Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Enigma Otiliei - momentul adevarului
Autor : toni-iasi - 2021-12-14
Citita de 7195 ori - Nota 1.64 (335 voturi)
Budoarul Georgetei. În care Felix află cine este Otilia.

Tînărul Felix, după cum știm, era un june frumușel de 20 de ani. Suefera ca un cîine de dragoste pentru prea-frumoasa lui verișoară Otilia. Otilia cea diafană și ochi mari care frecventa pe moșierul Pascalopol îl privea doar ca pe un frate. În tim ce el se perpelea de o dragoste ca focul.
Suferința îi mai dispăru cînd curtezana Georgeta, o femeie vicioasă de 30 de ani, îl iniție fără rușine în tainele amorului, turburată că devine profesoara unui tînăr atît de frumos. La ea ajunsese prin Stănică.
Astfel, într-o dimineață, după ce îi oferi cafea și dulceață, frumoasa Georgeta dispăru zece minute, după care reveni în sufragerie complet nudă și cu pantofi negri în picioare. Avea un corp fără cusur, cu linii de amforă, cu talie îngustă care se continua cu un fund mare, cu două buci perfecte, ca niște emisfere ademenitoare. La vale, gambele se continuau cu niște glesne înguste niște tălpi mici, așijderea înguste. Maternă, femeia îi scoase hainele și îi alintă mădularul care se făcuse ca de piatră.
Peste zece minute, curtezana nudă călărea pe Felix, cu dosul ei mare către el, și el icnea văzînd cum mădularul său neexperimentat intra și ieșea acum, pentru întîiași dată, din vaginul ud al unei femei, ca un drug între maiestuoasele ei buci ca de statuie. Georgeta dansă astfel peste mădularul băiatului pînă cînd el, cu mîinile-gheară înfipte în șoldurile ei, își goli icnind sămînța de plăcere în gaura apa umedă din care venim toți.
Apoi curtezana, cu noi desmierdări nerușinate, îi readuse sulanul la viață, după care supusă, Georgeta se așeză în coate și genunchi, arătîndu-și dosul ei mare și dalb, după care, privindu-l parșiv peste umăr, ea îi șopti: ”Acum, suflețel, poți să mă iubești în funduleț, de vrei...”. Năucit de asemenea invitație, Felix se așeză între gambele femeii și privi la gaura aceea nefăcută pentru amor, dar care zvîcnea, desfăcută de multele mădulare ce intraseră acolo și, după ce mai desmierdă cu palmele acele buci maiestuoase, tînărul Felix se împinse deîndată cu mădularul în șezutul curtezanei roșcate, pînă la ”cotor”. Deprinsă cu așa penetrare, Georgeta nu zise nici ”pîs”, deși băiatul, pornit, prinse a o pompa acolo, în gaura Marelui Păcat, numit sodomie. Supusă, curtezana îl lăsă să se desfete astfel cu al ei șezut pînă cînd simți cum din el sămînța multa izbucnește spasmodic în al ei anus.
După aceste nerușinate împerecheri, Georgeta se spălă apoi, așa nudă, fumă pe fotoliu, în timp ce el i se văită de suferința cauzată de amorul său pentru Otilia. Georgeta îl ascultă, pufăind fumul albăstrui, apoi rîse și îi spuse ”Drăguțule, de unde știi tu că Otllia e așa castă?”. Parcă ironizînd dragostea lui sinceră. Supărat, tînărul nu mai pomeni numele Otiliei.
Peste zece zile Felix reveni la Georgeta, sperînd ca între picioarele ei să mai uite de suferința acelui amor, la care Otilia nu-i răspundea. Georgeta deschise, acoperită fiind doar de un neglijeu rozuliu. Ochii îi sticleau sexual. Iar el încremeni: din dormitorul femeii se auzeu gemete și icnete ca de bărbați aflați în plăcere sexuală. Georgea îl pupă pe gură, apoi îi zise ”Drăguțule, vrei să vezi cine e dincolo?”. Apoi ea îl trase de mînă și deschise ușa budoarului.
Scena ce se înfățișă ochilor lui Felix era parcă desprinsă din gravurile pornografice franțuzești cu care se delecta Georgeta.
Pe patul dublu, masiv, de stejar, doi bărbați maturi copulau cu o fată de douăzeci de ani, unul împingîndu-și falusul în sexul ei și celălalt în șezutul ei. Unul era moșierul Pascalopol și celălalt viciosul de Stănică Rațiu. Iar partenera lor era... Otilia!
Goală-goluță, dar cu niște sandalete în picioare Otilia stătea călare pe pîntecul moșierului, cu mădularul lui îndesat în vulvă, în timp ce pe dinapoi, Stănică îi vîra ritmic, complet, penisul lui mare în fund. Otilia, suspinînd, îl privi în ochi, dînd din fund, ritmic, prinsă în zbaterile anormalei copulații. Stănică se uită o clipă la el, apoi ochii i se întoarseră la bucile albe ale fetei, între care își împingea disperat falusul lui tare și cafeniu. Moșierul, sub Otilia gemea sacadat cu ochii închiși, dînd și el din fund ca un posedat.
În budoar mirosea a Paciuli de bărbat, a parfum de femeie și a secreții sexuale.
Corpul nud al Otiliei părea dalb de sidef, între cele două trupuri păroase de bărbați de 55 ani. Zîna și bestiile. Zîna cu două mătărîngi între bucile ei perfecte, mari și rotunde, de fată de 20 de ani.
Felix paraliză, cu ochii la anormala copulație, în timp ce în el un fluviu de revoltă explodă, revoltă ce se amestecă brutal cu o excitație sexuală animalică, cum nu mai simțise. Simți că leșină. Georgeta chicoti lîngă el.
-Vezi domnule Felix, cine e prea-sfînta dumitale verișoară? Și se desfată așa foarte des, aici la mine. Ce părere ai?
Și Georgeta se lăsă în genunchi, eliberîndu-i penisul, pe care imediat începu să i-l mozolească.
Apoi dinspre pat se auzi un strigăt, și Felix văzu cum Stănică iese din fundul Otiliei și se ușurează de plăcere peste bucile ei albe, cu multe izbucniri de spermă. Văzu și cum Otilia se uită la el peste umăr, cu reproș, zicînd ”Vaaaai, domnu Stănică, așa de repede?”
Stănică, ușurat, se dădu jos dn pat și îi făcu cu ochiul:
-Hei tinere, acum du-te tu la fundulețul Otiliei tale iubite. E o gaură foarte largă și adîncă, o să ți p...



    Login