Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Facut sandwitch de un cuplu
Autor : aquariul - 2018-09-15
Citita de 16237 ori - Nota 5.07 (74 voturi)
Am terminat treaba la birou, nu stiu cum am reusit sa ma concentrez in a doua parte a zilei sa finalizez proiectele. Mesajul cuplului cu care vorbisem cateva saptamani in urma ma excitase: vino diseara la noi sa punem in practica ce am povestit. Imi dadusera si adresa si ora 9 seara ca timp de sosire.
Inima imi batea ca la intalnirile adolescentine din liceu sau facultate. Am venit si am luat alta camasa si pantaloni, chiloti oricum nu port de obicei. Mi-am pus lucrurile de schimb in geanta si am urcat in masina. La 9 fara zece sunam la usa apartamentului. A raspuns ea, imbracata intr-o tinuta sumara – un furou transparent rosu, pe sub care se puteau ghici toate formele. I-am dat buchetul de flori si sticla de Merlot si am intrat dupa ea in hol.
Buna, eu sunt Flori si domnul acesta (venise si el intre timp) este Mihai. Am dat mainile zambind complice, ne cunoasteam online interiorul gandurilor, acum faceau cunostinta si corpurile noastre. El era imbracat lejer, intr-o pereche de boxeri. Flori mi-a facut cu ochiul si m-a indemnat– intra dragule si fa un dus, sa te imbraci si tu mai lejer.
M-am conformat (doar ma rugase o doamna frumoasa) si am facut un dus (simteam oricum nevoia de unul rece). Am scos din geanta portjartiere si anal plug-ul si mi le-am pus. Penisul imi atarna flasc si ma simteam bine asa pervers imbracat, vorbisem cu ei sa le arat cum imi sta in timpul discutiilor noastre online.
Am iesit timid din dus...era prima data cand defilam in fata unui cuplu. Ei stateau in living cu cate un pahar de vin rosu in mana.
Heiii...dar uite ce bine iti sta, mai bine decat in poze, a izbucnit Flori. Mihai a venit langa mine si m-a mangaiat pe fund...bravo, chiar iti sta foarte bine cu ele, felicitari...in timp ce imi tragea o palma peste fund zambind.
Stiau ca de acum pot face orice doresc cu mine, si asta aducea tuturor o stare de relaxare si excitare. Nu ne grabeam, am vorbit putin in jurul sticlei de vin, am ras de viata si de situatiile ciudate care se creeaza atunci cand ii dam prea mare importanta.
Deodata Flori si-a adus aminte...hei, dar ia sa vad anal plug ul. M-am ridicat si le-am facut o prezentare a funduletului, proaspat ras si foarte curat. Jucaria stralucea dintre buci si amandoi mi-au mangaiat interiorul fundului, usor si suav. Imi placea senzatia, nu se grabeau si alternau jocurile erotice cu relaxarea, formand o atmosfera de flirt foarte placuta si calduta.
Au aprins o lampa in colt si camera s-a invaluit intr-o lumina rosie, difuza. Muzica relaxanta se auzea relaxand toata atmosfera.
Flori a inceput sa danseze si m-a invitat sa o insotesc. Am luat-o in brate usor si Mihai a venit pe la spatele ei. Ne miscat in tandem, ea in mijlocul nostru si cu mainile pe bucile mele, strangandu-le usor. Eu mangaiam funduletul ei si penisul lui Mihai, ce incepuse sa dea semne de trezire.
Dupa o vreme, Flori s-a apropiat de canapea si s-a asezat tragandu-ma peste ea. Capul mi l-a ghidat spre picioarele larg deschise si am ajuns in genunchi, sugandu-i labiile si lingandu-i clitorisul cu pofta.
O auzeam cum suge penisul lui Mihai si pe el cum geme de placere. La un moment a inceput sa geama si ea, semn ca ii eliberase penisul dintre buze. Am continuat sa ling si la un moment dat am simtit mainile lui Mihai cum imi masau bucile. Erau inbibate cu lotiune de masaj si ma simteam minunat la atingerile lui.
M-a masat asa cateva minute, timp in care ii simteam penisul cum imi atinge bucile. Imi masa si penisul cu mainile date cu lotiune, ceea ce era minunat. Am simtit un deget sondandu-mi anusul, a intrat usor. Apoi doua mascandu-se usor funduletul.
Eram pregatit sa fiu futut ... am simtit capul pulii cum intra usor in mine, cu miscari lente...pana a intrat cu totul si simteam ca ma umple. Se misca usor si muschii anusului mi se relaxau, primindu-i penisul erect. Flori gemea si imi tragea capul cat mai adanc in pizdulicea ei, pula lui Mihai ma futea in fundulet ... ma simteam ca un ca o curvistica folosita de cuplu aceasta minunat.
La un moment dat miscarile lui...



    Login