Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFantezii implinite (partea a II-a)
Autor : unqnick - 2010-02-05
Citita de 15937 ori - Nota 7.65 (20 voturi)
Suzy veni ciripind de la baie cu un prosop in jurul mijlocului si se aseza intre cei doi tragandu-i mai aproape. Satisfactia i se citea pe fata si se lipi recunoscatoare de ei apucandu-i de pulile semierecte. Il saruta lung pe gura pe Gelu apoi se intoarse spre Traian. Acesta ezita o clipa dar ii intoarse sarutarea surprins de limba ei care cauta limba lui. Dana continua sa il sarute si se frece de el.
Excitat la gandul partidei pe care urma sa o aiba a doua zi Traian incepu sa-i framinte sanii cu patima. Il enerva totusi prezenta lui Gelu si il dracuia in gand. Suzy ii lua iar mana si i-o puse intre picioare. Pielea fina si proaspat rasa il excita si mai tare, incerca sa-i bage un dege in pizda
- Oh ce pasarica minunata.....vreau sa te fut iar......sa te fut...., gafaia el
- Da....dar mai intai sarut-o te rog......vreau sa-mi dai limbi tigrule....
Gelu se retrase ca sa le faca loc amuzat de impetuozitatea cu care Traian tabarase pe Suzy. O privea ingaduitor si ii facu cu ochiul cand ii intalni privirea recunoscatoare. Ridicase si desfacuse larg picioarele, lasata pe spate, oferindu-i lui Traian o pizda cu labii grasute si lindic intarit. Gelu, inspirat, incepu sa le faca fotografii pentru a i le arata mai tarziu lui Suzy.
Traian o lingea excitat scormonind cu limba fiecare coltisor, sugea indelung lindicul facand-o sa chiuie de placere. Suzy dorise sa-i dea limbi de cand il vazuse si acum se bucura de senzatiile innebunitoare care o cuprinsesera, strangandu-i capul cu pulpele. Traian se excitase peste masura si isi ridica brusc capul dintre picioarele ei.
- Oh, nu....mai vreau....nu te opri...era asa bine
- Pe dracu, vreau sa te fut, iti dau limbi maine....acum o sa.....aaahhhh
- Stai usor....ma doare...ce faci ?
- Taci dracu’ ....lasa-ma ca m-ai inebunit.....uite ce tare e.....iti place ?
- Traian....nu asa.....mai incet...au...au....parca ai inebunit .....ohhh......aaahhhhh...asa e mai bine....da aa..aaa...aaa...fute-ma...fute-ma taurule.....au...au.....ohhhh.....daaa.
Izbiturile lui Traian continuau intr-un ritm mai potolit, coaiele o izbeu de fiecare data peste buci. Ii ridica genunchii la piept facand-o pachet si intra in ea gemand.
Gelu continua sa le faca poze si asta il enerva pe Traian. Incepu sa se miste infipt in ea cu pula incordata. Suzy era cand incantata cand tresarea de durere. Parul de la pula lui o freca placut pe fruntea rasa a pizdii si in curind era fleasca, firicele de zeama scurandu-i-se spre gaura curului gadiland-o dar miscarile lui brutale ii stricau toata placerea.
Traian ii desfacu larg picioarele si incepu sa o frece cu capul pulii la lindic, Continua, vazand ca ii place, alternand frecatul cu cite o penetrare scurta. Isi plimba pula si peste gaura curului care se cascase putin de excitare. Nu ezita si se infipse incet in noul orificiu descoperit.
- Au....au... ma doare.... nu asa......sa ma ung mai intai cu ....gemu Suzy
- Merge si asa, stai in pula mea nu te mai feri, spuse el turbat
Traian lasa ca curga putina saliva pe capul pulii apoi incepu incet incet sa avanseze ajutat si de Suzy care se masturba ca sa isi sporeasca starea de excitare
- Bai Gelule nu stiam ca-i place sa se futa si in cur nevasta-ta
Lucrurile nu evoluau cum trebuie, Traian era din ce in ce mai brutal si Suzy se chinuia sa nu arate ca sa nu il supere pe Gelu. Sperma fierbinte care o inunda o scapa de chin. Traian isi scoase pula afara cu zgomot privind sperma care incepuse sa se scurga. Se apleca peste Suzy si o saruta inebunit dar aceasta nu ii raspunse la fel
- Te rog sa ma ierti, nu stiu ce m-a apucat....parca eram nebun...doaream asa de mult sa te fut si m-am purtat ca un badaran.
