Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFanteziile erotice ale soției mele
Autor : cezarsex - 2020-07-14
Citita de 14411 ori - Nota 8.55 (106 voturi)
Aveam ceva mai mult de zece ani de căsătorie cu Nicoleta și toate lucrurile mergeau cum trebuie, ca într-un cuplu care se înțelege și se sprijină unul pe celălalt.

Toate, mai puțin sexul. Nicoleta se pregătea din ce în ce mai puțin pentru mine, lenjeria erotică lăsase locul pijamalelor, dispăruseră micile surprize, iar pasiunea era înlocuită de multe ori cu o penetrare monotonă, în care ejaculam și fiecare ne vedeam apoi de ale noastre. Nu mai avea cheful de altă dată, iar asta se simțea, din micile pretexte cu care ocolea sexul sau din lipsa pasiunii pe care o avea altă dată.

Pe măsură ce întâlnirile noastre erotice erau tot mai rare și mai monotone, atracția mea pentru perversiuni creștea și mi-o satisfăceam cu filme porno, ca în adolescență. Mă masturbam navigând printre imagini cu blonde posedate de tipi cu mădulare imense, printre swingeri amatori, futaiuri pasionale în public și corpuri frumoase acoperite cu spermă.

Nu e de mirare că aventura neașteptată cu Iulia a găsit la mine o deschidere pe care nu știam că o am. Eram la un team building, iar femeia, cu corpul zvelt, picioarele lungi și sânii tari, perfecți pentru cei 26 de ani ai ei, reușise să mă facă să o caut cu privirea. Simțise asta, de fapt cred că asta urmărea, o vedeam căutându-mă din ochi de la distanță, stând aparent neatentă picior peste picior, cu fustițele ei scurte, cu perspectiva ca din neatenție la chiloțeii negri, atunci când eram pe terasă la fumat amândoi, aplecându-se cât să mă farmece cu curbele tari care se ascundeau sub decolteu.

Seara încerca să danseze cât mai aproape de mine, iar la prima melodie lentă apropierea a venit aproape firesc. Îi simțeam bustul lipit de al meu, coapsele unduindu-se pe ale mele, fesele tari relaxate sub palmele mele. Mi s-a sculat, iar ea s-a lipit mai tare de mine.

Tot ea a făcut primul pas și m-a chemat să mai bem un pahar la ea în cameră. S-a apropiat de mine, mi-a răspuns la sărut și mi-a desfăcut cureaua și fermoarul, dezmierdându-mi mădularul cu limba, zâmbind și privindu-mă în ochi.

Eram excitat, ca un puștan atunci când pula mea a dispărut între buzele ei rujate, între gemete de plăcere, prins între palmele fine care îmi mângâiau coaiele și mișcarea rapidă cu care mă prindea și mă lua tot mai rapid. Am ejaculat puternic, iar ea a înghițit tot, culegând apoi cu grijă sperma care rămăsese pe măciulia mea groasă. M-a sărutat apăsat, în gesturile ei era doar plăcere. Nimic forțat, totul natural.

A fost o seară lungă, plină de sex sălbatic, aproape animalic. Transpirați și satisfăcuți, tolăniți în pat, trăgând fiecare cu nesaț din țigară am povestit apoi mult unul despre celălalt. Iulia avea un prieten pe care îl iubea, dar avea nevoie uneori de sex mai dur, în care să lase frâu liber pasiunilor sale, fără să se gândească că el ar putea-o judeca.

Am devenit prieteni de futai aproape firesc, fără să ne propunem neapărat asta. Ne vedeam uneori după birou, sau plecam câte o zi la un hotel mai departe de oraș, experimentând cu voluptate senzația curului ei strâmt, a pasiunii cu care mă călărea și striga de plăcere în brațele orgasmului. Îi plăcea uneori să se simtă umilită, să stea în genunchi și să mă sugă, să îmi primească jeturile de urină pe sâni și în gură, sau să o leg de pat și să îi dezmierd fesele cu o cravașă, înainte să o fut adânc, sălbatic.

După o astfel de ieșire am găsit-o pe soția mea acasă, când m-am întors. M-am scuzat și am plecat să mă schimb, pretextând că sunt obosit după toate întâlnirile cu clienții pe care le-am avut.

Când am revenit am găsit-o gânditoare, fără chef de vorbă. Mi-am dat seama atunci că îmi uitasem telefonul pe măsuță. Mai târziu, când am reușit să mă uit la el, am găsit un mesaj de la Iulia – Mi-e dor de pula ta! care însoțea o poză a curului ei mic și tare, făcută într-o oglindă. Îi plăcea să facă asta, să mă excite după ce abia ne futusem, să îmi arate că se gândește la mine și să mă țină în așteptarea următoarei întâlniri.

Nicoleta nu mi-a spus nimic, dar distanța pe care a pus-o între noi mă făcea să cred că îl văzuse. M-a mirat, când după mai multe zile, a venit la mine, zâmbitoare și a spus că ar fi cazul să mai ieșim și noi undeva.

Făcuse rezervare la o terasă foarte frecventată, datorită spațiilor largi, copacilor, florilor și mâncării delicioase. S-a aranjat în seara aceea așa cum nu o mai văzusem de multă vreme, cu o rochiță mulată peste coapsele senzuale, ușor mai lungă decât curbele amețitoare ale feselor sale. Decolteul, fără a fi exagerat, îți atrăgea privirea cu sânii plini, ușor expuși de sutienul care îi făcea să pară și mai mari decât erau de fapt. Părul blond, proaspăt vopsit, era așezat impecabil în șuvițele lungi care îi curgeau peste umerii goi. Tocurile înalte și dresurile subțiri, cu model discret pe picior, completau imaginea unei femei care îi atrăgea pe toți masculii de pe terasă. M-am simțit mândru, incitat, așa cum nu o mai făcusem de multă vreme.

Seara a curs repede, cu Nicoleta cu cu un chef de povești deșteptat de vinul bun, cu buchet puternic de fructe și lemn vechi. Îi simțeam piciorul lipit de al meu, urcând, am tresărit când am simțit-o cum urcă și îmi împinge ușor testiculele cu pantoful ascuțit.

Rămăsesem printre ultimii clienți când am mers amândoi la toaletă – două camere spațioase, frumos aranjate, aflate una lângă alta. Mă pregăteam să ies când am auzit o bătaie discretă în ușa toaletei. Spre surprinderea mea era Nicoleta, care a intrat, a închis repede ușa și a început să mă sărute pasional. Mâinile mele îi căutau împreunarea coapselor și i-am găsit labiile, acoperite de sevă, excitate, deschise în așteptarea mea. Nu purta chiloți, zâmbea pervers când mi-a văzut surprinderea. Și-a deschis picioarele și a început să își frece vulva de degetele mele, suspinând când am penetrat-o cu două dintre ele și am început să o fut cu ele, apăsate pe pereții elastici ai vaginului.

Am pus-o cu fundul pe blatul lung al chiuvetei, iar ea și-a desfăcut picioarele și m-a mângâiat...



    Login