Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experimentand miscarile (1) “Ich möchte Geschlecht haben” means “I want to get fucked”
Autor : Ariculat - 2008-12-23
Citita de 14180 ori - Nota 7.20 (25 voturi)
Experimentand miscarile
“Ich möchte Geschlecht haben” means “I want to get fucked”

Stau si astept verde la semafor si vad o bruneta in departare. E fina, se misca elegant, se unduieste armonios si este asortata, pantofii cu esarfa.
Ador brunetele, desi niciodata nu am avut de a face cu vreo bruneta in relatiile mele, asa ca extraordinar de multe din fanteziile mele se defasoara cu brunete.
Contrastul dintre pielea alba si negrul parului ma face sa ma simt placut, sa simt acel fior de dorinta.
Si imaginandu-mi buzele vaginei inconjurate de par negru, e de ajuns sa imi simt erectia impingandu-mi nasturii prohabului.
Se pare ca visam frumos, caci observ cu stupoare, ca bruneta care imi activase fantezia priveste intens spre mine ridicand privirea de la prohabul meu spre ochii mei. Si asta in mijlocul strazii, pe zebra pietonala.
Ma uit la ea pe sub gene si imi incerc norocul, ma duc direct la ea sa o agat. Nu am timp prea mult, in curand va fi rosu si ne vor claxona soferii care deja isi lingeau buzele privind la ea.
- Buna ziua, pot sa te intreb ceva?
- Buna, desigur, ce vrei sa ma intrebi, imi raspunde ea cu acel ton care da dreptul la continuare si isi linge putin buza de jos.
- De ce te uitai spre slitul meu domnisoara?
Soc total, se blocheaza, se inroseste, si vad cum incepe sa isi caute cuvintele. Ii zambesc frumos, si o iau de brat elegant soptindu-i
- Hai sa mergem sa bem un ceai impreuna, uite acolo, stiu un bar dragut. Ma scuzi ca sunt asa de direct, dar sunt de parere ca viata e foarte scurta si se desfasoara in viteza asa ca nu ne putem permite sa irosim sansele de a cunoaste oameni interesanti. Si mie mi se pare ca esti interesanta.
Ma apropii de ea putin, lasand after shave-ul sa isi faca efectul.
Observ cu placere cum isi dilata narile si adulmeca aroma placuta de Bulgari Blue. Stiu ca ii place deja.
Conduc usurel prin multime si iata-ne la masuta joasa a barului. Sunt inca patru oameni prin bar cu tot cu barman, muzica e placuta si in surdina si atmosfera este placuta.
Ne prezentam reciproc si ii strang mana placut impresionat de fermetea cu care imi tine degetele, si tot odata constat ca are mainile fine si ingrijite.
- Ma cheama Cristian.
- Asia, imi zice ea, urmarind asupra mea efectul numelui ei.
Comandam ceaiurile si stand direct in fata ei, ma uit in ochii ei direct, si imi repet intrebarea:
- Deci, de ce te uitai la slitsul meu, si vreau un raspuns sincer te rog? Stiu ca sunt mai direct asa dar imi place sa socez placut uneori.
- Imi place ce am observat acolo. Te observasem de la departare, cand stateai la trecerea de pietoni sa treci strada si am simtit un fior placut in plex, si apoi te am vazut observandu-ma si ti-am vazut cum ti se sticleste privirea, evadand din realitate. Apoi fara sa vreau am observat cum se umfla slitul tau, si m-am simtit fericita ca pot produce astfel de reactii, caci era clar ca eu eram obiectul erectiei tale. Apoi m-ai surprins uitandu-ma la tine, si m-ai luat pe nepregatite.
Acum ma bucur ca sunt aici langa tine si sper ca poate imi spui mai mult despre ce ai simtit cand m-ai vazut.

Imi place tonul vocii ei, si trebuie sa zic ca arata bine si este eleganta in miscari, este de fapt ceea ce m-am atras la ea, elegantsa miscarilor, finetea gesturilor.
- Imi place sa studiez miscarile oamenilor, in special al femeilor, mai ales cand sunt incarcat erotic, si sa fantazez pe marginea gesturilor lor. Sunt un fantazeor desavarsit, iar bruneta tu fiind mi-ai activat una din cele mai placute teme ale fanteziilor mele. Ma uit la tine si parca te cunosc de ani buni, am fantazat cu tine de mii de ori, nu stiu daca nu cumva am sa te sperii povestindu-ti depsre ceea ce fantazez. In principiu sunt fantezii erotice si nu stiu daca esti in starea in care sa le primesti si nu vreau...
