Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experienta noua
Autor : vampir007 - 2014-08-26
Citita de 7249 ori - Nota 7.45 (51 voturi)
Si mainile ei isi mangaie trupul ud, gelul de dus se prelinge pe trupul fierbinte si sanii sunt dezmierdati. Pasarica rasa simte acum atingerile degetelor ei subtiri. Fesele cunosc deja atingerile delicate in timp ce apa din dus ii atinge pielea fina. Totul se opreste insa aici, inainte chiar sa fi inceput si un prosop ii acopera trupul perfect.
Buzele i se lipesc de buzele iubitului ei sot. Ochii acestuia se deschid si privirea somnoroasa nu este impresionata de ce vede.
- Inca doua minute iubita si dupa aceea sunt numai al tau! - si trupul gol al barbatului se intoarce cu spatele la ea.
- La naiba cu tine! - isi zice ea in gand in timp ce isi imbraca trupul gol cu o rochie de matase ce ii cade pe trupul de gazela ca pe un manechin expus intr-o vitrina.
Coboara la barul din holul hotelului, singura, se aseaza la o masa se uita in jur, barmanul intarzie sa apara, isi aprinde o tigara, trage din ea fumul gros dupa care il expira cu delicatetea unei femei de vaza din ani 80.
- Serviti ceva? - intreaba barmanul ce isi facu aparitia intre timp la masa ei.
- Da, te rog sa imi aduci un vin rosu, cel mai bun pe care il ai si niste gheata.
- Imediat doamna! - raspunde barmanul cu o seriozitate ce il caracterizeaza, plictisit pleaca spre bar sa onoreze a nu stiu cata comanda pe ziua de azi.
Tigara stinsa in scrumiera inca mai fumega in timp ce barmanul toarna licoarea vie in paharul in care au fost aruncate trei cuburi de gheata. Buzele ei sorb din licoarea rosie, capul se misca aprobator in semn de multumesc in timp ce barmanul se indeparteaza de masa plictisit pentru a onora alta comanda. Privirea ei critica analizeaza fiecare om, fiecare cuplu din bar, nervoasa si putin frustrata din cauza sotului isi mai aprinde o tigara.
Singuratatea ii este intrerupta de o domnisoara, sa aiba 20 de ani, inalta, bruneta, cu ochii mari. O priveste mirata si mintea ei se intreaba ce e cu tipa asta la masa si de ce se aseaza langa ea fara macar sa ceara voie? O masoara, privirea ii cade pe sanii ei nu foarte micuti, apoi ii priveste mainile care nu purtau podoabe dar avea o manichiura impecabila, imediat priveste si la unghiile ei, isi analizeaza fiecare detaliu al manichiurii frantuzesti cand simte o atingere rece pe piciorul ei gol. Ramane nemiscata, inlemnise, nu mai putea scoate nici un cuvant. Bruneta se privea sprea ea, ii urmarea reactiile, ii urmarea respiratia ce devenise mai sacadata.
- Ce se intampla? De ce sunt asa de moale si nu pot reactiona la atingerile ei? Cine este fata asta si de ce imi face mie asta? De ce eu? – o multiume de intrebari ii inundau mintea in acest moment, intrebari retorice ce nu isi gaseau raspuns nici in privirea nici in gesturile brunetei.
Degetele fetei brunete se ridicau din ce in ce mai sus pe pulpa frageda, ajunge in dreptul sexului gol, ea nu isi luase lenjerie pe sub rochia de matase. Acum degetele micutei brunete se plimbau pe sexul ei gol, ii placea ce simte si nu reactiona, chiar isi departa putin picioarele ca sa simta mai bine atingerile, un deget se setrecoara in vaginul umed si atunci ea incepe sa geama usor, inchide ochii si viseaza, nu ii vine sa creada prin ce senzatii poate sa treaca, nu a mai fost niciodata atinsa de o femeie. Se trezeste din visare doar atunci cand isi simte buzele moi presate de un sarut dulce. Deschide ochii si o vede pe micuta bruneta aplecata peste masa, lasand sa i se vada sanii prin decolteul tricoului. Si soaptele pe care le aude acum la ureche ii spun:
- Vino cu mine! – si bruneta se ridica de la masa si pleaca spre iesire.
Ce sa faca ea? Sa o urmeze sau sa isi bea linistita sticla de vin prefacandu-se ca nu s-a intamplat nimic si sa mearga inapoi in camera langa sotule ei somnoros? Curiozitatea o macina, nu rezista, plateste barmanului consumatia si pleaca spre usa unde spera ca afara o asteapta fata bruneta ce a facuta sa simta atatea senzatii excitante in asa scurt timp!
- Bine ca ai venit, mai stateam doua minute si plecam. – spune bruneta aruncand tigara pe jumatate fumata. – Vino! - si o prinde de manuta ei firava.
- Dar unde mergem?
- La mine acasa iubito, nu stau departe, vreau sa continuam ce am inceput, imi place mult de tine te-am urmarit inca de cand ai intrat in bar. Apropo eu ma numesc Ioana.
- Iva, incantata.
Iva se lasa condusa spre apartamentul Ioanei, vroia sa simta din nou atingerile alea, cat de frumos, cat de excitant, pasarica ei vroia mai mult, ea vroia mai mult si nu vroia sa se trezeasca nici daca era un vis. Usa apartamentului se deschide, privirea ii ramne atintita pe doua siluete, un barbat si o femeie ce isi beiau in liniste cafeaua in bucatarie si fumau cate o tigara.
