Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu cu sotia descoperind nudismul !
Autor : j0k3r111 - 2023-08-25
Citita de 9204 ori - Nota 8.61 (186 voturi)
Cu o vară înainte de Covid, eu și soția mea Dana am închiriat o casuta frumoasă pentru o săptămână de vacanță. A venit cu o cadă cu hidromasaj, dar mai important, era aproape de mare. Nu am dat locația din motive care vor deveni evidente.

În ciuda faptului că era iunie, înainte ca toți copiii să se despartă pentru vacanțele școlare de vară, vremea nu era grozavă. Era innorat si aveai senzatia ca va ploua oricand.

Ne-am incurajat să ne distram, ne-am instalat și imediat am profitat de cada cu hidromasaj. Casuta era uluitoare și răspundea tuturor nevoilor noastre umile. Dar nu a fost la fel de uimitor ca sa imi vad sotia în bikini. Chiar mai bine când eram în cada cu hidromasaj unde ea ii scotea mereu .

Primele zile de vacanță ne-am futut ca iepurii în cada cu hidromasaj, am mâncat în pub-urile, cafenelele și restaurantele locale și am vizitat câteva dintre locurile frumoase și atracțiile locale.

Ajunsesem într-o zi de vineri, până miercuri soarele a început să arate că încă mai există, dar temperatura s-a strecurat doar la 26 grade. Frustrată că nu vizitasem încă plajele, soția mea a insistat să ieșim la prânz și apoi să ne plimbăm de-a lungul uneia dintre ele.

Dacă vremea pe plajă era suficient de caldă, am spus că ne vom opri câteva ore la soare. Dacă nu, atunci am explora plaja cu o plimbare lungă, relaxată și plăcută.

Dana purta un bikini din două piese sub rochia ei de vară și a împachetat într-o geantă câteva lucruri precum prosoape de plajă, loțiune de soare etc. Pur și simplu eu am purtat o pereche de pantaloni scurți și un tricou polo, cu ochelari de soare și șapcă de baseball.
Erau atât de multe plaje din care să alegem, am ales literalmente una pe hartă și ne-am îndreptat în acea direcție. Aproape de drumul care duce la plajă, ne-am oprit la un pub din sat pentru un prânz. Pe lângă câțiva localnici care luau o gustare la prânz, peste tot era destul de liniștit.

După prânz, am lăsat mașina parcată în sat și am făcut o plimbare pitorească în jos spre plajă. Ne-am apropiat de o șosea și am traversat o mlaștină, începând să credem că am greșit undeva dar ne îndreptam spre dunele din depărtare în fața noastră.

Nu exista nici un drum sau poteca , uzată, bătută de urmat, așa că ne-am uitat doar în jur după semne de viață. Fără potecă, fără semne de viață, am continuat mersul în direcția de sud a plajei, departe de dune. Vederile erau captivante.

La orizont am început să vedem semne de viață. Câțiva oameni pe plajă și câțiva surferi în golf. Ținându-ne de mână, bucurându-ne de libertate, eu și soția mea am continuat drumul nostru.

Apoi, deodată, ne-am apropiat de un semn în nisip. În mod clar, fusese pus acolo profesional și a fost conceput să rămână acolo pe termen nelimitat.

„Citesc bine?” Dana zambi.

— Semnul ăsta este menit să fie o glumă? Am chicotit, înainte ca soția mea să o citească cu voce tare.

„Naturistii vă rog să se îmbrace înainte de a trece de acest punct”. Dana părea confuză și apoi se întoarse pentru a privi direcția din care tocmai veneam. — Tocmai ne-am plimbat pe o plajă de nudiști?

„Nu că am observat”, am chicotit din nou. "Poate că este o plajă sezonieră pentru nudiști. Știi, cum ar fi zonele de parcare. Ai timp strict în care ai voie să parchezi fără a fi rezervat."

— Da, Alin , știu cum funcționează zonele de parcare, a zâmbit Dana. — Ce scrie pe cealaltă parte a semnului? Ne-am îndreptat curioși spre semn pentru a verifica dacă era scris ceva pe cealaltă parte a acestuia.

„Naturiştii pot fi văzuţi dincolo de acest punct”. Am citit semnul de data asta. „Ce dracu este locul ăsta!” Am râs, găsind semnul și situația hilare.

"Nu știam că avem plaje pentru nudiști în Romania! Nu-i așa?" a intrebat sotia mea.

„Avem câteva, dar nu m-am uitat niciodată unde sunt. Nu-mi vine să cred că am trecut asa fara sa stim printr-una.”

