Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataElena
Autor : crissto - 2023-02-16
Citita de 10151 ori - Nota 8.00 (70 voturi)
Nu stiu daca voi mai publica vreo poveste. Este ultima experienta pe care o voi povesti. Initial nu mai vroiam deloc sa o scriu, insa acest minunat cuplu, de fapt ea, Elena, m-a rugat sa povestesc totul asa cum s-a intamplat. Si nu am putut sa o refuz.
Totul a inceput cu un mesaj pe care l-am primit la una din povestirile mele de aici. Mihai mi-a lasat un mesaj privat cu adresa de email. I-am scris din curiozitate mai mult. Totul a inceput cu un schimb timid de mesaje intre noi. El mi-a povestit ca in curand o sa implineasca 40 de ani si ca frumoasa lui sotie, Elena are 33 de ani si ca dupa multi ani de casnicie au decis ca vor sa incerce relatii de tip cuckold. Am incercat sa ii explic ce inseamna, ca eu ii sfatuiesc sa incerce mai intai swing soft. Dar parea destul de hotarat in alegere si indiferent de argumente el imi spunea invariabil ca este hotarat. Fara sa ii cer imi trimisese fotografii cu ei doi, cateva fotografii cu Elena si trebuie sa recunosc ca ma incita si excita ideea de a incerca ceva cu ei. Insa, el avea o dorinta: ca totul sa para intamplator si nu ceva programat dinainte. El era simpatic, un tip cu bun simt, avea burta si o pula foarte mica. Elena, genul perfect de hotwife, era vanzatoare la un supermarket, putin plinuta, dar superba pentru varsta ei (169 cm si 76 kg), sanii mari, un fund superb si apetisant, epilata complet si cu o pizda foarte frumoasa, cu labii si lindic destul de mari (cel putin fotografiile m-au excitat instant, iar ceea ce descriu s-a dovedit a fi perfect si in realialitate). Dupa mai multe schimburi de mailuri am trecut la a schimba numerele de telefon si am continuat conversatia cu el pe whatsapp. M-a rugat sa ne auzim pe video cateva minute ca sa se convinga ca nu sunt vreun pustan pus pe glume. L-am sunat cu video si am vorbit putin. Nu ma simt confortabil in astfel de apeluri, fiind adeptul intalnirilor la o cafea si daca iese ceva iese, daca nu, nu iese.
Am continuat discutiile pe whatsapp iar la un momentdat el m-a rugat sa ii trimit fotografii cu pula sculata, iar el a inceput sa imi trimita fotografii cu Elena si cu pizda ei larg desfacuta. Imi povestea ca el crede ca sotia lui este nimfomana, ca ii spune mereu lui ca nu se mai satura de futut, ca face sex total, cu finalizare in pizda, in cur, ca adora sa inghita sperma cand ia muie si ca nu se opreste din supt nici dupa ce a stors ultima picatura. L-am intrebat daca Elena stie de discutiile noastre si spunea ca inca nu a avut curajul sa ii povesteasca. Cred ca discutiile cu el au continuat cateva luni. Pot spune ca devenisem destul de buni amici. Ne povesteam fanteziile, uneori il lasam sa imi descrie momentele de sex dintre el si Elena. Chiar ma excitau povestile lui. De fiecare data ma surprindea cu o noua fotografie cu Elena. Chiar ma gandeam uneori daca nu cumva ei doi se distreaza pe seama mea, dar ceva ma facea sa nu ma opresc din discutii si povestit. Apoi el, intr-o dimineata, imi spune ca s-a hotarat sa ii povesteasca Elenei despre discutiile cu mine si ca pe el nu il deranejaza daca ne intalnim in 3 si ca el vrea sa ne priveasca.
- Da, da draga domnule T. am avut curajul sa ii spun ca vreau sa faca sex si cu alti barbati, ca vreau sa o privesc cum este fututa, fara sa particip, doar sa privesc cum ea este fututa si umpluta de sperma. Am exploatat momentul cand am inceput sa ii povestesc pentru ca simtisem ca era excitata si stiu din povestile ei ca o atrag barbatii mai maturi, iar eu cred ca tu esti un bull perfect pentru ea. Esti matur, esti educat, esti civilizat si cred, din poza pe care mi-ai trimis-o cu pula ta, ca este perfecta pentru pizda Elenei. Vreau sa o faca cu alti barbati si eu sa asist, fara sa particip, doar sa privesc cum ea este fututa si umpluta de sperma.
