Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu si verisoarele focoase
Autor : vampir007 - 2014-01-11
Citita de 11587 ori - Nota 7.94 (51 voturi)
Intotdeauna am fost de acord cu expresia “Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!”
Asa era ea, prietena mea pe care am cunoscut-o acum cateva luni intr-un parc din apropiere!
Nu mi-am dat seama cand m-am indragostit, probabil in momentul in care pasea spre mine sau cand mi-a cerut un foc sa isi aprinda o tigara.
Era o fiinta atat de perfecta ca intr-un tablou pictat de Rembrand, parul ei rosu, ochii ei albastrii, buzele ei carnoase si perfecte, sanii ei generosi care imi faceau in ciuda din decolteul tricoului negru pe care il purta, imi trezeau fantezii cu ea goala si nici nu o cunosteam inca.
A doua zi am invitat-o in oras si de atunci suntem impreuna. Nu a durat mult si i-am descoperit formele perfecte si apetisante in dormitorul meu. Imi place, este dezinhibata si mereu aduce ceva nou in relatia noastra .

Este o noapte foarte calduroasa de vara, nu mai rezist in casa si tocmai astazi i-a venit verisoara in vizita si sta peste noapte la ea, dar vreau sa o vad imi e dor de buzele ei fierbinti, sa o sun.

- Ce faci iubita? Spun eu bucuros ca ii aud vocea.
- Bine iepuras uite cu verisoara mea pe acasa mai discutam si noi ca fetele.
- Dar poti sa stai in casa pe vremea asta? Hai sa ne plimbam putin pe faleza toti trei sa ne mai racorim.
- Hmmm, bine, vino la mine si mai vedem ce facem!

Era ora 23:00 cand sunam la usa iubitei mele, desi eram nerabdator sa o sarut, sa o strang in brate si de ce nu sa fac cunostiinta cu verisoara ei, nici prin gand nu imi trecea ce avea sa urmeze.
Imi deschide usa o tipa frumoasa cu ochii la fel de albastrii ca ai iubitei mele, semana, cu siguranta era verisoara ei. Ma invita in casa, facem cunostinta, intru in sufragerie unde muzica canta in surdina si pe masa erau asezate trei pahare cu o bautura numita “Cuba libre”, un cocktail cu rom, cola si fresh de lime, in care inotau cate cinci cuburi de gheata. Nu eram strain de gustul acestei licori, iubita mea ma servea de cate ori veneam in vizita, dupa care aveam parte cele mai frumoase clipe petrecute in doi.

- Te las putin singur ma duc sa vad ce face Oana, ca este la dus. Vreau sa vad cat mai dureaza.

Nu raspund nimic, doar aprob din cap in timp ce ma asez pe canapeaua incapatoare. Alina, verisoara iubitei mele era imbracata doar cu un maeou care lasa sa i se vada sanii, si niste pantaloni foarte scurti si sexy, avea un fundulet bombat si niste picioare superbe.
Se intoarce dupa cateva minute cu un joint si cu o privire de felina ce abia asteapta sa isi atace prada deja incoltita.
La cateva minute apare si scumpa mea iubire, in prosop, cu parul ud lasat pe spate. Se aseza langa mine, ne sarutam si nu ma pot abtine si ii mangai una dintre fesele goale de sub prosopul micut care ii acoperea jumatate din sani si pasarica rasa.
Incepem sa bem din paharele de pe masa si sa trageam pe rand, cu nesat, fumul din joitul pregatit de ele in timp ce vorbeam despre cat de cald este afara.
Dar in loc sa ma racoresc, situatia in care ma aflam ma incalzeste mai tare. Profit de faptul ca vreisoara Oanei nu ma scapa din ochi, imi masura si atingea cu privirea fiecare particica din corp, imi dau tricoul jos, raman doar in short.

- Iti este cald iubitu? Ma intreaba Oana, stai ca te racoresc eu imediat!

