Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Eugenica si felatiile ei
Autor : toni-iasi - 2023-06-11
Citita de 9548 ori - Nota 1.59 (303 voturi)

Aveam 30 de ani cînd mă înnebunea gîndul de a pune o fată de 18 ani să mi facă felație. Era un gînd foarte periculos, ilegal și toxic. Dar totuși la 18 ani o fată e deja femeie, din punct de vedere al caracterlor sexual secundare. La liceul de lîngă mine, le vedeam. Multe deja bine făcute, unele mă priveau, curajoase, altele roșeau cînd le priveam mai obscen. Eram convins că în cele mai multe fierbea curiozitatea sexuală, curiozitatea glandelor.
Oare ce gîndeau de mine, bărbatul de 30 de ani? Nici băiat de 20, dar nici ”moș” de 45...
Era prin 2010 cînd soțioara mea cea dulce (de care mă săturasem sexual ca de mere acre) care era profesoară de fizică, începuse să facă meditații cu nepoata ei de 18 ani, la noi acasă. (Pînă atunci soția mea mergea ea, la elevi acasă). Aveam apartament de patru camere, în Drumul Taberei.
Era de fapt fata unei verișoare a soției.
Țin minte că o chema Eugenica și că am simțit un leșin cînd am găsit-o într-o zi la noi în sufagerie: o fată șatenă de 1m76, nu prea frumoasă la chip, cu sîni mici, dar cu niște picioare perfecte. Era înaltă, timidă, și rîrîită. Venea la pregătire sîmbăta dimineața, și de multe ori soția nu era acasă, cam o oră (mergea des la mama ei, bolnavă). Deci Eugenica venea înaintea soției și cam o oră eram în casă doar eu singur cu minunata elevă. Vorbeam cu ea, de una, de alta. Mă privea pe sub gene, parcă curioasă.
Nu prea zîmbea, dar, cînd conversa, își tot răvășea părul ei bogat și ondulat. Împrăștiind parfumul ei de fată tînără care mă băga în boală.
Eu navigam disperat între excitația aia sexuală pe care nu o mai simțisem și frica de soția mea. Oare soția mea îți dădea seama de noua mea obsesie, nepoata Eugenica?
Apoi într-o zi, tot în acea oră în care eram doar eu cu fata, am ajuns să vorbesc cu ea despre sexualitate. Mai în glumă, mai în serios ajunsesem să o întreb dacă se culcase cu vreun băiat. A aplecat capul pe o parte, și serioasă, a zis, graseiat și în șoaptă:
-Unchiule, vrei să ți zic un sechet mahe? E un pahadox: nu supoht băhbații, dah aș vhea să mîngîi odată unul.
Zisese asta privindu-mă fix în ochi, dintr-o dată, deși se făcuse roșie.
Un val de căldură m-a luat. Am înghițit în sec.
Am întrebat-o sufocat cum adică ”să mîngîie un bărbat”.
A clătinat din cap, dojenitor și ironic, dar cu o privire oarecum ghidușă în ochi:
-Ei, lasă că știi tu ce vheau să zic...
Și exact cînd voiam să dezvolt subiectul s-a auzit iala și a intrat soția mea.
Apoi au trecut vreo zece zile de la acel dialog incredibil cu Eugenica, apoi a venito altă zi, cînd, tot în acea oră minunată cînd eram doar noi doi, eu, încurajat de confesiunea ei, am făcut, nebun, un mare pas: m-am apropiat de ea și am pupat-o ușor pe gură.
Nu a părut surprinsă, și m-a împins ferm deoparte.
-Unchiule ești cu capul? Dah ești însuhat!
Dar apoi în secunda doi s-a răzgîndit și tot ea, fetișcana, cu buze moi și umede, m-a tras într-o mozoleală franțuzească de toată frumusețea. Avea o gură dulce ca un fruct, că nu fuma. Ne-am pupat cu poftă cam cinci minute, cu salivă și limbi împletite... apoi ea m-a împins. Respira greu.
-Nu, nu thebuie! Nu thebuie! Ai theizeci de ani și eu îs mică! Și ești unchiul meu...
Vorba vine, era fata unei verișoare a soției mele. Care unchi?