— Crezi că am trecut drept pe lângă un semn de avertizare care venea din direcția aceea? se întrebă Dana.

"Nu că aș fi observat. Oricum nu contează, nu e nimeni," am răspuns.

Dana părea extrem de curioasă, aruncând o privire în direcția în care ne îndreptam și înapoi în direcția din care am călătorit. — Îți vine vreo idee ? a chicotit ea.

Ce?Nu era nimeni acolo.” Am râs de soția mea.

„Poate s-au ascuns când au văzut doi oameni îmbrăcați venind pe plaja lor”, a sugerat Dana

"Nu fi atât de ridicol. Nimeni nu se ascunde de noi. Nu e vremea să faci plajă goală, nu-i așa?"

— Nu este chiar frig, Alin.Îmi place să arunc o privire.

"Uită-te la ce, Dana ? Nu e nimeni pe plajă", am spus , arătându-mi brațele spre nisipul și dunele imense goale de la orizont. Nici eu nu am vrut să revin în mod special pe urmele noastre..

„Poate că suntem doar primii care folosesc plaja astăzi”, a chicotit ea. Am râs din cap. — Vorbesc serios, Alin.

— Știu ca vorbesti serios , femeie!

"Nu vreau să spun să mă dezbrăc! Doamne! Vreau doar să arunc o privire. Satisfă-mi curiozitatea."

— Și dacă nu găsim și nu vedem nimic?

"Atunci ne vom instala undeva și ne vom bucura de o plajă goală. Voi putea să merg topless atunci", a soptit Dana.
„Am fost doar topless în străinătate”.

Soția mea a avut întotdeauna încredere în propria ei piele. În străinătate, ea nu a avut nicio reținere să-și scoată sânii mari pe plajă, dar naturismul nu a fost niciodată ceva despre care am discutat vreodată. Nici pe mine nu a fost ceva care m-a atras.

Desigur, există elemente pe care le găsesc fascinante, cum ar fi să mă uit la băieți care se uita la soția mea goală, în timp ce mă uit la celelalte femei goale. Plus vederea soției mele goale, urmarind toți ceilalți bărbați goi. Deci, toată nebunia cu goliciunea imi place .

Cu toate acestea, cunoștințele mele foarte limitate și înțelegerea naturismului au fost că era mai mult un mod respectuos de a fi liberal cu oameni care au aceleași gânduri. Nu a fost sexual. Am auzit și am citit că există locuri în întreaga lume, unde unele plaje permiteau de fapt să aibă loc sex. Ca o plajă pentru swingeri sau așa ceva.

"Hai atunci sa ne plimbam sau sa aruncam un ochi .Doar sa nu te astepti sa ma transform brusc in nudist!"

Dana a râs și m-a prins de mână, apoi am mers de-a lungul plajei, pe lângă dune și în jurul punctului. Marea era departe. Am avut literalmente toată plaja pentru noi.

„Nu este nimeni aici în afară de noi, Dana. Așa că hai să ne bucurăm și să ne punem la plaja aici”, am sugerat eu, la o oră după ce am găsit acel semn.

"Da, sunt de acord. Este uimitor aici. Îmi place."

În cele din urmă, ne-am așezat pe prosoape, ne-am pus niște loțiune solară și soția mea s-a dezbrăcat în bikini. Privind-o scoțându-și rochia de vară, pentru a-și dezvălui corpul voluptuos, m-a trezit rapid.

"La ce te uiti?" a chicotit ea, lăsându-și rochia jos pe prosopul.

O femeie foarte sexy, cu un corp grozav!” am rânjit.

Soția mea purta un bikini turcoaz cu ata in fund. Avea un detaliu de inel care îl ținea împreună în centru, chiar sub bustul ei. Partea de jos avea o fundita în lateral. Îmi plăcea să trag de ele când Dana era pe mine într-o cadă cu hidromasaj sau într-o cameră de hotel de vacanță.

În spate, partea de sus avea trei bretele. Închizătoarea obișnuită în centrul spatelui ei și o altă legătură de șnur dedesubt. Era un bikini sexy, conceput pentru doamnele cu bustul mai plin.

„Hai să facem o baie în mare”, a spus ea.

"Este la kilometri departe!" M-am plâns.

"Nu fi leneș! Hai, o să mă concurez!"

Am râs când soția mea a fugit. A fost destul de o priveliște să o privesc alergând în bikini, ținându-și sânii pentru sprijin. Dana este o femeie sexy , cu foarte puțină grăsime pe corp, în ciuda curbelor ei. Ea se antrenează în mod regulat și mănâncă sănătos. De obicei, ea purta un sutien sport mulat când alerga.