- De ce esti incarcat erotic, imi intrerupe fraza, adica cum esti incarcat erotic? Si cu lingurita incepe sa invarta elegant ceaiul in cescuta. Gest de felina plecata la vanatoare, bucurandu-se de deliciile unei prazi delicioase.
Observ cum ma studiaza pe sub gene, prefandu-se interesata de lamaia din ceai.
O observ cum sufla in ceasca, racind ceaiul incetisor, gest care calmeaza, si imi dau seama ca am de a face cu cineva cel putin la fel de smecher si educat in gesturi ca si mine, sau poate este chiar mai tare ca mine.
Incepe sa imi placa femeia asta din ce in ce mai mult.
Isi aseaza o mana pe gat, incalzita de ceasca ceaiului, si ma priveste ridicand sprancenele. Se lasa putin in jos si se tolaneste comod cu cotul pe masuta apropiindu-se de mine. Gesturi gesturi si miscari extraordinar de comunicative. Ii simt aroma discreta a parfumului, m-as apropia putin mai mult dar de ce sa o sperii.
- Erotic incarcat, ce ar putea sa insemne asta? Ca ai vrea sa ai o femeie langa tine sa iti satisfaci instinctele?
Luata direct, intrebarea este o invitatie si depinde de mine daca o primesc sau nu.
- Aseara am fost la niste prieteni, familisti, si cum sotia lui nu era acasa, mi-a marturisit prietenul ca are ceva probleme cu sotia, nu se prea inteleg in ultima vreme, asa ca eu am incercat sa il trag de limba. Si mi-a zis ca e putin impotent de catava vreme, si ca nevasta lui vrea mai mult.
Sunt un fel de duhovnic pentru ei, fiecare din ei cand au probleme au obiceiul sa vorbeasca cu mine. Nevasta lui arata foarte bine, e slabuta si are un fund extrordinar de sexy, care imi place foarte mult, dar din respect pentru ei nu ma dau niciodata la ea, desi o complimentez fara rusine oridecate ori am ocazia. Si ea stie ca imi place de ea, simte ca are un anumit efect asupra mea, asa ca se joaca elegant cu mine, ceva cam de felul cum te joci tu acum, aratandu-te dispusa dar sperand ca nu am sa intreprind nimic care sa iti strice placerea, si stiind ca nu am sa intreprind nimic agresiv. Asa ca ii place senzatia de a ma incita si asta o excita si apoi isi seduce sotul si sunt fericiti.
Asa ca la povestile lui, despre ce si cum cu nevasta lui, eu deja mi o imaginam in diferite ipostaze, si combinat cu paharele de whisky baute impreuna, iata ca acum sunt incarcat erotic, incercand sa imi eliberez oarecum tensiunea.
Si cum isi poate elibera un barbat tensiunea erotica daca nu alaturi de o femeie, si daca acea femeie este ca tine si daca mai este si pe aceiasi lungime de unda, ori se risipeste tensiunea, ori se amplifica si mai mult si poate poate are loc acel placut eveniment, numit sex intre necunoscuti. Nu zic ca nu mi-ar place, dar nu imi place de loc sa sar pe femei aiurea.
- Imi place ce aud, hai sa vorbim despre nevasta prietenului tau. De ce zici ca iti place de ea.
- Este bruneta ii zic, asa ca tine, este fina, asa ca tine si are un fund foarte placut la privit, asa ca tine, si imi inchipui ca si la pipait, dar deocamdata nu stiu asta, nici la ea nici la tine.
- Ai vrea sa imi pipai fundul, ma intreaba direct, miscandu-se brusc si intanzandu-si fesa dreapta spre mine?
- Deocamdata nu, e prea devreme, si pipaindu-ti doar fundul nu imi afecteaza mai cu nimic incarcarea erotica.
- Dar mi-ar afecta-o mie, mi ar place sa imi simt fesele framantate. Trebuie sa recunosc, spre surpriza mea placuta ca esti cu genul de maini care imi place sa mi le imaginez pe mine. Inceteaza sa iti mai lingi buzele, ma avertizeaza discret, ma exciti si ma faci sa ma gandesc si la altceva.
- Este foarte buna la cuvinte si se pricepe foarte bine la invartit oamenii pe degete.
- Cine? ma intreaba descumpanita, incruntandu-se.
