Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFanteziile erotice ale soției mele (5)
Autor : cezarsex - 2020-07-24
Citita de 12994 ori - Nota 8.49 (70 voturi)
După aventura cu Sorin și Dan experimentam senzații contrastante, pe de o parte mă excita imaginea și nu credeam că voi ajunge să o văd pe Nicoleta futută de alți bărbați, deși aveam fantezii cu asta. Știam că ea fusese altruistă și îmi făcuse surpriza cu Luiza, așa că nu aveam de ce să o iau altfel decât o nouă incitantă experiență sexuală.
Pe de alta, să o văd bucurându-se de doi bărbați ca și cum nu aș fi fost acolo îmi stârnea o gelozie inexplicabilă.
Imaginile alternau în mintea mea, ducându-mă de la mulțumire și excitație la dorința de a nu le fi văzut vreodată. După o mică ceartă banală, nelegată de altceva, mi-au revenit și mai mult în minte.
La birou i-am dat mesaj Iuliei, după multă vreme, iar ea a acceptat să ne vedem la cafeaua care o știam doar noi doi ce înseamnă. Ne-am văzut la același hotel, i-am smuls hainele de pe ea, am sprijinit-o de pat și am penetrat-o, fără alte cuvinte și gesturi de preludiu. Ne-am futut sălbatic, am terminat în curul ei strâmt, uitându-mă mulțumit cum sperma iese dintre fesele roșii de la pălmuit și se prelinge între labiile mici și cărnoase și apoi pe picioare și podea.
Voiam să îmi demonstrez că sunt bărbat? Știam deja asta, mă purtam ca un puști gelos.
Lucrurile au devenit din nou așa cum trebuiau între noi, ba chiar am discutat despre seara petrecută cu cei doi tipi și am înțeles că o excita să se simtă atât de dorită de niște necunoscuți și eu să văd asta.
M-a întrebat dacă mi-a plăcut și mi-a spus că ar vrea să încerce din nou, iar eu i-am propus să mergem la un club de sex descoperit pe net, un loc pentru cupluri și femei singure.
Am găsit cu greu vila respectivă, era o casă ca oricare alta, fără vreun semn sau o firmă care să îți spună că ar fi putut fi măcar un restaurant. Nicoleta era ușor nervoasă, își trăgea rochița mulată peste fese, deși mai mult de câteva degete nu avea acum. Arăta senzațional în ea, cu tocurile ei înalte și machiajul puțin mai evident decât de obicei. Își pusese o pereche de ochelari de soare, deși se înserase deja.
M-am îmbrăcat și eu cu niște pantaloni drăguți, pantofi și cămașă, puteam fi foarte bine un cuplu care urma să petreacă o seară la un restaurant cât de cât pretențios. A răspuns o tipă discretă, care ne-a cerut întâi codul rezervării și ne-a invitat în salonul în care câteva cupluri sau femei singure se întrețineau la un pahar.
Ne simțeam destul de stingheri, dar pe de altă parte ne bucuram că nu e nicio persoană cunoscută.
Am început să ne relaxăm după primul cocktail, iar curând un cuplu ne-a întrebat dacă pot să stea cu noi la masă. Păreau ceva mai tineri decât noi și cu siguranță erau mult mai dezinvolți. Anca era o blondă minionă, subțirică, iar Gabriel un brunet înalt și atletic, atent la ținuta lui, neras doar aparent neglijent, căci asta îi sublinia maxilarele pătrate și îi dădea un aer ceva mai dur.
- Sunteți noi pe aici, nu? Ne-a întrebat el zâmbind.
- Da, am admis eu. Eram curioși.
- Sper să vă placă, de ceva vreme am devenit clienți fideli, găsești oameni rafinați aici, nu primesc pe oricine. Stați liniștiți, lumea e discretă, probabil vă întrebați asta. Pe mulți îi cunoaștem deja.
Am început să ne cunoaștem mai bine, lăsând reținerile să dispară și să facă loc tensiunii erotice și așteptării.
Îi vedeam pe ceilalți dispărând pe rând pe o ușă laterală, ascunsă vederii de un mic hol. Majoritatea aveau un aer natural, de firesc, unii se salutau și se sărutau bucuroși.
-Hai să vă arătăm ce e pe aici, a spus Gabriel și am pornit în urma lor. În spatele ușii am găsit un living mare, în care dădeau mai multe uși. Câteva cupluri socializau pe canapele și fotolii, unii dintre ei începuseră să se sărute, mâinile unor bărbați mângâiau genunchii partenerelor, alte femei mai curajoase masau mădularele bărbaților prin pantaloni. Unele cupluri intrau discret în camerele din jur, singure, sau împreună cu altele cu care păreau că se cunosc sau abia făcuseră cunoștință.
