Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Emily (III)
Autor : suntbi77 - 2015-01-12
Citita de 4541 ori - Nota 3.79 (19 voturi)
Nu credeam in miracole... Nu credeam ca va mai fi acolo asteptand. In fond, sa fi fost eu in locul ei nu as fi ramas. Stiam asta. Nimeni nu merita sa ramana. Laur ramanea, dar el era altceva. El nu era niciodata aici, acum. El era o absenta, care se incapatana sa dispara... Nu il puteam sterge, pentru ca nu era nicaieri. Nu il puteam alunga, era aburul otravit care intra in mine facandu-ma sa ma simt intreaga, dar singura. Laur era singuratatea de peste tot.

+++

Emily nu plecase. Statea cu telefonul in mana, tastand. Conversand cu degetele. Erau faine, ce sa spun... Nu avea unghii lungi, ceea ce le facea si mai frumoase. Uram unghiile lungi. Avea gentile langa ea, era inca imbracata cu uniforma aia tampita de stewardesa. Si tasta.

+++

- ...uhh... scuza-ma, am uitat de mine, am mormait eu tragand scaunul sa ma asez. Cum de mai esti aici? Credeam ca ai plecat de mult.
- Nup. Hotelul in care stau e chiar aici, langa aeroport, asa ca... Plus ca ti-ai lasat toate bagajele aici... Bai, se furaaaaaaaaa! Esti batuta-n cap?! Or what...
- Uhhhh...nu am realizat. Cred... ca... Emily, imi mai cumperi ceva...?

Gata, stomacul o luase inainte gurii. Partile din mine care ma controlau, ma supuneau, ma inlantuiau... Vorbisera inaintea mea. Nu credeam in miracole, probabil ca nici ea. Eram acolo, fara conditionale, fara optative.

- Imi mai cumperi ceva...?
- Da, sigur. Spune... Spune... Sssssnneeeeee...

Deja suna ca Laur...

Nu mai stiu ce i-am spus. Vroiam sa dau vina pe ea, sa o injur, sa o... Am vazut-o cum se intoarce cu doua pungi mari.

- Stii ce, hotelul meu e f aproape. E liniste, si more importantly!, nu sunt hoti!
- Hahahaha, am ras eu - de data asta nefortat. Locurile fara hoti, cele sigure, sunt cele mai periculoase. Te fac sa lasi garda jos. Jos... Jos... Jos.

+++

Am iesit. Impreuna, alunecam spre (alt)ceva.

+++

Camera de hotel arata gri. Ca o cabina de lift. Nimic ciudat, nimic important. Fara hoti. Clean. A pus pungile pe masa si mi-a spus sa ma fac comoda. Comoda? Are you kidding me?!

M-am plantat intr-un scaun si am inceput sa ma uit cu jind la pungile de pe masa. Aaaaaaa... comoda... Da, sigur. M-am descheiat din nou la blugi si m-am scos cam toate toalele de deasupra. Comoda. Cea mai importanta parte din mine trebuia sa fie facuta astfel. Stomacul. Trebuia sa fac ce vroiam sa fac repede, altfel...

- Emily, eu ma pun pe mancat... Nu mai pot.

Pudelul terminse de pus valizele in ceva dulap si a aterizat langa mine.

- Hahahaha! Ma mir ca ai rezistat atat... Hai... Incepe... Baga,,,

M-am repezit inspre pungile virgine din fata mea, aproape le-am rupt deschizandu-le si am luat prima imbucatura. Am gemut puternic, inchizand ochii. Emily a trecut in spatele meu, si a inceput sa ma maseze pe gat, coborand in jos pe sani, pe burta:

- Baga tot in tine, curvo...
- Mmmmgh... spune-mi asa...
- Taci si baga! Baga!

A inceput sa ma plesneasca peste stomacul deja arhiplin. Ma strambam de durere, dar si din alte motive.

- Baga! Vrei sa-ti dau eu?
- Da...
- Hai, cracana gura aia nesatula! Mai tare, mai tare!

Simteam cum imi pocnesc incheieturile falcilor si cum ea imi indeasa in gura continutul pungilor. Avand mainile libere, mi-am dat jost si restul toalelor, tragand si de pe ea ce puteam: pantaloni, chiloti etc. Tot ce putea curge in mine din ce cumparasem a facut-o, si inca destul de repede. Starea de excitare care pusese stapanire pe mine parca ma largise si mai mult. M-am ridicat cu greu de pe scaun si m-am pus in pat cu fata in sus. Emily a incalecat peste mine, lingandu-ma ca o apucata. Pudel, deh... avusesem dreptate. Am tras-o in sus si am inceput sa o masturbez. O muscam de sani pana o auzeam cum incepe sa schelalaie, sa oracaie, sa planga. Sa nu se roage. Acum nu mai avea nevoie de rugaciuni, nu mai avea nevoie de falsitati. Acum putea sa injure de toate calandarele posibile si inca neinventate:

- Fuuuck meeeee! Fuuuck me, you fucking bitch! You sow! FUCK ME!, suspina sangeros.

Am facut-o sa vina cu pizda peste gura mea si am inceput sa o fut cu limba in timp ce o trageam de par, facandu-o sa lase capul pe spate periculos de tare. As fi vrut sa o strang de gat... Eram atat de plina ca-mi venea greu sa ma misc. La un moment dat s-a asezat fix peste stomacul bulbucat, facandu-ma sa icnesc de durere.

Am aruncat-o jos de pe mine, am culcat-o pe burta si am inceput sa o plesnesc cat puteam de tare peste buci. Am pus-o in patru labe, sa o pot linge in cur.

- Te omor, Emily!

+++

Eram oglinda ei, o oglinda speciala. Una in care ea nu se vedea, dar care o vedea. Si ceea ce vedeam era o fata desfigurata de placere, una in care, atat de straniu..., frumusetea se suprapunea perfect cu oribilul. I-am luat capul intre palme in timp ce era inca arsa de orgasm si am continuat sa o privesc. Nu stiu ce vedea ea. Probabil nimic, probabil totul. Uratenia aia ingrozitor de frumoasa ma innebunea, ma facea sa vreau sa o mutilez si mai mult, sa o aduc pe culmile dezastrului. A mizeriei.

+++

Cred ca asta era ceea ce eu cautam intr-o femeie. Nu frumuseata si alte blah blah blah... Astea erau apanajul barbatilor, suprasaturati cu lesbian porn. Pentru mine fundurile, sanii si alte protuberante slaninoase reprezentau foarte putin interes. Ceea ce ma interesa era schimonosirea aia mostruoasa care bantuia continuu in spatele zidului frumos varuit. Chestia asta nu o vedeai la barbati... Dar o simteai, uneori mai puternic, alteori aproape deloc, la femei. Cred ca o simtisem, inconstient, la Emily. De aceea acceptasem sa stau cu ea la o masa si tot ceea ce urmase. Altfel chiar ca nu ar fi avut nici un sens.

+++

M-am prabusit din nou pe spate, terminata... Vipera a alunecat jos si m-a cracanat, ingropandu-si fata la mine in pizda. Am tipat si am strans instinctiv din coapse.

- Baga-mi si un deget in cur, Emily...

S-a conformat, dar tot nu eram multumita:

- Emily, vreau sa ma futi cu limba in buric...
- Ce...

A lasat o mana la pizda, s-a tarait sus si a inceput sa ma linga pe burta. Am avut impresia ca o...



    Login