Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Eleva Irinel face pozne
Autor : toni-iasi - 2022-03-01
Citita de 12368 ori - Nota 1.61 (467 voturi)
Liceul numărul 23 de matematică-fizică.
E luna mai, și e ora trei. Cald. Liceul, pustiu. Elevii au plecat. Pe holul pustiu, la etajul doi, o doamnă drăguță, scundă, blondă, plinuță, de 40 de ani, merge încordată către cabinetul de geografie. Este directoarea adjunctă, Viviana Malenski. Este foarte încordată deoarece de două luni femeia, care e bisexuală, își face plăceri sexuale cu o elevă din clasa a unsprezecea, eleva Irinel .
E așa greu de explicat cum a ajuns ea, femeie măritată și cu un copil de 9 ani, să descopere că în ea zvîcneau mari nevoi de lesbiană. Și cum într-o dimineață de vară, în cancelaria pustie, s-a trezit că se sărută pe gură cu acea Irinel . Liceană premiantă, o fetișcană scundă, slabă și cu corp subțirel ca de elevă de clasa a 7-a. Aproape fără sîni și șolduri ca de băiat. Și cum în aceeași zi puștoaica cu corp imatur, in cabinetul de unde avea ea cheie, i-a dat jos bikineii și i-a provocat cu gura un orgasm cataclismic. Ca o dezaxată, acea Irinel privea film porno de la 12 ani și visul ei era o femeia matură. Pe de altă parte, era virgină.
Acum doamna Viviana Malinski merge pe holuri și își aude tocurile, ce răsună cu ecou. Tremură toată și la pîntec deja e udă de secrețiile ei de femeie, ce i se preling subtil pe coapsă. Poartă o rochie albă și sandale albe, și are părul prins în coc.
Au trecut deja zece zile de la ultima plăcere avută cu Irinel , și vulva îi zvîcnește, de pofte stătute, între picioare, parcă cerînd gura fetei de 17 ani, care e așa ahtiată după sexul ei de femeie matură.
Smartphone-ul piuie. Încordată directoarea se uită. Are un mesaj – ”Vin acum și eu. Pup.”. Fiori calzi de anticipare i se scurg la pîntec. Are fluturi în stomac.
A ajuns. Deschide iala și intră în cabinetul plin de hărți, cu miros de hîrtie veche.
Inima îi zvîcnește tare. E conștientă că face ceva ilegal, fata e minoră. Dar de ce face? Și tot ea își răspunde: pentru că sub limba fetișcanei simte cele mai enorme plăceri sexuale din viața ei.
Ce sporesc cînd e în liceu, și mai ales cînd fetișcana accepta combinații sexuale în trei. Pentru că la întîniri vine și domnul Nicki Duican, medic școlar, căruia eleva îi oferă darnică anusul ei primitor. În care ea îl lasă să-și vîre mădularul, pînă la rădăcină, oferind domnului de 40 de ani plăceri diabolice anale. Sub ochii lubrici ai directoarei.
Telefonul sună. E Niki.Și vocea lui tremură.
-Bună Viviana. Ce face bebelușa noastră, vine?
-Da, Mi-a dar mesaj. Eu sunt la cabinet.
-Ok vin și eu. Doamne, suntem nebuni.
-Știu Niki.
-De o lună eu nu mai dorm.
-Nici eu.
Chiar că nebuni, ei doi adulți, căutînd plăceri cu o elevă minoră de 17 ani.
Așa singură, femeia acum se așează pe fotoliul din cabinet, desface coapsele și începe să-și alinte singură clitorisul, pe lîngă dunga chiloțeilor roz. Anticipînd plăcerile ce urmează cu fetișcana ce va veni. Adoră jocul ăsta, o masturbare ”de încălzire”, cu spasme amînate, pentru clipa cînd fata, cu limba ei mică, o va duce iute la orgasmul ăla care nu semăna cu nimic din ce simțise ea în 20 de ani de experiențe sexuale toride.
Doamna Viviana tresare tare: pe hol se aude țăcănit de tocuri. Care se apropie de ușa cabinetului. Doamne, ea e, ”bebelușa”. Îngerul vicios. Perversa cu corp de fetiță. În ușă se aude o ciocăneală timidă. Doamna Viviana sare și deschide. Și Irinel intră în cabinet. Micuță, cu părul ei negru strîns în coadă, cu pielea ei albă, cu ochii ei mari inocenți, cu gura ei nerujată, dar proaspătă ca o cireșică și așa pricepută în a pupa vulve...
Femeia, tremurînd, încuie iala. Apoi o apucă de gît pe fată și o sărută moale pe gură. Liceana cea micuță îi răspunde, moale, dîndu-i limba și saliva ei dulce, apoi Irinel murmură, cu ochii plecați:
-Eu nu trebuie să mai fac asta... Nu trebuie...
Așa zice mereu. Directoarea o pupă iar și gîfîie.
