Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataExtaz in Croatia
Autor : Hotswinger - 2019-05-10
Citita de 11706 ori - Nota 8.38 (72 voturi)
Soarele ardea cu putere, iar briza marii oferea liantul necesar unei racoriri binevenite.

Erau de doua zile la mare, impreuna cu doua cupluri de prieteni.
Dupa cateva cautari mai riguroase, au gasit un golfulet retras, cu plaja excelenta, nu mare dar totodata destul de incapatoare pentru toti sase.
Preferau o zona mai linistita care sa le confere o anumita intimitate, nu sa faca plaja adunati gramada, cu inca cateva sute de turisti langa ei.
Golfuletul era excelent pentru preferintele lor, adevarat ca trebuia sa conduca cca 45 de minute de la hotelul unde erau cazati, dar privelistea in sine si salbaticia zonei care nu era invadata de turisti merita efortul.

Era pentru prima data cand mergeau insotiti in vacanta, toti anii trecuti preferand sa-si faca concediul doar in doi.
Propunerea de a petrece vacanta la mare a venit din partea lui David si Diana, prietenii lor de multi ani, iar Kim a primit bucuroasa aceasta propunere.
Dar pentru acest sejur la mare au gandit altceva…o intoarcere la copilarie, la traditional, fara plaje aglomerate, ceva care sa le confere o relaxare totala.
Alegerea destinatiei a fost larg dezbatuta in grup, in afara de David si Diana urmand sa-i insoteasca si Ella cu James, Ella fiind colega de serviciu cu Kim, lucrand impreuna in departamentul de marketing condus de Kim.

Votul unanim a fost pentru Croatia, in Europa, la Marea Adriatica.

Peisajul era de departe luxurifiant.
Croatia in sine era o destinatie de vis, cu Alpii Dinarici, campia Panonica si marea Adriatica care te imbia la explorari multiple.
Au lasat in urma celebrele plaje croate si concentrarea a fost in zona insulelor Pakleni, de fapt 20 de insulite izolate, unde au gasit si golfuletul retras, plin de farmec, cu o plaja naturala si un décor desprins din filme.

Compania celor doua cupluri era perfecta, Kim si Robert, sotul ei, simtindu-se in largul lor, iar discutiile dintre ei abordau diferite tematici de interes, dar si unele care se doreau provocatoare…cum ar fi cele legate de viata de cuplu…si sex.

Inca din prima zi fetele au renuntat la sutiene, pentru un bronz uniform, iar aparitia lor doar in slip tanga era o incercare ampla pentru cei trei barbati.
Toate trei erau fermecatoare, mature, avand aproximativ aceeasi varsta…undeva in jur de 38 – 41 de ani, iar sanii dezgoliti creau multe frisoane celor trei soti.

Ideea de a face cu totii plaja nud i-a apartinut lui James, iar dupa cateva mici ezitari, venite evident din partea fetelor, au acceptat intr-un final.
Cum deja in cele doua zile petrecute la plaja, cu fetele in sanii goi, exacerbasera simturile baietilor, acum cu ele dezbracate total se crease o situatie si mai tensionata.

Ele erau dezinvolte in frumusetea lor, toate trei brunete, inalte si…epilate complet, o adevarata placere sa le admiri, iar ei trei barbati bine, dar cu o mare problema…erau in erectie toti trei.

Ella a fost prima care a spart gheata si a detensionat momentul, invitandu-i pe toti in apa sa se racoreasca.
Dupa o baie in apele spumate ale Adriaticii, revenind pe plaja, discutia a continuat evident despre preferintele sexuale ale fiecaruia, iar David a continuat, nonsalant, sa propuna un soft swing impreuna cu totii.
Adica sa faca fiecare dragoste cu sotia, acolo pe plaja, de fata cu ceilalti.

Atmosfera era de mult timp incinsa, iar ambianta locului, cat si farmecul personal al fetelor complet goale, au rezonat intru totul…fiecare parca la comanda incepand sa-si sarute sotia cu mult aplomb.
Era o descatusare de forte, fiecare cuplu cautand sa-si ofere placerea sublima.