Imi vin in minte sutienele ei sport cu fermoarele în centru, implorând să fie deschise în timp ce ea se antrenează în sală. Asta e o poveste pentru o altă zi.

Oricum, soția mea nu a ajuns departe înainte de a trebui să se oprească din alergat. Am ajuns repede de ea și am mers mână în mână până la mare. Apa era rece, dar am avut o baie plăcută.

Când ne-am întors la prosoape, plaja era încă goală. Privind în josul coastei, spre capătul sudic al plajei, am constatat că încă părea liniștită. Câțiva surferi și puțini oameni pe nisip, dar în rest era pustiu.

M-am așezat pe prosopul meu și am privit cum soția mea își scotea cu încredere topul de bikini. Mai întâi a scos snurul de la gât, apoi snurul din spatele ei, înainte de a se întinde din nou la spate pentru a desprinde și a scoate partea de sus a bikinilor.

„Nu mă voi sătura niciodată să văd cum scoți sanii ăia, Dana .”

— Întotdeauna spui asta, zâmbi ea.

— Și îți place mereu când o spun. Apoi... — Ce naiba faci?

„Este o plajă pentru nudiști”, a chicotit ea, trăgând de ata care intra in fund .

"Da, dar la naiba, Dana! Dacă te vede cineva?"

— Asta a fost fantezia ta de când te cunosc! a râs ea, punându-se într-un fel în locul meu. "Nu este nimeni prin preajmă, iar dacă vine cineva, voi avea destul timp să-mi pun bikini la loc. Vrei să fii alături de mine? Mă îndoiesc că vom mai avea vreodată această oportunitate."

Am văzut-o pe soția mea scoțându-și bikini, dezvăluindu-și pizda abia rasa . Penisul mi s-a agitat înainte să arunc o privire în jurul plajei. Ea avea dreptate. Dacă a existat vreodată un timp pentru a experimenta nuditatea publică, acum este.

Dana a râs în timp ce îmi dadeam jos pantalonii scurti pe care i-am întins să se usuce la soare. Erau singurii pantaloni scurți pe care îi aveam la mine.

Ceea ce ne-a surprins cel mai mult, pe mine în special, a fost cât de eliberator a fost de fapt. Cred că m-aș fi simțit altfel dacă nudistii ar fi fost în apropiere. Dar nu au fost, așa că am făcut plajă goi pe plajă o oră bună.

Apoi, uitându-mă pe soția mea frecându-și loțiunea solară pe tot corpul, penisul mi-a crescut greu. Ea a chicotit și mi-a cerut să o fac eu. Sfarcurile ei erau la fel de dure ca pula mea . Mi-am stropit loțiunea în mâini și am început să o frec ușor în spatele ei.

Experiența a fost incredibilă când m-am uitat în jur și mi-am dat seama ce facem. Așa mi-am imaginat că sunt pe o insulă pustie. Nu restrictionati , doar liber să facem tot ce ne-am dori cu noi înșine. Așa am făcut.

Mi-am dus mâinile și am început să mângâi sânii mari ale soției mele. Ea a răspuns întinzându-se în spate .A fost cel mai sexy masaj în aer liber pe care l-am facut unul altuia vreodată. Stând acolo pe plajă, mângâind în mod deschis sânii soției mele în timp ce ea îmi făcea o laba lenta .

— Trebuie să te fut Dana ! I-am spus.

Ea a chicotit.
„Mă gândeam exact la același lucru.

— Întoarce-te și ia-o in gura.

„Ce romantic”, a zâmbit ea. "Nu cred că ar trebui să o facem aici. Asta duce lucrurile prea departe.”

"Atunci unde?" am soptit . Trebuia să-mi fut soția.

— Să aruncăm o privire în dunele alea din spatele nostru.

— Da, sună ca o idee buna. Ne-am împachetat lucrurile și, la cererea soției mele, am plecat goi spre dune.

Odată ce am ajuns la o un loc retrasde plaja intre dune, ne-am așezat din nou prosoape și apoi am început să ne sărutăm. A fost un sentiment atât de uimitor. În aer liber, dar simțind totuși că avem toată intimitatea din lume.

Dana a preluat conducerea și și-a întors corpul astfel încât să fie în fața mea. Apoi mi-a împins ușor pieptul până când am stat întins pe spate. Am gemut de nerăbdare și ea mi-a luat penisul în mână.