- Mihai, sper ca nu s-a suparat ca i-ai povestit asta. Nu vreau probleme. Am avut totusi incredere in tine. Stii ca eu sunt casatorit si pozitia mea sociala nu imi permite vreun scandal.
- O, nicidecum domnule T. Nu s-a suparat si crede-ma, dorinta mea a excitat-o foarte mult. Efectiv m-a stors in seara respectiva. I-am aratat discutiile noastre. Am crezut ca se va supara ca ti-am trimis pozele cu ea, insa nu s-a suprata. Ce m-a surprins placut a fost faptul ca efectiv se uita la poza cu pula ta si repeta ca pare ok. Privirea ei insa trada pofta de a te suge.
- Mihai, este perfect, deci, cum vezi tu continuarea. Se pare ca am ajuns intr-un punct in care amandoi trebuie sa luam o decizie. Tu sa asisti la cum o fut pe Elena, iar eu sa accept si sa ma organizez ca ea sa fie satisfacuta si fututa asa cum isi doreste.
- Ai dreptate domnule T. Vedeti dumneavoastra, ea a avut insa o dorinta, spunand ca va ridica putin miza jocului. M-a rugat sa nu iti spun ca stie si ca vrea ca eu sa organizez totul ca si cum este intamplator ce se intampla. Si ca isi doreste ca nici ea sa nu stie ce va urma, iar tu doar sa faci jocul asa cum il vreau eu sa vad scenariul. Stiu ca este greu pentru ca dumneavoastra, domnule T. sunteti o persoana care vreti sa detineti controlul si sa dominati, iar eu ar trebui sa va manipulez si nu imi iese.
- Mihai, uite cum facem. Tu gandeste scenariul, nu trebuie sa mi-l spui in detaliu, doar imi vei spune in mare cum sa decurga. Crede-ma ca totul va fi perfect pentru Elena. Si pentru tine trebuie sa fie in aceeasi masura placere si surpriza.
- Domnule T., Elena adora gustul de sperma. Vreau sa fie extraordinar pentru ea. Vreau sa ne intalnim la o cafea, sa decurga totul natural si intamplator. Sa incerci sa o seduci dsi sa faci abstractie de prezenta mea. Vreau sa privesc cum reactioneaza la avansurile tale si propunerile tale. Sa stii ca ii place ca totul sa vina de la sine, si cel putin in relatia cu mine, ii place sa detina controlul.
- Mihai, lasa totul sa decurga de la sine. Am inteles ce iti doresti. Insa, am si eu o singura pretentie. Sa nu zici nimic orice fantezie as incerca eu sa imi indeplinesc sau oricat de perversa ar fi ea. Vreau ca Elena sa mi se daruiasca in totalitate si sa imi faca orice placere imi doresc.
- De acord domnule T. Ne vedem vineri in jurul pranzului.
In cateva zile urma sa ne intalnim. Rezervasem o masa la un restaurant intr-un hotel de lux, si aveam si camera acolo. Ii asteptam deja emotionat de aproape 1 ora. Ma gandeam daca totul va fi ok. Oare Elena va accepta sa mearga mai departe? Oare ii voi fi pe plac ca si barbat? Luasem o cutie de boboane si un buchet superb de flori. Nu vroiam sa impresionez, dar imi facea tot timpul placere sa vad reactia femeilor in fata unui buchet superb de flori.
Gandurile imi sunt intrerupte brusc de chelner care ii aducea la masa.
Ma ridic. Tradam putina emotie. Intind mana si zambesc. Mana ei micuta o simt putin umeda. E clar ca e si ea emotionata. Ridic buchetul de flori si il intind. Ea a zambit. Era fericita, m-a sarutat pe obraji. Se pare ca am reusit sa o impresionez cu gestul meu.
- Wow. Pentru mine? Este superb. Niciodata nu am primit asa ceva. Nu trebuia sa cheltui atat pentru mine.
- Elena, o femeie superba trebuie sa primeasca ceva superb, m-am auzit spunand. Ce naiba se intampla cu mine. Ce clisee scot pe gura.
