Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experienta
Autor : yasmin - 2022-01-27
Citita de 6247 ori - Nota 3.20 (20 voturi)
Buna ziua dragilor. A trecut ceva timp de cand nu am mai scris. Parca mi-am si iesit din mana sa zic. Si pandemie si scumpiri, parca se stramateaza gaura curului, pula se face mica, coaiele se trag... nu e usor, viata din jur ne cam influenteaza si organele sexuale.
Dar, sperma se aduna, pofta creste totusi undeva inauntru nostru si pana la urma iese de ceva fain.
Asa ca, am facut niste pozne.
In restrictiile de ne-au tot fost impuse, am mai frecat-o si pe net, sa caut pe cineva compatibil, sa pregatesc o partida de sex salbatic. E greu. Multi neseriosi, unii vor sa dea o muie in masina repede, mai sunt si nespalati, cu negru sub unghii (dramatic cand ajungi la o intalnire cu asa ceva). Totusi, printre restrictii m-am si intalnit cu cateva persoane, ca sa ne vedem pe viu, de aceea va spun niste detalii d`astea.
Oricum, am intrat in vorba cu un tip ok, ne-am intalnit la veranda mall, la o cafea, ma rog. Am stabilit ca mergem inainte. Sa zic ca agreez fara par la pula, curat, ingrijit, chestii decente zic eu si asa era si tipul. Pe langa ce vorbisem noi pe site si la telefon, am mai dezvoltat si despre experiente si fantezii la intalnirea aceea la o bere rece. Una peste alta stabiliram noi ca e rost sa o punem. Ceva experienta eu aveam, vedeti povestirile mele anterioare. El avea poate nitel mai multa experienta. Al meu partener plecat de tot din bucuresti, el cu 3 parteneri, dar de obicei faceau unu cu unu sex. Toti casatoriti, greu sa brodim un gang.
Si prindem noi doi un moment, o zi in care sa avem cateva ore bune la dispozitia noastra. Normal ca la o garsionera inchiriata cu ora, de fapt 6 ore.Cum facusem cu doi mai demult, i-am spus de experienta mea placuta si l-am intrebat daca poate si vrea sa cheme din amici lui. Cunoscandu-i de ceva timp si vazandu-l pe el cum arata si cum vorbeste, am zis sa merg pe mana lui.Unul dintre amici a confirmat ca poate veni, ceilalti doi au zis ca nu stiu decat in ultima clipa. Ziua intalnirii a venit firesc. Spalat, ras la coaie, la cur, la subsuori, barbierit, tot ce trebuie, am pornit la drum. Am ajuns la adresa, intr-un bloc prin zona colentina, bloc mare, nu se stie om cu persoana pe scara. Deschide tipul meu, intru, fac cunostinta si cu partenerul lui. Eu bogdan, pasiv anal, versatil oral, tipul meu laur activ total, amicul lui luci, versatil. In drum eu luasem un tanga si un dres ieftin, laur trebuia sa ia sperma comestibila si lubrifiant si un ulei de corp. Am stat noi vreo juma de ora pe canapea, la un film porno, o cafea, o tarie, o poveste, na, sa incalzeasca nitel atmosfera.
Din vorba in vorba, au sunat si ceilalti amici ai lui Laur, ca unu vine peste vreo ora si altu peste vreo 3 ore. Treaba lor, nu sta nimeni dupa ei.
Pe rand, Laur apoi Luci, s-au dus la dus, si au iesit in maieuri, lungute cat sa acopere pulele si bucile. Adusese mai multe maieuri albe, simple, sa fie asa mai incitant. Excitanta imagine, cand ma uitam la ei. pula semierecta, pe sub maieu, cand se miscau la pahr, la telecomanda, pe ici pe colo, se vedea pula si coaiele rase, cu pielea fina stralucind, cate o buca rotunda mmmmm.
M-am dus la baie, am facut o clisma, m-am spalat, si mi-am pus tanga si dresul cumparate si maieul de la Laur bineinteles. Dupa ce am facut clisma, m-am uns cu lubrifiant, si mi-am introdus un dop anal, micut, cat sa ma obisnuiesc nitel largut si semiexcitat.