Răvășit de excitare, am căzut în genunchi dinaintea ei, și, plimbîndu-mi frenetic palmele pe gambele ei goale și mătăsoase (era luna mai), cu ochii mei în ei, știu că am bălmăjit către ea:
-Eugenica, Eugenica... Te rog, te rog... Confesiunea ta m-a omorît fetițo!!! Vreau eu să fiu eu primul tău bărbat mîngîiat! Te implor, ajută-mă, că te visez de trei luni!!! Și nici nevasta nu mă mai mîngîie cum vreau!
Se uita la mine parcă cu milă.
-Dah cum vhei să fii mîngîiat?
I-aș fi zis cum dar din nou, s-a auzit iala și soția a venit (eram roșu la față și de abia am apucat să fug în baie, dar și azi mă întreb dacă ea și a dat seama ce roșie era și Eugenica).
Zilele următoare au fost urîte. Mă gîndeam la puștoaică fără contenire, să mă fut cu nevasta nu aveam chef și la job făceam numai greșeli.
Soția nu mai mergea la mă-sa și solo doar cu fata nu mai rămîneam.
Apoi deodată, în mod nesperat, soția, într-o seară, îmi spune că liceul o trimitea 10 zile la o specializare la București. Urma să plece a doua zi. M-am topit tot, că știam că voi avea o experiență cu prea-drăguța virgină liceană ce voia să alinte un penis. Experiența ilegală.
Tremurînd i-am dat un sms:
”Bună-soția pleacă mîine din oraș 10 zile-vii la mine?”.
Eram nebun. Dacă fătuca făcea forward la mesaj către nevastă-mea?
De abia a doua zi la amiază Eugenica a răspuns:
”DA”
Un ”da” scris cu majuscule! Era acolo un mesaj?
Experiența cu virgina a avut loc într-o sîmbătă dimineața, o zi superbă de mai. Zisese că vine la 8, și se făcuse 9 și eu, dezamăgit, eram convins că renunțase.
Dar la 9.30 a sunat la ușă.
Venise!
A intrat, agitată și parfumată, într-o rochie albă și sandale albe.
Am luat-o în brațe. Vai ce tremura... Dar și eu simțeam că leșin, învălui de senzații stranii, un mix înfiorător de excitație sexuală animalică și frică animalică de nevastă. Și de faătu că fata era mică. Deși la 18 ani unele fete se mărită. Pe de altă parte Eugenica noastră era clar prada unor hormoni.
Ne-am pupat pe gură, mult-mult. Doamne, ce neștiutoare era...
Mirosea ca o floare. Sau ca un fruct exotic. Fruct interzis mie.
Dar nu-mi păsa.
Eram doar eu cu Eugenica, o virgină curioasă și dornică de un bărbat.
Doamne ce dîrdîia. Dar și eu.
I-am luat fața în palme și am silit-o să se uite în ochii mei.
-Scumpete, ești foarte tulburată de mine, nu?
Eugenica de abia respira. A îngînat:
-Daaa... Daa...
Am mușcat-o iar de gură.
-Și vrei să vezi un bărbat gol?
Nu a răspuns – doar a suspinat și m-a strîns tare în brațe.
Era mai fierbinte ca vara de afară și mirosea răvășitor și penisul mi se făcuse enorm și tare. Urma să i-l dau la alintat, terenul era pregătit, dar în mine zvîcnea o frică animalică gîndind că e minoră și că undeva există și ființa numită soția mea. Dar în același timp glandele mele superpline se cereau golite în acel mod straniu, prin alinturile unei virgine neștiutoare...
Am dus-o în dormitor. Unde aveam șifonierul ăla cu oglindă de sus pînă jos, dinaintea căruia mă futeam cu soția.
S-a lăsat dusă, deși ceva în ea se împotrivea. Simțeam asta și asta mă stîrnea mai tare.
Am ajutat-o să și desfacă rochia, a dat-o jos, apoi sutienul și gata, Eugenica a rămas doar în bikineii ei roz și sandale. Cu corpul ei perfect și alb expus în soarele dimineții de vară.
Se uita la mine cu ochii ei mari, ”ca de vacă”, cum scria într-un roman, și în ochii ei se citea și frică și curiozitate și niște sticliri stranii. Și Doamne cum gîfîia. Sînii ei frumoși cu sfîrc roz erau întăriți și se ridicau și se coborau în ritmul gîfîielii ei de fată speriată dar pradă nevoilor de hormoni.
Goală, cadîna avea acum alt miros.
Am pus-o pe marginea patului meu conjugal. Era ciudat să văd acolo o fată.