- Nevasta prietenului meu. Despre ea era vorba inainte sa aducem in conversatie fundul tau si buzele mele.
- Aaaaaa , daaa, de unde si pana unde stii tu ca stie sa invarta oamenii pe degete?
- Vorbeste foarte frumos, si trece de la un subiect la altul cu atata naturalete, ca te descumpaneste, apoi revine pe alta cale direct la ceea ce o intereseaza si insista fara sa iti dai seama in directia dorita de ea, ca apoi sa te lase in aer si sa se retraga.
- Si nu iti este teama ca te invarte si pe tine pe degete?
- La ce te duce gandul cand te uiti la cum imi ling eu buzele?
- Mmmmmm la pisicuta mea frecandu-se de ele.
- Nu, teama nu imi este, dar stiu ca ne simtim bine cand vorbim si ne jucam unul pe altul si stiu ca nu prea avem tangente comune.
- Deci vrei sa zici ca este o femeie destul de parsiva care isi vede de propriul interes si stie ce vrea. O femeie care ii place sa ia de la viata ceea ce ii place, si nu ii este rusine sa manipuleze astfel incat sa obtina.
- Exact asa ca si tine, imi permit sa spun, te-ai definit foarte bine.
- E cam devreme sa afirmi asa ceva, sau sa spui ca ti-ai dat seama, dar spre surprinderea mea si spre bunul mers al conversatiei noastre iti zic ca este adevarat in mare parte ceea ce zici. Stiu ce vreau, imi vad de propriul interes, dar nu sunt parsiva, caci nu urmaresc nimic ascuns. Imi declar intentiile pe fata. Dovada, privind la slitul tau, cand m-ai prins asupra faptului, nu am negat. E adevarat ceea ce ai vazut si in momentul acela, ca si acum de altfel, imi place efectul pe care l-am avut asupra ta. Mai zi-mi depsre nevasta prietenului tau, se pare ca suntem cam acelasi tip de caracter. Trag concluzia, cam tarziu desigur ca daca iti place de nevasta prietenului tau, care este ca mine, iti place si de mine.
- Oau, ce logica imbatabila, desigur ca imi place de tine. In afara de prima impresie extrordinar de placuta pe care mi-ai produs-o si de acea reactie instictiva a penisului meu, a doua impresie este si mai placuta, caci anticipeaza momente si mai interesante, ce zici?
- Asa este, daca ai sa treci de testele mele, se prea poate sa ajungi si in chiloteii mei.
- Iti place sa te joci cu focul, de ce crezi ca as vrea sa ajung in chiloteii tai? Dar de fapt da, vreau sa ajung in chiloteii tai, deja imi imaginez cum as conversa direct cu pisicuta ta, cu buzele tale, soptindu-ti direct si intens.
- Ei, ei, cum asa, nelasam garda jos asa de repede? Iti declari intentiile asa pe fata?
- De ce nu, natura si-a zis cuvantul, de excitat m-ai excitat, de placut imi placi, deci din punctul asta de vedere sunt atras de tine, reusim sa tinem discutia deschisa de mai mult de un sfert de ora si inca nu ne-am plicitisit, asa ca avem sanse, iar daca imi declar intentiile de la inceput, si iti dai acceptul dau macar dai impresia ca in final nu ai fi improtriva, am de ce sa continui.
- Imi place cum gandesti, se pare ca esti cam uns in conversatii?
- Nu sunt uns, sunt doar un mic fantazeor, care si-a imaginat ca odata si odata se va intalni pe strada cu o fata care sa fie deschisa si sa nu se temea de necunoscuti.
- Cum adica ai conversa direct cu pisicuta mea, nimeni pana acum nu mi-a zis ca ar vrea sa converseze cu a mea vagina, marea majoritate vor doar sa intre in ea cat de repede posibil.
- Aici eu sunt putin anacronic, imi place ca pe vremea Shakespiriana sa ma invart in jurul ei, pana cand incepe sa miroase frumos, ma ma delectez cu fiecare strop de dezvaluire.
- Oau, esti romantic, domnul meu, esti romantic, si cam ce ti-ar place sa iti arat mai intai?
- Mi-ar place sa imi dai de inteles ca esti deschisa la minte, si ca iti place ceea ce auzi.
- Imi place ce aud, imi zise ea, ridicandu-se brusc, ma duc pana la toaleta, daca vrei poti sa ma insotesti.
Imi trag respiratia lejer si imi zic ca e prea repede ca sa fie adevarat, trebuie sa fie unul din testele ei.