Ii invit sa ia loc. Chelnerul a revenit cu o sticla de sampanie si 3 pahare. Am invitat-o pe Elena sa se aseze langa mine. Discutam, vorbeam diverse. Mana mea era pe piciorul ei gol. O simteam cum tremura, dar nu imi retrageam mana. Urcam usor cu mana putin deasupra genunchiului. O simteam cum tremura si ii priveam buzele umede. Am mai sorbit o gura de sampanie si mi-am intors privirea spre ea, i-am trecut mana prin par alintand-o si i-am cuprins fata cu o mana tragand-o incet ca si cum as fi vrut sa o sarut pe obraz. Nu s-a impotrivit si cand m-am apropiat de ea privirile ni s-au intersectat. Stiam ca asteapta un sarut. Nu am vrut sa o fac sa astepte. Buzele mele i-au atins buzele ei superbe. Deja limbile noastre se atingeau senzual. Gemea. Nici eu nici ea parca nu mai realizam ca suntem intr-un restaurant si ca Mihai este si el prezent la masa. Cu o mana o tineam strans de ceafa iar cu cealalta mana am urcat usor spre coapse. A gemut si nu m-a oprit. Cand i-am atins chiloteii si am simtit umezeala prin ei pula mea s-a intarit si a devenit vizibila prin pantaloni. Elena se lasa masata si sarutul nostru devenea din ce in ce mai senzual. Sfarcurile i se intarisera. Gemea, tremura destul de vizibil si se vedea ca este aproape de orgasm. Nu vroiam sa ma opresc, dar realizam ca daca continuam trebuia cumva sa o fut ca altfel nu era in regula. M-am oprit. Am zambit si am retras mana dintre picioarele ei. Era foarte excitata, dar simteam si emotia si teama ei ca este un loc public. Am apropiat degetele de buze. Erau umede si se simtea mirosul ei pe mana mea. Nu m-am putut opri sa nu respir mirosul ei de femeie. Narile si ochii mi se dilatau cand am simtit acel miros de pizda excitata.
- Elena, esti superba si frumoasa. Esti atat de uda si excitata.
A inceput sa rada rusinata, dar parea fericita.
- Elena, vreau sa platim si sa ma insotesti in camera. Este o camera pregatita pentru tine.
A incuvintat emotionata. Era vizibil excitata, dar tremura ca la prima intalnire. Am cuprins-o de mijloc si am sarutat-o lung, transferandu-i din saliva mea, in gura, pe care a inghitit-o. Am mers spre lift. Mihai mergea in spatele nostru si nu ne deranja. Am intrat toti 3 in lift. El s-a asezat intr-un colt si ne privea excitat. Cum s-au inchis usile liftului am prins-o de fata si am tras-o spre mine privind-o in ochii ei frumosi. Eu deja o sarutam pe Elena si mana mea se strecurase in chiloteii ei si se jucau cu labiile ei carnoase. Simteam cum se umezeste din ce in ce mai mult si degetul aluneca usor in interiorul ei fierbinte.
Am intrat in apartamentul rezervat si i-am spus ca simt nevoia unui dus inainte de a povesti. Da, platisem pentru. Am intrat, ne-am asezat pe canapea. Mihai se asezase pe un fotoliu putin mai departe de noi doi. Am sunat la receptie si am comandat o sticla de vin si doar 2 pahare. Au venit destul de repede. Mihai a deschis sticla de vin si ne-a servit, apoi cuminte s-a asezat pe fotoliu. M-am ridicat si am intrat la dus. Dupa ce am facut un dus rapid am iesit din baie cu prosopul in jurul taliei.
Elena ma astepta pe canapea, picior peste picior si cand m-a vazut si-a desfacut larg picioarele si a intins mainile spre mine. Mihai statea comod in fotoliu astepand show-ul erotic ce avea sa se desfasoare in fata lui. L-am privit si i-am cerut din priviri sa se dezbrace.
M-am apropiat de Elena. Am sarutat-o apasat bagandu-i o mana la pizda si incepand sa-i masez labiile foarte umede. Ea m-a cuprins cu bratele de gat si mi-a raspuns la sarut cu gura larg deschisa primindu-mi limba si saliva din belsug.
