Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Eu si seful meu 2
Autor : jafcdtbygn - 2014-10-10
Citita de 12442 ori - Nota 6.86 (28 voturi)
Daca ati citit cealalta povestire, sunt sigura ca stiti detaliile, daca nu, am sa fac un mic review.
Eu si seful meu, singuri in birou, futai la greu, lupta pentru a domina. Intr-un final se pare ca am fost dominata, ceea ce s-a dovedit a fi chiar un lucru placut. Stiam ce sunt: eram curva sefului. Disponibila cand voi el si unde voia el.
Asa m-am trezit intr-o seara ca aveam o pofta nebuna de energizant. Eram imbracata in lenjeria mea cea sexi, nu pentru cineva anume, ci doar pentru ca imi placea sa ma privesc in oglinda din toate unghiurile. Si pentru ca imi era foarte lene sa ma imbrac, am tras pe mine repede un palton mai de toamna si am luat in picioarele cizmele lungi pana peste genunchi. Asa nimeni nu avea sa banuiasca ca eu de fapt nu aveam doar lenjerie pe mine. Am coborat scarile si deoarece era tarziu toate magazinele erau inchise. Am mers pana la cel mai apropiat OMV si ma uitam dupa bautura pe care mi-o doream cand ochii mi-au cazut pe o revista porno.
Nu eram genul care sa utilizeze astfel de reviste dar tipa de pe coperta imi atragea privirile ca un magnet. Imbracata doar cu o pereche de chilot minusculua, aceasta lasa sanii uriasi sa trezeasca fantezii in mintile oricui.
- Stii, sanii tai sunt mult mai mari si mai frumosi ca ai ei, am auzit o voce in spatele meu.
M-am intors o secunda sa vad cine era. In spatele meu doi barbati ma fixau din cap pana in picioare.
- Avea dreptate Dan cand a spus ca ar fute-o non stop. Cu un corp ca al ei daca ar fi a mea ar sta sub mine non stop.
Incepuse sa imi fie frica pentru ca nu stiam cine e Dan. Si apoi mi-am amintit, Dan era seful meu. In cateva secunde tipii au pus mana pe mine si m-au dus cu forta pana la limuzina lor. Probabil erau parteneri cu Dan. M-au bagat cu forta in spate si s-au asezat langa mine, Au vorbit cu soferul unde sa ne duca si au dat in sus geamul dintre noi si el pentru a avea intimitate.
- Ce vreti de la mine ? am tipat speriata.
- Are si glas domnisoara, a spus unul dintre ei in timp ce isi punea mana pe piciorul meu.
- Nu te trage, curva, mi-a spus celalalt pe cand incercam sa scap de mangaierile primului. Dan a spus sa te ducem la el si ca intre timp putem sa facem ce vrem cu tine.
Ma credeti sau nu, imi palcea ce aud. Aveam langa mine doi barbati musculosi, dominatori prin felul lor de-a fi si atunci m-am gandit ca am sa iau oferta ca si un cadou din partea lui Dan.
Le-am spus la baieti ca am o surpriza pentru ei si i-am rugat sa se puna pe bancheta din fata mea. S-au conformat ca niste cpii.
Mi-am desfacut paltonul si l-am aruncat intr-un colt. Cand cei doi au vazut ca eram doar in lenjerie au innebunit. Unul dintre ei a sarit de pe bancheta pentru a ajunge la mine dar in momentul acela din reflex l-am impins inapoi cu piciorul.
- Nu inca, le-am spus eu.
Mi-am dat jos cizmele si le-am aranjat incet intr-un colt pentru a le da si lor ocazia sa ma priveasca din toate unghiurile. Imi placea sa fiu admirata. Mi-am desfacut picioarele si am lasat sa vada cum chilotul meu albastru din dantela se umezea din ce in ce mai mult. Din fericire si pantalonii lor se umflau. Le placea ce vedeau.
M-am pus in genunchi in fata lor si pe rand le-am desfacut pantalonii. Nu imi venea sa cred cat de dotati erau fraierii. I-am luat-o in gura tipului din stanga si cu mana ma jucam cu pula tipului din dreapta. Si apoi faceam schimb. Simteam cu li se intarea din ce in ce mai mult in gura mea, respectiv in mana mea.
Frecam si sugeam de zor si ei nu conteneau sa geama. Cand m-am retras din joc au ramas putin dezamagiti.
- Ce e, frumoaso ?
Uram replicile de genul asta si ei si-au dat seama. Atunci unul dintre ei m-a prins de par si m-a pus la loc in genunchi.
- Ce nu iti convine, curvo ?
Dupa ce a spus asta mi-a apasat capul cu forta in pula lui si pana la urma am fost nevoita sa imi deschid gura pentru ca el sa isi bage pula mare si groasa in ea. Era un dute-vino constant.
- Curvo, suge-o! tipa el gemand din cand in cand.
Imi placea sa imi vorbeasca murdar si se pare ca si el isi dadea seama. Gemeam si eu. Nici macar nu imi atinsese pizda si eu eram in extaz. Celalalt tip statea pe bancheta si isi atingea pula, gemand, Ii placea ce vedea.
- Curvo, tipa tipul in tip ce imi obliga gura sa ii inchida toata pula. Era uriasa si imi era greu. Aveam alte planuri pentru ea asa ca l-am muscat destul cat sa il doar. S-a retras din gura mea si mi-a spus:
- Am sa iti rup pizda pentru asta.
- Asta si vreau, idiotule am tipat.
Tipul s-a aruncat inspre mine.
- Dar nu inainte sa il ajut si pe prietenul tau putin. E cam singur.
- Nu, mi-a spus cel de pe bancheta. Mie imi palce sa privesc. Am sa intervin cand am sa simt nevoia.
Si uita asa am ajunj pe bancheta cu tipul cu pula mare peste mine.
- Stii ca nu am sa fiu cuminte, nu ? m-a intrebat inainte sa inceapa.
- Fute-ma sau coboara din masina am spus eu fara sa ma gandesc.
La auzul acestor cuvinte nu a stat pe ganduri si si-a bagat pula dintr-o data in pizda mea. Am tipat usor pentru ca a durut dar a fost placut.
Facea miscari de dute-vino, la inceput incet, dupa care din ce in ce mai repede si mai tare. Imi tinea mainile la spate pentru a nu imi da nici o ocazie sa intervin intre el si placerea lui. Ma futea ca un nebun si imi placea. Gura lui era pe tata mea unde facea ce ii venea in minte: musca, sugea, lingea.
Pana la urma s-a oprit putin si m-a intors cu spatele. Voia sa ma futa in cur iar eu nu aveam nimic impotriva. A bagat-o incet in locul stramt si a inceput sa se miste. Nu prea putea, asa ca si-a scos pula din mine, a scuipat pe ea si a revenit la miscarea de dute-vino. Ma futea ca un nebun si stiam ca era in extaz pentru ca incepe...



    Login