Nu sunt tocmai binecuvântat în departamentul de pantaloni. Sunt de marime medie, dar știu să folosesc pula bine si sotiei ii place mult .

În dune, privind în sus și soția mea goală, mângâindu-mi încet penisul cu un zâmbet trezit pe față, am întins o mână în sus și am început să-i mângâi ușor sânii.

„Este uimitor”, am gâfâit.

„Nu, asta este uimitor”, a chicotit ea, mutându-se în genunchi. „Întotdeauna mi-am dorit să-ți sug pula pe o plajă”.

„Nimic nu te oprește acum, iubito”, am gemut și mi-am pus mâna pe ceafa ei.

Încovoiată în genunchi, între picioarele mele desfăcute, soția mea m-a luat în gură și m-a răsfățat cu una dintre muiile ei uimitoare.Dana iubește să dea cap, ceea ce probabil explică de ce a fost întotdeauna atât de bună la asta.

Apoi, câteva minute, mă uit la soția mea sexy, goală, sugându-mi și sorbindu-mi cu foame penisul...

— Dana ! am şuierat. „Nu te uita acum, dar e un tip lângă sălcii!” Soția mea a chicotit cu gura plină și a continuat. "Oprește-te, iubito, e gol. La dracu! Se uita la noi."

Soția mea a încetat fără tragere de inimă să suga și mi-a dat drumul la pula . M-am ridicat în picioare în timp ce ea a ieșit din poziția ei îngenunchiată pentru a se așeza lângă mine. Bărbatul a făcut cu mâna și a zâmbit și apoi s-a apropiat de noi. Penisul meu s-a înmuiat instantaneu.

— Ce naiba face? Am blestemat pe sub răsuflarea mea. Eram mai îngrijorat de nuditatea soției mele decât de a mea.

— Vine să salute, chicoti Dana .
— Doar fii politicos.

"Asta este un obicei la nudisti ? Să vi să saluti . Mă îndoiesc." am spus .

„Nici sexul pe plajă nu este ”, a spus Dana înainte ca „oaspetele” nostru să ajungă la noi.

Bărbatul era înalt și binefacut, de două ori mai mare decât noi, iar fața lui era acoperită de păr negru și gros. Penisul îi atârna între picioare, legănându-se în timp ce mergea cu o geantă pe umăr. Era cu siguranță proporțional cu înălțimea și mărimea lui totală. Dana s-a înroșit și l-a privit în timp ce eu stăteam stresat și supărat.

"Bună ziua. Îmi pare rău că vă deranjez. Nu v-am văzut până acum pe aici. Sunteți turiști?" a întrebat el nonşalant, zâmbindu-mi şi scanând cu ochii pe soţia mea.

Dând din cap în timp ce am înghițit am spus incet . "Da,"

Dana era jenată și chicoti, dar nu a fost descurajată de „intrusul” nostru. "Doar vizităm zona de o săptămână. E frumos aici", a venit răspunsul ei.

Stomacul mi s-a învârtit atunci când soția mea s-a lăsat pe spate și și-a întins brațele în spatele ei pe prosop arătându-și cu mândrie sânii mari. Picioarele lejer depărtate la lățimea umerilor, stând cu genunchii ridicați, arătându-și si pizda rasa .

— Într-adevăr, a rânjit bărbatul, trecandu-și ochii peste corpul ei. — Sunt localnic. Ma numesc Radu , dar toată lumea îmi spune Raul . Dana se inrosi instant privind in continuare la pula lui Raul . Omul ăsta era al naibii de serios?
— Nu-ți face griji, chicoti el.
— Mi se intampla tot timpul. Apoi s-a aplecat mai aproape de mine, s-a întins în jos și mi-a oferit strângerea de mână.

„Alin”, am dat din cap, acceptându-i fără tragere de inimă mâna, în timp ce în mod clar nu îmi doream să fie acolo cu noi.

"Sunt Dana. Mă bucur să te cunosc", a răspuns foarte politicos soția mea.

Apoi s-a așezat drept pentru a-i strânge mâna în continuare. Raul i-a văzut sânii clătinându-se când s-a mișcat, apoi am observat că soția mea se uita la penisul lui balansându-se și atârnând în linia ei directă de vedere.

„Este prima dată când vizitezi o plajă naturistă?”

„Da, este atât de evident”, m-am încruntat.

„Trebuie doar să fii foarte atent. Vin aici de peste treizeci de ani. Oamenii se implică uneori în... știi... dar este foarte dezamăgitor pentru mulți. De asemenea, te-ar putea pune în pericol ,serios.