M-am ridicat si mi-am dat prosopul jos. Pula mea semierecta deja de cand intrasem in camera, crestea vizibil. M-am apropait mai mult de Elena. O tineam de cap si o privieam. Am sarutat-o iar. Atunci, gemand de placere, ea s-a apropiat de mine, m-a tras mai aproape cu mainile de fese si mi-a luat in gura pula deja sculata. A inceput sa suga cu pofta nebuna, ziceai ca este apucata. O baga adanc in gat pana se ineca, apoi o scotea si o lingea. Limba se muta de pe capul pulii pe coaie si inapoi, o cuprindea cu toata gura si sugea cu putere din ea. Saliva ii curgea din gura pe sani apoi pe picioare. Era delicios sa o privesti. Nu apucase sa se dezbrace complet cat fusesem eu la dus. In secundele in care lua o pauza sa respire incercam sa o dezbrac complet.
Privesc spre Mihai sa ii vad reactia. Avea pula sculata si se freca destul de repede. Se vedea ca era excitat si el de ce vedea. Am luat-o de maini si am ridicat-o spunandu-i sa se aseze in genunghi in fata mea. Eu m-am asezat pe canapea si m-am relaxat.
- Elena, vreau sa sugi pula ca o curva muista, sa ma sugi pana iti umplu gura de sperma. Vreau sa ma sugi si Mihai sa te priveasca ce mult iti place sa imi sugi pula.
- Asa am sa fac iubitule, mi-a raspuns ea zambind fericita. Asa am sa fac. Am sa te sug si am sa te fut cum numai eu stiu. O sa te golesc si o sa te epuizez. O sa ma satur de pula si sperma ta.
Elena a luat pula in gura si a continuat in aceeasi maniera. Ii placea la nebunie sa ia muie. Mihai isi freca pula de zor si dadea semne ca nu mai are mult. I-am facut semn sa vina sa termine la ea in gura. Nu a durat mult si s-a ridicat apropiindu-se de noi. Am apucat-o pe Elena de par si i-am dat capul pe spate. A vazut pula lui Mihai si a deschis larg gura. Mihai a ejaculat cu putere in gura ei insa cantitatea era destul de mica. Am zambit excitat vazand pofta Elenei de a inghiti sperma. Elena a inghitit dintr-o data si s-a lins pe buze. Apoi s-a napustit din nou asupra puli mele. Cred ca m-a supt in cel mai pervers mod posibil cam o jumatate de ora, nu am mai rezistat nici eu si mi-am dat drumul chiar cand o bagase mai adanc in gat, s-a inecat putin dar a reusit sa inghita primele jeturi. A scos-o putin si restul de sperma i-a umplut gura. I-am scos pula din gura si i-am zis sa-mi arate sperma. A deschis larg gura cu capul pe spate si a inceput sa faca gargara cu ea. Am -luat telefonul si am inceput sa fac fotografii Elenei cu sperma in gura. Dupa cateva minute a inghitit-o si a inceput sa isi mangaie pizda. Am ridicat-o si in timp ce o mangaiam pe sani si spate ea a venit spre mine si a inceput sa ma sarute. Era minunata. Era atat de horny. Nu ma deranja gustul de sperma care inca se simtea pe buzele ei. Pula mea ramasese tare. Mihai, asezat cuminte pe fotoliu ne privea. Pula lui era mica, dar el se chinuia sa o frece.
- Wow, ce mult mi-a placut, ador sa sug pula in felul asta. Abia astept sa ma futi peste tot.
- Da Elena, te voi fute. Bem un pahar de vin si apoi continuam. Ca sa maresc miza jocului am sa te fut doar cand i se scoala pula lui Mihai. Sa vedem cat de mult te iubeste daca te vrea satisfacuta sa nu. Nu i se scoala, nu te fut. I se scoala, te fut pana urli de placere.
Am mai luat o gura de vin si ne-am aprins cate o tigara. Eu stateam relaxat pe canapea, sorbeam din vin si ma jucam cu degetele in pizda ei umeda si superba. Ea se cuibarise in bratele mele si incerca sa se impinga cat mai mult in mana mea cu pizda, iar cu mana stanga imi mangaia cand coaiele, cand imi freca pula.
- Doamne, T., ce pula groasa ai. O vreau in mine. Nu ma mai chinui, te rog.