De haine stia Laur, de dopul anal nu. era o surpriza.
M-am intors inapoi in canapea, dar trecand pe langa unul din ei in hol am primit o palma peste buci, apoi trecand prin fata lui Luci din fotoliu, acesta m-a mangaiat usor pe un picior cu ambele maini, de la genunchi in sus, pana sub maieu si m-a strans bine de buci, iar cu 2 palme peste buci m-a expediat spre canapea.Amandoi au fluierat vazand dresul negru si m-au facut cum le-a venit la gura. Curva, tarfa, muista, curista, ...
Stand in canapea, la film, Laur a revenit de la bucatarie cu niste fructe, maruntisuri, le-a asezat pe masuta si s-a asezat langa mine. In cateva minute, deja era cu mana pe piciorul meu, mangaindu-ma. De sub maieul lui incepea sa se ridice o pula cam groscioara. Intre timp, in fotoliu, Luci se magaia la pula peste maieu cu un ochi la tv cu altul la noi. Laur mi-a luat mana si a pus-o pe pula lui. Cand am simtit madularul cald, fierbinte, semierect, am inceput sa il mangai usor cu degetele. Intre timp, ma foiam incet pe buci, eu avand dopul in cur, fara ca ei sa stie. Laur ma mangaia pe picior si pe pula peste dres si peste tanga, cu palma. Amandoi ma intrebau daca imi place pula, sperma, daca astept cu nerabdare sa mananc sperma, sa le sug pulile, sa isi bage pulile in curul si in gura mea cat mai adanc. Incepusem sa gafai usor.
Laur ma tinea usor cu o mana pe dupa cap si cealalta mana a ridicat-o de pe picior catre piept, m-a strans de sfarcuri pe rand apoi a urcat catre obraji. M-a fixat cu o mana de ceafa si cu cealalta m-a prins de buze, peste gura strangandu-le, tragand de ele. tragandu-ma cu fata spre el, m-a scuipat pe fata si a inceput sa ma mozoleasca cu palma. mi-a cerut sa deschid gura si si-a bagat doua degete apasand pe limba si impingand spre gat. Au mai urmat cativa scuipati pe fata, peste degetele lui, alternand frecatul palmei peste fata cu bagatul degetelor adanc in gura. Limbajul vulgar continuu de la amandoi. Luci zicea: Laur, scuipa tarfa, striveste-i buzele de curva, gaureste-i gatul sa ne intre pulile mai usor cand le vine randul. Luci, imi zicea si el: Ah ce buze ai, Deschide gura tarfa... Iti place sa te scarpin in gat muisto... Stai sa vezi cand o sa iti bag pula in gura ce o sa te ineci muisto...
Dupa ce m-a udat bine pe fata cu scuipati, mi s-au inrosit obrajii de la palme, deja incepea sa ma doara gura de la cat o cracana ca sa bage si 3-4 degete, incepeam sa tusesc de la contractiile de inec, m-a lasat nitel liber. A ramas doar cu o mana pe picior si mi-a zis sa mai iau cafea, vodca ce mai vreau, ca o sa aiba treaba cu gura mea.
