Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu si nevasta-mea avem o amanta. Pe Ileana.
Autor : ileana10 - 2019-11-03
Citita de 13455 ori - Nota 7.88 (58 voturi)
De când fut două femei, pe nevastă-mea şi o colegă a mea, devenită amanta noastră, viaţa mea, a noastră a devenit mult mai bună. Evident, cu multă deschidere şi inteligenţă. Mă cheamă George, am 58 de ani, sunt însurat de 26 de ani cu Ana şi avem o fiică, acum studentă în Anglia. Suntem de doi ani singuri în apratamentul nostru cu trei camere şi, după ce am călătorit, mereu ne-am gândit ce să mai facem ca să umplem golul lăsat de fiica noastră, dar şi să ne mai bucurăm de ce este bun în viaţă. De ani de zile viaţa noastră sexuală a fost perfectă, am făcut cu nevastă-mea toate prostiile inimaginabile în doi, am futut-o în toate găurile şi în toate poziţiile. Ba chiar, acum vreo 15 ani, la mare, ne-am futut şi în patru, cu o pereche de prieteni care, între timp, au emigrat în Suedia. Recunosc, în toţi anii de căsnicie, deşi o iubesc pe nevastă-mea, mereu am simţit nevoia să mai vizitez şi alte scorburi. Nu-mi ajunge doar o pizdă. După ce ejaculez, la maximum 30 de minute simt nevoia să mi-o iau la labă şi să-mi mai dau drumul încă o dată. Şi cum stăteam noi într-o seară, eu cu mâna în pizda ei şi ea cu mâna pe pula mea, ne-am amintit de acel futai în patru şi cât de bine a fost. Nevastă-mea care are 54 de ani şi e profesoară de limba română la un liceu din Bucureşti a zis că ar mai repeta experienţa, eu am zis că mi-aş dori doar cu o femeie. Şi de aici, a apărut ideea de a găsi o femeie cu care să facem sex amândoi. Evident, fără gelozii sau alte chestii neplăcute, doar din pură plăcere.
-Şi nu vei fi geloasă când îi voi suge pizda altei femei?
-Nu, căci eu îi voi pune pizda mea pe faţă atunci şi vom fi amândoi fericiţi. Dar, până găseşti pe cineva, să ştii că vreau să încerc cu o elevă de clasa a XII-a pe care, clar, o mănâncă în pizdă. O s-o invit la noi acasă, mi-am luat şi un strapon, vreau să fac sex cu ea. Dacă vrei, vino să încerci şi tu. M-am dus, mie fata nu-mi spunea nimic, dar, Doina, nevastă-mea îi lingea pizda cu foc. Le-am lăsat şi mi-am luat-o la labă în baie.
Ocazia găsirii unei amante s-a ivit într-un team building unde am fost cu Ileana, colega mea. Am râs, am glumit, am băut şi la dans i-am pus pula sculată pe picior şi am început să o frec finuţ. A tresărit, s-a înroşit şi s-a îndepărtat puţin, dar nu prea mult, cât să cred că ar vrea s-o fut. Iar futaiul a fost de pomină! După ce mi-a povestit că trăieşte cu doi bărbaţi şi, evident, se fute cu ei amândoi, am simţit că-mi sare pula din pantaloni.
- Şi cum adică, tu vii la serviciu în fiecare dimineaţă după ce ai supt o pulă?, o întreb pe Ileana
- Da, câteodată le sug pe amândouă dimineaţa, depinde mult de timpul pe care îl aloc. Nici nu concep viaţa fără să sug pula şi chiar dacă ne futem seara, dimineaţa e inevitabil ca băieţii să nu se trezească cu pula par, aşa după cum ştii. Iar eu, atât aştept!, povesteşte Ileana.
Am simţit că nu mai pot, am ieşit în curte, în parcare, mi-am scos pula şi am început să mi-o frec ba cu amândouă mâinile, ba cu una ţinându-mi coaiele şi cu cealaltă lunecând pe pulă. Şi am pulă, şi lungă, şi groasă. M-am frecat mult şi la un moment dat am auzit-o pe Ileana: „Pot să te ajut?”. Ileana se uita mirată la masturbarea mea şi lumina difuză care venea de la becul parcării îi arăta totuşi dimensiunea pulii şi mişcarea.
-Da, bagă-ţi o mâna la pizdă şi freacă-te iar cu cealaltă arată-mi o ţâţă, i-am spus. Şi vino mai aproape, vreau să mi-o frec în timp ce-ţi sug sfârcurile. Ziş şi făcut, mi-am scuipat salivă într-o mână, m-am aplecat şi am început să-i ling un sfârc. Şi dă-i şi feacă-te pe pulă, era divin!
-Ador să mă masturbez în timp ce ling sau sug o femeie, totuşi mi-e că ne vede cineva. Cu cine stai în cameră?, o întreb pe Ileana.
-Singura, cu vibratorul, vrei să urcăm? Eu aş vrea, la ce pulă ai, dacă nu mă fuţi în gură, o să mă gândesc toată noaptea.
Şi am urcat discret, întâi ea şi apoi eu şi ne-am proptit în holul camerei. Mi-a scos pula, mi-a frecat-o, s-a lăsat în jos şi a început nebunia. Cum suge Ileana o pulă, mai rar!
-Sugi divin, dar eu vreau pizdă căci sunt nefutut de mult şi doar pizda mă linişteşte. Nevastă-mea nu mai vrea decât dacă aduc o altă femeie, am fost la curve dar nu am avut curaj mai mutl decât muie.
I-am băgat pula dintr-o dată, eram disperat s-o fut şi faptul că se aplecase şi i.o dădeam pe la spate mă scotea din minţi. Ne-am mutat în pat şi am futut-o în toate poziţiile. Şi ei ce-i mai plăcea. I-am ejaculat în gură, căci aşa a vurt şi mţam prăbuşit de oboseală.
-Hai să stăm câteva minute, sunt frânt de oboseală şi de băutură şi te fut din nou, am zis eu.
Aiurea, ne-am trezit pe la 7 dimineaţa şi ea, ştiind ce vrea, s-a apucat să mă sugă în timp ce dormeam.
-Nici nu mă gândeam că mă trezeşti altfel decât sugându-mi pula, i-am spus. Dar, acum e rândul tău, aşa că vreau să-ţi ling pizda. Zis şi făcut şi unde n-o văd pe Ileana că se înalţă şi vine deasupra mea şi-mi pune pizda pe gură. A început să se frece de gura mea şi eu, somnoros, căutam să-i despart labiile cu limba ca să ajung la lindic. Şi ce lindic are Ileana, am rămas mască. Ca o bobiţă de fasole, nu foarte mare dar suficient cât să-l iei în gură şi să nu-i mai dai drumul. Mi se sculase pula şi cu o mână îmi frecam pula în timp ce ea mă futea cu pizda pe faţa mea. A fost bestial, i-am dat din nou lichidul miraculos în gură, aşa cum mi-a cerut. Am pus-o apoi pe pat, i-am desfăcut pizda şi m-am uitat la lindicul ei.
- Cred că i-ai plăcea şi nevesti-mii, te-ar fute şi ea, sunt sigur. Dar, până una alta, nu vrei să ne fofilăm şi s&#...



    Login