Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFanteziile erotice ale soției mele (2)
Autor : cezarsex - 2020-07-14
Citita de 10338 ori - Nota 7.99 (67 voturi)
Citiți și partea 1 a povestirii.

Viața noastră sexuală devenise mult mai incitantă, reveniseră micile surprize și cheful Nicoletei, care se dăruia cu pasiune și lăsa să cadă micile tabuuri care existaseră între noi.

M-a mirat cum sexul anal, altă dată abandonat și scos din discuție fără să fie nici măcar încercat așa cum trebuie devenise unul dintre deliciile pe care le încercam deseori împreună. După o vizită le sex shop, de la care plecasem cu un vibrator și un tub mare de lubrifiant, Nicoleta a vrut să încerce dubla penetrare. Așezată capră, a început să își maseze anusul cu lubrifiantul și să se penetreze încet cu un deget. Cu cealaltă mână și-a trecut vibratorul peste labii, insistând pe clitoris, iar apoi l-a băgat în pizdă, mișcându-l cu gesturi scurte.

S-a relaxat când m-am apropiat de ea și capul gros al pulii și-a făcut loc în curul ei strâmt. A accelerat mișcarea cu care se penetra cu pula din silicon, iar pe a mea o savura, luând-o adânc, între fesele ei frumoase. A avut unul dintre cele mai intense orgasme, s-a prăbușit pe pat, tremurând, râzând și de atunci am reluat de mai multe ori acel joc al nostru cu prietenul de cauciuc. Mă gâdeam că poate ar fi deschisă pentru o partidă în trei, era o idee pe care merita să o discutăm.

Cu Iuliana povestea nu era la fel de simplă, apetitul ei sexual enorm se cerea satisfăcut, iar femeia nu ezitase să mă tragă într-un colț la țigară la birou și să mă întrebe de ce nu ne mai vedeam, reamintindu-mi că futaiul nostru nu avea de-a face cu relațiile. Nu voiam să renunț, partea aceea a sexualității fără limite îmi revenea, deși diminuată de data aceasta.

Am urmat fără să stau pe gânduri invitația ei primită pe WhatsApp de a ne vedeam într-unul dintre micile hoteluri ascunse pe la marginea orașului. Mi-a deschis ușa camerei, iar imaginea ei mi-a întărit pula imediat. Body-ul decupat, lăsa sânii cu sfârcurile deja tari la vedere, iar despicătura de la pizdă te chema la futai.

Am vrut să o pun în patru labe și să o posed, dar ea m-a împins și mi-a cerut să mă întind pe pat. M-a dezbrăcat și m-a încătușat de mâini și de picioare de barele metalice ale patului. Pula îmi zvâcnea de dorință, iar ea doar mă provoca, lingând-o, jucându-se cu capul ei, frecând-o încet între mâini și oprindu-se când plăcerea îmi trecea fiori prin coaie și abdomen. Și-a aprins o țigară și a fumat cu gesturi lente, privindu-mă pervers.

I-am cerut un fum și mi-a dat, nu înainte de a și-o trece peste labii.

-Îți place?

- Ohhh da, am spus eu. Deja tremuram de dorință și nici măcar nu puteam să îmi frec singur pula.

S-a urcat pe fața mea, dându-mi să îi sug labiile, apăsându-se cu clitorisul peste limba cu care mă străduiam să mă simt mai bine. S-a ridicat în genunchi, rămânând deasupra feței mele și am văzut cum jetul subțire de urină îmi acoperă fața. Era sărat, îi simțeam aroma pizdei. Am încercat să îl beau pe tot, iar ea m-a sărutat, apăsat, căutându-mi limba.

S-a așezat peste mădularul meu și se juca cu el, trecându-i capul pelit peste vulvă. Am simțit-o cum îl freca de clitorisul erect, în timp ce degetele ei lungi se jucau apăsat cu labiile. M-a cuprins între ele și s-a apăsat cu un icnet, lăsându-mi pula să alunece până la capăt.

Se ridica și se apăsa lent, lăsându-mă să o simt cum se mulează pe mine, cum seva ei îmi alunecă pe coaie. Mirosea a sex, sărat, dulceag, iar ea mă călărea așa cum dorea, ca pe un vibrator care i se supune dorințelor.

Stăte...



    Login