Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

fantezie cu o fantezie de-a mea
Autor : xxxady - 2010-12-15
Citita de 8845 ori - Nota 7.25 (20 voturi)
Afara era o seara de toamna cu frig si ploaie marunta si deasa . Avusesem o zi obositoare si plina de stress. Ma grabeam spre casa, era ziua mea azi si nu vroiam sa intarzii mai mult de atat, sotia ma astepta sa sarbatorim impreuna. Parchez masina , urc grabit scarile, descui usa si raman unpic uimit cand aud rasete si o alta voce decat a sotiei. Intru zgribulit de frig in casa si sotia i-mi sare in brate, ma saruta si se lipeste foarte lasciv de mine.
-Mai veneai? Zice ea si i-mi arunca o privire plina de intelesuri .
-Avem oaspeti , vino sa-ti prezint pe cineva.
Intru in sufragerie si pe canapea vad asezata comod o tipa roscata si cu parul cret, numai inele.
Se ridica ,zic “saru’ mana”, ma uit urat pe ea ca-mi strica toate planurile cu care venisem in cap acasa. Vad ca e destul de draguta, miniona cu niste sani ridicati pana in gat de un sutien ce statea sa se rupa.
Sotia ma indeamna sa ma asez pe canapea ,se pune in bratele mele i-si pune mainile dupa gatul meu si ma priveste complice:
-Du-te si fa un dus cat mai stam noi de vorba ca fetele. Nu plecam nicaieri, te asteptam aici sa-ti primesti cadoul.
Si ma impinge usor spre baie.
Plec in baie destul de morocanos cand i-mi fulgera prin cap o discutie avuta cu sotia.
In urma cu cateva luni avusesem o discutie despre o fantezie din tinerete ,fantezie pe care cred ca o au toti barbatii, sex cu doua femei. Suntem casatoriti de multi ani, ne iubim foarte mult, facem sex ca disperatii si sex de calitate chiar. Discutam tot ce ne trecem prin cap si facem ce ne place in pat. Cand am venit cu idea nu a fost de accord, a zis ca nu vrea sa ma imparta cu alta femeie. Am inteles temerile ei si am zis ca stabilim niste reguli, ca eu nu am voie sa ma ating de cealalta femeie , ca eu o fut pe ea si cealalta femeie sa o mangaie si sa o excite pe ea. Nu a fost de accord oricat am incercat sa o conving, nu credea ca pot eu sa stau sa nu ma ating de cealalta femeie. A ramas ca nu .
Stau sub dus si-mi aduc aminte de toata discutia avuta cu sotia in urma cu cateva luni si la primirea plina de subintelesuri pe care am avut-o can am sosit acasa. Lustruiesc pula bine cu gandul la ce m-ar putea astep in camera alaturata. Dar totusi nu sunt sigur, prea a fost un refuz categoric.
Ies de sub dus si ma indrept spre sufragerie plin de ganduri si vise. Fetele gusta din paharele de vin si vorbesc banalitati.
-Hai draga sa bei si tu un pahar de vin cu noi.
Primesc un pahar de vin si ma asez parca stingher pe canapeaua mea din casa mea. Ciudat
Beau paharul tot si spun ca mi-a fost sete.
Sotia se aseaza in bratele mele si ma saruta usor pe ochi , pe gura pe gat. Incepusem sa ard tot, nu stiam ce sa fac , ma blocasem . Cum sa reactionez, cand stiam ca sotia nu vroia sex in trei?
Ii raspund timid, mai mult tamp decat timid la saruturi. Vazand ca eu sunt in incurcatura sotia coboara o mana pe penisul meu déja sculat.
- Oooo , ce avem aici! Si se apuca sa-l mangaie usor.
Roscovana tragea din tigara si se uita la noi.
Sotia scoate pula intarita din pataloni si ii spune roscatei:
-Nu uita ce am discutat!
Ma uit intai la roscata care da din cap ca a inteles si apoi la sotia mea care incepuse sa dea cu limba usor pe capul intarit si inrosit de dorinta. Linge usor si ii mai da cate un pupic. Se opreste i-mi da pantaloni si tricoul jos, se dezbraca si ea si ramane in chilotei si sutien. Ma intinde sa stau rezemat de spatarul canapelei si mi-o ia in gura usor. Scap un geamat de placer si cu coada ochiului o vad pe roscata cum stinge tigara. Se ridica si incepe sa se dezbrace. Desface sutienul si ies la iveala sanii mari si frumos conturati. Nu stiam la care sa ma mai uit la nevastamea care déjà lustruia si sugea cu sarg pula sau la cealalta femeie care-si dadea chiloteii jos si-mi arata o pizda proaspat epilata. Dilemma mea a fost rezolvata rapid caci roscata s-a indreptat spre sotia mea si a inceput sa o mangaie usor cu unghiile pe spate. Sotia mea nu zice nimic si nici nu intoarce privirea, este ocupata , are grija de pula mea, o mangaie, o linge, o suge. Roscata se apleaca apleaca si o saruta pe spate, pe gat si o vad cum se cabreaza sub atingerile si saruturile altei femei. Un geamat ii scapa cu greu din gura plina de pula mea.
-Deci ii place! Gandesc eu si incerc cu greu sa-mi aduc aminte tot ce am discutat cu luni in urma despre ce am voie sa fac si ce nu ca sa nu fac vre-o prostie si sa stric toata atmosfera.
Ii da sutienul jos si incepe sa-i maseze sanii intariti, cuprinde un sfarc cu buzele umede si o mana ii coboara intre picioarele sotiei.
La privirea unei asemenea scene simt ca-mi vine sa termin si dau sa ma retrag putin.
Nevastamea sesizeaza gestul meu si se opreste din supt. Mi-o mangaie usor si ma linge pe coaie, stie ca-mi place foarte mult. Cu o mana i-si da chilotei jos si se lasa prada saruturilor si mangaierilor roscatei.
Eram martor la cel mai frumos spectacol asa cum stateam eu pe canapea cu sotia asezata jos in patru labe mangaindu-mi pula si coaiele ci cu cealalta femeie la spatele ei mangaind-o si sarutand-o.
Dar totusi vreau sa vad mai mult. Le opresc pe fete si le zic sa scimbam pozitia. Le iau frumos de manute si i-mi intind nevasta pe spate cu picioarele indoite si desfacute iar pe roscata o pun intre picioarele ei .
Ii fac semn sa treaca la treaba . Limba ei micuta se plimba jucausa pe buzele mari ale pizdei sotiei mele si din cand in cand atinge ca din greseala clitorisul déjà intarit. Desface cu doua degete buzele mari si se opreste si asupra buselor mici. Le linge usor de jos in sus. Sotia mea ma prinde cu mana de pula sculata si mi-o trage spre gura ei flamanda. Mi-o suge usor si din cand in cand o scoate din gura si mai ascapa cate in geamat de placere. Ma uitam cand la gura sotiei mele care-mi inghitea pula din ce in ce mai mult cand la pizda ei care era plina de zeama fiind linsa de o femeie.
Roscovana infige mainile in bucile sotiei mele si ii ridica fundul mai sus. Limba ei cauta acum intrarea vaginului , se misca usor in cerc chiar la intrare apo...



    Login