Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Eram eleva si m-a sedus profa de mate
Autor : toni-iasi - 2020-03-19
Citita de 13087 ori - Nota 1.61 (462 voturi)
Sedusa de profa de mate

Salut. Eu sunt Lavinia. In 2000 eram in clasa a zecea. Venea bacul si nu aveam niciun chef de scoala. Nici de invatat. Aveam 16 ani si eram dezvoltata. Aveam 1 metru 76, si de la volei ma dezvoltasem armonios.
De la mama mostenisem parul castaniu, ochii verzi si o piele albă-albă.. Si picioare lung-lungi, mătăsoase, cu tălpi inguste si călcīie mici. Deseori ma lungeam goala pe patul dublu al parintilor, dinaintea oglinzii mari de la sifonier, si, cracita, ma priveam goala, ma excitam de frumusetea mea... si mangaiam singura la clitoris pana imi venea un orgasm foarte puternic.
Ma uitam la filme porno pe casete video (taica-meu avea) si imi imaginam ca sunt pupata pe sex de barbati, dar si si de femei.
Dar stiam ca-s minora, mica. Cine ar fi fost asa nebun sa se bage in asa ceva? Pofta-n cui. Nu voiam musai sa fiu deflorata, dar ma saturasem sa ma mangai singurica. Eram asa tensionata, dar si timida cu barbatii. Barbatii care pe strada ma lingeau cu ochii.
Apoi mama m-a dus la profesoara aia ciudaă, doamna Nelly, sa fac cu ea pregatire la matematica. O femeie de 35 ani. Maritata, fara copii. Fparte sexuală. Așa o simțeam. Era īnaltă cīt mine, dar mai solidă, cu sīni mari de tot, fund mare. Păr negru ca abanosul. Ridicat in coc.
Din start doamna Nelly, femeie matura, cu experienta, nu știu cum... dar m-a simtit. M-a simtit cu instinctele ei de femeie. Si a inceput sa ma priveasca... nu stiu cum. Ca un bărbat. De sus si pana jos. Si am inceput sa banuiesc ca e bisexuală si mi-am dat seama ca privirile ei ma scoteau din minti.
Și am știut că viața mea sexuală o voi īncepe cu ea.
Se dadea cu un parfum cu miros greu, sexual, ca de crini. Cand stateam langa ea la masa si ii simteam mirosul ala simteam si excitatie si greata, in acelasi timp.
Se facuse mai si nu mai purtam ciorapi. Veneam cu sandaletele mele albe, și, īn timp ce lucram la mate, o vedeam cum se uită fix la picioarele mele goale, fărăr jenă, picioarele mele cu unghii vopsite roz. Ea ma primea desculță prin casa și ii priveam si eu picioarele goale, tot cu unghii roz. Avea glezne cam groase. Dar era sexy.
Apoi, intr-o dimineata de sīmbătă, deodata, doamna Nelly, pe sub masă, și-a lipit piciorul ei gol si fierbinte de al meu !! Am tresărit, că degetele piciorului ei gol de femeie se plimbau delicat pe glezna mea !!!
Prin stomac mi-a venit un roi de fluturi, că femeia de līngă mine ma alinta cu piciorul ei gol si se uita īncordată in ochii mei. Știu că nu mi am retras piciorul... Si inainte ca eu sa fac ceva, profesoara s-a aplecat și buzele ei s-au lipit scurt și moale de ale mele si i-am simtit gustul de ruj. Nu m-am ferit și am inchis ochii...
Dar doamna Nelly s-a ridicat brusc, ca sedinta de mate se terminase. Si a zis calmă: „Deci fetițp repeti logaritmii aia da? Ne vedem luni”
Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Am plecat năucă, fiartă, rosie ca focul.
Patru zile m-am framantat. Ardeam toata si simteam pe picior atingerea piciorului ei gol de femeie. Si pe buze buzele ei catifelate.
Oare nu visasem?
Tot corpul mei tensionat ardea, si sub pīntec tensiunea era mare de tot, aveam ca un foc mare acolo. Si stiam ca luni acea femeie desfrīnată urma sa ma mangaie.