- Du-te singurica draga mea, nu e loc decat de o persoana, am fi prea apropiati unul de altul.
- Si? Te ar incomoda sa fii aproape de mine?
- Desigur ca nu, ar fi chiar placut, dar imi rezerv placerea sa te privesc mai intai de la distanta, sa te savurez ca pe o opera de arta desavarsita, ca pe o piersica proaspat culeasa, sa incerc sa iti surprind toate nuantele mai intai, si toata aroma, abia apoi sa vin aproape de tine sa te degust si sa te devorez. Imi zambeste placut, si se duce spre usa toaletei. Fara paltonul subtire de toamna pe care il purta, in rochia dreapta observ ca are miscarile legate si e foarte sigura pe ea. Apoi spre surpriza mea, se opreste, intoarce capul catre mine, si zice fara sunet, miscandu-si doar buzele, STIU CA TE UITI DUPA MINE, si isi impinge fundul inapoi, isi cambreaza spinarea, facand fesele sa iasa in evidenta prin materialul rochiei, si se mangaie cu mainile amadoua pe fund.
Sunt uimit, stau cu gura deschisa si ma uit uimit incapabil sa concep cum de nu am prevazut micarea aceasta, e o manevra cu totul si cu totul noua. Imi imaginez deja labiile ei intredeschise, ah ce mi-as trece o limba printre ele.
Este un partener de valoare, se pare ca in sfarit voi sfarsi prin a fi jucat pe degete.
Ma intorc spre barman si comand inca doua ceaiuri, si doua whisky mici, Chivas Regal. Ma gandesc cu placere la miscarile ei, si iarasi imi simt acea lubrifiere interioara a penisului. Pervers cu sunt imi place la nebunie senzatia, si fara sa vreau imi mangai penisul elegant.
- As vrea si eu sa ating ceea ce tocmai ai atins!
S-a intors de la toaleta atat de discret si de linistit, ca nu am auzit-o apropiindu-se, si iar m-a surprins. Si m-a simt rosu si incerc ca bangui ceva.
Ea rade deschis, si se aseaza la loc, netezindu-si cu miscari mai incete decat ar fi necesar fusta pe coapse.
- Ai avut dreptate, nu era loc de doi la toaleta. Ai mai fost aici? Intreaba uitandu-se prima data cu atentie in jur.
- Da, stau relativ aproape de aici, si asta e un bar relativ discret si imi place atmosfera. Iti place aici? Intreb incercand sa ma calmez dupa ce am fost surprins mangaindu-mi penisul.
- Imi place, afirma ea, e un loc cu incarcatura, unul din locurile acelea energetice ale pamantului in care te simti bine din prima clipa.
- Esti sensibila la locuri si la energii??
- Desigur, simt de la distanta oamenii, simt de la distanta locurile, as putea spune ca am nas la a descoperi locuri placute.
- In sfarsit intalnesc si eu o alta persoana care constientizeaza energiile pamantului. Ma bucur ca te-am intalnit.
- Si eu ma bucur. Ce miroase asa placut aici? Aaaa, ai comandat de baut, fara sa ma intrebi de preferinte? Sa nu zici ca este Chivas?
- Este, tresar placut impresionat, iti place Chivas? De unde stii ca este Chivas
- Miroase placut, si am una din cele mai placute amintiri cu Chivas.
- Imi povestesti? Imi place sa iti ascult vocea, are o rezonanta care ma face sa vibrez.
- Aveam 22 de ani si tatal meu a adus acasa o sticla de Chivas, si eram eu cu prietena mea cea mai buna, si ne-am apucat sa ne povestim despre ce si cum ne place in sex. Si ca sa ne facem curaj ne am apucat si de baut. Chivas desigur, asa ca am ajuns cat se poate de ametite, sa ne destainuim toate secretele, si spre supriza mea, m-am trezit sarutata de catre prietena mea. Dupa care pana la a ne iubi reciproc a fost numai un pas. Asa ca in memoria mea, Chivas se inrudeste cu o limba fina lingandu-mi delicat labiile si vaginul. Iti place ce auzi?
Inghit in sec, sa nu zica ca mi-a citit gandurile, uitandu-ma la ea cand si-a cambrat spatele in drum spre toaleta, mai ales ca ma si imaginasem infingandu-mi limba intre labiile ei pe la spate.
- Desigur ca imi place, ador sa ascult asemenea povestiri.
