Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ejaculari la doamna dermatolog
Autor : toni-iasi - 2020-10-29
Citita de 7394 ori - Nota 1.61 (230 voturi)
În care doamna doctor Malthuss încalcă deontologia


Claudia Malthuss împlinise în primăvara aia 40 de ani. Era foarte deprimată, din cauza vîrstei. Era medic dermatolog, și totuși arăta bine: suplă, înaltă, cu un păr cîrlionțat negru. Riduri avea, dar foarte puține. Își iubea familia, soțul și fetița… dar ceva mocnea în ea. Niște fantasme sexual obscene, închise în cușca eticii sociale de femeie măritată, dar care tot încercau să spargă lacătele. Și fantasma numărul unu era legată de tinerii de 20 de ani. Pe stradă muți tineri se uitau la picioarele ei și fundul ei mare… și asta o omora. Noaptea, după ce spăla vasele și își culca fetița, și soțul ei gras adomea sforăind drăguța doctorița se deda unor scenarii sexuale în care copula nesătulă cu o gașcă de tineri goi pușcă, care o melcezeau zdravăn cu mădularele lor tari.

În dimineața cu ”pozna” (așa zicea ea înfiorată le ceea ce se petrecuse atunci) nu era nimeni în clinică, că era sîmbătă. Făcea niște fișe cînd auzi semnalul acustic al ușii. Era Fabricio, fiul unei prietene, un tînăr de 20 de ani, foarte înalt și foarte frumos. Semăna leit cu Brad Pitt. Mama lui îi spusese că va veni, că e logodit, că urmează nunta și că are o problemă… intimă.

Înfiorată de frumusețea junelui Claudia Malthuss îl luă în camera de consultații. Băiatul jenat, îi explică că are ”ceva” la penis. Ceva ca niște “bubițe albe”.

Zîmbind matern, doctorița îi spuse:

-Păi hai să vedem dragule, care baiul.

El acum trebuia să-și dea jos chiloții… dar Fabricio se codea tare de tot.
Ea rîse încet (era foarte-foarte tulburată… și avea fluturi în stomac, că era cel mai frumos băiat pe care l văzuse în viața ei… ).

-Vai dragă, dar ești la doctor, ce naiba!

Apoi roșu la față, în picioare dinaintea ei, frumosul tînăr își coborî apoi blugii și slipul, desgolind crispat un organ genital mare și gros. Deși era flasc, penisul ăla lung și gros și foarte rozuliu, cum numai tinerii au mădularul.

Doctorița de 40 de ani tresări și deîndată simți că un mare val cald o inundă pînă în tălpi văzînd așa mădular, lîngă dînsa, în lumina dimineții. Și imediat știu că va face ceva inimaginabil cu acel tînăr.

Dîrdîind de o excitație nefirească, ea trase un taburet și se așeză pe el, dinaintea pîntecului tînărului, apoi atentă apucă între degete organul, pe care-l decalotă. Expunînd glandul roz cît o prună mare. Mirosea a spermă și a Mennen.

Bubițe albe pe coroana glandului, mda. Își plimba încet-încet vîrful degetelor pe acele bubițe și simți că de la mădular venea miros de spray Mennen. Penisul era fierbinte. O luase amețeala de la o excitație bolnavă, cu nu mai simțise.

-Te doare ceva?

De-abia vorbind de jena de a sta așa dinaintea unei doamne străine, el zise că nu.
Apoi ea - fără să lase din mînă penisul - îi dădu explicații medicale, cu o voce răgușită.

-Dragule… ăăăă… bubițele astea nu-s bubițe, sunt niște glande, glandele Fordyce. Ele ajută la lubrefiere cînd faci dragoste cu soțioara. Deci ești absolut sănătos dragul meu… Sănătos și… foarte dotat.

Stîrnită în mod nefiresc de acel penis, doctorița continuă apoi să palpeze penisul băiatului, apoi și testiculele mari și spelbe. Fabricio se crispă tot. Deodată, atingerile mîinilor ei nu mai erau… medicale.

-Dragule scuze că te ating așa… Dar e în scop medical… Trebuie să mă asigur că ești bine la organele genitale, mai ales că te însori. Zi-mi, e frumoasă iubita ta? Cum o cheamă?

Fabricio, de-acum leșinat de modul în care doamna zăbovea cu degetele ei subțiri pe pulanul lui, zise pierdut că da, fata e frumoasă și o cheamă Cecilia. Cu groază băiatul realize că femeia de pe taburet demarase ceea ce se numea un joc sexual… și simți că sub mîna caldă a femeii sîngele îi năvălește în penis, ce déjà începea să zvîcnească pe drumul erecției.

Speriat parcă, băiatul încercă să se depărteze, să se îmbrace.

-Iertați-mă… Doamnă… Trebuie să plec…

Dar doctorița îi zîmbi parșiv. Apoi șopti zîmbind.

-Sssst, ce faci? Dragule… în ziua de azi consultațiile la dermato presupun și ca medicul să verifice și erecția viitorului mire. Știi, e o verificare prenupțială. Știi, nu doare. Și nu costă. Împletim plăcutul cu utilul. Nu?

Consultația doamnei de 40 de ani devenise acim un alint sexual, degetele ei moi acum decalotau repetat sulanul. Iar mîna cealaltă frămînta delicat coaiele. Oferind o neașteptată masturbare băiatului de 20 de ani. În mîinile ei catifelate mădularul junelui prindea forme, devenind repejor tot mai gros și mai dur și mai zvîcnitor. Fabricio, masturbat de femeia de 40 de ani, scînci, între rușine și o plăcere așa mare, cum nu mai cunoscuse.

-Doamna doctor, vă rooog, nu se poate… Vă rooog nu… Am o logodnică…

Dar déjà penisul i se făcuse mare și tare, arcuit drept în sus și fiori mari de plăcere îi pulsau prin pîntec, și nu se mai opunea. Din contra, o apucase pe femeie de ceafă și icnea.

De la degetele ei moi, erecția tînărului era deplină acum și Claudia Malthuss, tot pe taburet, privea avidă mădularul animalic care zvîcnea în aer, la numai 15 centimetri de chipul ei.

Apoi femeia șopti:

-Da dragule… ești sănătos… și frumos… și gros… Dar o fi și gustos?

Și înainte ca frumosul băiat să se dumirească, doctorița de 40 de ani se aplecă și deîndată apucă deliat în gură glandul lui Fabricio, măciulia aia ca o prună, așa de sensibilă.

Băiatul dete un chirăit ca de cîine și o apuc...



    Login