„Îmi pare rău”, s-a scuzat soția mea. M-am uitat la ea dezamăgit. Nu avea pentru ce să-și ceară scuze tipului ăsta. Nu era proprietarul plajei, dar am înțeles ce spunea.

"Mulțumesc pentru pont. Este notat în mod corespunzător. Este des așa de liniște pe aici?" Trebuia să schimb puțin conversația.

Raul a stat cu încredere, nu într-un mod exhibiționist, doar relaxat și netulburat de ceea ce ne-a surprins făcând.

„Diferă. După cum am spus, vin aici de peste treizeci de ani. Rareori am văzut mai mult de o duzină de naturisti la un moment dat. Majoritatea dintre noi facem plajă aici, în dune. Suntem un grup prietenos și vorbăreț. , dar vă rog să fiți atenți în modul în care vă comportați.” Raul chicoti. „Veți auzi foarte puține plângeri de la bărbați, dar majoritatea femeilor iau nudismul extrem de în serios”.

"Mulțumiri." M-am relaxat puțin la Raul . Ne dădea sfaturi. Mi-am dat seama că ar fi putut fi cineva mult mai puțin înțelegător.

„Există momente când este de obicei ocupat?” se întrebă Dana..

Astăzi este liber. În astfel de zile, de obicei este gol în acest capăt al plajei. Vremea nu se va îmbunătăți prea mult în acest weekend, așa că va fi liniște.”

„Interesant”, mi-a zâmbit soția. Raul a zâmbit apoi către Dana, înainte de a-i da sfaturi suplimentare.

"Majoritatea textilistilor nu sunt de acord cu nudismul . Așa că atunci când vremea este mai caldă, cei mai mulți dintre noi avem tendința de a rămâne aici. După cum puteți vedea, dunele oferă multă acoperire. Vă recomand să rămâneți în această zonă. Nimeni nu va deranjeaza."

"Textilisti ?" Dana se mira .

"Oh, scuze. Da, textilisti . Așa îi spunem noi, nudistii , oamenilor care poartă haine. Nu este o insultă urâtă."

"Interesant." Gândi soția mea când a spus-o de data asta.

"Cei mai mulți oameni pe care îi vezi aici vor fi politicoși și discreți. Cei vorbăreți ca mine au tendința de a saluta, de a discuta câteva minute, apoi de a te lăsa în pace. Totul este natural și relaxat."

„Ei bine, mulțumesc, Raul . Apreciem foarte mult sfatul tău. Dar nu cred că vom mai face asta. A fost oarecum unic.” I-am spus. Soția mea s-a uitat la mine nemulțumită.

"Este păcat. Pari a fi un cuplu drăguț. Bucură-te de restul vacanței și îți doresc numai bine."

— La fel cu tine, am dat din cap.

"La revedere, Raul . Mi-a plăcut să te cunosc", a zâmbit soția mea și l-a privit pe bătrânul plecând prin dune.

„Hai să ne îmbrăcăm și să plecăm naibii de aici. N-am fost niciodată atât de stânjenit în viața mea”.

"Aștepta!" Dana m-a prins de braț.
— Hai să stăm un pic mai mult. Acum a plecat.

"Și dacă se întoarce? Sau mai rău, dacă vin mai mulți oameni pe aici?"

— Nu mai fi plictisitor și relaxează-te, Alin. Nevastă-mea sopti. "Suntem în vacanță. Am găsit din greșeală o plajă naturistă. Unde ți-e simțul aventurii?"

"Te-a prins că mă sugeai ! Dumnezeu știe cât timp a stat acolo!"

— Uneori nu te înțeleg. Dana și-a îndepărtat mâna, îmbufnându-se în timp ce o conducea în jos pe prosopul ei.

"Ce?" am pufnit.

"Tu ai fantezii despre sex riscant în aer liber. Să mă arat si sa ma descopar pentru alți bărbați. Chiar ai fantezii sa mă culc cu alți bărbați. Cu toate acestea, ești deranjat să fii văzut pe o plajă de nudiști."

"Asta nu e fantezie. Aceasta este viața reală."

"Suntem în vacanță. Nimeni nu ne cunoaște aici. Să stăm puțin și să facem plajă goi."

— Chiar vrei să rămâi?

— Da. Ai fost bine până când... a venit Raul . Soția mea a izbucnit în râs.

Da, am crezut că ți-a plăcut puțin, am chicotit.

— Ai văzut dimensiunea acelui penis ? a continuat ea să râdă.