Kim era sarutata de Robert, in timp ce mainile acestuia mangaia cu delicatete sanii ei.
Simtea limba sotului ei cum ii explora gura si era deja extrem de excitata.
Chiar langa ei, asezati pe spate, se aflau Ella cu James, care la randul lor se sarutau printre suspinele Ellei.
Kim era imbratisata de Robert, iar atingerea involuntara a Ellei a determinat-o sa se aproprie mai mult de aceasta.
Stateau una langa alta, intinse pe nisipul fin, se atingeau cu coapsele, in timp ce amandoua erau sarutate de sotii lor.

Robert, cu miscari delicate, se desprinde din imbratisarea sotiei lui, ii desface picioarele si foarte incet incepe sa-si faca loc in intimitatea ei.
Il simtea cum intra, era mare, ea era super excitata si se deschidea si mai mult pentru el.
Intrase adanc in intimitatea ei de femeie, il simtea tot, iar cand Ella se aplecase deasupra ei si incepuse sa-i sarute fin sanii, iar cu limba ei dadea tarcoale sublime sfarcurilor, Kim era deja in extaz.
Ella isi schimbase pozitia, era aplecata toata deasupra saniilor ei, in patru labe, iar James incerca sa-si faca si el loc in vaginul sotiei lui, pe la spate.
Erau amandoua penetrate, fiecare de sotii lor, iar ele doua se descopereau una pe cealalta pentru prima data.

Era un deliciu total !

Ella era colega in acelasi department cu ea, de fapt chiar Kim o angajase acum patru luni printr-un process de head hunting.
Interactionase de cateva ori cu ea, la anumite evenimente mondene si de business, lucra la concurenta si avea informatii despre ea ca este extrem de competenta.
A constientizat ca poate fi un aport esential in departamentul de marketing, pe care-l conducea, iar aprobarea bugetului pentru procesul de head hunting a fost doar o simpla formalitate.
Headquarter-ul de la Paris a dat unda verde procesului, iar compania cu care sunt sub contract pentru astfel de recrutari de executive search a primit clar indicatia pentru Ella.
Fiind o corporatie cu prestigiu, nu-si permiteau sa o abordeze direct pe Ella, preferand in schimb sa achite un onorariu substantial unui head hunter sa initieze discutiile cu ea.
Inca de la inceputul discutiilor privind potentiala angajare a Ellei in cadrul companiei, Kim a simtit un respect reciproc…dar si o atragere subliminala.
O placea mult pe Ella, iar fiecare intalnire cu aceasta desfasurata in biroul lui Kim, lasa un parfum fin in incapere, dar si o dorinta neexprimata in cuvinte…

Kim cu miscari delicate ghideaza capul Ellei spre gura ei, iar intr-un sarut milenar, acestea doua se contopesc una cu cealalta.

Sarutul dintre cele doua era mai mult decat exponential…era o descatusare a propriilor dorinte inabusite pana in prezent, o afirmare a dorintelor puternice care erau manifestate de amandoua la unison.
Se luau amandoua in brate, se sarutau, isi plimbau fiecare limba in gura celeilalte, se sugeau reciproc…si toate acestea in timp ce erau penetrate de sotii lor.

James, intr-un gest total inopinant, iese din intimitatea sotiei lui si isi indreapta superba barbatie chiar in dreptul buzelor celor doua femei frumoase, care se sarutau de zor.
O avea mare, destul de groasa, iar nervurile iesite in evidenta au determinat-o pe Kim sa-si plimbe gingas limba peste ea.
Incepuse sa o simta, o lingea usor, iar Ella, sotia lui, incepuse sa o suga plina de pofta.

Erau amandoua, Kim cu Ella, extrase din cotidian, iar impreuna sugeau cu o mare dezinvoltura pula lui James.

Robert incerca sa mentina ritmul accelerat in pizda sotiei lui, penetrand de zor, iar Diana si David se alatureaza si ei plini de excitatie celor patru.