Ma asteptam sa ma traga dupa ea baie si sa ne bagam amandoi la dus, era ocazia perfecta de a face dragoste cu ea si a ma racori in acelasi timp. Dar nu, ma lasa incoltit de privirea flamanda a verisoarei ei. Iubita mea se intoarce cu cateva cuburi de gheata aruncate intr-un pahar gol, ia unul il aseaza intre buzele ei carnoasea se face sa vine spre mine dar in ultimul moment isi schimba traiectoria spre verisoara ei. Dragostea mea incepe sa se joace cu acel cub de gheata pe gatul verisoarei ei, usor coboara spre sani umezindu-i maeoul. Urmaresc scena cu atentie si incep sa ma excit, penisul meu reactioneaza la fel ca sfarcurile Alinei care se intaresc vizibil.
Verisoarele incep sa se sarute, Alina ii pune mana in par iubitei mele si o trage usor in timp ce saruturile coboara pe gat. Oana se intinde pe canapea langa mine, lasand sa cada prosopul care ii acoperea forma perfecta a sanilor si buzele fierbinti si umede care urmau sa fie sarutate de verisoara ei.
Priveam scena cu mana in pantaloni, sper sa nu fie de la joinul pe care il fumasem cu cateva momente in urma, sau de la cocktailul baut rapid ca sa ma racoresc si totusi muzica se aude la fel, in surdina.
Alina imi cere un cub de gheata, ma ridic si ii dau unul, racoarea lui ma face sa imi dau seama ca nu este un vis. Si imediat incepe sa se joace cu el pe sanii iubitei mele. Sfarcurile tari ale Oanei ma inebunesc. Penisul meu erect rezista cu greu in pantaloni dar urmaresc cum buzele verisoarei se misca pe corpul iubitei mele alunecand usor pe acel cub de gheata. Vad cum Oana se excita maxim, inchide ochii si cauta cu disperare un sprijin, o prinde de mana, ma strange cu putere in timp ce buzele Alinei se lipesc de pasarica umeda a verisoarei ei, aceasta isi desface larg coapsele si ii face loc. Incepe sa se miste, cu siguranta limba ei este in vaginul scumpei mele, acum vad cum se joaca cu clitorisil ei fierbinte si tare, isi misca limba pe labiile umflate ale verisoarei ei, ce placere simt din partea prietenii mele. Mana mea libera incepe sa se joace cu sanii tari si perfecti ai Oanei.
Acum mainile ei ma strang cu putere, una din ele imi strange penisul prin pantaloni, desi nu zic nimic si o las sa se bucure de limba jucausa a Alinei, sexy verisoara ei. Penisul ma doare de la cat de tare strange. Dar imi place, cu ochii inchisi si cu capul pe spate simt cum tremura, si sucul dulce din pizda ei iese stropind-o cu putere pe Alina pe fata si pe maeoul ei alb.
Eram gelos ca numai ea avea parte de sucul iubitei mele si priveam excitat cum lingea tot. Eu ma cobor si o sarut pe Oana pe gura. Mi-am dat seama ca a avut cel mai tare orgasm din viata ei, era ata de relaxata.

- Bine Gabi eu am racorit pizda asta, acum sa te vad ce ii faci tu! Spuse Alina privind dintre picioarele verisoarei ei spre mine.

Oana ma privea de jos cu ochii ei albastrii si se ridica repede, ma saruta, o saruta apoi si pe Alina si incepe sa o dezbrace cu miscari fine. Nu mai rezist si imi dau jos shortul de pe mine, pula mea tare abia astepta momentul descatusarii, incep sa o frec cu miscari lente in timp ce Alina ramane si ea cu sanii goi. Avea niste sani albi frumosi, mari. Au urmat pantaloneii scurti si sexy sa cada de pe ea. Apoi Oana o pune pe verisoara ei sa ma sarute pe gura, imediat simt cum si buzele ei se infrupta din gatul meu. Placerea este fara margini, mainile mele incep sa exploreze fesele celor doua verisoare focoase in timp ce sanii lor imi mangaie pielea. Mana dreapta a iubitei mele imi freca pula mare si groasa aflata intr-o erectie dureroasa.
Nu au uitat de cuburile de gheata, au luat cate unul si au inceput sa se joace pe corpul meu cu ele intre buze pana s-au topit. Au coborat apoi cu saruturi pana cand au ajuns la penisul meu erect si au inceput sa il suga pe rand, senzatia era asa de intensa incat abia mai rezistam, am inceput sa le sarut in timpul pauzelor, daca Oana, iubita mea, imi sugea pula erecta o sarutam pe Alina si invers.
I-am spus iubitei mele ca vreau sa intru in ea, asa ca am tras-o peste mine, si-a pozitionat capul penisului la intrarea in vagin si s-a lasat usor pe mine pana am intrat in ea tot. Verisoara ei nu a rezistat si a venit cu pizda deasupra gurii mele, fara sa stau prea mult pe ganduri am inceput sa ii ling pizda uda si cu manile sa ii masez fesele in timp ce Oana se misca in pula mea si o sarute cu patos pe Alina. Apoi isi sugeau sfarcurile tari si isi mangaiau sanii jucausi. Senzatia e asa de puternica incat simt ca nu mai rezist mult. Clitorisul Alinei era supt de gurita mea, limba ce se joaca frenetic in jurul lui, o face pe aceasta verisoara sexy sa isi dea drumul in gura mea. Gustul sucului ei e la fel de bun ca al iubitei mele, asta se datoreaza faptului ca sunt rude, verisoare ...



    Login