Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFrumoasa Amalia - Prima Parte
Autor : mirunabent - 2019-03-30
Citita de 6361 ori - Nota 7.72 (25 voturi)
Eu si iubita mea n-am facut dragoste pana acum. La varsta mea as vrea sa fac multe, insa prea putine mi se intampla… M-am obisnuit sa nu comentez si sa tac din gura de foarte multe ori, sa ascult de unul si de altul, sa regret si lista poate continua mult mai departe. Revenind la subiect: iubita mea sau mai precis, ¨operatiunea cum sa ajung in pantalonii ei mai repede¨.
Au tot fost ocazii cand am putut sa o facem, dar ea cu gura mare ca nu, ca nu poate, ca suntem prea mici si ma tot amagea cu chestii de genul. Am zis-o de ceva vreme, cum vine momentul sa fim singuri, cum imi fac de cap cu Amalia mea.
Dupa doua zile:
Asa cum mi-am dorit, am si primit pe tava. Eu si Amalia ne aflam singuri la ea acasa, pregatindu-ne pentru urmatoarea zi de scoala. Eu doar o ascult cum vorbeste, dar nu-mi intra nimic in cap. Pe o parte intra, pe alta iese. Da’ si ce gura mare are, numai buna pentru toate prostiile ce-mi trec mie prin minte acum!
Are o camera foarte frumoasa, mai bine zis ¨eleganta¨. Un pat in care ar putea sa incapa lejer vreo trei persoane – numai bun s-o calaresc in el – cu baltachin, fiind precum acele lucruri dragute din basme. Peretii sunt albi si plin de flori, sunt multe plante, iar totul se asorteaza atat de placut cu balconul ei. Doamne, ce mi-ar face placere sa i-o trag fix acolo!
- Ma asculti macar?! ma trezeste ea dintr-o transa.
- Ce spuneai tu? o intreb nonsalant.
- Vorbesc de cateva minute bune despre Eminescu, iar tu nici doi bani nu dai pe ce fac eu aici! aproape ca tipa la mine, nedandu-si seama ce face.
- Doar ma gandeam…, indrug eu, incercand sa par foarte seducator, dar si s-o scot din starea asta.
- Ma rog, la ce? Isi ridica iubita mea o spranceana.
- Stii… De a-i stii ce-mi trece prin cap, ce as vrea sa fac cu tine…
Nici eu nu realizez ce fac… In mintea mea suna altfel…
- Eduard, poate ar trebui sa pleci acasa… Nu vreau sa se ajunga la cine stie ce in seara asta.
Nu, nu, nu! Mi-am zis mie ca nu mai dau inapoi. Imi doresc prea mult sa ma culc cu ea – mai ales acum.
- Iubito, ce iti cer mai mult, huh? Te doresc atat de mult, de cand te-am vazut pentru prima data…
Ea ma priveste foarte atent. Parca m-ar ruga sa continui, nu stiu, asa simt eu in momentul de fata.
- Esti atat de frumoasa, ma fascinezi, inima imi bate tare cand te sarut; nici nu stiu ce sa iti spun! Si stii de ce?
Ea neaga printr-o miscare simpla a capului, fiind putin incitata.
- Sunt atat de multe lucruri pe care le iubesc la tine, prea multe. Te iubesc mult, iubita mea! ma apropii eu de ea.
Ma dau de pe scaun si ma pun pe podea. Amalia inca sta pe scaun. Ranjesc ca un nebun cand isi desparte picioarele. Sunt precum un caine acum. Doamne, da’ si ce bine e! Poarta doar niste pantaloni lunguti, dar nu-i problema, scap eu si de-astia! Brusc, isi impreuneaza piciorusele, lasandu-ma cu gura pana in pamant.
- Am gresit eu cu ceva? o intreb usor mirat.
- Scuza-ma, vreau sa merg pana la baie.
Se ridica frumos de pe scaun, iesind din dormitor. Ma scol si eu de jos si imi gasesc loc pe marginea patului ei. Am mai fost in ipostaze de genul cu ea, insa nici chiar asa. Tin minte ca odata era sa-i ating sanii sau cand i-am dat o palma peste posterior. Dar faza de acum, a fost divin ce am simtit. Cand ma uit in jos, observ ca am ditamai erectia in pantaloni.
Ma uit la ceas, umflatura nu-mi trece, ea nu mai vine! Ce naiba o face? Si dintr-o data se aude usa cum se deschide. Eu privesc in jos, iar cand imi ridic ochii, o vad pe Amalia doar intr-un halat subtirel si scurtut, rosu. Se asorteaza perfect cu parul ei saten si pielea ei de lapte. Simt ca fierb, mai ales ca are picioarele dezgolite si am o presimtire ca numai acest halat il poarta. Ce intorsatura drastica de situatie! Si cand spun ca ¨fierb¨ ma refer mai mult la ai meu penis, simt ca toate puterile mi se aduna intre picioare. Iubita mea paseste incet spre mine, dezlegandu-si halatul, dar acesta nu se deschide pentru a-i arata formele frumos sculptate. Arunca cordonul pe podea si raman mut cand vine spre mine, deschizandu-si haina. Vad niste sani atat de albi, cu sfarcurile precum doau capsuni mici, usor rozalii, mai bine zis de un roz pal. Cred ca rar o atinge soarele. Iar jos, ah, jos… Raiul! La cae filme pentru adulti am vazut, sa vad ceva atat de frumos in realitate ma face sa lesin aproape. Cand ajunge langa mine, eu dau sa ma ridic insa ea isi pune mainile pe umerii mei si ma indruma sa stau tot acolo. Mainile mele sunt obraznice si ii dau haina de pe ea jos. Suspina un pic, dar apoi se calmeaza.
