Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

fotoliu
Autor : daorr - 2016-09-06
Citita de 7498 ori - Nota 1.91 (33 voturi)
Iti desfaci cordonul halatului si te asezi comod in fotoliu. Privelistea oferita era extrem de imbietoare. Esti bine facuta, ai un trup care-mi place mult . Sanii tai mari, de femeie matura, aproape ca pocnesc sub cupele negre ale sutienului cu dantela. Chiloteii, le fel de negri si de dantelati, sint foarte fini si extrem de seducatori. Ma apropii de fotoliu si ingenunchez la picioarele tale. Iti sarut pe rand talpile, apoi urc cu sarutarile pe glezne, pe gambe, pe genunchi, pe coapse
Tu, iti ridici picioarele si le pui de-o parte si de alta pe bratele plusate ale fotoliului, ajungand in pozitia cea mai deschisa . Iti mangai usor exteriorul coapselor, iar gura mi-o apropii de superbii tai chilotei negri. Mirosul de pizdulica incinsa devine acum extrem de puternic. Sarut chilotii tai nadusiti, jur imprejurul pizdulicei, pe marginea dantelata, pe marginile pelvisului, apoi direct pe labiile ei. Tu scoati un oftat usor. Incep sa ling bucatica de bumbac care-ti acopera feminitatea. Ii simt gustul dulceag-amarui. Ma excita teribil. Tu iti desfaci sutienul si incepi sa-ti mangai sanii.
--------acum vreau sa-mi dai limbi asa cum imi place mie si o sa-mi provoci un orgasm devastator, iar gura ta insetata il va bea pe tot, pana la ultima picatura. Ai grija sa nu scape nici una, spui tu ----si ma apesi cu capul intre piciorele tale
Sarut patimas pelvisul tau, buricul, interiorul coapselor, zona pizdulitei. Apoi jur imprejurul sexului tau mic dar foarte proeminent. Te simt cum devi din ce in ce mai excitata. Labiile tale carnoase sunt rasfirate de-o parte si de alta la poarta intimitatii.
Le sarut pe rand, centimetru cu centimetru si tu gemi usor. Te simt tot mai fierbinte. Imi urc putin buzele si sarut jur imprejur mica ta bucatica de carne,careia tu-i spui lindicel. Ling usor imprejurul sau. Incepe sa se intareasca. Simt cum framinti si lindicelul incepe sa creasca Iti ating usor, in joaca, capul lindicelului, cu limba si scoati un geamat ascutit iar mainile tale framanta sanii tot mai intens.
Te intrezaresc cum ii mangaie si ii salti ca pe niste mingi. Iti apuci sfircul cu dintii si string usor , gemand iar eu , apuc cu buzele lindicelul si incep sa-l sug usor. Este tare acum in gura mea. Il mozolesc cu limba. Imi prinzi capul intre maini si mi-l ghideazi putin mai jos :
- Nu inca ! Ma faci sa termin si nu vreau acum ! Imi plac orgasmele pizdulitei mai mult decat cele ale lindicelului. Linge-mi pizdulita !
Fac precum doreste frumoasa mea. Iti ling buzele de sus in jos si de jos in sus. Gustul lor sarat ma excita la nebunie. Simt transpiratia pizdei cum patrunde in mine. Mirosul ei dulceag de iasomie amestecat cu hormoni feminini imi atata toate simturile, ma scoate din minti. Continui supus desfatarea sexului tau.
Cuprind una dintre buzele pizdulitei cu buzele mele si incerc s-o o iau toata in gura. Abia reusesc ! Imi umple toata gura si-mi place O sug si o ling cu pasiune in vreme ce tu ma priveste de sus lingandu-ti sanii. Procedez la fel si cu cealalta buza, spre deliciul tau. Limba imi aluneca usor printre buzele pizdulitei si-si face loc spre adancul fiintei ei. O misc usor unduitor intre peretii umezi ai pizdulitei. Mangai bucile tale in vreme ce limba mea iti serpuieste in pizdulita! O rotesc acum sfredelitor in ea. Incerc sa-i ating fundul vaginului cu varful, dar nu reusesc iar tu te zbati si se zvarcolest, iar gemetele devin acum tipete de placere, dar temporizate ca intensitate. Ma prinzi cu mana de par si ma tii strans lipit cu gura de pizda ta. Imi simt limba captiva in pizdulita ta si, muschii pizdulitei cum se contracta puternic, mai mai sa-mi sugrume limba. Limba mea se zbate acum in pizdulita ta, provocandu-ti spasme de placere.
---- Ahhh ce bine...



    Login