James delecta cu o siguranta sublima gura celor doua femei, respectiv a sotiei lui si a lui Kim, cu pula lui, in timp ce Kim era deja linsa la clitoris de Diana, in acelasi timp in care pula lui Robert facea minuni in pizda ei.
Ella sugea impreuna cu Kim pula lui James, iar David se simtea in al noualea cer in fundul Ellei.

Sublimul placerii de a face sex impreuna ii cuprinse pe toti.

Extaziat de cum sugea sotia lui, Robert isi scotea ritmic pula din pizda acesteia si i-o dadea sa i-o suga lui Diana, care aceasta cand lingea clitorisul si pizda lui Kim, cand sugea pula plina de lichide a lui Robert.

Din priviri, baietii si-au schimbat pozitiile, iar acum Robert inaugura gura superba a Ellei, care sugea mirific din pula lui, in timp ce David o penetra de zor pe Kim in pizda, iar James se bucura de limbiile Dianei pe pula lui.

Deliciile unui sex suprem, in grup, accentuau gradul de excitare a fiecaruia.

Au continuat impreuna in formarea unui trenulet, cu Kim in patru labe care lingea de zor fundul si pizda Ellei, care si ea era asezata in pozitia capra sugand-ul pe David, in timp ce acesta dadea limbi puternice sotiei lui, Diana, care cu pula lui Robert in gura ei sugea multumita, in timp ce anumite gemete razbeau catre ei.
James intregea tabloul, penetrand-o cu miscari line pe Kim in fund.

Clar, era o desfatare a simturilor, o refulare atroce a sexualitatii lor, fiecare cautand sa-si satisfaca si cele mai intime fantezii.

A urmat o cunoastere personala a fiecarei femei cu cei trei barbati, fiecare fiind penetrata de toti trei deodata.

Kim a fost bucuroasa sa-l primeasca pe James in gura, sugand-ul cu patos, in timp ce David era pozitionat in pizda ei, iar Robert era cu totul in fundul ei.
Era o nebunie curata sa-i simta pe toti trei in ea, se desfacea din ce in ce mai tare pentru ei, dorea sa-i simta adanc, adanc de tot, in timp ce sugea cu pofta din pula lui James.
Era penetrata peste tot, iar strigatele ei de excitare erau inabusite de pula pe care o sugea si lingea cu febrilatie.

Pentru Kim era prima data cand initia o partida de sex in grup, iar cei trei barbati care se delectau in interiorul ei o faceau sa exploreze stari euforice.

Experienta ei de pana acum se rezuma la o relatie extrem de amoroasa cu Christinne, o frantuzoaica care ii fusese colega de serviciu, o relatie in care intrase si sotul ei, Robert, si o alta relatie episodica cu Tom, un prieten bun a sotului, cu care se intalneau ocazional.

Ella si Diana erau intr-un 69 mirific, se lingeau reciproc, iar vizualizarea lor o excitau si mai tare pe Kim.

Baietii faceau cu usurinta schimbul intre ei, iar acum il sugea pe David, o avea si el mare si groasa, era pe placul ei, in timp ce James isi facea loc in intimitatea ei si Robert o penetra in fundul ei sublim.

Ritmul impus de cei trei o cutremura de suspine pe Kim, care fara sa-si controleze propriile gesturi, tremura si gemea imbratisata de acesti fenomenali barbati.

Simtea ca explodeaza intr-un orgasm magnific, iar cand cele doua femei frumoase s-a alaturat lor, cu Ella care incepuse sa-i linga sanii si sfarcurile si Diana care se saruta deja cu sotul ei David, in picioare fiind si cu pula adanc infipta in gura lui Kim, aceasta se elibera intr-un orgasm plin de lichide direct pe pula lui James, adanc introdus inauntrul ei.

Tremura deja toata, era plina de convulsiile orgasmului amplu pe care il avea, iar Ella incepuse deja sa o linga i...



    Login