Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFrantuzoaica, partea a doua
Autor : alicedione - 2013-11-21
Citita de 9158 ori - Nota 8.40 (43 voturi)
Noi doua intinse in pat. Eu, cu ochii inchisi si un zambet provocator pe buze, stand cu capul indreptat spre ea, pe pernita pe care mi-o facuse cadou. Nu eram treaza pe deplin. Respiram incetisor si visam ceva. Nu mai tin minte despre ce era si oricum nu conteaza. Singura care mi-a ramas in minte a fost vocea ei suava:
-Alice...
Nu i-am raspuns. Am respirat doar putin mai repede, mi-am intins muschii si zambetul mi-a devenit si mai provocator. Vazand asta, ea insista:
-Oh, Alice...
Am murmurat un sunet de aprobare si am tras aer in piept, dar tot nu am deschis ochii. I-am simtit atunci mangaierea lina pe coapsa, urcand pana la fese. Am gemut usor si am inceput sa deschid ochii. O vedeam. Parul ei era aranjat perfect, chiar daca abia se trezise. Cat de frumoasa era in orice moment al zilei. Inima mea o lua la goana, am inchis ochii si mi-am apropiat fata de a ei. Ne-am sarutat si i-am simtit gustul dulce al limbii si mirosul de scortisoara pe care il emana pielea ei intotdeauna. Am deschis incet ochii si i-am luat sanul drept in palma. Pufos, cu sfarcul tare. Imi doream sa il sug, m-am desprins usor din sarut si am vrut sa ma indrept spre el, insa Maryse s-a ferit si mi-a facut semn din mana ca nu voia. Dar cum sa nu vrea? Sfarcul ala atat de tare imi arata clar ca era si ea excitata. Mi-am muscat buzele si m-am uitat in ochii ei. Avea alte intentii, asta era clar. Si-a apropiat buzele de urechea mea si mi-a zis:
-La multi ani, Alice. Je t'adore.
-Merçi beaucoup. Je t'adore aussi, ma belle Maryse, i-am zis prinzand-o de fese.
Imi dezlipi mainile de pe fesele ei, isi departa fata de a mea si imi zise:
-Ai putina rabdare, ma cherie. Ti-am pregatit une grande surprise.
-Une grande surprise? Mais qu'est-ce que c'est ça? Dis-moi, s'il te plait.
-Mais non. Diseara.

Era 24 octombrie, ziua mea. Stateam de doua luni in Franta, impreuna cu ea. Nu de putine ori ne gandiseram sa facem nunta (merci beaucoup, monsieur president), pentru ca simteam ca nu o sa ne despartim niciodata. Ne potrivim atat de bine, incat niciodata nu ne-am certat, chiar daca pare cam ciudat. Nu ma asteptam sa fim asa de asemanatoare, dar asa iti ofera viata oamenii de care ai cea mai mare nevoie. Nu cunosteam limba prea bine, nici locurile. Am doar o memorie vizuala foarte buna, care ma ajuta sa nu ma ratacesc.

Aici am cunoscut multi oameni minunati. Tot ce se spune in Romania despre ei, cum ca ar fi rasisti sau ingamfati este... partial adevarat, dar asa suntem si noi. Sau eu, cel putin, intr-o oarecare masura. Prietenii ei m-au adorat din clipa in care m-au vazut si sunt sigura ca vedeau prin hainele mele, indiferent daca erau baieti sau fete. Dar nimeni nu s-a dat la mine si nici eu nu am facut avansuri cuiva, desi trebuie sa recunosc ca erau cateva fete dragute pe care imi doream sa le sarut, dar si vreo doi baieti frumosi, care ma tentau.