Nu au trecut 10 min si m-a luat iar usor pe dupa ceafa, cu mana ferma, si m-a dus cu gura direct in pula lui.s-a dat spre capatul canapelei ca sa pot sta inclinat si sa ramana ceva loc si in spatele meu. Mi-am intins picioarele in canapea si m-am asezat pe o parte cu burta spre spatar, ca sa raman cu capul in pula lui. Ma tinea cu o palma de frunte si cu cealalta de ceafa, capul fiind o jucarie in mainile lui. Am lasat muschii moi pt ca nu aveam sanse sa ma opun. Si a inceput sa isi frece puka cu gura mea, cu capul meu, cand mai incet, cand mai repede, cand mai la varf, excitand doar glandul, momente in care puteam sa respir si sa rasucesc limba pe capul pulii. Imi soptea in ureche: trage aer tarfa, scoate limba si inghite pula futute in gura de muista... Avdn capul in mainile lui, facea ce vroia si cat vroia. Apasa de simteam ca imi ies ochii din cap.Imi placea cand isi freca capul pulii de buzele mele, cand isi freca pula si coaiele cu fata mea. Dupa vreo 10 minute de luat pule in gura, aud soneria. Am rasuflat usurat crezand ca iau o pauza. Nimic. Tot muie a urmat pt mine. Luci s-a dus la usa a deschis. Aveam sa aflu ca venise unul din amicii lui. Eu nuaveam timp sa aud ce se intampla, nici sa vad, ca doar pula aveam in ochi si in gura. Mai se uita Laur in ochii mei, ma scuipa si ma baga iar cu gura la pula. Cand a intrat in camera si noul venit, Laur s-a oprit, m-a mangaiat pe obraji, si cu ambele maini de gat, m-a ridicat in canapea in fund. In sfarsit, am revenit intr-o pozitie normala, in canapea, in fund, rezemat de spatar. Doamne, ce bine e! Asa cum eram cu bale, rosu in obraji, tusind din cand in cand, cu ceva lichid curgand pe gat spre maieu, dar era bine. Respiram!!!
Intra Luci cu amicul care a vazut sfarsitul muiei si ridicarea mea, asteptand sa ni se faca cunostinta. Luci ii spune ca sunt bogdan si imi spune ca este Nicu. I-am cerut scuze ca nu ma ridic dar am intins mana sa ne salutam.Am dat noroc, m-a salutat si a zis ca nu e problema, intelege ce se intampla. Eu incercam sa ma misc cat mai putin pt ca aveam dopul ala anal in cur. Am stat vreo 10 min, luuungi si bune pt mine, cat sa schimbam cateva vorbe cu Nicu, mai ales ca nici Laur nu il stia. In timpul asta, Luci a venit in canapea, langa mine eu fiind intre Laur si Luci. Nicu a vazut ca suntem in maieuri, a vazut pula sculata a lui Laur, uda cum era prin maieul lipit de ea, eu in dres cu tanga negru sub maieu. Am luat o gura de cafea, o gura de apa plata sa mai linistesc tusea, sa ma hidratez nitel, mai schimbam cate o vorba, Laur i-a povestit in cateva cuvinte ca facusem noi pana atunci, faza la care Luci, excitat de cand ne urmarea, si acu povestea reluata, m-a luat in acleasi fel de cap, cu o mana dupa ceafa si cealalta pe frunta si ceva mai usor, cu finete as zice, mi-a indicat sa iau pula in gura de bunavoie, ca sa nu se repete ce am patit mai devreme.
M-am aplecat si am dat de o pu;la tot dreapta, tot epilata, fierbinte, tare, dar mai potrivita ca a lui Laur. Un pic mai subtire, mai scurta (vreo 14 cred), o placere sa o bag pe toata in gura. Pai cu asa jucarie, am lins cat am putut, am supt capul cu grija, am impins-o spre gat, am pus-o pe obraz si am lins coaiele, am pus scuipat pe ea si l-am lins prelung.
Nicu a inceput sa se incinga, normal,si aluat calea baii. A revenit dupa vreo 15 min, dar deja noi eram in action.
Pai ramand noi 3, eu cu capul in pula lui Luci, am inceput sa ma las mai lenes la supt si mai ales la bagat toata pula in gura. SIC era cu intentie. Pai asa jucarie era pacat sa nu ma futa ea in gura in loc sa o ling eu. S-a enervat nitel Luci, dar m-a strans bine intre palme cu ceafa si fruntea si dai si baga si impinge si scoate.