-Vai, dar nu zi așa micuța mea. Știi bine că-ți place gustul meu, mirosul meu... Și gemetele mele de femeie coaptă... Nu?... Și acum hai, ajută-mă repede, te rog. Că simt că pocnesc dacă nu simt acolo gura ta dulce... Hai, fă-mă să vin...
Suspinînd, doamna Viviana scapă iute de chiloței și se așează pe fotoliu și ridică picioarele, îndoindu-le în lături, ca la ginecolog, exhibîndu-și nrușinatp pîntecul bombat și sexul dinaintea fetei. Imediat ochii fetei se dilatară, și priviră vulva bărbierită de femeie matură, cu labii groase, cafenii și umflate de la excitare. Cabinetul mirose acum a glande de femeie.
Apoi Irinel, cu ochii ficși pe vulva directoarei, iar murmură:
-Nu, nu, nu... Nu mai vreau...
Dar apoi cu mișcări leneșe, ca într-un ritual, fetișcana îngenunche pe mochetă lîngă fotoliu și fără să mai zică nimic, își plimbă palmele pe picioarele doamnei Viviana Malinski, apoi își lipi gura umedă de sexul directoarei, începînd să-l sărute umed, alternînd sărutări cu atingeri umede cu limba, și, în același timp, masînd între degetele ei subțiri clitorisul gros și umflat. Doamna Viviana Malinski, atinsă așa acolo, dete un icnet, cutremurată de plăcerile neomenești date de gura codanei, așa cu picioarele desfăcute, împingîndu-se spasmodic în spătarul fotoliului care protestă. Irinel, cu ciudatele ei instincte sexuale stîrnite o mozoli acolo pe femeia matură, plescăind și împungînd cu limba în mucoasele umflate, care clefăiau de secrețiile multe. Apăsînd-o cu degetele și la anus.
Directoarea crăcită sub gura fetei încercă să-și amîne plăcerile ce creșteau în ea ca un lichid ce va da în clocot, dar plăcerile date de limba aia mică și degetele alea subțirele ca de copil erau enorma, și tensiunile din ea se cerură eliberate și directoarea o apucă pe Irinel de cap și se ușură cu mici vaiere animalice într-un orgasm prelung ce-i trimiseră contracții pînă în tălpi. Orgasm ce fu însoțit de cîteva mici țîșnituri de secreții.
Era gata. Încet, femeia satisfăcută coborî picioarele și rămase prăvălită în fotoliu, cu ochii închiși, încă zguduită la fund de contracțiile mușchilor ei secreți, simțind cum plăcerea ce explodase se stinge încet în șalele ei.
Eleva, lîngă ea, o privea cu o expresie de milă și dezgust.
Ambiguitatea fetei o scotea din minți pe directoare.
Se uită la elevă.
-Doamne, fetițo, ce gură ai... Doamne ce tare mi-a venit...
Irinel nu zise nimic, apoi se ridică.
Dar exact atunci în ială intră o cheie, și în cabinet intră doctorul, asudat și palid.
Fetișcana Irinel făcu bot, nemulțumită.
-Tu?.. Nu, nici cu tine nu mai fac ce am făcut...
Doctorul Nicki Duican iute o luă în brațe, pornit, adulmecînd pe elevă ca un cîine în rut. Cu ochii la directoarea fără chiloți.
-Heeei, bebelușo, dar se poate?... Dar am venit special pentru fundulețul tău păpușico... Și am ceva aici...
Și omul scoase repede două sute de euro.
-Un mic cadou pentru cea mai senzuală bebelușă din Balcani... Pfuai ce miroase a glande de femeie aici... Ce ai făcut bebelușo, i-ai dat deja limbi doamnei? Miroase a pizdă de femeie... Nebunelor...
Directoarea stătea tot cu rochia suflecată, și expusă, fără jenă, și reîncepuse să-și alinte clitorisul.
Fata luă banii fără un cuvînt și tot fără niciun cuvînt se așeză pe mochetă în coate și genunchi. Poziția de lucru, cum gluma el.
Apoi în cabinetul încins de soare și mirosind a glande de femeie, avu loc partea a doua a imundei ședințe sexuale. De data asta între ciudata fetișcană și bărbatul de 40 de ani.
Doctorul Nicki Duican își scoase sacoul și cravata, apoi repejor merse lîngă doamna Viviana și își scoase penisul, fix lîngă nasul ei. Directoare se prefăcu scandalizată.
-Mvaaai, Niki, dar nu ți-e rușine?
Dar deîndată, sub ochii elevei, femeia pupă umed scula pînă cînd mătărînga se făcu enormă și tare. Irinel - de jos - privea inertă scena. Doamna mestecă pula doctorului, care mirosea a ”Gaucho”.
Apoi, cînd penisul îi fu arcuit și tare ca osul, doctorul scăpă de pantaloni și se instală în genunchi la fundul fetei, apoi îi săltă rochița ei roz, și-i desveli fund...



    Login