Gabriel ne-a îndrumat către etaj, era într-adevăr mai liber. A întredeschis o ușă și am putut să văd pe lângă umărul lui un bărbat întins pe pat, care ținea de șolduri o femeie care i se urcase pe față, în timp ce o altă tipă, futută pe la spate, îi sugea pula. I-am privit, fascinați, una dintre tipe avea contact vizual cu mine și asta o excita și mai tare, se sprijinise de mâini și își freca apăsat vulva pe gura bărbatului.
Tremuram de excitație, îmi transpiraseră palmele. Am simțit mâna Nicoletei cum mi-o strânge pe a mea, o simțeam la fel de emoționată.
Gabriel a închis ușa zâmbind, i-a dat o palmă scurtă peste fund Ancăi:
- Ocupat și aici, hai să mai vedem.
S-a dus direct către ultima cameră, am intrat, uimit de aerul lasciv – un pat mare, aproape decadent pe mijloc, fotolii, o etajeră pe care erau cutii cu prezervative și niște vibratoare de diferite dimensiuni frumos aliniate.
Anca s-a apropiat de etajeră, l-a luat pe cel care arăta ca o pulă reală, de peste 20 de cm și și-a trecut degetele peste el, privindu-și pervers soțul. A căutat într-un sertar un tub de soluție și l-a curățat fără grabă, mimând gesturile cu care masturbezi un bărbat. Și-a trecut limba pe capul ei, privindu-și soțul în ochi. Bărbatul îi descheiase fusta, care a căzut peste podea. A depărtat-o cu piciorul, urmată fiind imediat de bluză. Stătea dezbrăcată, doar în sandalele cu toc. Era frumoasă, așa subțire cum părea inițial se reliefau și mai frumos sânii plini și tari, cu sfârcuri rozalii micuțe și ridate, fesele ferme și abdomenul plat, ușor musculos. Total rasă în zona inghinală, am văzut întredeschise labiile, surprinzător de mari și cărnoase.
S-a lăsat în genunchi, descheind pantalonii lui Gabriel și scoțându-i pula enormă, belită. A cuprins-o cu buzele, masându-și labiile cu vibratorul. Priveam fascinat cum jucăria erotică dispare încet în pizda ei, iar apoi la gura care se mula pe mădular cu mișcări lente de dute-vino. Bărbatul o mângâia cu o mână pe cap și ne privea.
I-am ridicat cu mâna rochia Nicoletei, pe la spate și am strecurat degetele în chiloțeii ei cu dantelă. Spectacolul erotic al celor doi o excita la fel de tare, îi simțeam pizda fleașcă. A desfăcut puțin picioarele și mi-a făcut loc degetelor care au alunecat în ea. A început să își miște aproape imperceptibil bazinul, apăsându-se pe ele.
Gabriel s-a apropiat de noi, sărutându-i gâtul și umerii, ajutând-o să se dezbrace. Anca rămăsese în genunchi pe podea, penetrându-se cu vibratorul. Am lăsat-o pe Nicoleta să fie dezmierdată de buzele și mâinile pricepute ale bărbatului și m-am apropiat de cealaltă femeie.
Pofticioasă a întins mâna și m-a tras aproape, mi-a desfăcut pantalonii, mi-a tras boxerii și a eliberat mădularul care a țâșnit drept și obraznic pe buzele ei. L-a cuprins delicat între buze, frecându-i capul cu limba. Am simțit cum presiunea gurii ei crește și mă absoarbe mai adânc. Mâna ei fină încolăcită pe pula mea mă înnebunea.
Am întors capul, fascinat de imaginea erotică a soției mele, stătea capră, cu curul ridicat spre Gabriel, iar el își plimba limba peste anusul ei, mângâindu-i vulva cu degetele.
Am ridicat-o pe Anca și am întins-o pe pat, cu fundul în sus. I-am ținut mâinile cu ale mele și am intrat, pe la spate, în pizda ei. M-a primit ușor, plină de sevă, a gemut când am intrat tot și coaiele i-au lovit vulva.
Strigătele de plăcere ale soției mele însoțeau lângă noi ritmul cu care mădularul gros o penetra pe la spate. Se împinge în el, sprijinită pe sâni, cu curul ridicat provocator.
Anca s-a smuls de sub mine și mi-a sărutat pasională pieptul. Mi-a prins sfârcurile între dinți, continuând să le sugă pe rând, cu poftă. M-a întins pe pat și s-a urcat deasupra, cu spatele la mine. Mi-a prins pula ...



    Login