Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fosta cu cea mai buna prietena a ei 1
Autor : Bobosolo69 - 2019-02-27
Citita de 7877 ori - Nota 5.00 (36 voturi)
Era seara. Ajuns de la serviciu, aud gălăgie in camera unde credeam că se uita iubita la vreo emisiune de comedie sau ceva de genul. Dar surpriza cand am dat sa intru surpriza. Iubita era in maieu semi transparent imbrate cu cea mai buna prietena a ei.
-Ce fac fetele?
La care ea imi raspunde
-Te așteptăm de ceva timp pe tine .
-De ce?
-Avem nevoie de tine.
Nu am reușit sa intreb motivul deoarece am fost sarutat si atins pervers.
Am zis fac un dus si dupa sunt al vostru. Dar stupoare prietena iubitei imbracata int-o camasa de a mea a venit peste mine in dus. Nu am putut sa ma abțin si am sarutato pana i-am lasat trupul fin gol. Ma simteam ca un pusti nebun. Dar nu-mi mai doream nimic altceva decat sa le fut pe amândouă. Prietena iubitei s-a lipit de mine lasandu-se penetrata si cu sărutări pervese a început să urle de placere. Iar cand am simțit că incepe sa tremure m-am trezit si cu iubita in baie.
-asa nemernicilor va futeti fara mine . Si atunci in fata mea si-a sarutat prietena franch pe buze si cu mana dreapta era pe pieptul meu iar cu cealalta masa sanul stang al prietenei ei.
Excitat la maxim de scena vazuta le-am cerut sa mergem in camera si sa facem ce vor ele. Mi-au spus vrem sa ne dai pula asa cum sti ca vrem.
Ardeau si erau ude learca , acum imi sarutam prietena si imediat ii sarutam prietena ei. Dar ma excitam cand le vedeam sarutandu-se între ele.
Nu mai rezistam si cand s-au urcat una peste alta in pat, m-am pus exact la spatele lor si am bagat pula intre focurile lor. Ardeau si ude ,iar atunci am zis asa va fut. Prietena fiind prima care a primit pula in pizda a urlat DDDDDDAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH VREAU ASA PIZDA SI PULA LA PIZDA MEA. Pompam in ea dar din cand in cand intram si in pizda prietenei ei. Atunci le vedeam parca fericite. Le duceam pana aproape de extaz si cand eu gata sa ulre ieseam. La un moment dat m-am retras din amândouă ele crezand ca plec , dar eu atunci le pregatisem surpriza placuta . Le lingeam pizdele ude si ele urlau ca mai vor si noaptea sa nu se termină decat dimineata. Le simteam ca vor sa imparta pula in gurile dar eu aveam dorinta de a atinge fiecare prima data sani de pula si apoi sa o suga. Iubita si-a pus prietena sa faca prima asa si vazand ca ador a început jocul tot mai pervers, adica imi baga pula intre sani prietenei ei si se juca cu vârful limbii pe pula si pe sânii prietenei ei si invers . Nu am rezistat mult si am stropit fețele lor. Si in fata mea isi împărțeau sperma. Mi-am trântit iubita pe pat si mi-am bagat iar limba in pizda ei, dar acum eram ajutat de prietena ei. Gemea si se unduia sub actiunea limbilor noastre, chiar si cand ii furam sărutări franch prietenei ei. Nu am apucat sa bag prea adanc degetul in pizda ei ca un orgasm puternic a pus stapanire pe ea. Lichidul dulce mi se prelingea pe barbie dar prietena ei lingea si ma provoca sa im dore...



    Login