Luni pe la trei eram iar la ea.
Mi-a zis ca nu se simte prea bine si să stăm sufragerie „sa mai vorbim, la o cafea”.

M-am asezat pe canapea, īngrozitor de tulburată, cu inima zvīcnind dureros in piept si cu "fluturi" palpitindu-mi in stomac. Purtam o rochiță roșie care-mi desveleau genunchii albi si rotunzi si sandalele mele romane, plate, din care degetele piciorului ieșeau, ademenitoare, cu unghii sidefate roz.
Profesoara sorbea din cafea si iar imi privea picioarele goale fara nici o jenă si mi-am dat seama ca ma excit asa violent ca tremur toata si de-abia tin ceasca in mina.

Profesoara imi povestea ceva despre invatamintul de azi dar nu auzea.
Tot ce vedeam era cum, in mod clar, ea se uita fara nicio jena la picioarele mele si, deodata, fara sa-mi dau seama ce fac am luat eu initiativa. Am inceput, foarte usor, să-mi desfac si sa-mi apropii imperceptibil genunchii, sub ochii profesoarei, ca o invitatie secretă.
Simtindu-mi bikineii mustind de secretii.
Nu-mi venea sa cred ca fac ce fac.
Sīngele imi pulsa in tample.
Femeia mi-a vazut jocul ghidus al genunchilor mei - a lăsat cafeaua pe masuta, si m-a privit sever exact ca o profesoară de liceu.
Apoi, fara un cuvint, foarte calma, doamna Nelly s-a asezat pe mocheta dinaintea picioarelor mele goale si si-a lipit palma pe gamba mea fierbinte, carnoasa si matasoasa. M-am scuturat parca electrocutată.
Profesoara a inceput apoi sa-mi mīngīie piciorul cu palma, de jos in sus privindu-mă atenta. "Domnisoara, te deranjeaza? Ai un picior adorabil. Oh, dar ti s-a facut pielea de gaina... Īți place de mine, nu?"
Eu nu știam ce e cu mine, palma ei era catifelată și simțeam plăceri mari. Ca raspuns, am scos un geamat si m-am lasat complet pe spate, pe canapea. Sub palma ei de femeie in vintre imi zvicneau placeri ascutite. Doamna Nelly a continuat sa-mi mīngīie gleznele, gambele, privindu-ma atenta. Șoptea incontinuu: “Tu, fata frumoasă de vis...Tu, fata frumoasa... Tu, fata frumoasa... Tu, fata frumoasa...”
Apoi femeia mi-a băgat incet o mīnă indiscreta sub rochie, direct la scoica mea tensionată, si am simtit imediat cum niste degete subtiri isi fac loc pe linga dunga chiloților mei si incep sa-mi exploreze curioase labiile vulvei, apoi clitorisul umflat.
Stiu ca am scor un mic strigat și m-am arcuit.
Apoi scoasa din minti de dezmierdarea aia nerușinată, știu că mi-am ridicat apoi singură picioarele intr-un mod pe care nu mi-l imaginasem, ajutind-o pe femeia aia sa ma scape de chilotei.
Apoi, cu fundul gol, cu vaiete de plăcere, acolo īn sufrageria ei, stiu ca mi-am īndoit coapsele pe stomac dupa care le-am dat in lături, in pozitie perfect ginecologică, expunīndu-mi ca o depravată catre ea sexul meu umflat si virgin, cu triunghiul de par scurt si cret, sexul meu mic neatins decīt de mīna mea. Am văzut-o cum cască ochii de mirare că eu fac așa ceva... apoi doamna Nelly contină să masturbeze tandru vulva ea cu două degete.
A continuat așa cateva minute, apoi femeia s-a aplecat cu capul acolo și de īndată a inceput să-mi sărute vulva cu religiozitate si mare pasiune.
Am scos un mare geamăt: plăcerea gurii ei fierbinți pe sexul meu depășea orice imaginație. Plăceri grele mi s-au scurs pīnă īn t&...



    Login