Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fascinatie
Autor : KikuKyra - 2010-08-23
Citita de 10964 ori - Nota 7.29 (7 voturi)
Blestem si bincuvantare
Soarele a apus deja, creaturile noptii se trezesc la viata, iar ea este una dintre aceste creaturi. Numele ei este Mariu, e o tanara de o frumusete rapitoare, parul lung, buclat, de culoarea aurului topit cei ii ajunge pana in dreptul mijlocului ei subtire ii este acum legat la spate cu o funda, lasandu-i libere trasaturile parca sculptate.
Chipul ei alb lipsit de culoare da senzatia ca ar fi al unei papusi, atat de perfect este, doar ochii de un verde intens scanteie plini de viata. Buzele pline, senzuale facute pentru a fi sarutate se curbeaza acum intr-un zambet stralucitor dezvaluind albul dintilor ei drepti si coltii ascutiti.
Este mica, nu am observat pana acum cat de mica este de fapt, abia imi ajunge pana in dreptul pieptului, trupul ei este armonios construit, decolteul ii dezvaluie sanii plini si rotunzi, punandu-i pielea alba in contrast cu culoarea neagra a bluzei pe care o poarta, blugii de un albastru deschis sunt stransi pe soldurile ei inguste. Singurul accesoriu pe care il poarta este un lantisor subtire de argint, cu un mic pandantiv in forma de pentagrama.
Este ciudat si rascolitor cum aceasta fiinta mica si fragila poate sa devina un ucigas atat de feroce si puternic.
Simbolul seductiei mortale.
Ucigasul perfect.

Privirea lui e atat de intensa, o simt cutreierandu-mi trupul, frumusetea lui e cea care ma atrage... Oare nu din cauza aceasta am fost transformata? Tocmai datorita si din cauza frumusetii mele? Se pare ca vampirul uita ca dincolo de invelisul exterior exista si un suflet, o inima cu dorinte, calitati si slabiciuni si se indragosteste doar de frumusetea chipului celui pe care il vrea.
Leon, Leon esti atat de frumos, parul tau inelat, negru ca noaptea, nici lung, dar nici scurt, ochii tai imposibil de verzi care imi amintesc de proprii mei ochi. Trupul tau atletic si inalt... esti slab, dar esti numai muschi si tendoane. Esti facut pentru dragoste, creat pentru a inspira fantezi erotice. Te doresc atat de mult, imi doresc sa iti simt sangele pulsandu-mi prin vene presupunand ca mai am asa ceva. Esti atat de inocent incat nici macar nu realizezi ce dorinte trezesti in cea din fata ta.
- Ai terminat de te holbat la mine?
- Eu... scuze... nu am realizat.
- Chiar asa? Spune-mi la ce te gandeai in timp ce ma priveai?
- Ma gandeam ca poate esti o sirena evadata pe uscat.
- Hmm... o sirena? Stii ce simbolizeaza? Leon dadu din cap ca nu. Sirenele sunt monstrii ai marii ce ii seduc pe corabieri prin frumusetea chipului si melodicitatea cantecelor lor, apoi ii atrag in largul marilor ca sa se hraneasca cu ei. Sirenele reprezinta imaginea pericolelor care-i pandesc pe cei ce navigheaza pe mare, sunt, de asemenea, o imagine a mortii.
- La fel ca vampirii.
- Da, la fel ca vampirii. Si noi seducem prin frumusetea chipului, daca cedezi te atragen in imbratisarea noastra, hranindu-ne cu sangele tau pentru a supravetui. Ucidem ca sa traim, traim ca sa ucidem. Tot o imagine a mortii suntem... singura diferenta e ca noi vanam pe uscat.
- Nu cred ca sirenele chiar exista, raspunse Leon atragand-o in bratele sale.
- Pana nu demult nu credeai nici in existenta mea, de ce nu ar exista si sirenele?
Leon nu-i raspunse ci ii captura buzele cu ale sale, sarutand-o cu pasiune, trecandu-si limba peste buzele ei pentru ai cere permisiune, Mariu isi intredeschise buzele permitandu-i accesul. Incet mainile ei se afundara in parul lui masand senzual ceea ce il facu pe Leon sa geama in gura ei si sa o lipeasca si mai mult de trupul lui.
Mariu ii simtea nevoia, stia ce isi dorea de la ea, inlantuindu-i mijlocul cu bratele il dirija spre pat.
Camera in care se aflau era somptuoasa in simplitate ei, dimensiunile ei reduse dandu-i un aer intim, dar totusi pentru Mariu nu era nimic mai mult decat o camera mica frumos aranjata.
Facandu-l sa se intinda pe pat Mariu se aseza deasupra lui fara sa intrerupa sarutul, mainile ei ii cutreierau deja trupul facandu-i sangele sa circule cu rapititate pe sub piele. Cu o miscare rapida a unghilor ei lungi si ascutite ii sfasie hainele lasandu-l gol sub ea. Apropiandu-si buzele de urechea lui ii sopti usor:
- Asta e ceea ce iti doresti Leon? spuse incet frecandu-si trupul inca imbracat de trupul lui gol, vocea fiindu-i adanca si senzuala excitandu-l si mai mult.
- Da... veni raspunsul lui ragusit, cuprinzand-o in brate o rasturna pe pat el fiind deasupra acum, nerabdator sa ii simta pielea lipita de a lui o dezbraca cu degete febrile. Odata telul atins isi lasa mainile sa cutreiere pe rotunjimile trupului ei gol. Era surprins, nu mai vazuse niciodata inainte un trup la fel de perfect ca al lui Mariu. O dorea, dorea sa simta trupul ei mic in intregime.