M-a si injurat ca a banuit vaznd cum o nghit ca am facut cu intentie si dai. Aha muisto, ai vrut sa te fut in gura? Stai ca vezi tu acum tarfa! S-a oprit un pic sa ma aseza tot asa cu burta spre spatar ca sa aiba capul meu la dispozitie pt pula. A continuat sa ma futa in gura, dar mi-a fost mai usor, fiind mai mica. Ma scuipa din cand in cand, o palma fierbinte peste obraji, si dadea cu pula in gat, in ochi, peste obraz. Cand m-am asezat, am trecut picioarele la spatele lui Laur fiind acum fixat de spatar pe o parte, cu bucile spre exterior.
Apai, Laur a inceput sa maseze bucile, pulpele, sa imi dea palme peste buca de sus. Dresul era rupt de mine de cand l-am pus intre picioare putin. Sa fie acces la cur si la coaie.A luat nitel ulei special si a inceput sa il intinda pe buci asa peste dres si in jos pe pulpe. Baga palma intre picioare urcand usor in sus. La un moment dat a inceput sa unga catre coaie, moment in care a exclamat OOOOOPPPPAAAAAA atunci am simtit si dopul miscandu-se in cur f putin. Tot ungand el, a juns la gaura curului si a simtit capatul plat al dopului.S-a lasat in genunchi langa canapea cu privirea la curul meu si cu mainile pe buci. A dat bine maieul la o parte a tras tanga peste buca de sus si a cracanat bucile sa vada ce este acolo. Sa vada gaurica mea cum arata. Sa priveasca pizda stramta astupata cu ceva. Cand a vazut capatul de silicon al dopului, rosu (stiti voi) a exclamat iarUUUAAAUUUU zicnadu-mi Curva ce esti, tu stai cu curul largit de o ora in timp ce noua ni se umfla coaiele in gura ata? Muistooooo Si mi-a ars un rand de palme, nici nu le-am mai numarat, peste bucile incinse si unse cu ulei.A mai rupt o bucata de dres si a turnat ulei masand dopul apoi a inceput sa il miste in gaura, sa il eliberez nitel, sa ma largesc ca sa il poata scoate. L-a scos si i l-a arata lui Luci. Asta a ramas cu capul meu pe picoare si uitandu-se la dop m-a scuipat si mi-a futut 2 palme cam tari. M-a luat apoi la muie si nu s-a lasat pana nu si-a bagat si coaiele in gura mea, pe langa pula, ca sa ma pedepseasca. Cam cand scotea Laur dopul a revenit si Nicu in camera. Dupa ce ca era excitat de zgomotele noastre, de sunetul gatului meu inecandu-se, de scuipatii care se auzea cand ii primeam, de palme nenumarate, icneli si injuraturi vulgare, i s-a intarit total mataranga la vedereu capului meu in pula si a dopului langa curul meu usor largit. Laur l-a chemat langa el, la curul meu zicandu-i despre ce era vorba, ca ei nu stiau, ca eu ma simteam bine cu dopul in cur si ei isi umflau coaiele cu gura mea. Totusi Nicu le-a zis sa nu se razbune prea tare pe mine, pt ca totusi, este si o surpriza placuta ce am facut eu.
Mai departe capul meu a ramas in mainile lui Luci care ma futea in gura cu sau fara suparare pt dopul ala, dar tare neica... cat era pula,lui de lunga sau de scurta, dadea cu ea in gat continuu.