- Am vazut, nu stiam ce se intampla cu tine.
- Te rog sa ma ierti ii sopti el la ureche. Alta data nu se mai intampla, iti promit. Am sa vin maine dimineata sa ne futem in liniste dupa ce pleaca Gelu.
- Da-te la o parte ca-mi iese toata sperma pe cuvertura
Suzy pleca la baie cu prosopul intre picioare si cand se intoarse nu il gasi decat pe Gelu care privea pozele pe display-ul aparatului.
- A plecat prietenul tau ? N-a vrut sa mai stea ? Vroiam o explicatie de la el. A fost cam badaran a doua oara spuse ea aruncandu-si halatul.
- Am vazut. S-a imbracat fara o vorba si a plecat. N-am vrut sa intervin dar nu asa m-am gandit ca o sa iasa. Macar ti-a placut cum te-a futut scumpa mea?
- Oh dragule, prima data ati fost nemaipomeniti chiar ma bucuram pentru ca il remarcasem si eu. Dar e putin cam golan si nu cred ca mai vreau sa vina si alta data. Atunci cand m-a futut in cur mi-a stricat toata placerea, ma excitases asa de mult si a fost prea brutal. Stii ce mi-a spus ?
- Ce anume ?
- Ca o sa vina maine cand nu o sa fii acasa sa ma futa.
- Si tu ce i-ai spus ?
- Pai nu i-am spus nimic dar oricum fara tine nu as fi facut-o, ma stii doar dar sa fiu sincera, desi are o pula grozava nu mai imi place de el, e badaran lipsit de maniere. Ar fi bine sa nu-l mai chemam.
- Imi pare rau ca a iesit asa.
- A, nuuuu sa stii ca mi-a placut enorm sa ma fut de fata cu tine. Este asa de excitant si palpitant iar tu ai fost un dulce.
- Sa stii ca si eu sunt multumit, doream sa te vad cum te futi cu altul si a fost nemaipomenit. Erai transfigurata de placere. Stii...si mie mi-a spus ca vrea sa te mai futa ...tot asa, cand nu sunt acasa.
- Cum ? Cand ti-a spus ?
- Cand erai la baie.
- Si tu ce i-ai spus ? Ca esti de acord ? Nu sti ca nu ma fut cu altii doar asa....am cautat senzatii noi.....pula ai si tu slava domnului si ce pula
Se cuibari langa el sarutandu-l.
- Ei, cum sa spun asa ceva iubit-o. I-am spus ca nu o sa vrei si a insistat atat, a vrut sa faca si pariu tampitul era asa de sigur pe el.
- Ce sa-ti spun. Trebuia sa il lasi sa incerce. Se convingea singur.
- Stii ce ? I-am spus ca o sa lipsesc maine o ora si daca reuseste sa te convinga o sa poata sa te futa cand vrea muschii lui, dar sunt sigur ca nu va fi asa.
- Oh iubitule, ce mare incredere ai in mine. Pai nu o sa pleci nicaieri, o sa stai ascuns in baie si o sa asculti totul si cand vrei tu o sa iesi de acolo.
Telefonul suna si Gelu raspunse. Era Traian. Apasa pe specker ca sa auda si Suzy.
- Batrane, m-a cam luat valul. Sper ca nu te-ai suparat pe mine.
- Nu draga, de ce ?
- Pai m-a excitat prea tare nevasta-ta si m-am purtat cu ea ca si cu curvele mele
- Vezi Traiane ar trebui sa mai futi si tu cate o doamna din cand in cand sa te obisnuiesti, rase Gelu facandu-i cu ochiul lui Suzy.
- Hai ca esti tare, rase Traian. Auzi, ramane asa cum am vorbit. Ai zis ca pe la 10 pleci. E si ea de acord.
- Asa a zis ea ? Bine draga. Am mai zis ca daca o convigi sa se futa cu tine ma dau batut si poti sa o futi oricand si de cate ori vrei
- OK Gelule, ce pula o asteapta maine pe nevasta-ta. Sa vezi ca o sa-i placa mai mult cu mine decat cu tine. Hai pa.