Diferite senzatii ii asaltara trupul cand Leon isi misca gura pe sani ei, dorintele nu erau localizate intr-un singur loc ci se raspandeau cu repeziciune in tot trupul ei. Punandu-i mainile pe piept il ridica de pe ea asezandu-l pe spate ajungand din nou deasupra lui, inlantuindu-i mijlocul cu picioarele il absorbi in ea permitandu-i sa o patrunda in intregime miscandu-si apoi soldurile intr-un ritm la fel de vechi ca timpul insusi.
Leon era socat senzatiile pe care i le provoca micuta vrajitoare erau mai mult decat orice traise vreodata. Il tinea prizioner in razboiul senzatiilor cu alte senzatii. Intr-un fel se asteptase la asta doar facea dragoste cu un vampir.

Era aproape, il simtea, muschii din abdomenul ei se contractara in jurul lui oferindu-i si mai multa placere in timp ce isi afunda o mana in parul lui ridicandu-l cu usurinta spre pieptul ei, cealalta mana o ridica spre sanul ei taind carnea tare cu unghia ei ascutita tocmai deasupra sfarcului asezandu-i gura pe rana fortandu-l sa bea.
Leon sugea la sanul ei lasand sangele sa ii umple gura in timp ce isi gasi dulcea eliberare adanc in trupul ei.

Mariu nu scotea nici un sunet, simtea lichidul fierbinte tasnind in trupul ei, de asemenea o surprinse foamea lui pentru sangele ei. Placerea cu care bea lichidul arzator. Inchizand ochii isi lasa capul pe spate savurand senzatiile continuand sa-i tina capul la sanul ei. Cand ii simti trupul relaxandu-se il elibera si indepartandu-se isi culese hainele aruncate aiurea si se imbraca. Ridicandu-i blugii de pe jos ii arunca in brate lui Leon spunandu-i pe o voce blanda sa ii ia pe el.
Imediat ce amandoi erau imbracati Mariu se aseza din nou pe pat asezand capul lui Leon in poala ei si plimbandu-si cu blandete degetele prin parul lui. Cealalta mana odihnindu-se pe pieptul lui.
- Mariu ceea ce tocmai s-a intamplat, ... eu...
- Taci Leon, odihneste-te, nu am facut nimic altceva decat sa iti daruiesc ceea ce iti doreai... si ceva in plus...
- Da, dar tu...
- Leon a face dragoste pentru mine nu mai are acelasi inteles ca pentru tine. Mi-a placut sa fac dragoste cu tine, in felul tau.
- In felul meu?
Leon isi ridica capul din poala ei si se intoarse sa o priveasca cuprinzandu-i apoi chipul in maini, depunandu-i un sarut cast pe buze.
- Care e felul tau de a face dragoste, micuta vrajitoare? Arata-mi.
Punandu-si mainile peste ale lui Mariu inchise ochii si sopti usor:
- Leon nu stii ce cerii.
- Arata-mi ce cer Mariu, spuse Leon apropiandu-si chipul de al ei incat buzele lor aproape se atingeau.
Dar il loc sa isi depuna buzele peste a lui asa cum s-ar fi asteptat Mariu isi ingropa fata in curbura gatului lui, mainile ei afundandu-se iar in parul lui. In acel moment Leon simti intepatura ascutita a lamelor, coltii ei infigandu-se adanc in gatul lui, isi simtea sangele scurgandu-se spre ranile din gat, desi dureros felul in care gura ei ii sorbea sangele din trup ii crea o usoara stare de excitatie.
Brusc Mariu isi ridica capul, avea ochii deschisi, iar ochii mai verzi ca niciodata il priveau cu o expresie intunecata, care il facea sa tremure, buzele rosii si intredeschise, iar coltii acoperiti de sange straluceau in lumina lunii ce cadea pe ei.
Lasandu-si capul in jos se apropie...



    Login