„Ar trebui să aibă licență pentru a avea voie să se plimbe cu ea în public. Cel puțin nu va fi acuzat pentru că poartă o armă ascunsă”. Am râs în timp ce Dana radea cu foc.

— Hai mai da-ma cu niște loțiune solară, spuse ea, calmându-se. „Te rog, putem să stăm puțin mai mult, Alin ”, se ruga ea. — O să termin ce am început dacă o faci.

— N-ai auzit ce a spus Raul , am chicotit, subliniindu-i numele.

— Da, dar acum a plecat. Suntem din nou doar noi.

Soția mea s-a ridicat și am îngenuncheat în spatele ei, dand-o cu loțiune solară. Trecându-mi mâinile peste spatele, gâtul și umerii ei, am început să mi se scoale din nou. Dana avea dreptate. Acesta a fost cel mai aproape posibil să mă apropii de fanteziile mele. Deci, de ce am reacționat complet opus când a apărut Raul ?

Pentru că fantezia nu are limite. mi-am amintit. De asemenea, controlăm situația și oamenii din fanteziile noastre.

Pe măsură ce frecam cu solutie , acțiunile mele s-au transformat treptat într-un masaj pentru gât și umeri. Dana gemu încet, spunându-mi cât de frumos era. Mi-am strecurat apoi mâinile pe partea din față a umerilor ei și pe corp. Netezindu-i sânii, am descoperit că sfarcurile ei erau tari. A icnit când le-am atins și le-am rostogolit ușor.

Apoi, ceva s-a schimbat în mine, iar penisul mi s-a întărit. „Întinde-te ca să-ți pot face picioarele și fața”.

Soția mea a zâmbit și a revenit la poziția intinsa pe spate . În timp ce i-am frecat cu blândețe loțiune solară în picioare, ea a rânjit și le-a deschis puțin mai larg, arătându-mi pizda ei dulce și rasa . Am zâmbit, alunecându-mi mâinile pe interiorul coapselor ei înainte de a mă trage înapoi.

„Uhh”, te tachinezi, a zâmbit ea.

— Mă gândesc că ar fi trebuit să-l lăsăm pe Raul să stea și să facă asta pentru tine. am făcut cu ochiul.

Ți-ai schimbat starea ”, a zâmbit ea din nou.

— Numai pentru că știu că ți-a plăcut aspectul acelui penis urias dîntre picioarele lui. Am râs amândoi.

— Chestia aia e mult prea mare, chicoti Dana, dar ochii ei dezvăluiră curiozitatea.

— Poate, am bănuit. — Dar cred că te-ai descurca foarte bine în mâini și în gură.

"Nu mai fi un pervers!"

— Deschide-ți mâinile, Dana.

"Pentru ce?"

„Vreau să-ți freci sânii cu loțiune solară în timp ce eu îți frec picioarele”.

Soția mea a zâmbit și și-a deschis mâinile împreună. Am stropit suficient pentru fiecare dintre sanii ei înainte de a mă muta chiar în josul corpului ei pentru a începe de la picioarele ei.

De îndată ce mi-am pus mâinile pe soția mea, am observat cu coada ochiului, pe cineva printre sălcii de nisip din dreapta noastră. Am făcut o pauză, sau mai degrabă am înghețat. Nu era Raul . Era altcineva. Nu mi-am putut spune dacă era naturist sau textilist , dar părea topless.

"Eşti în regulă?" a întrebat soția mea, pregătindu-și mâinile pentru a-și aplica loțiunea solară pe corp.

Mi-a pulsat penisul. — Da, totul este în regulă. Am reluat apoi să-i frec și să-i masez picioarele, știind că avem un voyeur în picioare și care ne urmărea la doar câțiva metri distanță.

Soția mea și-a tamponat loțiunea solară groasă și albă pe burtă și sânii, în timp ce mâinile mele i-au mutat până la tibie și dedesubt la gambe. Inima mea a început să-mi bată viteză când mă uitam discret la voyeurul nostru crezând că ne urmărea discret.

Soția mea a închis apoi ochii cu un oftat ușor și și-a frecat ușor mâinile pe burtă. Odată ce loțiunea solară a fost absorbită în piele, ea a început să-și mângâie burta. Am văzut că se excita . Am continuat până la vârful coapselor ei.

Voyeurul s-a deplasat ușor din salcia groasă, pentru o privire mai bună, am presupus. Am văzut că era un bărbat în vârstă. Avea capul chel și părea gras, dar nu vedeam mare lucru care să-mi confirme judecata fără să-mi dezvălui cunoștințele despre prezența lui.