Am pupat-o iar, pe gură, apoi pe sîni, pe umerii goi, apoi i-am dezmierdat gambele. Doamne, pielea aia de fată de 17 ani, ce face bărbații să se sinucidă!
-Eugenico, eșt perfectă. O să omori bărbații. Dar acum vreau să mă omori pe mine, bărbatul de 30 de ani cu glandele pline. Glande pe care tu mi le vei goli.
Auzind astea, Eugenica iar a oftat. Oftatul ăla mă înnebunea.
În picioare stînd m-am dat aproape de ea. Abdomenul meu era acum la 20 de centimetri de capul ei. Pantalonul de trening era umflat și boalfa indecentă e erecției zvîcnea, de parcă un mic animal cerea acolo să fie eliberat. Am gemut.
-Eugenica, vezi cum zvîcnește acolo nevoia mea? Datorită ție? Acum te rog, hai, scoate afară ceea ce dorești. Hai, trage de gumă și scoate-o afară.
Eugenica se uita iar la mine. Ochii ei pendulau speriați între ochii mei și pîntecul meu ude zvîcnea ”animalul”.
-Nu thebuie să fac asta... Nu thebuie...
Apoi, a făcut-o.
Cu mișcări de fată ce nu mai făcuse asta, Eugenica mi-a dat jos treningul și penisul meu dur și erect a ieșit afară, destins ca de un arc, mai enorm ca niciodată, decalotat și vînos, parcă mirat că în loc de soția, dă de o străină.
A tresărit de parcă dinaintea ei apăruse un scorpion. Eu am gemut de o plăcere nouă, enormă, plăcerea de a întina puritatea ei cu acea exhibare nerușinată.
Am pupat-o pe păr și am apucat-o de sînii ei goi, fierbinți și tari.
-Eugenico, ce simți cînd vezi că tu ai făcut ca mădularul meu să fie așa mare?
Eleva nu a zis nimic, doar se uita la falusul meu ce zvîcnea în aer,respirînd greu pe gură, roșie pînă la urechi.
-Hai scumpeteo, acum ia-l în mînă...
Oftînd iar, Eugenica mi-a apucat penisul între degetele ei subțiri și calde și așa de stîngace. Am dat un icnet gros sub plăcerile noi, ciudate, așa de nefirești.
Eleva cea dulce îmi alinta acum pula, în felul, ei și se uita la mine, cu o expresie vinovată.
-Doamne, uncgiule, dar e ghoaznic ce fac eu acum... Nu thebuie... Nu thebuie...
Era revoltată, dar stătea goală acolo, strîngînd curioasă pula mea erectă între degete.
Am alintat-o iar pe sîni, și pe păr. Am gemut.
-Da, bombonico, așa e. E groaznic... de plăcut. Hai, acum partea a doua - pup-o.
A avit un rictus ca de scîrbă, a oftat iar și m-a privit iar cu ochii ei mari și revoltați.
-Voi băhbații, sunteți niște pohci!! Numai asta vheți de la femei?
Dar apoi, Doamne, Eugenica a făcut și asta. Întîi a apropiat năsucul de mătărăngă, a adulmecat-o (miroseam a Axe), apoi, timidă, virgina și-a lipit gurița ei roșie de glandul umflat. Și a început să-i dea pupici, țocăind. Drept pe cap. O plăcere grea m-a străbătut și am apucat-o de umeri.
-Hoaaaaah, Eugenicaaaa, muooor!!!
Plăcerea enormă parcă mă anunța că în mine vine o ejaculare cataclismică. Dar Eugenica nu s-a mulțumit cu acei pupici timizi ci deodată, fără să i cer eu asta,eleva a început să-mi mîngîie capul pulii cu limbuța ei roz ca de pisică, limbuind acolo, atentă. Doamne, oare visam? Prea-dulcea elevă se transformase într-o limbistă nerușinată. Ce-mi dădea amabilă limbi pe pulă, de sus pînă jos. Cu ochii ei mari în ai mei. Și asta a fost mult, mult prea mult. Senzația de ejaculare inevitabilă devenise înfiorătoare. Am vrut s-o opresc.
-Iubita, nu! Oprește-te, că-mi vine!
Eugenica s-a uitat la mine parcă dojenitor. Apoi a șoptit.
-Păi nu de asta m-ai dezbhăc...



    Login