- Prostu’ dracului. Daca nu era asa de sigur pe el poate ma mai futea si alta data, pe bune, mi-a placut cum m-a futut.... dar golanul tot golan ramane. Noroc ca am un barbatel misto cu o pula mare care uite cum se scoala....
Si-au petrecut toata seara futandu-se cu o patima mai mare ca pana atunci. Gelu era incantat ca avusese o idee asa de buna si ca trezise in Suzy energii noi. La sfarsitul unui numar salbatic ramasese infipt in ea si Suzy printre lacrimi de placere, gafaind de efort ii soptea vorbe de gragoste la ureche
- Iubitule, ce bine a fost......te iubesc asa de mult.....ma futi asa de bine.....am sa .te rog.......vreau sa te rog ceva.
- Ce anume iubitel ?
- Stii.... am zis atunci ca poate o sa o faci si tu cu alta.....si eu sa va privesc...
- Da ? Ti-ar placea ? o sa cautam pe cineva sa...
- Nu , te rog sa nu o mai facem, te vreau numai pentru mine.....nu cred ca as putea sa vad cum o futi pe alta si aia geme de placere.
- Bine, bine nebunatico. Hotaraste-te odata. Facem cum vrei tu.
- Iubitule ?
- Spune draga mea
- Dar ...asa...din cand in cand crezi ca....am mai putea sa chemam pe cineva....
- Cum sa nu iubito, o saruta el de cate ori o sa vrei tu dar nu mai chemam cunoscuti cred ca e mai excitant sa o facem cu necunoscuti sa nu ne creem obligatii
- Ce mult te iubesc eu iubitelule, numai gandul ma excita iar....uite vad ca ti s-a intarit iar......ooohhh ce tare e....fute-ma dragule......rupe-ma.......aahh ...daaaa....
Dimineata pe la noua isi beau cafeaua cand telefonul suna si de data asta raspunse Suzy.
- Suzy, ce bine ca ai raspuns tu. Sunt Traian. M-am gandit toata noaptea la tine, si acum am pula sculata, deabia astept sa vin sa te fut. Am plecat excitat de la voi si nu mi-a trecut nici acum. Sa stii ca am vorbit cu Gelu, a spus ca o sa plece.
- A plecat deja, ii facu Sali semn lui Gelu. Dar n-am inteles, ce vorba e aia ,,vin sa te fut’’ nu crezi ca trebuie sa vreau si eu ?
- O cum sa nu scumpete, cred ca iti lasa gura apa de pe acum dar te rupi tu in figuri, cred ca deabia astepti sa ti-o trag. Dar mai intai imi esti datoare cu o muie de incalzire cum stii tu.
Suzy vru sa-i tranteasca telefonul in nas dar Gelu ii facu semn sa continue..
- Uite la el ce sigur este, ce crezi ca sunt o curva oarecare ? Nu ma convingi tu asa usor chiar daca m-ai futut ieri.
- Ai uitat ca mi-ai supt si pula gagico. Hai ca nu mai pot, intr-un sfert de ora sunt la tine
- Fa cum vrei.
Razand, Gelu isi lua cafeaua si merse in baie iar Suzy se imbraca rapid cu niste blugi stramti si un pulovar larg peste un tricou mulat, taman la timp ca sa raspunda la use.
- Buna, am ajuns mai devreme chiar, nu mai puteam de nerabdare
- Puteai sa spui sarutmainile mai intai
- Scuze Suzy, sarutmainile
- Acum , degeaba. Ia loc pe fotoliu.
- De ce esti asa distanta ? La telefon credeam ca.vrei numai sa te joci cu mine, sa ma intarati.
- Poate...stiu eu ? Ce faci il astepti pe Gelu ?
- Pe dracu, am venit sa ne futem, vreau sa-ti arat cat sunt de bun, am vazut ca ieri ti-a placut cum te-am futut
- Hei, hei stai usor....nu te repezi asa ...ce crezi ca sunt o catea in calduri ?
- Nu ma mai chinui....ieri erai moarta dupa pula......
- Si de unde ai mai scos-o si pe asta ca n-as fi si acum ? Auzi...stiii ce ? vad ca esti excitat tare.......ti s-a sculat , ii fixa umflatura din pantalonii largi
- Mai intrebi se foi el pe fotoliu masandu-si pula prin pantaloni
- Trebuie sa ma excit si eu.....ia aratami-o ca sa ma conving...
