Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFara putere
Autor : daniel18 - 2019-04-09
Citita de 14769 ori - Nota 7.83 (72 voturi)
Sotia mea este o femeie blonda , foarte frumoasa , slabuta foarte delicata . Ea lucreaza la o firma de contabilitate . Suntem impreuna de 8 ani . Avem o relatie normala ca toata lumea cu certuri mici , impacari si multa dragoste . Eu lucrez la firma mea mica de constructie , petrec foarte mult timp lucrand si organizand toate lucrurile si cei 5 angajati pe care ii am . Andrei este mana mea dreapta la firma este un timp solid , bine facut , un timp de nota zece .

Acum 3 luni am decis cu sotia mea Andreea sa mergem la mare o saptamana pentru a lasa probleme si stresul deoparte si sa ne relaxam . Inainte de a pleca cu o saptamana am aflat de la fratele ei ca ar vrea si el sa vina cu noi pentru ca trece printr-o perioada nasola . Am zis ca este ok si ca nu este nici o problema .
A venit ziua sa plecam la mare . In timp ce pregateam lucrurile la masina a aparut si fratele (Cosmin) .
Eu:Salut Cosmin , esti pregatit de plecare ? (intrebandul eu vazand ca nu are nici un bagaj )
Cosmin:Ui . Astazi era plecarea am si uitat acum ma duc sa fac bagajul , vi tu sa ma iei ?
Eu:Da nu este nici o problema nu sta mult .
Cosmin a luat masina si a plecat repede . Intru in casa si vad ca sotia mea este pregatita de plecare asa ca iau si ultimile bagaje si plecam spre Cosim fratele ei .L-am luat si pe Cosmin asa ca am pornit la drum .
Cosmin:Bai nu imi aduceam aminte ca astazi era ziua la care trebuia sa plecam la mare . Abia ce ma trezisem astazi si am inceput sa o fut pe Cristina .
Cosmin asa cum il stiu din prima zi , o persona singura care toata ziua se gandeste doar la futut si le povesteste mai mereu si infloreste .

Cosmin:Cristina asta am fututo rau tare de tot , i-am dat capra pana am terminat si imediat a inceput sa tremure rau tare .
Am inceput sa randem toti in masina si sotia mea a inceput sa intrebe
Andreea:cum le futi ma tu asa pe toate , ca mereu ne ei cu povestile tale .
Cosmin: Eii surioara , are fratele tau secretele lui .
Iar am inceput sa radem toti . In drum am inceput sa vrorbim de mai multe lucriri si intr-un fimal am ajuns la casa in care ne-am cazat . O casa cu doua dormitoare sufragerie si o terasa cu o usa
de iesire direct in strada .


Am descarcat toate lucrurile am bagat hainele in sertare si ne-am dus sa mancam . In drum spre restaurant eu venind din spate pentru ca imi uitasem portofelul am vazut cum Cosmin si Andreea vorbesc normal si radeu . Cand m-am apropiat de o data au inceput sa vorbeasca mai serios , in fine nimic preocupant .

In prima zi dupa masa am fost sa facem plaja eu nu am vrut sa intru in apa pentru ca era prea rece asa ca au intrat doar ei . Iar la un moment dat le-am zis ca eu plec la casa unde stam .Dupa doua ore au ajuns si iei in casa iar eu eram pe terasa fumam un joint . Andreea m-a strigat dar eram asa de relaxat incat nu am zis nimic gandinduma ca vor iesi pe terasa si ne vom saluta . Trecand 5-10 minute vad ca nu au iesit , intru in casa normal fara sa fac mult zgomot si vad ca usa de la intrare este inchisa pe dinauntru . Eram in sufragerie si ma uit sa vad daca sunt in dormitor dar nu erau , ca sa intri in baie trebuie sa intri in dormitorul matrimonial . am intrat iar cand ma apropi de usa aud voci .
Cosmin: Ba da ce fund frumos ai imi place mult .
Moment in care eu ma uit prin usa usor deschisa .Si vad cum sotia mea era in bikini si fara sutien dar isi tinea acoperiti sani cu mainile iar el era doar cu un pantalon scurt .
Andreea:Ia mana dupa mine ca eu nu sunt ca toate alea care le futi si le lasi .
Andreea se apleaca si deschide rubinetul la apa ca sa umple cada. Iar in acel moment vad cum fratele ei se apropie de fundul ei cu pula in pantaloni .
Andreea: Bai , tu esti nebun , ti-sa sculat pula ?
Eu ramasesem fara cuvinte , imi batea inima asa tare ca simteam ca imi ies din minti. Dar nu vroiam sa intru . Vroiam sa vad unde se ajunge pentru ca ma si excita foarte tare .
Cosmin:Tu ce crezi ?
Andreea: Chiar iti par atragatoare ?
Cosmin:Da ma atragi rau .
In acel moment fatele ei ii pune mana pe fund o trage spre pula lui si ii strange bucile .
Andreea:Stai lasa-ma ca am inceput deja sa ma excit .
El auzind asta a inceput sa se frece de ea si ia luat mana de la sani ca sa ii simta mai bine . Au inceput sa se sarute si sa se atinga unul pe altul .
Cosmin o intoarce pe sotia mea cu spatele la el o pune capra , el se apleaca si ii da usor ata de la bikini deoparte si o tine cu o mana si cu cealalta ii desparte bucile nevestimi , o linge umplic se ridica si isi da pantaloni jos , el este un tip slabut dar avea un membru foarte mare si gros , nu imi venea sa cred cea ce vad la sotia mea parca nu era ea . El se apropie de vaginul ei si incepe sa bage pula aia mare in sotia mea . Dar sunt sigur ca nu ia bagato de tot pentru ca am auzit
Andreea: Stai ca ma doare , doamne cat de mare o ai . Hai in pat ca este mai bine
Eu cand am auzit am iesit din dormitor si m-am pus la panda in sufragerie . Pentru iei nu conta nimic , credeau ca sunt afara .
Nevasta mea se pune pe spate in pat si el ii ridica picioarele pe umeri .
Cosmin:O sa ti-o bag Andreea de cand asteptam momentul asta .
Cosmin ii baga capul ala gros in ea iar ea incepe sa geama de placere si incepe cu dute vino . Eu eram paralizat nu ma puteam misca imi era foarte cald doar ma uitam si nu imi venea sa cred ca ma pot uita si nu pot interveni .
Andreea:Ahh...



    Login