Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fota mea. Real
Autor : Annonimust - 2016-02-07
Citita de 13452 ori - Nota 3.78 (36 voturi)
De câateva luni, mă văd constant cu fosta mea prietena. Am fost împreună patru ani de zile, cu pauze. De un an nu am mai vorbit însă, ea mi-a scris că își dorește să facă sex cu mine iar, pentru că nu a fost niciodată la fel de bine cu alți bărbați. Nu vreau să epatez sau să mă laud, dar sunt o fire senzuală, știu să mă joc cu mintea unei femei și să o excit. Nu sunt un bărbat foarte dotat (16 cm și 12cm circumferință), însă consider că pe lângă dimensiuni contează enorm și tehnica.

Îmi pun un pahar de bin rose, aprind o țigară de foi și ascult niște muzică. Aud interfonul. Mă ridic, îi deschid și o salut. Mă așez înapoi pe scaun în bucătărie și încep o conversație. Nimic relevant. Doar puțin ciudat după atâta timp.

Recunosc că am avut multe momente de ezitare. A ajuns pe la mine în jurul orei 23, iar pe la 2 eu încă beau și fumez.. o simt tensionată și că îmi trimite semnale să începem odată.
Ce-o fi o fi.. să o facem.
Eram acum pe canapeaua din living, ascultam muzică și beam vin..


Mă ridic și încep să mă dezbrac:
- Îți era dor de pula mea?
Nu spune nimic..
- De cinci șase luni mă epilez cu ceară și sunt fin. Uite ce coițe fine am.
În continuare nu spune nimic. O ridic și încep să o sărut pe gât, după ureche, mă joc în parul ei. Cu o mână îi frământ sânii și cu alta mă joc în părul ei. Îi dau jos doar bluza transparentă și rămâne într-un sutien cu dantelă și bretele extrem de subțiri. Cobor ușor spre zona intimă, îi ridic un picior, o sărut și mușc de copse pe partea internă, mă joc cu ea, îi miros și îi suflu pe păsărică direct prin chiloți. Mă joc cu ea, o țin în suspans.. Într-un moment în care nu se aștepta, îi dau joc chiloții și mă năpustesc asupra pizdii ei. Dacă eu sunt un fan înrăit al sexului oral, nu îmi place să rămân dator, deci îi ofer și ei plăcerea pe care eu mi-o doresc. Cu limba mă joc ușor cu clitorisul ei, încet, iar cu degetele îi masez labiile. Încep să o penetrez ușor cu un deget.. încep să o ling din ce în ce mai rapid, îi sug clitorisul și labiile cu totul.. le iau în gură și trag de ele.. le dau drumul din gură și le sug iar. Ajunge în scurt timp la orgasm însă, nu mă opresc. Continui până o simt că nu mai poate și mă imploră să mă opresc. Nu o fac, mă ridci, scuip în palmă, îmi umezez pula și încep să o penetrez. Încep să o fut energic în poziția misionarului. Îi ridic picoaorele până ajunge cu genunchii în dreptul umerilor. O fut așa timp de câteva minute până mă imploră să mă opresc. O ridic și o duc în dormitor, plesnind-o pe în drum peste fese. În dormitorul meu, în fața patului, în dreptul geamului tronează o noptieră mare. Dau jos obiectele de pe ea, și o așez acolo. Este la înălțimea ideală O pot penetra perfect, ea mă poate privii în ochi iar lumina ce vine din spate, creează niște umbre extrem de sexy.
O fut în această poziție timp de mai multe minute până simt că vreau să termin. O dau jos de acolo și o pun în genunchi.
- Vreau să te fut în gură și să termin!
- Fute-mă! Fute-mă bine.
Încep să o fut ușor în gurp.
- Ia mâinile. Fără mâini. Eu sunt șeful!
Încep să o fut ușor, să o bag cât de adânc pot. O fut în obraz, îi dau cu pula peste obraz și o umblu cu saliva ei pe toată fața. În acest timp, îmi plimb mâna prin părul ei, astfel se încâlcește și o trag ușor de păr. Încep să mi-o frec, mă aplec și o sărut. Într-un final, îmi dau drumul în gura ei. Șiroaie de spermă se năpustesc din interiorul meu, în interiorul ei, simt că îi umplu gura. Gâfâi, îmi dau ochii peste cap și îmi scot mâna din părul ei.
- Mi-a fost dor de gustul tău bun.
Nu pot să spun nimic. Cum îmi este obiceiul, mă duc la baie să mă spal și să urinez. Mă întorc la ea, o trag de picoare și o pun capră la marginea patului. Mă aplec în genunchi, și încep să îi dau limbi pe la spate, mă joc ușot u labiile, poziția nu-mi permite să îi ling și să îi sug clitorisul. Îmi fac totuși loc și ajung la el.. o ling cu toată ființa mea, îmi dorsc să termine iar și să o pot fute iar. Simt că este aproape să termine, îi simt încordările, simt că i se umflă labiile. Mă ridic și o penetrez. Încep să o fut cu putere. Îmi sug degetul mare și îl introduc ușor în anus. Pentru ea, ca pentru orice altă persoană, combinația de plăcere cu durere, este extrem de excitant...



    Login