Dana și-a relaxat coapsele, deschizându-le și mai larg, în timp ce își trecu vârfurile degetelor peste cutia toracică. Ascultând suspinele ei liniștite, erotice, penisul meu s-a zvâcnit în aer liber în timp ce soția mea își trase degetele în jurul curbei sânilor ei și apoi între ele.

Bulbele groase de loțiune solară se sprijineau pe sânii ei moi, goi, așteptând cu răbdare să fie masate în corpul ei. Voyeurul a ieşit puţin din umbra la salcie, iar eu am apăsat ferm pe interiorul coapselor soţiei mele.

Senzațiile și tensiunea creșteau. Habar n-aveam ce aveam de gând să fac când voyeurul probabil ni s-a dezvăluit. m-as opri? Dana ar fi? Ce ar face?

Atingându-și ușor corpul, soția mea și-a pus mâinile peste loțiunea solară și a început să o frece, de parcă ar fi frământat două grămadă de aluat moale. Voyeurul și cu mine am privit-o pe soția mea mângâindu-și sânii mari pentru câteva clipe, înainte ca el să se îndepărteze .

Capul mi s-a întors instinctiv să mă uit la el. Era gol, gras, chel și era de vreo șaizeci de ani. Nu am simțit că suntem amenințați, așa că am continuat să-i masez coapsele soției mele fără să o alertez de al doilea nostru naturist.

Cu penisul în mână, voyeurul mi-a dat mâna prietenos, apoi un zâmbet și un semn din cap. M-am trezit dând din cap în timp ce am bagat prosopul între picioarele soției mele.

„Cât de fierbinte ar fi dacă Raul ți-ar face asta chiar acum? Pun pariu că penisul lui uriaș ar fi greu să te atingă așa.” Am respirat liniştit.

„Mmmmm”, a zâmbit Dana , cu ochii ferm închiși în timp ce își masa sânii moi.

— L-aș lăsa să te atingă.
—L-ai lăsa?

Imediat ce m-a părăsit întrebarea, am atins buzele păsăricii soției mele cu vârful degetelor. Ea a gâfâit și a căzut gura, dar ochii ei au rămas închiși și nu a răspuns.

"După cum ai spus, suntem în vacanță. Nimeni nu ne cunoaște." I-am reamintit, apoi am aruncat o privire la voyeur.
Zâmbea și mângâia ceea ce părea a fi un penis gras, dar burta lui părea îngrozitoare atârnând în jos. Mi-aș fi dorit să fie Raul . .

„Pune degetul în mine”, a șoptit soția mea încet, în timp ce își strângea sânii și își mișca șoldurile pe prosop.

Privindu-i buzele exterioare strălucind de anticipare, m-am târât mai aproape și i-am ridicat coapsele. Soția mea și-a ridicat genunchii, ținându-și picioarele drepte pe prosop, dându-mi acces total la pizda ei frumoasa

„Joacă-te cu sfarcurile”, i-am spus. „Trebuie să organizăm un spectacol pentru vizitatorul nostru”.

Dana zâmbi; ea nu m-a crezut. Ea a crezut că sunt un joc de rol. Ochii ei au rămas închiși și a început să-și frece sfarcurile încet. Voyeurul se apropie. Acum stătea la aproximativ doi metri de noi.

„Deschide-ți ochii, Dana”, am zâmbit și am introdus unul, apoi două degete în soția mea.

"Huuuuuuh!" gâfâi ea. Soția mea și-a strâns sânii, și-a arcuit spatele și apoi a deschis ochii. Huuuuuuuuh!" Gâfâi ea încă o dată, privind cu ochii mari la bărbatul gol care își mângâia penisul lângă noi. "Alin!"

"Shhhh! Știu, relaxează-te. E în regulă. Nu te va atinge... decât dacă vrei tu?" am zâmbit.

Dana și-a relaxat corpul înapoi pe prosop și a închis ochii. „Lasă-l să privească”, a chicotit ea, în timp ce ii bagam degetul mai repede.
Nu am avut niciun răspuns la asta. Dintr-o dată nu am fost sigur ce să fac, așa că în goana euforică care îmi curgea acum prin vene am continuat să-i mângâi cu degetele pasarica.

Voyeurul a auzit-o evident pe soția mea. Se apropie și se pune in genunchi lângă ea. Acum era rândul meu să icnesc cu ochii bombați. Bătrânul ăsta supraponderal, gol, își freca pula la nu mai puțin de un metru distanță de soția mea.

„Soția ta este superbă”, a zâmbit el.

„Mulțumesc”, am spus eu, de parcă ar fi un lucru normal de făcut. Poate pentru el a fost.