Laur si Nicu, la curul meu. Patru palme pe bucile mele, pe pulpe, mangaiau, trageau de piele, plesneau bcuile, largea bucile sa vada canalul curului. Au dat bine cu ulei si unul tragea bucile, altu largea gaurica curului cate un pic. A luat unul bucile si le-a largit cu palmele si si-a pus doua degete la gaura tragand in lateral. Celalalt a bagat varful dopului in gaura si a inceput sa frece incet inainte inapoi. mai turna ulei pe dop sa alunece bine si repede. Nicu s-a ridicat a venit la Luci si i-a zis sa schimbe locurile, ca vrea si el gura pe care au futut-o ei. M-am ridicat in cot au schimbat locul si m-am lasat cu capul in bratele lui Nicu. Nu a adus nimic nou baga-mi-as pula lui in urechi. Palmele pe frunte si ceafa si dai si freaca pula cu capul cu gura din cap. Ca o minge cu gaura ma folosea si Nicu. Macar el nu m-a mai scuipat. Dar a luat din sperma comestibila, si-a pus pe pula si direct in gat a ajuns. Mi-a dat si Nicu niste perechi de palme de parca nu eram satul.Oricum pula potrivita, a mers. Am inghiti pula ca bataile inimii pe minut. Eeeee dar Laur si Luci lucrau deja la cur. Au lasat ei dopul si bucile fiind deja in marginea canapelei, usor in afara cu gaura, a venit randul primei puli in cur din ziua aia. Laur. Primul cu pula in gura, primul cu pula in curul meu. Si cam mare. Mi-am zis in gand ca dupa ce scap de Laur cu restul ma joc. Intra doua odata vorba aceea. A bagat Luci 3 degete, a mai bagat dopul de cateva ori, a turnat ulei pe gaura mea si pe pula lui Laur si luand pula lui Laur in mana a potrivit-o la gaura si a inceput sa intre usor. Asa cum eram cu pula in gura, am rugat printre icnete sa intre suor la incept ca sa rezist pt toti. Au inteles si asa a fost. Luci tragea de buci, scuipa pe pula lui Laur si Laur dai neica impimgea si tragea de pula in curul meu. Futai pe gura si pe cur de plescaiam tot. Imi curgeau bale la gura pe langa pula lui Nicu si Luci zicea ca se incinge uleiul la curul meu. Laur pompa din ce in ce mai repede si ma facea in toate felurile. Luci avea o mana pe capul meu si o mana la curul meu, Ma impingea cu capul in pula si ma plesnea peste buca. PULA! PULA! PULA! ca japonezii..... In viteza lui, Laur a terminat in cur fara sa mai aiba timp pt ce vroia el... sa iasa sperma direct in gat. A bagat sperma in gat dar pin spate. A iesit cu viteza de am simtit lingura de sperma ca o ghiulea prin burta. Eu tot cu pula in gura, cu capul in mainile lui Nicu, care se juca cu mingea din mainile lui frecandu-si pula tot mai repede si adanc,. Am avut asa un presentiment ca o sa termine. Dar nuuu. Nu va grabiti! Pula la cur. Laur a scos pula si s-a dus la baie. Luci a bagat dopul de cateva ori, a tinut gaura larga cu degetele ca sa iasa sperma din cur, m-a sters un pic si cu pula unsa hop la gaura. A intrat usor, toata. Eram largit, eram lubrefiat, avea si pula mai mica. OOOOOFFFFFFF ce bine e cand nu ramai fara pula cand ti-e lumea mai draga. Eram excitat si vroaim pula in gura incur, din partea mea puteau sa ma ia si la subsuori, in palme, sa bage pula unde vroiau ei si unde se facea un sant sau o gaura.
Luci excitat de cata muie imi daduse, de cat a vazut cum sunt futut in cur si in gura, a pompat minute bune, dar cu viteza maxima pana a simtit ca ii vine. A iesit din cur, a pus dopul (baiat simtit, sa nu ma traga curentul prin gaura largita) si a venit la capul meu. Nicu s-a lasat asa pe spate mai intins in afara canapelei eu m-am intors cu spatele la canapea, si cu pula in gura am primit ejacularea lui Luci direct pe fata. Sperma multa. Mi-a intrat in ochi primul jet, am deschis gura sa tip si al doilea jet a intrat in gura peste pula lui Nicu. M-am apucat sa spal pula de sperma in timp ce alte jeturi mai mici au venit pe fata in par. Nicu si Luci au inceput sa intinda sperma cu cate und eget pe fata mea si sa o impinga spre gura. Am lins cat am putu si tot nu amresuit sa nu pierd cateva picaturi, dar mici.