Thierry si Francois erau acei baieti. Amandoi inalti de aproape doi metri. Primul era magrebian, cu parul prins in codite afro, cercel in limba, niste buze mai carnoase decat ale lui Maryse si un corp de invidiat. Celalalt era un frantuz alb, chel, baschetbalist la nu stiu ce echipa. Buzele lui nu erau atat de carnoase, insa o simpla privire la corpul lui ma excita enorm. Nu ii voiam pentru o relatie de lunga durata. Si Maryse imi povestise ca se culcase si inca se mai culca cu diversi baieti, asta neafectandu-i sentimentele pentru mine. Nu se considera lesbiana, ci bisexuala, deci era foarte posibil sa fiu si eu in aceeasi situatie. Ei bine, presupunerea ei s-a dovedit a fi adevarata.

Ziua asta a trecut foarte greu. Incercam sa imi ocup timpul cu tot felul de nimicuri, dar fiecare minut parea sa fie o jumatate de ora. O zi fara sa o mai sarut macar pe Maryse ma facea sa explodez si sa innebunesc. Dar ei nu-i pasa. Statea in pat si citea o carte care ii trebuia pentru nu stiu ce curs. De cateva ori am incercat sa o prind de fese, sa ii mangai coapsele, dar ea facea acelasi gest ca in dimineata aia. Totul pana pe la 8 si ceva. Atunci ea s-a dat jos din pat, a luat telefonul si s-a dus in alta camera de unde nu puteam auzi ce vorbeste. Ce imi pregatea? Un tort? O prajitura? Nu stiam si ardeam de nerabdare. M-am trantit in pat si m-am ridicat in fund la fel de repede, cand am auzit-o intrat iar in camera. Maryse se aseza langa mine, ma saruta pe buze si se retrase inainte sa pot sa reactionez in vreun fel. Nu trecura decat vreo doua secunde pana cand ea imi zise:
-Surpriza se apropie, Alice.
-Am asteptat toata ziua. Stii? Am explodat!
-Si asta inca nu-i nimic fata de ce-o sa se intample de acum.
Alte cateva secunde de pauza care m-au facut sa ametesc. Ea continua:
-Cand ai gustat ultima data sperma, cherie?
-Sperma? Pai... Nu stiu. Nu m-am mai culcat cu un baiat de la...
-Din liceu. Da, stiu, dar nu i-ai gustat niciodata sperma? Nu i-ai supt niciodata...
-Ba da, dar ce-ti veni de ma intrebi toate chestiile astea?
Imi zambi provocator, isi lua telefonul si pleca din nou in cealalta camera, lasandu-ma singura alte cateva minute, pana cand am auzit pe cineva sunand la usa. Asteptam sa vina ea sa raspunda, dar vazand ca nu are nicio intentie s-o faca, m-am dus eu si m-am uitat pe vizor. Erau doi baieti pe care nu-i recunosteam. Am strigat-o, insa nu mi-a raspuns. Baietii au sunat din nou. Am inghitit in sec, am descuiat usa si am deschis-o. In fata mea erau cei doi baieti, Thierry si Francois, cu un tort de ciocolata si doua buchete de trandafiri. Pulsul meu a crescut enorm. Thierry a pus tortul pe etajera, s-a apropiat de mine si m-a sarutat, luandu-ma in brate si spunandu-mi "la multi ani". Francois imi dadu si el florile si facu la fel ca prietenul lui. Atunci iesi si Maryse din camera aia si striga:
-Surprise, mon amour! Ils sont ta surprise!
Dar privirea mea nu a ramas pe ea decat o secunda sau doua. Imediat m-am intors la ei, i-am masurat din cap pana in picioare, concentrandu-ma in mod special pe erectia din pantalonii lor. Imi venea sa sar pe ei, dar Maryse m-a luat de mana si i-a invitat sa intre. Ne-am asezat la masa, am vorbit, am baut niste sucuri, coniac, vin, am vorbit, am mancat niste tort, am vorbit si iar am baut, pana cand n-am mai suportat si am simtit ca trebuie sa actionez.