- Si apoi impreuna cu Chivas ne-am petrecut o noapte placuta alintandu-ne una pe cealalta. Avem chiar un cod secret de atunci, cand ne plictisim de barbati, ne invitam la un pahar de Chivas si imagineaza-ti ce urmeaza.
- Deci sa inteleg ca in acest moment ti-ai dori sa fii linsa putin? Chivasul iti activeaza sectiunea de lins fin?
- Putin? Glumesti, mi-as dori sa fiu linsa pana imi pierd respiratia, pana ma cutremur in spasme.
- Pai daca vrei, sa stii..... (si observ acel slipici in ochii ei, acel licar care ma alarmeaza, e un test iarasi, se joaca inca)... sa stii ca mai putem comanda inca un Chivas.

Ah, era sa cad in capcana, era sa ma dau de gol, era sa ma prinda smechera. Daca i-as fi propus sa ii ling putin pisicutsa, as fi pierdut totul. Pun pariu ca s-ar fi ridicat, mi-ar fi multumit frumos si la revedere.
Noroc de ochii ei care au dat-o de gol, era inca un test, se pare ca se pricepe sa citeasca oamenii mai bine decat m-am asteptat. Asa se delecteaza privindu-ma cum ma abtin sa propun, dar in acelasi timp fantazez la ceea ce as vrea sa propun.
- Desigur, hai sa mai comandam unul, dar mic sa fie, am senzatii prea adanci ca sa beau unul mare. Mai povesteste-mi despre nevasta prietenului tau. Cum ii place sa se joace cu tine, de fapt vreau sa intreb de ce crezi ca iti place sa joace cu tine si nu ca ar vrea ceva concret de la tine? Sex de exemplu, sau sex oral?
- Pai cum sa iti zic, odata eram singurel pe strada si in drum spre casa ce imi zic eu, ia sa trec pe la prietenul meu, poate bem o bere impreuna, asa ca am doua beri in sacosa si sun la usa.
Deschide ea, nevasta, si se bucura la nebunie, ce bine imi pare ca ai venit, hai inauntru.
- De unde si pana unde sex oral, femeia e casatorita, isi iubeste sotul? Tu iti doresti sex oral cu prietenii prietenilor tai? Ma incrunt putin sore ea ridicand sprancenele intrebator.
Se uita intrebator in pahar, ridica privirea si se uita direct in ochii mei si zice:
- Da, desigur ca da, de cate ori imi place de cineva imi imaginez ca il voi devora pe toate caile, incluziv oral, si de tine trebuie sa zic ca imi place.
Ignor complimentul si aluzia si continui:
- Eu care ma stiu atras de ea, de nevasta prietenului meu, nu prea vreau sa fiu doar cu ea, ca daca ma ia dracul si cedez, si intreb daca e sotul acasa. Ea ca nu este, dar intra ca vine repede. Si intru, ma aseaza confortabil in sufragerie pe fotoliul de oaspeti, cum glumesc ei, si dai la taclale, ca ce mai faci cum o mai duci, de ce nu mai treci asa de des pe la noi? Observ eu ca e putin in verva, si zic nu vrei o bere? Ea ca nu, si se ridica si imi arata fundul si zice, nu vezi ce fund sexos am, nu vreau sa ma ingras. Poarta o rochie scurta de casa, cu niste jambiere pana peste genunchi, tinuta de aerobic. Eu sunt putin siderat, pe regulile conversatiei, suna ca o invitatie, asa ca sa o primesc sa nu o primesc?
- Mai bine bem o tara de vodca ce zici, adica hai sa bem putina vodca, ca eu cu asta am inceput. Stiu ca este obisnuita cu vodca si stiu ca se excita de la vodca, imi spuse prietenul meu cand inca nu erau casatoriti si cand s-au intalnit prima data.
- Hai zic eu fericit ca am cu cine sa beau, zic , in definitiv esti la tine acasa, si daca te imbat te duci sa te culci.
Ea zambeste si imi zice privindu-ma direct in ochi.
-Nu cred ca ma duc sa ma culc, dar stiu sigur ca ma excit de ma ia dracu, si abia astept sa imi vina barbatul acasa sa ma ard cu el. Si din cate mi-a zis el stiu ca stii ca ma excit de la vodca, si stiu ca ti-ar place sa te uiti la noi facand sex, si stiu ca de multe ori imi oferi vodca si te delectezi cu imaginea mea excitandu-ma.
- De unde stii toate astea?