- Ei sunt Alex si Crina colegii mei de apartament.
- Buna.
- Buna. – raspund cei doi simultan
- Acum hai in camera mea.
Si cele doua parasesc holul si intra intr-o incapere simpla dar cu bun gust, patul moale parca astepta trupul celor doua intr-o lumina semiobscura, dupa ce Ioana a inchis usa cele doua s-au asezat pe pat si au inceput sa se sarute, mainile Ioanei se strecura sub rochia fina a Ivei si cu atingeri tandre o dezbraca pe aceasta lasand pielea sa respire.
Tricoul Ioanei zbura si el intr-un colt al camerei lasandu-i sanii tari la vedere, Iva se bucura de ceea ce vede, desi erau putini mai mari ca ai ei, nu ii purta pica asa cum fac femeile de obicei, i se pareau sexy si vroia sa ii simta, voia sa ii atinga si poate sa ii si sarute.
Cele doua flori se aveau acum una pe cealata. Trupul Ivei tremura din cauza senzatiilor erotice pe care le simtea, se vedea ca Ioana nu era la prima experienta de acest fel si fiecare particica a trupului era excitat, sarutat si atins, sanii au parte de un tratament aparte si sunt mai intai linsi, sarutati si sfarcurile tari supte. Limba Ioanei jucausa nu pierde ocazia sa faca cerculete in jurul sfarcurilor maronii.
- Ahhhh, cat de bine este, de ce nu am mai simtit asta pana acum? Doamne ce bine este!
In loc de raspuns trupul ei primeste doar saruturi dulci ce coboara pe abdomenul ei pana in dreptul sexului umed. Ioana se ridica, isi prinde un san in palma si cu varful ascutit incepe sa ii mangaie vulva Ivei, o excita, isi departeaza mai tare coapsele involuntar buzele pasaricii excitate se desfac si sfarcul tare al Ioanei intra in interior.
- Ahhhhh, mmmmmm – geme Iva muscandu-si si buza si inchizand ochii lasand capul pe spate, una din mainile ei isi masa sanii involuntar.
Acum buzele Ioanei ii saruta sexul, ii musca labiile carnoase, limba se misca printre labiile moi, si clitorisul jucaus se scoala si el. Buzele Ioanei sug acea mica faptura neteda, limba ei se joaca facand cerculete in jurul lui si totul e atat de excitant pentru Iva ca nu mai rezista foarte mult acestui oral de vis si atingerilor mainilor pe trupul ei gol.
- Aaaaaaa, da, da, imi place asa, vreau sa ma saruti acolo, da, asa imi place!
Si pizda ei secreta un lichid dulce ca mierea ce este imediat lins de Ioana fara sa piarda nici o picatura din aceasta seva.
Iva sta intinsa acum pe spate, este epuizata, nu isi mai simte carnea, orgasmul ireal de care a avut parte nu a trezito din vis deci este real. Acum Ioana ii saruta trupul si o roaga sa se intoarca pe burta. Nu ezita, face intocmai si simte cum trupul gol al Ioanei ii incaleca spatele. Atingerile pizedi pe spate o face sa se excite din nou, inchide ochii si nu se bucura de senzatiile calde ca mai inainte, simte cum in gura ii este indesat un calus, mainile legate la spate, realizeaza ca este legata prea tarziu ca sa mai reactioneze. Cum de visul divin devine acum cosmar? Si nu se opreste aici.
- Alex, Crina, e prinsa curva puteti veni! – striga Ioana.
Usa se deschide si cei doi isi fac aparitia. Dezbracati amandoi, el isi maseaza pula imensa in timp ce Crina este imbracata cu un strap-on.
- Bine Alex tu ce vrei pizda sau curul? – spune Ioana cu un aer de superioritate
- In cur vreau ca sigur e mai stramta.
- Si tu Crina?
- Pai eu iau ce a mai ramas, am sa ii rup pizda in ea!
- Bine tu intinde-te pe pat, Alex ajuta-ma sa o punem pe Iva ca sa poti si tu sa o futi in cur!
Zis si facut, acum Iva era papusa celor doi, era penetrata la dublu, in cur si in pizda, la inceput ii era teama de ce v-a pati dar acum s-a obisnuit, a inceput chiar sa ii placa, lacrimile i se uscasera pe fata, trupul ei nu se mai zbatea, in locul fricii acum trona placerea. Alex o futea violent in curulet, iar pizda ei era penetrata de un strap-on cu vibratii, sanii Crinei se ciocneau de ai ei si din cand in cand era muscata de gat de aceasta si totul se intampla sub privirile pofticioase ale Ioanei care se masturba frenetic stand intr-un fotoliu.
Un tipat infundat se aude si din pizda Ivei iese pentru a doua oara lichidul placerii, de data aceasta cu o presiune mai mare, trupul ei tremura ca o frunza si puerile o lasa, muschii nu mai sunt incordati si trupul ei cade peste al Crinei care se opreste din penetrare, rmane doar vibratia si pula lui Alex adanc infipta in curul ei. Inca doua miscari si sperma lui Alex inunda pestera umeda si intunec...



    Login