Au plecat si ei la baie, in timp ce Laur tocmai se intorcea si s-a asezat in fotoliu la o tigara.Eu am ramas in canapea, intins pe spate lesinat as zice, satisfacut oarecum. Mai cautam inca sperma pe fata cu degetele cand au revenit si cei doi de la baie. La cur nu cautam sperma si am stat linistit ca nu patez locul, doar aveam dop, nu? sau ati uitat?
Sa nu uit, eu am ejaculat odata candva, cu pula semierecta asa de excitat eram. A fost si ceva neterminat pt ca incercasem sa ma abtin de la ejaculare. Asa ca acum aveam in continuare pula semierecta.
M-am ridicat in fund rezemat de spatar si am stat de vorba ceva timp bagand cate o vodca, un suc, o mandarina, un strugure. Baietii ma laudau si ma priveau admirativ dar si insetati de futai. Mi-a placut ca mi-au multumit si ca si-au cerut scuze daca au fost prea duri in vreun moment sau daca mi-au provocat vreo durere. Am inceput sa ne simtim foarte in largul nostru, mai ales ca in formula asta nu fusese nimeni dintre noi. Laur cu cate unul dintre ei da. Cu mine nu. Eu cu niciunul. Deci era o chestie sa ne potrivim si a iesit.
Dar, stati! Nu va grabiti. Stand asa, eu le-am zis ca ma duc sa ma spal cand ma usuc si ma deranjeaza. Stand la palavre si la film, le-am spus, cand are vreunul chef de orice, sa imi spuna. Ma duc sa ma spal si sunt gata. Dar trecand pe langa mine, cate unul se oprea si imi baga pula in gura. Sugeam cateva minute si se ducea unde avea treaba. La bucatarie, la baie, dupa suc, sa toarne in pahare. Diverse ocazii sa se miste prin camera, toate drumurile pulilor lor treceau prin gura mea.
Si uite ca avand la un moment dat doua pula la gura, eu stand in fund in canapea cum v-am zis, suna la usa. Se duce Laur ca el stia cine mai trebuie sa vina si se intoarce cu ultimul amic, Il prezinta tuturor ca fiind Emi. Putea sa fie oricine, eu eram suparat ca iar eram cu pula in gura cand venea cineva. Asta e. pula am vrut, pula este. Se dau baietii in spate de la gura mea, se duc pe rand si dau noroc cu Emi si apoi i-au zis ca eu nu pot sa ma ridic ca am o problema cu hemoroizii haha. Teapa, ca m-am ridicat si am mers sa il salut pe Emi. Apoi am tinut drumul la baie. Gata , ma pisam pe mine, se uscase sperma pe frunte si in par, se lipise dopul de sperma din cur ma simteam murdar, ca o curva folosita ce fusesem. Maieurile se uscasera pe noi erau ok. Mi-am facut treaba la baie si noroc ca dresul era subtire. nu m-am dezbracat de el, m-am spalat, am facut o clisma rapida ca de, acu era mai usor. Am sters binj dresul si cat m-am mai invartit prin baie, am iesit si am mai stat nitel in picioare, se cam uscase si dresul pe mine. Fara DOP. Pauza. Dopul spalat l-am uitat in baie. Cand am revenit astia smecheri, fetele mai ai supriza? Nu ba, ducetiva cu pulile in gura mea. Nu ca nu mai vreau pedeapsa. Ia sa vedem. Se uita ei si ioc dop. Fa acu o sa iei pedeapsa ca nu este dopul. Aoleuuuu Mi s-au intarit sfarcurile de frica futu-va in gura pe toti. Stati ca vi-l arat. Ma duc la baie, iau dopu si mi-l bag in gura. ma intorc si pe langa dop murmur. Sa vad unde bagati voi pulele!!! haha
Asta nou, Emi se integrase nitel inpeisaj cat am fost eu la baie. In vreo 5 minute dupa bascalia noastra cu dopul s-a dus la baie si Emi.
Eu am scos dopul si la fel, care cand trecea pe langa mine,pac cu pula in gura mea dadea un futai scurt. Date fiind conditiile, am golit noi ma...



    Login