- Mi-a zis iubitul meu, l-am imbatat odata si i-am zis ca imi place de tine, la care si el a zis ca tie iti place de mine, si uite asa am aflat. Uite asa vorbea ea cu mine atunci. De fapt in grupul in care ne invarteam, se vorbea deschis, se abordau tot felul de subiecte, despre o gramada de chestii care de care mai interesante si mai psiho, eu cu stilul meu de scormonitor, de foarte multe ori ii imbatam pe toti si incepeam discutii care mai de care.
- Pai, ce sa zic, dau eu la intors, sper sa vina repede, si cand vine eu ma retrag, promit, zic eu si fac semnul de pioner cuminte, te las sa te delectezi cu el.
- Dar pana vine, sa bem putin ca eu sunt deja si putin beata si putin foarte excitata, sincera sa fiu mi-ar place sa fac sex chiar acum, dar stiu ca tu nu vrei. Sau vrei si din respect nu ai sa accepti? Sau cum?

Eu sunt in soc, sunt mut, am ochii cat ceasul desteptator, si spre surprinderea mea sunt si excitat.
Imi zic, ce dracu, daca vrea, de ce nu, ca tare imi place de ea si de fundul ei. Asa ca ce sa zic, marai eu ceva acolo, zic mai toarna un paharel, si ea se distreaza de minune observadu-mi stupoarea. Ii place sa puna oamenii in posturi delicate ca aceasta, si se simte foarte bine.
Se apleaca sa toarne putina vodca si ii cade dopul din mana. Spune ceva ce nu am inteles, si cade in patru labe sa caute dopul, care s-a dus undeva departe. Si imi ofera cu darnicie imaginea fundului ei perfect conturat ridicat spre tavan. Eu inghit in sec, si spre stupoarea mea, i se ridica rochia de casa in care era imbracata si imi ofera o imagine de vis, goala, fara chiloti, cu vaginul intredeschis, perfect ras, mov si umed observ eu, cu labiile negre intre fesele acelea extrordinare, rotunde si perfect conturate, care imi aduc atata placere doar si chiar privindu-le. Eu gem inconstient, si mi se abureste privirea. In miscarile ei intinsa cu mana sub pat, gurita vaginului ei se inchide si se deschide parca invitandu-ma. Parca vorbindu-mi si chemandu-ma si indemnandu-ma, vino, vino sa vorbim, vino sa imi simti finetea. Ea se intoarce triumfatoare spre mine, ma vede transfigurat, observa si ea ca mi-a aratat ce mi-a aratat, si zambind dulce zice:
- Am gasit dopul, era sub pat, iti place ce vezi? Si se mangaie delicios pe fese departandu-le, vrei sa vin mai aproape? Ti-a placut ce ai vazut?
- Nuuuuuu , desigur ca nu mi-a placut.
- Pai de ce, se alinta ea pisiceste, oare nu e frumos fundul meu? Si cu dopul intr-o mana se intoarce tinandu-si fusta cu cealalta mana si isi cambreaza spatele scotandu-si in evidenta perfectiunea curbelor.
Eu sunt cu penisul bata in pantaloni, si ma ridic brusc si zic, te ador, imi place de tine si de sotul tau, dar ma duc acasa. Stiu ca natura cere si ca esti o comoara de femeie si ca probabil ca daca nu ai fi fost nevasta prietenului meu, te-as fi futut in draci de sa-ti bag trompele in amigdale, dar mi-e mai draga prietenia voastra decat sa vreau sa-mi dau drumul cu tine odata.
Ea cade pe spate intr-un ras isteric, si aud spre stupoarea mea aud miscari in cealalta camera, de unde apare si prietenul meu razand isteric si el.
-Ai vazut, ai vazut, ti-am zis ca nu il faci, stiam, stiam, ai vazut, strigau unul la altul in fata mea.
Eu verde rosu, cu penisul cat tunul de la primarie, inca cu imaginea pisicutei ei in fata ochilor, de unde sa le zic eu ca de fapt era doar o manevra de apropiere, ca ma ridicasem doar ca sa ma apropii incetisor sa pun in sfarsit mana pe fundul si pe pisicuta ei perversa care daca mi-ar mai fi arat-o odata as fi uitat si de prieten si de respect, si de etica si de tot, si as fi lasat natura sa vorbeasca.Uite asa, cam asa se joaca cu mine nevasta prietenului meu, si prietenul meu totodata. Si cam de asta sunt incarcat erotic din ce ...



    Login