Eu stateam langa Thierry, iar Maryse langa Francois. Masa era destul de inalta si nu se putea vedea decat bustul fiecaruia. Atunci am zambit provocator, i-am aruncat o privire lui Thierry si i-am pus mana pe pantaloni. Avea o erectie minunata la atingere, pe care voiam sa o vad, sa o miros, sa o gust. I-am desfacut usor fermoarul de la pantaloni, in timp ce vorbeam nu stiu ce porcarii cu ceilalti, i-am scos-o si am inceput sa i-o frec. Ah, cat de mare era! Aruncam cand si cand o privire ba la Thierry, care se stapanea foarte bine, ba la scula lui, care parea sa creasca din ce in ce mai mare. La dracu'. ce tot fac? Nu sunt buna doar sa fac handjob! M-am aplecat si am inceput sa i-o sug cu pasiune, cum mai vazusem prin filmele alea porno de doi bani. Dar asta eram si eu, o curva care voia s-o suga pentru prima oara dupa atata timp.

Maream ritmul, dar il scadeam la timp. Nu voiam sa se termine atat de repede in gura mea. Vis-a-vis de noi, Maryse batea din palme si canta "happy birthday to you", in timp ce Francois a venit in stanga mea, tinandu-si scula erecta in mana. M-am intors spre el si am inceput sa i-o sug la fel ca lui Thierry. Ce cadou minunat... Doua scule de 20 de centimetri, mult sex oral. Le tineam madularele amandurora in maini si le frecam cand m-am ridicat, m-am dezbracat si m-am aruncat in pat.
-Allez, armasarii mei! Sunt a voastra!
Atunci Francois s-a urcat in pat si a inceput sa imi dea sa sug, in timp ce Thierry imi lingea pasarica si Maryse i-o sugea. Era chiar mai frumos decat in orice fantezie avusesem pana atunci. Francois a fost aproape de multe ori sa-si dea drumul, dar m-am oprit de fiecare data inainte sa o faca. Nu voiam sa scape atat de usor. Dupa cateva minute, i-am facut semn ca vreau sa mi-o bage in pasarica.
M-am ridicat, l-am lasat sa se aseze si eu m-am asezat pe el, incercand sa i-o directionez catre pasarica, dar mi-am simtit mana data la o parte si pe cineva bagandu-mi-o in fund. In acelasi timp, in pasarica a intrat Thierry, care a inceput sa pompeze fara sa ii pese daca ma durea sau imi placea. Dar durerea aia era atat de excitanta. Am avut orgasm dupa orgasm. Mi-am lasat capul pe spate si am vazut-o pe Maryse venind cu mainile pline de ciocolata, pe care si le punea pe sani. A venit la mine si mi-a dat sa ii sug sfarcurile, cand pe unul, cand pe celalalt. Ciocolata si scortisoara, ambele marca Maryse.

Gemeam incontinuu, ca o nebuna. Mi-o trageau in ambele gauri, iar Maryse imi dadea sa ii sug sanii, in timp ce se masturba cu un vibrator. Dupa fiecare orgasm, mi-l baga in gura si ii simteam gustul ala care ma innebunea. Thierry si Francois au facut schimb de cateva ori, pana cand si-au dat drumul amandoi, unul in fund, altul in pasarica. Ei se oprira si susotira ceva ce nu puteam auzi. Maryse li s-a alaturat aproape imediat si m-au lasat sa imi revin, cand am auzit-o spunand:
-Esti pregatita pentru nivelul doi?
-Hm? Ce? am murmurat eu cu ochii intredeschisi.
-Da, este! zise smechereste Thierry, care se urca in pat peste mine si isi puse scula intre sanii mei.
-Stii ce sa faci, curva mica! SUGE-O! striga el dandu-mi o palma peste fata.
Ah, da! Una din multele mele fantezii nebune cu sex extrem! Imi forta capul si mi-l indrepta violent care scula lui, pe care am inceput sa o sug inecandu-ma ca o incepatoare initial, dar mi-am revenit pe parcurs si am inceput sa i-o si zgarii...



    Login