi lung. Doctorul ezita, nevenindu-i a crede, ca doua fete de 20 de ani pot practica asemenea jocuri erotice ...
”Hai, curaj, intr...



    Login