Acum că soția mea era fierbinte și emoționată, frământându-și sânii, m-am repoziționat astfel încât să pot continua să-i bag dublu cu degetul umed, dar și să încep să-i frec clitorisul în același timp.

Creșterea vitezei și a presiunii, soția mea a început să-și bată șoldurile, gemând că isi va da drumul . Și-a dat drumul sânilor și și-a ridicat brațele deasupra capului.

Voyeurul se uită înfometat la sanii ei mari, moi și cărnoasi care se clătinau peste tot. Apoi s-a uitat la mine, căutând aprobarea soțului , dar eu și Dana nu eram swingeri. Îmi făcusem deja o libertate de a nu o informa despre tipul ăsta când a apărut prima dată. Acum îmi căuta în tăcere permisiunea de a-mi atinge soția. Am dat din cap aprobarea mea, sus ca un zmeu cu poftă.

Încă mângâindu-și penisul, voyeurul s-a dus direct la Dana și a început să-i mângâie sânii. Ea a răspuns cu gemete mai profunde și avertismente cu privire la punctul culminant iminent.

Voyeurul isi freca pula ,în timp ce a ajutat la creșterea plăcerii soției mele prin ciupirea sfarcurilor. Dana a tremurat , a țipat, apoi a gemut. Era pe punctul de a face ceva special.

Apoi, deodată, a apărut un alt naturist. Un alt tip care purta un prosop sub braț. Era mai aproape de vârsta noastră, dar tot mai bătrân. Poate patruzeci? Ce conta, m-am gândit.

Îngrijorat că acest lucru era pe cale să scape de sub controlul nostru, mi-am tras mâna înapoi, lăsând-o pe soția mea pe marginea unui orgasm. Voyeurul nu s-a oprit însă. A ciupit sfârcurile Danei și apoi și-a lăsat capul în jos pentru a-i suge sfarcul stâng. Noul strain nedorit la petrecere, a mers de cealaltă parte a soției mele și și-a asezat prosopul pe nisip.
Cât de departe mergeți?" a întrebat el, entuziasmat, înainte de a apuca sfarcul drept al soției mele și de a-l strânge ușor.
Dana a răsuflat. "E superbă. Sânii grozavi.”

"Nu te opri, Alin. Eram aproape acolo", a implorat soția mea și a gemut.

Aveam atât de multe lucruri în capul meu încât nu puteam gândi direct să reacţionez în consecinţă. Mi-am rugat soția să isi dea drumul , în timp ce doi străini isi frecau pulile , mângâiau și sugeau sânii ei. Ea era dezlantuita , cu un singur lucru în minte. Să aibe orgasm.

Tipul nou a simțit ezitarea mea și și-a alunecat mâna în jos peste osul pubian fără păr al soției mele. I-a găsit repede clitorisul și l-a frecat cu putere. Chiar și voyeurul a părut șocat, înainte să înceapă să-i frece partea superioară a coapsei.

„Freaca-mi pula dragă”, i-a spus voyeur-ul soției mele, dar ea era prea ocupată să se învârtească în bucuria de a-i avea pe nou-veniți să-i frece clitorisul cu degetul.

M-am așezat pe vine și am văzut cum acești doi naturisti preiau rolul de a face plăcere trupului soției mele. Noul venit a trecut la frecarea clitorisului Danei și strecurarea cu două degete în pizda ei udă. Voyeurul, nedescurajat că nu i-a frecat pula sotia , părea să isi verse frustrarea pe sanul ei stâng. L-a luat cu ambele mâini și a aspirat mamelonul și areola în gură.

"Ahhhhhh naibii! Da! La naiba! Nu te opri! "Ahhhhhhh naibii! O sa imi dau drumul !" a strigat soția mea.

Un val de putere mi-a urcat brusc pe coloana vertebrală. Am îngenuncheat din picioare și am luat mâna noilor veniti de la păsărica ei. Apoi l-am lovit pe voyeur pe spate și i-am spus să se miște. S-a făcut rapid și neagresiv.

Bărbații s-au mutat înapoi în genunchi și și-au mângâiat pulile tari în timp ce eu ridicam picioarele soției mele și le puneam pe umerii mei.

"Doamne, da! Fute-ma , Alin!" a gâfâit soția mea, ducându-și mâinile la obrajii mei și cuprinzându-mi fața.

„Freaca-le pulile Dana ”, am mormăit, împingându-mi penisul direct în ea. — Freaca-le pulile în timp ce te fut !

Cei doi bărbaț...



    Login