- Te rog, fii bland cu mine…, imi sopteste Amalia mea incet.
Eu dau din cap, dar foarte incet, privind-o de jos.
Sanii ei se vad atat de frumos de aici, precum doi munti. Imi inchid ochii, savurand momentul. Fara sa fiu atent, imi lipeste toata fata de abdomenul ei. Ce frumos miroase, asemenea florilor din camera ei. Ii inconjor talia cu mainile mele, sarutand locul cu pricina. Sunt in apropiere de buric, iar buzele mele vor sa ajunga mult mai jos, insa stiu ca lasam prajitura dupa tot meniul. Ii masez si spatele, cu blandete asa cum mi-a spus ea. Incep sa ii las urme in zona respectiva, mai apoi simtind doua maini in parul meu. Ma trage cu grija, excitandu-ma si mai tare. Intre timp, ma lupt cu hainele mele, da’ intr-un fel in care sa nu observe. Raman fara tricou, ajungand cu pantalonii pana la genunchi. O intorc cu spatele, zambind vazand posteriorul bombat. Instinctiv si din propria mea initiativa imi lipesc capul de el. E atat de fin, putin tare, dar atat de placut mie. Sarut o particica, mangaind mai apoi, respirand atat de greu. Amalia ce sa mai zica? O simt… Respiratia ei este sacadata, scotand cate un geamat nevinovat. Decid sa ma ridic. Sunt mult mai inalt decat ea, chestia asta facand ca totul acum sa fie si mai frumos. Isi lasa capul pe umarul meu drept, luandu-mi mainile in ale ei. Vrea sa ma ghideze. Mai intai abdomenul, urcand sus… Se mai si inghesuie in umflatura mea pe de alta parte. Ii gasesc buzele, savurand tot. Ii prind sanii, sfarcurile ei fiind atat de tari la atingerea mea. Ea renunta in a-mi mai arata ce sa fac si cu mana stanga imi mangaie chipul in timp ce ne sarutam, iar cu cealalta imi mangaie o parte din soldul drept. Ma termina acum, desigur, nu intr-un sens rau. Ii strang sanii mai tare, simtind cum isi schimba forma dupa bunul meu plac, ei fiind aidoma gelatinei – intr-un fel. Ii masez, strang sfarcurile intarite intre degete, imi fac de cap acolo.
- Ce bine se simte, iubita mea…, ma smulg din sarutul ei, ajungand sa-i musc urechea.
- Te rog…, geme ea, vreau mai mult, te rog frumos…
Cu tandrete ma opresc, intorcand-o spre mine.
- In seara asta vreau sa fac dragoste cu sufletul tau, Amalia.
Am spus aceste vorbe din toata inima mea. Pe neasteptate ma saruta cu ardoare, impingandu-ma spre asternuturi. Ma las in voia ei, cazand acolo. Se aseaza pe marginea patului, intinzandu-se langa mine. Ne intoarcem unul cu fata la celalalt. Ne impleticim picioarele, imbratisandu-ne. O sarut atat de apasat, bagandu-mi limba in gurita ei. Ne atingem cu grija, ne masam, ii mai sarut si gatul… Parca am ajuns in cel mai frumos loc din lumea asta.
Ei bine, in seara asta trebuie sa raman si fara pantaloni. Ma asez inr-o pozitie turceasca si mi dau jos. Amalia se pune la fel ca mine, avand ochii atintiti la madularul meu. Face o miscare neasteptate: mi-l ia in mana.
- Nu trebuie sa faci asta daca nu vrei sa daca nu te simti pregatita.
- Ba da vreau, chiar vreau, zice ea.
Si imi vine o idee imediat in cap. Ii opresc frumos mana, eu intinzandu-ma de-a lungul pe pat.
- Ce mai vrei sa faci acum? Isi ridica ea o spranceana.
- Hai sa facem un saizeci si noua. Ce zici?
- Cred ca e prea mult, indruga ea speriata.
- Atunci pune-te din nou langa mine. Am eu grija de tine.
Face cum ii spun eu. Hotarasc sa ma pun peste ea. O sarut pofticios, coborand spre gatul ei. Las cateva urme si acolo si fac o urma pana la sternul ei. Ii iau sanii in palme fiind precum doua cupe. Scot limba si ma duc direct la sfarcul stang. Ah, cat de bun e… Ma bag de-a dreptul acolo, mainile mele inconjurandu-i iarasi talia. Ea geme si suspina. Il musc, il ling, il sug – nici eu nu stiu ce ii mai fac. Fac si acelasi lucru si cu celalalt. Cand ma mai salt un pic, observ ca i-am lasat niste urme pe sfarcuri.
- Esti atat de frumoasa, iubito!
Ii sarut iar buzele dulci.
Fara sa mai stam si la alte discutii, dupa atatea ¨meniuri si feluri¨ ma duc si eu la prajiturica mea. Ea-si desface picoarele. ...



    Login