Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

fantezia care o visez in fiecare zi
Autor : igari - 2015-01-13
Citita de 4825 ori - Nota 5.05 (19 voturi)
Intro seara calduroasa de vara ne intilnisem pentru a cincea oara doar noi trei ca sa petrecem timpul timpul liber si tot odata sa servim si ceva bautura! Am servit citeva pahare de vin alb, cred ca suficient pentru o dispozitie buna si curaj de a incepe o discutie care demult astept momentul ca sa o incep! Aratau superb ambele, le mincam din priviri fara jena si le zâmbeam scurt cind observau ca ma uit atit de insistent la ele! Iubita mea Alina era imbracata intro maicuta cu decolteu si o pereche de sorti scurti care ii puneau in evidenta picioarele frumoase corpul atragator,iar prietena ei Corina intro maicuta cei punea sinii in evidenta si fustita putin mai sus de genunchi,era si ea foarte atragatoare si sexi. Stateam pe patul mare si incapator pentru toti trei! Tot discutind din tema in tema,nustiu cum sa ajuns la tema relatiilor sexuale si fanteziilor care persista la virata noastra,o tema foarte buna pentru mine ca sa trec la gindurile mele ascunse care ma macina de ceva vreme si care leam impartasit cu Alina,dar am hotarit ca sa lasam toate la timpup lor! Tot discutind asa am inceput sa torn inca cite un pahat de vin in timp ce ma uitam in privirile lor gingase care parca stiau ce ginduri am si abia asteptau sa le impartasesc cu ele. Si la un moment dat le intreb putin cam timid,sau parca cu putina teama, dar hotarit si entuziasmat in acelasi timp.
Eu: Nu vreau sa par nesimtit sau egoist, dar ce ziceti daca am face sex in trei?
Facindumi ambele o privire strapungatoare,dar care ma excita si mai tare fiindca simteam ca parca amus o sami iasa penisul din pantalonii care stateau mai mult strins decit larg caci daca ma ridicam in picioare cu siguranta ca se vedea prin ei cit de tare sunt excitat! Dupa un moment de tacere totala ca se auzea doar muzica lenta care rasuna in camera,Alina se uita putin la Corina,apoi isi intoarce privirea spre mine si zice.
Alina: Tu glumesti?!!
Iar Corina parca nedumerita,zice.
Corina: Mdaaa...
Eu: Nu glumesc,vorbesc foarte serios, de ce nam faceo?! Ne simtim bine impreuna,nu vad vreun motiv ce near impiedica sa ne simtim si mai minunat dupa o saptamina incarcata si obositoare!
Corina: Da,dar cum sa facem sex in trei,voi sunteti impreuna de atita timp?!
Eu: Cu atit mai mult,ne cunoastem foarte bine,avem incredere unul in celalalt si ar fi super sa me alintam sexual intrun mod mai special!
Alina: Nustiu nu cred ca ar trebui sa ne grabim sa facem pasul acesta,totusi este vorba de ceva foarte serios!
Eu: Stiu iubito, dar ai incredere si o sa vezi ca o sa fiti foarte placut surprinse si satisfacute,o sa ne simtim bine,sincer! Hai sa facem un dus si sa lasam lucrurile sa mearga de la sine!
Alina: Mmm,nustiu ce sa zic...
Cam nesigura zice ea, dar parca curioasa,oare cum va fi prima experienta de genul acesta.
Eu: Mergeți voi primelesi faceti un dus,iar eu fac putina ordine aici si ma alatur si eu voua imediat! Simtitiva libere si totul va fi bine!
ALINA: Nu bine,hai so facem, fie ceo fi!
In tot acest timp Corina privea la noi si parca ii straluciau ochii!
Corina: ok,hai dar sa facem un dus, tot odata ne si racorim un pic.
In timp ce ele se pregateau de dus,eu cu o fata multumita si nerqbdatoare de clipele ce urmau sa fie,si gindinduma ca insfirsit miam luat inima in dinti si am facut un prim pas spre împlinirea unei famtezii,faceam putina ordine pe pat.
Ele deja aveau vreo cinci minute decind intrase in baie,mam pornit si eu sa fac un fus si sa ma bucur de imaginea care urma sa o vad. Doua fete goale sub dus,care urmau sa ma inebuneasca cu splendoarea corpurilor si minunatia de care aceam parte!
Cind am intrat in baie ele erau complet goale si se clateau cu apa calda care facuse aburi in camera si dadeau tonul actiunilor ce se petreceau in fata mea. Leam privot atwnt corpurile,Corina arata la fel de superb din toate punctele de vedere ca si scumpa mea iubita! Observasem ca erau ambele excitate, pentru ca sinii devenise mai incordati parca,si sfircurile mai evidentiate,iar clitorisul umed si putin pronuntat. Ambele erau rase ingrijit si gata de atac!
La un moment dat au dat sa se intoarca, cind pe neașteptate sau pomenit cu buzele subțiri si moi una linga alta,iar sfircurile parca se impungeau una pe alta si nusi gaseau locul! Au încremenit pentru o secunda,cind de la excitatia care se marea pe clipa ce trece au inceput sa se sarute si sa se mingie reciproc, putin timide dar increzute! Eu mam apropiat de ele si leam pus miinile pe fund,coborind sigur spre clitorisul lor excitat,pentru a le satisface si mai mult! A durat citeva secunde momentul acesta,cind deodată Alina ii sopteste Corinei.
ALINA: Intoarcete putin cu spatele si pune piciorul pe margine ca sa ma bucur de clitorisul tau care ma inebuneste!
Corina fara a zice ceva face intocmai cu ia zis ea.
Incepind sa o satisfaca oral cu citeva saruturi pasionale si nerabdatoare!
Corina: Oh,daaa, nu mai pot simt ca imi ies din minti,asa,asa...
Eu privindu-le fascinat de imaginea care mio ofera,am inceput sa o sarut pasional pe Corina, in ce le mingiam sinii la amindoua,iar cind am simtit limbile cum se joaca in gura, simteam cum ejaculez!
La in moment dat Alina a dorin sa schimbe pozitia,pentru ca am i era incomos si nu se putea concentra la clitorisul superb care il avea intre buzele ei dulci.
A mai durat putin scena super care se petrecea in vazul meu,dupa care Alina a zis.
Alina: Hai noi iesim, iar tu fa repede un dus si vii in camera ca noi nu mai avem rabdare sa ne bucuram de ala micu,nui asa? Zice privind spre ea.
Corina: Sigur draga!
Sau sters in graba si sau imbracat cu lenjeria sexi care o aveau cu ele. Iar eu am sarit repede la dus si mam clatit bine ca sa fie totul super penteu momentele care urmeaza!
Dupa ce am terminat si eu dusul am pornit spre camera unde leam surprins,sarutinduse ai mingiinduse in cobtinuare,insa fara graba pentru ca ma asteptau si pe mine!
Dupa care mam alaturat lor si am inceput sa ne sa...



    Login