- Elena, am zis ca te fut doar daca i se scoala pulicica lui Mihai.
Mihai, care ne privea parca hipnotizat, se freca in colt repede. Pula lui parea ca incepe sa prinda viata, iar Elena incepe sa il incurajeze. Ca sa ii atrag atentia Elenei, am inceput sa o intreb de cat timp este cu Mihai. Ea imi povestea ca se iubeau, ca el a venit cu aceasta propunere si ca spera ca nu se va sfarsi imediat. Ca vrea sa continue in astfel de jocuri, ca vrea in anumite situatii si cu anumite persoane, cum sunt eu, sa fie o curva perversa, dar ca doar sub privirile lui Mihai sa faca asta. Ca ei ii place pula mult. Ma mangaia usor pe pula si o incurajam sa vorbeasca cat mai vulgar, sa ii povesteasca lui Mihai ce vrea sa ii fac.
- Mihai, priveste-m, vreau sa fiu o tarfa, o curva, vrea sa fiu la dispozitia domnului T., vreau sa imi rupa pizda si curul, sa ma futa pana nu mai stiu de mine, asa ca scoala-ti odata pula aia bleaga.
Stingem tigarile si sorbim vin din pahare. Pula lui Mihai se sculase intr-un final. Elena vede si sare fericita. Se ridica si ma ia de mana indreptandu-ne spre dormitor. Eram cu pula sculata. In dreptul patului isi scoate halatul si il arunca pe jos ramanand goala in toata splendoarea ei. O intind usor pe pat sarutand-o in acelasi timp. Ma asez peste ea, pula impingand agresiv in abdomenul ei. Isi descaface usor picioarele primindu-ma intre ele. Ii simt cu pula sculata umezeala pizdei super excitata. Nu mai aman si o penetrez cu putere. Intru brusc si tot in pizda ei si stau nemiscat. Gem de placere. O simt destul de stramta, desi am intrat usor in pizda ei ajutat de excitatia ei.
– Oh Doamne, exclama ea, ce bine este cu pula ta in pizda mea de tarfa. Vreau sa ma futi ca un animal, iubitule!
Ma ridic un pic in brate si imi asez mainile pe sanii ei strangandu-i cu putere. Ofteaza si incep sa pompez in pizda intr-un ritm din ce in ce mai alert. Elena inchide ochii si isi da capul pe spate. Deschide gura si incepe sa geama putenic. Se apropie rapid de orgasm. Femeia asta nici nu asteapta sa o fut bine ca isi da drumul. Cand simt ca o loveste orgasmul incep sa ii sug limba. O muscam de buze, limba mea o simtea adanc in gat. Parca vroiam sa ii iau si ultima suflare. Ma desprind brusc de gura ei flamanda si un tipat se aude din gatul ei, trupul i se zguduie intr-un orgasm cutremurator. Nu ma opresc, continui sa o fut cu putere, incercand cu fiecare lovitura sa-i indes mai adanc pula in pizda. Ii simt cervixul, este extrem de excitata si uda, simt pe coaie cum se scurge din pizda ei suvoaie de lichid. Miscarea pulii in pizda produce un plescait asurzitor.
Vad cu coada ochiului pe Mihai cum face poze, incearca sa prinda cat mai bine unghiul penetrarii. Ii fac semn sa se apropie. Cand ajunge aproape de mine il prind cu mana de ceafa si il trag cu gura aproape de pizda Elenei. Il tins trans de ceafa sa nu se ridice. Asez telefonul sa prinda cadrele corect si sa il las sa filmeze. Mihai deja ii lingea lindicul, iar pizda ei imi strangea spasmodic pula. Ma ridic mai bine in genunchi si ii pun picioarele pe umeri, pizda se deschide si mai larg si am acces la lindic sa il frec. Mihai statea cu capul foarte aproape de pizda ei si privea excitat. O masturbez si o penetrez in acelasi timp, femeia transpira abundent, geme cu putere si din cand in cand trage cate un tipat semn ca a mai avut un orgasm, trupul ii tremura necontenit, nici daca ar vrea nu cred ca poate sa se abtina. La un moment dat incepe si urla de placere, intra in niste spasme epileptice si lesina. Este ca un jeleu, o carpa, nu mai am ce sa fac cu ea...



    Login