Traian isi lasa pantalonii si chilotii in vine frecandu-se si belind pula care cata erecta spre Suzy.
- O daaaa.... asta e bunatatea aia de pula care m-a futut ieri de ma capiase, il intarata ea din nou. Vrei sa faci ceva pentru mine ?
- Spune...orice...mai intrebi ?....Tu ce faci nu te dezbraci ca acum vine Gelu....
- Nici o graba, o sa mai lipseasca inca vre-o doua ore, avem tot timpul. Stii ceva... nu sunt pregatita inca. Vrei sa faci putin laba ca sa ma excit.
Traian se masturba furios privind-o cum isi scoate pulovarul.
- Spuneai ca vroiai de mult sa ma futi tigrule ? Esti multumit ca ne-am tras-o ieri
- Oh...am facut si pariu cu baietii ca de-acum o sa ne futem cand vrem. Sa stii ca te mai vor si ei, le-am povestit ce pizda misto ai si ca te futi si-n cur. Oh hai ca nu mai pot uite cum s-a inrosit...
- Stai vreau sa am o amintire de la tine inainte de a deveni amanti pe bune, vreau sa te vad cum ejaculezi sa pot sa imi aduc aminte de cate ori privesc.....
- Ce esti nebuna sa ma filmezi ?...cum ma ....
- Te rog Traiane, uite simt ca sunt aproape gata, o sa-ti sug pula dupa aia de cate ori vrei si sa ma futi unde si cum vrei tu si prietenii tai.
Isi dadu jos maieul jucandu-se cu sanii, isi desfacu cureaua de la pantaloni si fermoarul dar nu si-i dadu jos
- Hai fii intelegator am si eu hachitele mele de gagica.....uite ce pula mare ai si cum ma vrea saracuta il intarata iar.
- Bine, bine....oh ce ma chinui... o sa te rup dupa asta....
Incepu sa-l filmeze cu camera cum se masturbeaza cu ochii cascati la ea. Se freaca cu mana libera la pizda ca sa il excite si mai tare. Era prea incalzit si derutat asa ca sperma tasni groasa din pula. Incerca sa o opreasca ca sa nu murdareasca covorul si se naclai tot pe maini
- Acum e bine ?
- E foarte bine, tigrule, Pentru azi e destul. Eu zic sa te imbraci si sa pleci.
- Cum....ai facut misto de mine ? Bagami-as pula, imi faci mie una ca asta. Ieri imi cereai sa te fut cu barbatu de fata si azi te rupi in figuri. Futu-te-n gura, ori cazi la asternut ori o sa umplu tirgul sa stie toata lumea cum te futi .
- Vezi cum iese la iveala badaranul din tine, mi-am dat seama de ieri cand m-ai futut a doua oara. Pacat de tine ai o pula grozava dar caracter infect.
Traian o privea interzis si se stergea cu un prosop pe care i-l aruncase ea. Isi reveni incet si incepu sa rada.
- Uite care e treaba, am si eu o rabdare a mea. Cred ca m-am prins, nu vrei sa stie Gelu. Uite, plec ca sa nu ma gaseasca el aici dar te astept peste jumatate de ora in fata la cofetaria de pe colt. Mergem la mine unde o sa faci ce o sa spun eu , daca nu, vorbesc serios o sa umplu targul despre voi ciudatilor.
- Serios ? Incearca numai. Cine o sa te creada mai ales ca o sa am grije sa pun pe Net si filmuletul cu tine cum ti-o iei la laba.....taurasule.....tigrisorule.....
- Ce ? cum ? Da incoace imediat....se repezi el dar se misca greu cu pantalonii in vine.
- Hai ca ai fost mare Traiane dar nu ai stofa de avocat nu ai reusit sa o convingi o apara Gelu iesind din bucatarie si lua aparatul de la Suzy. Vezi ? Ti-am zis eu ca n-ai spor.
- Bagami-as pula-n norocul vostru, v-ati vorbit sa ma faceti
- Sa stii ca nu-ti port pica, ai vazut ca te-am primit cu toata dragostea ca sa ne simtim bine si noi si sa ai si tu placerea ta dar ai stricat totul. Asta e. Adio si un praz verde.
- Bagami-as.....
- Si apropo’ daca esti discret iti garantez ca nu o sa afle nimeni cum te ma...



    Login