Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFrantuzoaica IV
Autor : alicedione - 2013-12-26
Citita de 7485 ori - Nota 7.81 (16 voturi)
Am iesit de la baie tinandu-l de pula pe Francois si tragandu-l dupa mine. Vazandu-i pe baschetbalistii aia infierbantati, le-am facut semn sa ma urmeze pana intr-o alta camera, de unde se auzeau niste gemete animalice. Am intrat acolo si i-am vazut pe pokeristi si pe alti doi membri ai echipei de baschet. Ea il calarea pe Thierry, era fututa in cur de Mathieu, unul dintre pokeristi, le facea laba altora doi si tocmai il facea pe unul dintre baschetbalisti sa-si dea drumul in gura ei. Dupa asta, a inghitit sperma si a inceput sa il suga pe unul dintre cei pe care ii masturba. Era atat de excitanta scena asta, incat i-am dat drumul lui Francois si am alergat catre ea, punandu-ma in genunchi si lingandu-i un sfarc. Atunci Thierry si-a dat drumul in ea si a scos un sunet de animal salbatic. A pompat de cateva ori violent si apoi si-a mutat privirea spre mine.
-Uite cine a venit aici, zise el aratandu-si zambetul de un alb imaculat. Tarfa asta cred ca vrea sa facem schimb, asa-i?
Eu nu am putut sa scot decat un sunet asemanator cu "aha" in timp ce sugeam in continuare sfarcul lui Maryse.
-Atunci lasa-ma s-o dau jos pe muista asta de pe mine si gusta-mi sperma. Hai, ca am lasat destula in pizda ei. Stiu ca o sa-ti placa.
Atat mi-a trebuit sa aud. Am scos sfarcul ei din gura, am lasat-o sa se dea jos de pe Thierry si am inceput sa ii ling pizda cu o pofta incredibila. Si ce gust bun avea. Aromele alea se imbinau perfect si ma faceau sa fiu si mai salbatica decat pana atunci. Ii lingeam pizda si sugeam lichidele de parca nu le-as mai fi gustat niciodata. Atunci am vazut un baiat ducandu-se la ea si soptindu-i la ureche ceva ce n-am putut sa inteleg.

Dar aveam sa aflu in curand. Dupa cateva secunde am inceput sa simt si o a treia aroma si din gura mea a iesit un lichid alb-galbui. Ah, era pisatul ei. Stiam ca nu obisnuiam sa facem asa ceva, dar eram atat de infierbantate, incat deveniseram deschise si la asemenea chestii. Jetul ei se termina in vreo 15 secunde, timp in care foarte putine picaturi mi-au scapat. O adoram. Am continuat sa ii ling pizda cateva minute, dupa care Fancois a ridicat-o din pat si m-a ridicat si pe mine. N-am putut sa ma abtin si am sarutat-o, oferindu-i si ei aromele minunate pe care le simtisem mai devreme. Sfarcurile noastre se atingeau si ne strangeam foarte tare de buci, parca vrand sa ne facem sa sangeram.
-N-am mai vazut asa ceva niciodata, zise unul dintre baieti.
-Da, parca s-ar uri la fel de tare pe cat se iubesc.
-Bine, bine! zise Pedro. Faceti schimb, tarfelor!

Scena asta ar fi putut sa dureze o vesnicie, dar voiam si trebuia sa facem schimb. Dupa ce Maryse si cei cu care ma futusem pana atunci au plecat, ceilalti m-au obligat sa ma asez in genunchi si m-au tinut in pozitia asta cateva secunde fara sa-mi faca nimic, stand in jurul meu cu pulile sculate si frecandu-le. Da erau doar sapte. Unul dintre ei lipsea. Atunci, i-am auzit pe toti strigand si aplaudand. Un baiat se apropia de mine tinand in mana o zgarda si un lant. Se lasa in jos si imi zise in limba romana:
-Pana acum doar ai facut pe cateaua. De acum o sa fii cu adevarat o catea!
Si imi puse zgarda aia la gat. La inceput mi se parea ca ma strangea, dar, la cat de excitata eram, nu mai bagam in seama chestiile astea. Acelasi baiat a inceput sa ma traga dupa el si m-a bagat cu nasul in curul unuia dintre baieti.
-Linge, catea! Si stai in patru labe!
Am inceput sa il ling in cur pe baiatul ala, ajungand din cand in cand si la coaiele lui, pe care le luam in gura unul cate unul. Ridicandu-mi curul, am simtit cum ceva larg isi facea loc intre bucile mele. Pentru prima data voiam sa strig de durere, dar n-am putut. Tineam in gura unul dintre coaiele baiatului ala. Singura chestie pe care am facut-o a fost sa ii bag unghiile in spate si sa il zgarii ca un animal ce devenisem. Dupa cateva minute, mi-a scos porcaria aia din cur si am simtit pe cineva bagandu-si pula si incepand sa ma futa cu putere. De data asta n-am avut ce sa mai comentez. Imi placea sa simt pula in cur si gemeam incontinuu. Avusesem deja vreo doua orgasme cand am simtit ca eram din nou trasa de zgarda pe care uitasem c-o purtam. Acelasi roman mi-a zis:
-Stai in genunchi si suge-i pe amandoi.
N-am mai apucat sa zic "aha", ca unul dintre ei mi-a si bagat pula in gura. Pe celalalt am inceput sa-l masturbez si dupa cateva secunde mi-a luat capul si mi-a bagat violent pula in gura. Emana un miros un pic neplacut, dar mi-am dat seama ca el fusese cel care ma futuse in cur. N-a durat mult pana cand a ejaculat in gatul meu. Am inghitit tot, apoi l-am supt si pe celalalt pana l-am terminat.

Dupa asta, romanul m-a tras dupa el si m-a intins in pat. L-a chemat pe unul dintre baieti, Thierry, sa vina sa ma linga in pizda, in timp ce el mi-a dat peste mana cand am vrut sa ii apuc pula si a plecat. M-am simtit un pic dezaamagita, dar mi-a trecut imediat ce am avut primul orgasm oferit de posibilul tata al copilului meu. Mi-am muscat buzele si am scos un nou geamat puternic. Atunci, el si-a ridicat capul si mi-a zis:
-Stim ca esti gravida si niciunul dintre noi nu te-a futut in pizda, dar sunt atatea alte moduri de a te satisface.
Si-a ridicat si mai mult privirea si a continuat:
-Cum ar fi asta.
Am simtit doi clestisori prinzandu-se de sfarc...



    Login