Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fanteziile erotice ale soției mele (4)
Autor : cezarsex - 2020-07-17
Citita de 10285 ori - Nota 5.01 (162 voturi)
Luizei abia i se trezise cheful de aventură, a vorbit cu niște prietene și a rămas la mare câteva zile.
Eu cu Nicoleta ne-am întors, drumul dându-ne ocazia să discutăm despre week-endul acela neașteptat de incitant. Mă surprindea dezinvoltura ei, îmi dădeam seama că dincolo de faptul că era satisfăcută de surpriza pe care mi-o făcuse îi făcea plăcere să facă dragoste cu altă femeie.
Stătea în mașină, în dreapta mea, total relaxată, într-o pereche de pantaloni scurți de jeans, atât de strâmți încât îi reliefau clar labiile și zâmbea, mulțumită de efectul pe care îl are asupra mea. Își trecea apăsat degetele peste pantalonii mei, iar penisul îi răspundea, împingând viguros țesătura subțire.
Am oprit într-o parcare, era deja întuneric și pustiu. Am scos-o din mașină, i-am desfăcut pantalonașii, tremurând de nerăbdare și am început să îi ling pizda, stând în genunchi în fața ei. Și-a trecut piciorul peste umărul meu, ghidându-mă cu mâna care îmi apăsa capul, iar apoi s-a sprijinit de portieră, oferindu-se. Era la fel de excitată ca și mine, i-am desfăcut fesele și am intrat apăsat. Am futut-o cu frenezie, ejaculând în ea chiar atunci când o altă mașină intrase în parcare. Ne-am îmbrăcat și am plecat râzând, cu sperma curgându-i pe pantalonii mulați.
- Auzi, prostuțule, tu chiar credeai că te las să pleci la curva aia? Nu mi-a fost simplu, dar știu că te-am cam neglijat. Oarecum mă așteptam la asta, dar a fost atât de aiurea încât m-am trezit și am știut că trebuie să schimb ceva ca să te țin. Știu că mă iubești, o să termini tu singur cu ea.
Am mârâit ceva, mai degrabă ca să îmi ascund surprinderea acestei discuții atât de directe. Am zâmbit, era bine să fii dorit.
Viața noastră sexuală devenise extrem de activă, ea era de data aceasta cea care dorea din ce în ce mai mult. Îi plăcea să mă călărească, cu fesele frumoase îndreptate spre fața mea, să mă lase să o penetrez în fund cu degetele sau vibratorul.
-Fuți două pule acum, o simți? O tachinam eu.
-Ohhh, da, răspundea cu capul pe spate, ținându-mi penisul tot în ea, mișcându-se doar apăsat pe capul lui și savurând senzația vibratorului care o penetra anal.
Știam că mă gândisem să o văd cu alți bărbați, îmi era evident acum că aștepta să o surprind cu asta, dar nu eram convins că sunt pregătit. Era a mea.
Ideea Nicoletei satifăcută de alte mădulare revenea, cu atât mai mare cu cât ea devenea și mai pasională și dornică de sex. Mi-am făcut cont pe un forum erotic, discuțiile de acolo mi se păreau destul de dezinhibate și lumea fără prejudecăți.
Am postat o poză cu picioarele ei larg desfăcute, cu degetele pe labiile delicioase și un anunț simplu – caut bărbați manierați, lipsiți de prejudecăți, cu care să îi oferim rafinamente erotice soției mele.
Dincolo de miștourile inevitabile de la comentarii, am primit în privat mai multe propuneri. Am ales doi bărbați însurați din Iași, nu voiam pe cineva aproape de București, preferam discreția bineînțeles. Ambii aveau în jur de 30 de ani, impresionau prin stilul fluent al scrisului și lejeritatea cu care abordau orice subiect. Am făcut schimb de poze, bănuiam că o vor atrage amândoi. Mădularele lor de 19-20 cm păreau gata să participe la partida la care mă gândeam.
I-am propus Nicoletei o excursie de câteva zile la Iași, a acceptat bucuroasă. Ne-m cazat la un conac în zonă, înconjurat de flori și viță de vie, un tablou romantic mai ales pe înserat, când soarele roșiatic se topea la asfințit, invitând luna să învăluie totul în mister.
Ne-am relaxat mai mult prima zi, iar seara i-am spus că am o surpriză pentru ea. I-am cerut să îmbrace cea mai sexy lenjerie și să ciocnească un pahar de vin cu mine. Stătea uimită, într-o amețitoare lenjerie din dantelă neagră, cu chiolței minusculi și portjartier și tocuri înalte.
Stabilisem ora cu cei doi, Dan și Sorin și am dezmierdat-o și sărutat-o până atunci. Era deja puțin excitată și nerăbdătoare. A tresărit la bătaia discretă la ușă, dar am legat-o la ochi cu o eșarfă de mătase și i-am spus să aștepte.
Cei doi bărbați au ajuns amândoi o dată, rămânând cu ochii ațintiți pe soția mea. Aveau și de ce, era extrem de sexy, o sexualitate rafinată, care avea totuși o nuanță foarte perversă datorită curbelor ei pline și feminine.
Le-am făcut un semn discret cu capul către ea, iar ei s-au apropiat, unul din spate și unul din față. Nicoleta a avut un prim gest de apărare, dar s-a relaxat rapid sub atingerea pricepută a mâinilor celor doi, care îi atingeau fesele, îi prindeau încet sânii tari și sfârcurile în palmă, le masau între degete, se strecurau între picioarele ei și îi mângâiau labiile răsfrânte.
Soția mea încerca să îi cunoască cu ajutorul mâinilor, îmi șoptea numele, așteptând să vadă dacă sunt unul dintre ei.
Dan a mângâit-o pe umeri, iar apoi a apăsat-o încet. Ea a înțeles și s-a așezat în genunchi, căutând cu mâinile penisurile, mângâindu-le prin pantaloni, încercând să le deschidă nasturii și curelele.
Dan și-a scos pula, un mădular noduros și venos, drept, cu capul belit și mare. Sorin i-a umplat exemplul, pula lui fiind la fel de lungă, dar mai subțire și curbată în sus. Ea i-a simțit, cu mâinile și a început să își treacă degetele peste mădulare, să le simtă, să le cuprindă ușor coaiele în palmă.
Dan a prins-o de cap și a obligat-o să îl ia în gură, iar ea s-a supus gemând pofticioasă. Buzele ei îl cuprindeau ca o ventuză, continuând să îl satisfacă pe celălalt cu mâna. Cei doi bărbați s-au apropiat, ea trecând de la unul la altul, cu aceeași plăcere nebună.
Sorin a ridicat-o și a pus-o capră, celălalt bărbat așezându-se pe pat și cerându-i să îl sugă mai tare și să se joace cu coaiele lui. L-am văzut cum stătea cu picioarele desfăcute, iar Nicoleta îi lingea coiale și sub ele, spre cur, înainte de a îl căuta și a-l lua iar în gură, din ce în ce mai adânc.
Cei trei erau prinși într-un futai care mă înnebunea, de plăcere și gelozie. Oare ea știa că nu sunt acolo? Trebuia să știe. M-am ridicat și i-am desfăcut legătura. S-a uitat...



    Login